Lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Härjedalen

Se lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Taxichaufför

Vi söker Taxichaufför i Funäsdalsområdet. Vi söker dig som gillar att jobba i team och kan jobba både vardagar och helger, dag som natt. Vi kör både färdtjänst, sjukresor, skolungar samt konversielltrafik. Tillträde snarast. Visa mer
Vi söker Taxichaufför i Funäsdalsområdet.
Vi söker dig som gillar att jobba i team och kan jobba både vardagar och helger, dag som natt.
Vi kör både färdtjänst, sjukresor, skolungar samt konversielltrafik.
Tillträde snarast. Visa mindre

Taxiförare sökes

Vi söker flexibla och utåtriktade servicepersoner som kan jobba med färdtjänst, sjukresor och privatpersoner. Mohlins Taxi Sveg växer och behöver extra personal som kan jobba på en vid behovs basis. Vi kan tyvärr inte garantera antal timmar. Mohlins Bussar AB är ett persontransportföretag som kör i Jämtland, Härjedalen och Hälsingland. Visa mer
Vi söker flexibla och utåtriktade servicepersoner som kan jobba med färdtjänst, sjukresor och privatpersoner.

Mohlins Taxi Sveg växer och behöver extra personal som kan jobba på en vid behovs basis. Vi kan tyvärr inte garantera antal timmar.


Mohlins Bussar AB är ett persontransportföretag som kör i Jämtland, Härjedalen och Hälsingland. Visa mindre

Taxiförare

Mohlins Bussar - framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna, Jämtland och Uppland. Vi är idag 500 medarbetare. 'Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!” Dina arbetsuppgifter Mohlins Bussar söker nu fler... Visa mer
Mohlins Bussar - framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna, Jämtland och Uppland. Vi är idag 500 medarbetare. 'Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!”
Dina arbetsuppgifter
Mohlins Bussar söker nu fler medarbetare till vår taxiverksamhet. Vi driver taxirörelse i Härjedalen och Jämtland och vi behöver nu förstärka vårt team med fler trevliga och kvalitetsmedvetna taxiförare kring fjäll- och skidorterna Vemdalen och Funäsdalen. Dina arbetsuppgifter är att bemöta kunderna på ett professionellt sätt och köra de till olika destinationer. Alla medarbetare på Mohlins bussar får en bra introduktion och möjligheten att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.
Din profil
Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som taxiförare träffar du människor i varierande åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.
· Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge god service
· Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt
· Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt
· Du har taxilegitimation
Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, kan hitta i ditt område och vara en god bilförare. Det är viktigt att du har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för våra resenärers säkerhet.
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom vår hemsida där du laddar upp CV, personligt brev och referenser.
Vid frågor kring tjänsten kontaktas [email protected] Visa mindre