Lediga jobb som Socialt arbete i Härjedalen

Se lediga jobb som Socialt arbete i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Personlig assistent! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Ansök    Sep 22    Leasee AB    Personlig assistent
Personlig assistent! Inte hittat vad du söker? Låt oss hjälpa dig! Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandl... Visa mer
Personlig assistent! Inte hittat vad du söker? Låt oss hjälpa dig!


Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många hamnar i det tråkiga valet att antingen tacka ja till ett erbjudande de inte känner sig fullt nöjda med, eller att börja om samma krävande process igen.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 15    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Handläggare LSS och socialpsykiatri inom Biståndsenheten

Ansök    Sep 19    Härjedalens kommun    LSS-handläggare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjeda... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Ditt nya jobb!

Till Biståndsenheten söker vi nu en handläggare som kan handlägga enligt Socialtjänstlagen inom verksamhetsområde LSS/socialpsykiatri/äldreomsorg. Verksamhetsområdet består av 7 medarbetare där två av tjänsterna främst är riktade mot LSS och socialpsykiatri.
Som handläggare inom LSS och socialpsykiatri arbetar du med myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen samt lagen om stöd till service till vissa funktionshindrade (LSS).

Vår enhet har ambitionen att ständigt vidareutvecklas och förbättras. Som handläggare hos oss får du möjlighet att bidra i utvecklingsarbetet där varje medarbetares unika kompetens tas tillvara. Du kommer till en grupp med hög kompetens och lång erfarenhet där det råder god stämning och gemenskap och där samverkan ses som en nyckel till att nå goda resultat.

Tillsvidareanställning på 100% med provanställning 6 månader med start 2023-11-01 eller enligt överenskommelse.
 Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.
         

   

Arbetsuppgifter
Som handläggare har du ett helhetsperspektiv och utgår från individens behov. Arbetet innebär bland annat att ta emot ansökningar från den enskilde, utreda, fatta beslut samt dokumentera. I det dagliga arbetet har du kontakt med den enskilde i form av hembesök, telefonsamtal och du samverkar med slutenvården samt övrig personal och anhöriga. Vi utreder enligt modellen IBIC, Individens Behov i Centrum. Du arbetar självständigt men också i nära samarbete med kollegor, andra professioner och verksamheter både internt och externt.
Härjedalens kommun är stor till ytan och du behöver kunna resa i tjänsten på dagtid.
 
Om du trivs med omväxlande, intressanta och stimulerande arbetsuppgifter som ställer krav på förmågan att kombinera kunskap med förståelse för helheten, då är detta tjänsten för dig!

Kvalifikationer
Krav: 
-          Socionomexamen/Sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet av myndighetsutövning enligt Socialtjänstlagen är ett krav. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift och vara väl förtrogen med det svenska språket. Det är viktigt för oss att Du är en stabil person som kan behålla lugnet i svåra situationer. Du har ett lösningsorienterat, empatiskt förhållningssätt och är tydlig och strukturerad i ditt arbete. Du är självgående och har förmåga att ta egna initiativ för att se till att arbetet flyter på. Du har god samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid att ge ett gott bemötande, både internt och externt.
 
-          B-körkort är ett krav.
 
Meriterande:
-          erfarenhet av IT-stödet Viva
-          erfarenhet av att utreda enligt IBIC (Individens behov i centrum)
 
Härjedalens kommun hör till samiskt förvaltningsområde. Om du utöver våra övriga kompetenskrav även talar Samiska, Härjedalska och/eller Jämtska är det meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har intresse av att arbeta med människor i situationer där livet förändras och där du blir en länk till att personen får rätt hjälp. Du har ett professionellt förhållningssätt och möter alla med respekt. Du är självständig och kan planera och strukturera din arbetsvardag samtidigt som du är flexibel och kan samarbeta med många olika personer för att lösa problem som uppkommer.
Du har ett positivt förhållningssätt och vill bidra till god arbetsmiljö och utveckling av verksamheten.
 

Vi erbjuder
-          Flextid
-          Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
-          Regelbunden handledning
-          Delaktighet i utvecklingen av verksamheten
-          Ett intressant och omväxlande arbete

Kontaktinformation
Anneli Halvardsson, Enhetschef, 0680-163 44, [email protected]

Jennie Karlstrand, Fackligt ombud SSR, 0680-162 56, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352 , [email protected]

Arbetsplats
Svegsgatan 9

842 32 Sveg Visa mindre

Mentor

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjeda... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Härjedalens gymnasium är en lagom stor skola med ca 200 elever och runt 35 medarbetare, vackert belägen vid Ljusnan mitt i centrala Sveg i östra delen delen av härliga Härjedalen. Skolan har sju nationella program plus introduktionsprogrammet. De nationella programmen vi erbjuder inför läsår 23/24 är Fordons- och transportprogrammet; Barn- och fritidsprogrammet; Industritekniska programmet: Ekonomiprogrammet; Naturbruksprogrammet; Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. 

Vi erbjuder också nationell idrottsutbildning inom längdskidor, skidskytte och alpint.

Arbetsuppgifter
Mentor är en socialpedagogisk funktion som är tänkt att fungera som den sammanhållande länken kring eleverna. Du kommer som mentor att ha kontinuerlig kontakt med skolans elever för att skapa en relation. Du deltar pålektioner, du hjälper elever med studieteknik och du har uppsökande aktiviteter. I uppdraget ingår även att hålla
utvecklingssamtal, ha motiverande samtal och delta på elevhälsokonferenser. Du har ett nära samarbete med elevhälsan och kommer att vara direkt underställd rektor.Du sköter kontakt med vårdnadshavare samt uppföljning av närvaro m.m.

Kvalifikationer
Krav: Vi söker dig som har en akademisk utbildning, gärna mot pedagogik, eller motsvarande kunskaper erhållna på annat sätt. Du behöver ha en vilja och ett engagemang att stödja elever i deras utveckling. Det ställer höga krav på ett professionellt förhållningssätt.

Önskvärt är att du har kunskap i fråga om skolans styrdokument och lagstiftning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi
avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktinformation
Helena Larsson, Rektor, +46 722084888

Karin Kers, Ombud Sveriges Lärare, 0730710901 0680-16100

Arbetsplats
Vallarvägen 2

842 32 Sveg Visa mindre

Personlig assistent till 3-årig flicka i Sveg.

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter samt enstaka dag-pass. Tjänsten är ett vikariat från september till april. Flicka 3 år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter samt enstaka dag-pass. Tjänsten är ett vikariat från september till april.
Flicka 3 år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter.
Finns möjlighet till heltid eller deltid beroende på överenskommelse
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är så snart som möjligt. Visa mindre

Arbetshandledare

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjeda... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Härjedalens kommuns arbetsmarknadsavdelning samordnar kommunens arbetsmarknadspolitiska och arbetsfrämjande åtgärder, samt kommunens resurs för individer som står utanför arbetsmarknaden. Riktat mot jobbet finns två målgrupper som utför och mottar utfört jobb. Målet är att öka enskilda individers anställningsbarhet på den reguljära arbetsmarknaden med hänsyn till individuella behov och förutsättningar, oberoende av kön, ålder eller funktionsvariationer.

Daglig verksamhet är sysselsättning för personer med funktionsnedsättning över 18 år som inte utbildar sig och som inte har annat jobb. Daglig sysselsättning erbjuder en meningsfull sysselsättning anpassad till den enskildes behov, förutsättningar och intressen som innebär miljöombyte, delaktighet och gemenskap.

Arbetsuppgifter
Daglig verksamhet innebär sysselsättning och aktiviteter i både grupp och enskilt och består av att handleda våra brukare i deras arbetsuppgifter och aktiviteter utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med schema och bilder som stöd. I tjänsten ingår dokumentation, planering samt kontakt med God man, anhöriga och boenden. Du behöver ha datavana och sträva efter att använda digitala lösningar när det är möjligt.

Tjänsten är placerad i Västra Härjedalen med arbetsområde Hede.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasialutbildning. Meriterande om du har utbildning inom funktionsnedsättning. B-körkort och körvana.

Personliga egenskaper
Du är en social person som gillar att ha mycket att göra under arbetspasset och som hanterar snabba förändringar samt löser problem när de uppstår.
Du ska enskilt och i grupp kunna planera, strukturera och handleda. Viktigt med nära samarbete med dina kollegor och du ska även vara öppen för att hjälpa till på arbetsplatsen med andra arbetsuppgifter. Tillsammans med övriga medarbetare medverkar du till att personer får professionellt stöd och handledning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Arbetshandledare Vikariat 100% tom 240228, tillträde enligt överenskommelse.
Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter.
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten.

Kontaktinformation
Ingela Jonsson, Enhetschef, +46 0684-16405

Kicki Jonasson, Ombud vision, 0680-16367

Astrid Olofsson, Fackligt ombud Kommunal, 0680-16334

Arbetsplats
Industrigatan

846 31 Hede Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig ho... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år.


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig ho... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år.


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidsledare

Ansök    Jun 19    Härjedalens kommun    Fritidsledare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Funäsdalens skola har cirka 250 elever i årskurserna F-9 med tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen mitt i byn vid foten av Funäsdalsberget. Vi har nära till längdspår, idrottsplats samt gondolen som tar oss upp till bergets toppstuga. Närhet till naturen sätter på olika sätt sin prägel på verksamheten som bokstavligt talat har ski-in ski-out läge. 

Vi söker nu en fritidsledare till vår ungdomsgård. Tjänsten är tillsvidareanställning på 100%.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övrig personal planerar och leder du ungdomsgårdens verksamhet. Du umgås, samtalar och bygger relationer, du inspirerar till att utveckla intressen och hjälper ungdomar att skapa sociala sammanhang. Varierande arbetstider förekommer vilket innebär tjänstgöring på både dag- och kvällstid. Delad tur förekommer vissa dagar.

Kvalifikationer
Gymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig är ett krav. Eftergymnasial pedagogisk utbildning är meriterande, likaså erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

För denna tjänst är uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Personliga egenskaper
Som fritidsledare har du positiva förväntningar och är nyfiken på barn och ungdomar. Du är en trygg vuxen som kan sätta gränser och vara konsekvent. Du kan ta egna initiativ och hantera olika situationer som uppstår. Genom en god pedagogisk och social kompetens bidrar du till en lugn och stimulerande miljö för eleverna. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats där du blir del av en engagerad och kompetent personalgrupp, 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Kicki Hallgren, Enhetschef, 0680-16100

Kommunal, Sektion Härjedalen, 010-4429759

Arbetsplats
Skolbacken

840 95 Funäsdalen Visa mindre

Personlig assistent till 3-årig flicka i Sveg.

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter samt enstaka dagpass. Tjänsten är ett vikariat från september till april. Flicka 3 år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning.... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter samt enstaka dagpass. Tjänsten är ett vikariat från september till april.
Flicka 3 år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter.
Finns möjlighet till heltid eller deltid beroende på överenskommelse
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är så snart som möjligt. Visa mindre

Socialsekreterare

Prime söker en erfaren socialsekreterare för kunduppdrag. Uppdraget är på heltid. Start snarast och pågår i ca 4 månader. Arbetsuppgifter Socialsekreterare inom myndighetsutövning barn och unga, utredningsarbete. Vem är du? Utbildad socionom, arbetat med liknade uppgifter i minst 3år. Kunskap i Treserva. Företagsbeskrivning Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda. Prime Care är kvalitetscertifie... Visa mer
Prime söker en erfaren socialsekreterare för kunduppdrag. Uppdraget är på heltid. Start snarast och pågår i ca 4 månader.

Arbetsuppgifter
Socialsekreterare inom myndighetsutövning barn och unga, utredningsarbete.

Vem är du?
Utbildad socionom, arbetat med liknade uppgifter i minst 3år. Kunskap i Treserva.

Företagsbeskrivning
Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Ansök    Maj 17    Leasee AB    Personlig assistent
Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oft... Visa mer
Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig ho... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år.


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig ho... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år.


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig ho... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år.


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetshandledare

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Härjedalens kommuns arbetsmarknadsavdelning samordnar kommunens arbetsmarknadspolitiska och arbetsfrämjande åtgärder, samt kommunens resurs för individer som står utanför arbetsmarknaden. Riktat mot jobbet finns två målgrupper som utför och mottar utfört jobb. Målet är att öka enskilda individers anställningsbarhet på den reguljära arbetsmarknaden med hänsyn till individuella behov och förutsättningar, oberoende av kön, ålder eller funktionsvariationer.

Daglig verksamhet är sysselsättning för personer med funktionsnedsättning över 18 år som inte utbildar sig och som inte har annat jobb. Daglig sysselsättning erbjuder en meningsfull sysselsättning anpassad till den enskildes behov, förutsättningar och intressen som innebär miljöombyte, delaktighet och gemenskap.

Arbetsuppgifter
Daglig verksamhet innebär sysselsättning och aktiviteter i både grupp och enskilt och består av att handleda våra brukare i deras arbetsuppgifter och aktiviteter utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med schema och bilder som stöd. I tjänsten ingår dokumentation, planering samt kontakt med God man, anhöriga och boenden. Du behöver ha datavana och sträva efter att använda digitala lösningar när det är möjligt.

Tjänsten är placerad i Västra Härjedalen med arbetsområde Funäsdalen/Hede.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Meriterande om du har utbildning inom funktionsnedsättning. B-körkort och körvana.

Personliga egenskaper
Du är en social person som gillar att ha mycket att göra under arbetspasset och som hanterar snabba förändringar samt löser problem när de uppstår.
Du ska enskilt och i grupp kunna planera, strukturera och handleda. Viktigt med nära samarbete med dina kollegor och du ska även vara öppen för att hjälpa till på arbetsplatsen med andra arbetsuppgifter. Tillsammans med övriga medarbetare medverkar du till att personer får professionellt stöd och handledning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Arbetshandledare Vikariat 100% tom 230930, tillträde enligt överenskommelse.
Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter.
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten.

Kontaktinformation
Ingela Jonsson, Enhetschef, 0684-16405

Kicki Jonasson, Ombud vision, 0680-16367

Astrid Olofsson, Ombud Kommunal, 0680-16334

Arbetsplats

840 95 Funäsdalen Visa mindre

Socionom till primärvården

Fjällhälsan Härjedalen - en hälso- och sjukvårdsförening som ägs av lokalbefolkningen och som bedriver primärvård utan vinstintresse. Hälsocentralen ligger i Hede, Härjedalen, där vi också har BVC, MVC, fysioterapi, arbetsterapi, psykosocial enhet, eget labb och röntgen. I Lillhärdal har vi även en åretruntöppen filial. Vi har fler filialer som är öppen viss del av året. Närmsta sjukhus ligger 15 mil bort, i Östersund. Vårt team är litet och vi värdesätter... Visa mer
Fjällhälsan Härjedalen - en hälso- och sjukvårdsförening som ägs av lokalbefolkningen och som bedriver primärvård utan vinstintresse. Hälsocentralen ligger i Hede, Härjedalen, där vi också har BVC, MVC, fysioterapi, arbetsterapi, psykosocial enhet, eget labb och röntgen. I Lillhärdal har vi även en åretruntöppen filial. Vi har fler filialer som är öppen viss del av året. Närmsta sjukhus ligger 15 mil bort, i Östersund.
Vårt team är litet och vi värdesätter ett gott samarbete över professionsgränserna och hjälper varandra prestigelöst. Här jobbar vi med patienten i fokus och strävar efter hög tillgänglighet och gott bemötande. Då vi är ett litet team och en föreningsägd hälsocentral har du även stora möjligheter att enkelt kunna lyfta utvecklings- och förändringsarbeten som sedan inte behöver malas igenom olika instanser utan snabbt kan gå från snack till verkstad.
Nu söker vi dig som är socionom och som känner dig lockad av en arbetsplats med hög laganda och som värdesätter medarbetaren. Du är ansvarfull, flexibel, patientfokuserad, har ett bra bemötande och god samarbetsförmåga. Har du KBT-utbildning är det ett plus.
Känner du dig träffad?
Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer om vår verksamhet! Skulle boende vara ett bekymmer så har Fjällhälsan hyreslägenheter till uthyrning för anställd personal.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig med hjärta för primärvård som vill arbeta med inriktning mot psykisk hälsa. Du kommer ha egen mottagning och arbeta i dialog med övrig personal som läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeuter.
Vi träffar patienter både fysiskt och via telefon. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och bidrar till hög patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet, samt ett gott bemötande av våra patienter.
Fjällhälsan ser kompetensutveckling, hälsa och friskvård som viktiga delar för god kvalitet i arbetet och trivsel.
Kvalifikationer
Utöver socionomutbildning är det meriterande med KBT-utbildning steg 1. Har du dessutom jobbat inom primärvård är det ännu bättre.
Vi värdesätter flexibilitet och god samarbetsförmåga. Som person bidrar du till ett gott arbetsklimat, har ett positivt förhållningssätt och att du är säker och trygg i din roll.
Information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse, där 50% är ett riktmärke. Tillträde senast 1 oktober. Har du några frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Stina Hedengran, [email protected]
Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt - dock senast den 15 maj 2023.
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig ho... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. (Alkohollagen Kap 5 § 5). Enligt krav från vår uppdragsgivare behöver du vara mellan 20 – 24 år.


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Härjedalen efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 9985

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetshandledare

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Härjedalens kommuns arbetsmarknadsavdelning samordnar kommunens arbetsmarknadspolitiska och arbetsfrämjande åtgärder, samt är kommunens resurs för individer som står utanför arbetsmarknaden.

Riktat mot jobbet finns två målgrupper som utför och mottar utfört jobb. Målet är att öka enskilda individers anställningsbarhet på den reguljära arbetsmarknaden med hänsyn till individuella behov och förutsättningar, oberoende av kön, ålder eller funktionsvariationer.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som arbetshandledare är att tillsammans med ledning och medarbetare skapa arbetsuppgifter som möjliggör personlig utveckling hos personer. Du handleder individer genom olika arbetsuppgifter inom de uppdrag vi utför internt inom kommunen. Fokus ligger på individens resurser och möjligheter och att tillsammans hitta vägar som leder till arbete eller studier. Validering av informell kompetens utifrån lärande på arbetsplatsen eller tidigare förvärvade kunskaper.

Kvalifikationer
Krav:
Gymnasial utbildning
Erfarenhet och kunskap om funktionsvariationer samt arbetsmarknadspolitiska åtgärder
Arbetslivserfarenhet från olika områden samt erfarenhet av handledning är av stor vikt
Du uttrycker dig väl i tal och skrift
B-körkort
 
Önskvärt:
Pedagogisk utbildning/erfarenhet

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker är en strukturerad och lösningsfokuserad person som ser möjligheter. Tack vare din empati och sociala kompetens är du en god förebild som kan entusiasmera och coacha personer för att nå utveckling. Då du tillsammans med dina kollegor verkar för att personer hos oss får professionellt stöd och handledning ser vi att du är initiativrik och kan arbeta utifrån givna mål och direktiv. För att kunna bygga och leda ett team mot ett gemensamt mål ser vi att du som söker har en hög grad av flexibilitet och en positiv inställning. Vidare tror vi att du har ett stort intresse för samhälls- och arbetsmarknadsfrågor.   

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder en varierande arbetsplats i lagom stor personalgrupp med möjlighet till personlig utveckling.

Ansökningar hanteras löpande.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktinformation
Patrick Andreasson, Enhetschef, 0680-17660

Kicki Jonasson, Ombud Vision, 0680-16367

Astrid Olofsson, Ombud Kommunal, 0680-16334

Arbetsplats
Härjedalsgatan 11C

842 32 Sveg Visa mindre

Barnskötare på Funäsdalens förskola

Ansök    Mar 3    Härjedalens kommun    Barnskötare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjeda... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Funäsdalens förskola är belägen nära skog, fjäll och skidspår. Vi arbetar ständigt med utveckling och kvalitetssäkring av förskolan.

Härjedalens kommun är ett samiskt förvaltningsområde, förskolan arbetar därför med samisk integrering.    

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som barnskötare är att arbeta i enlighet med förskolan läroplan LpFö2018. Du kommer att vara delaktig i planering, uppföljning och dokumentation av verksamheten samt tillsammans med arbetslaget genomföra den pedagogiska verksamheten för barn i åldrarna 1-5 år.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare alternativt har god erfarenhet inom yrket. Du ska vara van att ta eget ansvar och vara en god förebild, vara lyhörd för barns viljeyttringar. Du ska vara en närvarande pedagog som har lätt att samarbeta med olika människor och alltid ha fokus på ditt uppdrag tillsammans med barnen.

Goda språkkunskaper i samiska är meriterande.

I uppdraget ligger också att vara en god förebild för barn och kollegor, att ha en god förståelse för alla människors lika värde, det vi kallar ett tillitsfullt förhållningsätt.

På denna tjänst är uppvisande av utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.  

Personliga egenskaper
Du ges möjlighet att ta ett eget stort ansvar för att förverkliga målen i läroplanen. Vi har ett stort fokus på det systematiska kvalitetsarbete i våra förskolor, då strävan är att hela tiden höja kvalitén och utveckla undervisningen för våra barn.
Som personliga egenskaper så värdesätter vi att du är lyhörd, empatisk och har en god samarbetsförmåga. Att samverka respektfullt med vårdnadshavare och kollegor är av största vikt. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Funäsdalens förskola arbetar med pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att nå målen i läroplanen. Du ges möjlighet att ta ett eget stort ansvar för att förverkliga målen i läroplanen. Förskolans nya läroplan har ett förstärkt uppdrag kring det samiska språket. Vi har ett stort fokus på vårt kvalitetsarbete i våra förskolor, då strävan är att hela tiden höja kvalitén och utveckla lärande och språkmiljöerna för våra barn.

Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och
liknande.

Kontaktinformation
Margareta Thomsson, Rektor, 0684-16763 0680-16100, [email protected]

Nancy Fridh, Ombud Kommunal, 0104429759

Arbetsplats
Vallarvägen 16

840 95 Funäsdalen Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Mar 3    Härjedalens kommun    Barnskötare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjeda... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Funäsdalens fritidshem ligger i anslutning till Funäsdalens skola med närhet till naturen, skidspår och skidbackar som i hög grad påverkar innehållet i verksamheterna. Fritidshemmet är med sitt kompensatoriska uppdrag en resurs och ett inslag i elevernas skoldag, både under lektionstid och raster.
 
Vi söker nu barnskötare till fritidshemmet. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter
Tjänsten som barnskötare innebär att du tillsammans med kollegor planerar, genomför och utvärderar verksamheten inom fritidshemmet. Arbete kan även förekomma inom andra delar av skolans verksamhet, exempelvis som resurs under skoltid. 
Du ser kollegialt lärande som en förutsättning för elevens utveckling och ser fram emot att arbeta tätt i team, mot uppsatta mål och med eleverna i fokus.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare alternativt har god erfarenhet inom yrket. Du ska vara van att ta eget ansvar och vara en god förebild, vara lyhörd för barns viljeyttringar. Du ska vara en närvarande pedagog som har lätt att samarbeta med olika människor och alltid ha fokus på ditt uppdrag tillsammans med barnen.

Goda språkkunskaper i samiska är meriterande.

I uppdraget ligger också att vara en god förebild för barn och kollegor, att ha en god förståelse för alla människors lika värde, det vi kallar ett tillitsfullt förhållningsätt.

För denna tjänst är uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter att du är lyhörd, empatisk och har en god samarbetsförmåga. Att samverka respektfullt med vårdnadshavare och kollegor är av största vikt. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats där du blir en del av en engagerad och kompetent personalgrupp med hög andel legitimerade pedagoger. Här finns goda förutsättningar för kollegialt samarbete och lärande.
Du har möjlighet till friskvård på arbetstid samt friskvårdspeng.

- Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens Kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Kontaktinformation
Annica Kjällgren, Rektor, 0684-16782

Nancy Fridh, Ombud Kommunal, 0104429759

Arbetsplats
Skolbacken 1

840 95 Funäsdalen Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. För att ålderskontrollerna ska vara tillämpliga för personalen och vår uppdragsgivare behöver shoppern vara mellan 20–24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ä... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. För att ålderskontrollerna ska vara tillämpliga för personalen och vår uppdragsgivare behöver shoppern vara mellan 20–24 år.


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Socialpedagog

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjeda... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vill du vara med att bygga upp arbetet med unga och vuxna i behov av stöd i Härjedalens kommun?

Du finns till för kommunens invånare som av olika anledningar står långt från arbetsmarknaden och som har låg utbildningsnivå. Vi söker dig som brinner för att hjälpa och stötta människor i deras livssituation. Vi söker dig som brinner för att hjälpa andra människor, att motivera och stödja till förändring mot arbete eller studier.

Arbetsuppgifter
Uppdraget är att skapa goda förutsättningar att stödja och motivera målgruppen till studier/yrkesval utifrån individuella förutsättningar. Du kommer bland annat arbeta med kartläggning, behovsanalyser, vägledningsinsatser, utbildningsinformation och motivationsarbete på individ- och gruppnivå, både enskilt och tillsammans med aktivitetscoach för det kommunala aktivitetsansvaret. Tillsammans med andra aktörer inom kommunen samarbetar och samverkar du för att öka individens möjligheter till egen försörjning. Vid behov stöttar du och hjälper individer med externa kontakter. 

Placeringsorten är Sveg. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Kvalifikationer
Krav:

Utbildning mot att arbeta med människor med behov av stöttning för att komma vidare i livet. Eftergymnasial utbildning inom pedagogisk inriktning, socialt arbete eller vägledning, eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har också erfarenhet av vägledning, motiverande samtal/coachning samt mål- och resultatinriktat arbete. Körkort är ett krav då deltagare finns i hela kommunen.

För den här tjänsten krävs utdrag ur belastningsregistret.

Önskvärt:

Färdig utbildning i någon/några av de metoder som används, exempelvis 7tjugo metoden. Erfarenhet av vägledande insatser till både unga och vuxna.    

Personliga egenskaper
Stresstålig och flexibel. Viktigt att du har ett professionellt bemötande mot alla individer som behöver stöttning och hjälp. Du har mycket god initiativförmåga och kan arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta och har mycket god social förmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Flexibel arbetstid.

Kontaktinformation
Ingela Wasser, Rektor, 0680-16300

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352 0680-16100

Arbetsplats
Ljusnegatan 1

842 32 Sveg Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. För att ålderskontrollerna ska vara tillämpliga för personalen och vår uppdragsgivare behöver shoppern vara mellan 20–24 år. Passar du inte in i just denna profil går det än... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. För att ålderskontrollerna ska vara tillämpliga för personalen och vår uppdragsgivare behöver shoppern vara mellan 20–24 år.


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. För att ålderskontrollerna ska vara relevanta för personalen behöver shoppern vara 20–24 år. Läs gärna mer via vår hemsida www.betterbusiness.se/referenscase/sytembolaget/ ... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. För att ålderskontrollerna ska vara relevanta för personalen behöver shoppern vara 20–24 år.
Läs gärna mer via vår hemsida www.betterbusiness.se/referenscase/sytembolaget/


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kurator

Ansök    Feb 16    Härjedalens kommun    Kurator
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Härjedalens gymnasium och byskolorna Lofsdalen, Lillhärdal och Ytterhogdal behöver förstärka elevhälsan med en kurator.

Brinner du liksom vi för att arbeta förebyggande och främjande för att alla elever ska erbjudas samma förutsättningar att nå kunskapsmålen och sin personliga utveckling? Då är det kanske dig vi söker. 

Östra Härjedalens skolområde består av sex kommunala skolor. Med lite drygt 700 elever från förskoleklass till gymnasiet. 

Som kurator blir du anställd vid Elevhälsan men tjänsten är riktad till Härjedalens gymnasium samt de tre byskolorna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervju sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Arbetet som kurator innebär att arbeta både hälsofrämjande och förebyggande. Bland annat stödjer du personal i psykosociala frågor och arbetar med grupper och klasser. Du deltar och leder möten med elev och vårdnadshavare samt håller enskilda stödjande samtal med elever. Som kurator driver du skolans värdegrund- och likabehandlingsarbete och arbetar för elevernas arbetsmiljö.

Kurator arbetar på elevhälsochefens uppdrag och är en del av respektive skolas tvärprofessionella elevhälsa där även skolledning, specialpedagog, skolsköterska, skolpsykolog samt skolläkare finns med.

Arbetet innebär ett nära samarbete med externa aktörer som exempelvis Barn och ungdomspsykiatrin (BUP) och Socialtjänsten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en socionom eller beteendevetenskaplig examen och ser gärna att du har erfarenhet av arbete som kurator.

B körkort är ett krav eftersom tjänsten kräver att du tar dig mellan skolorna.

För denna tjänst är uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att arbeta tillsammans med andra och du bör ha ett stort engagemang för barn och ungdomars psykosociala situation. Du har förmåga att omsätta ditt engagemang till arbete på såväl individnivå som till grupp och organisation. Du är strukturerad och tydlig i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt och i samverkan med andra professioner. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och prioriterar insatser tillsammans med elevhälsochef, rektor samt övriga inom elevhälsan. Du är professionell och respektfull i ditt bemötande av elever, vårdnadshavare och kollegor. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Ett intressant och omväxlande arbete i en kommun och en elevhälsa som är under utveckling och där stort värde sätts i allas delaktighet. 

Möjlighet till friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag.

 

Kontaktinformation
Jenny Thaung, Elevhälsochef, 0680-163 01, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision,  0680-163 52,  [email protected]

Jennie Karlstrand, Ombud SSR, 0680-162 56, [email protected]

Arbetsplats Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. För att ålderskontrollerna ska vara relevanta för personalen behöver shoppern vara 20–24 år. Läs gärna mer via vår hemsida www.betterbusiness.se/referenscase/sytembolaget/ ... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. För att ålderskontrollerna ska vara relevanta för personalen behöver shoppern vara 20–24 år.
Läs gärna mer via vår hemsida www.betterbusiness.se/referenscase/sytembolaget/


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Det perfekta extrajobbet! För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/ Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. För att ålderskontrollerna ska vara relevanta för personalen behöver shoppern vara 20–24 år. Läs gärna mer via vår hemsida www.betterbusiness.se/referenscase/sytembolaget/ ... Visa mer
Det perfekta extrajobbet!
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se/for-shoppers/
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller dvs. kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga. För att ålderskontrollerna ska vara relevanta för personalen behöver shoppern vara 20–24 år.
Läs gärna mer via vår hemsida www.betterbusiness.se/referenscase/sytembolaget/


Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Vi erbjuder även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.
Som mystery shopper är du noggrann, är bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 30 minuter till ca. 3 timmar att utföra. En shopper väljer själv hur många uppdrag den vill utföra.
Att vara mystery shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat mystery shopping. Better Business Sweden är specialister på mystery shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.


Registrera dig som mystery shopper på vår hemsida www.beonline1.com , där du fyller i ditt CV och relevanta uppgifter. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Feb 2    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.

Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2023-04-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom barn och unga arbetar du huvudsakligen med att utreda barns behov av stöd och arbeta med att motivera familjer att ta emot stöd. Gruppen som arbetar med barn och unga består av 7 personer varpå 3,5 tjänst avser utredning. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort
 
Meriterande egenskaper är om du har utbildning i BBIC och signs of safety, erfarenhet av verksamhetssystemet VIVA, talar fler språk än svenska och engelska. 

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Arbetsplats
Herrögatan 31

842 32 Sveg Visa mindre

Sommarvikarier som Personliga Assistenter.

Vi på Omtanken Assistans vill erbjuda en bra personlig assistans som präglas av glädje och familjekänsla. Där har du som vår sommarvikarier en mycket viktig funktion. Om tjänsten Du kommer att få arbeta antingen dygn, dagar, kvällar eller på nätter hos flera olika kunder. Vi ser att du har körkort och bil. Ett plus om du har någon form av erfarenhet kring personlig assistans och ser möjligheterna att hjälpa andra personer till en bra vardag Om assistansy... Visa mer
Vi på Omtanken Assistans vill erbjuda en bra personlig assistans som präglas av glädje och familjekänsla. Där har du som vår sommarvikarier en mycket viktig funktion.


Om tjänsten
Du kommer att få arbeta antingen
dygn, dagar, kvällar eller på nätter hos flera olika kunder.
Vi ser att du har körkort och bil.
Ett plus om du har någon form av
erfarenhet kring personlig assistans och ser möjligheterna att hjälpa andra
personer till en bra vardag
Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga
assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer
som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och
är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras
anhöriga betyder mycket.

Vi på Omtanken vill gå längre för
att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna
inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar
deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat
koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och
glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då
Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Familjebehandlare/behandlare

Ansök    Jan 24    Härjedalens kommun    Familjebehandlare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Avdelningen Individ- och Familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård som omfattar ekonomiskt bistånd, stöd till vuxna med beroendeproblematik, stöd till barn och unga och deras familjer, familjerätt, budget- och skuldrådgivning samt bistånd till äldre och funktionsnedsatta. Öppenvårdsenheten omfattar föräldrastöd, anhörigstöd och beroendebehandling. Enheten bedriver stöd till personer i hemmet, grupper, familjesamtal, enskilda samtal samt kan vara behjälpliga när myndighetsutövare ska göra bedömningar inför t ex LVM/LVU. Enheten är under utveckling för att nå fler personer i behov av stöd i ett tidigt skede och för att vidareutveckla det förebyggande arbetet och samarbetet med andra interna och externa aktörer.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du arbetar som behandlare i en personalgrupp med
sex behandlare och en enhetschef. Du kommer tillsammans med teamet att ha
huvudsakliga arbetsuppgifter med fokus på behandling mot barn, ungdomar och
föräldrar. Behandlingen omfattar individuellt anpassade samtal både enskilt och
i grupp. 

Kvalifikationer
Krav: 

- Socionom/ beteendevetare, familjebehandlare alt. utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

- Du ska ha erfarenhet av arbete med målgruppen samt av att hålla i gruppsamtal och enskilda

 - Körkort är ett krav.

- Kunskap om ett systemorienterat arbetssätt och anknytningsteori.

Önskvärt:

- Meriterande om du har utbildning för Samarbetssamtal, Fjärilen, Signs of Safety, Trappan eller likvärdigt.

- Meriterande med familjeterapiutbildning och arbetslivserfarenhet inom området.

- Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

- Du är bra på att samarbeta med både familjer, kollegor samt externa samverkanspartners. 

Personliga egenskaper
Som person är du tydlig, prestigelös och intresserad av att utveckla dig själv och verksamheten. Du har förmåga att motivera till förändring och skapa
goda relationer, är lyhörd och har förståelse för andra människors situation. 

Vi erbjuder
- Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter

- Flextid

- Friskvård på arbetstid

- Regelbunden handledning

- Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Carina Hansson, Enhetschef, 0680-16207, [email protected]

Catarina Månsson, Fackligt ombud Vision, 0680 - 16352, [email protected]

Jennie Karlstrand, Fackligt ombud SSR, 0680 - 16256, [email protected]

Ann Kellgren, Fackligt ombud Ledarna, 0680 - 17743, [email protected]

Arbetsplats
Medborgarhuset

84280 SVEG Visa mindre

Arbetshandledare

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Härjedalens kommuns arbetsmarknadsavdelning samordnar kommunens arbetsmarknadspolitiska och arbetsfrämjande åtgärder, samt kommunens resurs för individer som står utanför arbetsmarknaden. Riktat mot jobbet finns två målgrupper som utför och mottar utfört jobb. Målet är att öka enskilda individers anställningsbarhet på den reguljära arbetsmarknaden med hänsyn till individuella behov och förutsättningar, oberoende av kön, ålder eller funktionsvariationer.

Daglig verksamhet är sysselsättning för personer med funktionsnedsättning över 18 år som inte utbildar sig och som inte har annat jobb. Daglig sysselsättning erbjuder en meningsfull sysselsättning anpassad till den enskildes behov, förutsättningar och intressen som innebär miljöombyte, delaktighet och gemenskap.

Arbetsuppgifter
Daglig verksamhet innebär sysselsättning och aktiviteter i både grupp och enskilt och består av att handleda våra brukare i deras arbetsuppgifter och aktiviteter utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med schema och bilder som stöd. I tjänsten ingår dokumentation, planering samt kontakt med God man, anhöriga och boenden. Du behöver ha datavana och sträva efter att använda digitala lösningar när det är möjligt.

Tjänsten är placerad i Västra Härjedalen med arbetsområde Funäsdalen/Hede.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Meriterande om du har utbildning inom funktionsnedsättning. B-körkort och körvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du är en social person som gillar att ha mycket att göra under arbetspasset och som hanterar snabba förändringar samt löser problem när de uppstår.
Du ska enskilt och i grupp kunna planera, strukturera och handleda. Viktigt med nära samarbete med dina kollegor och du ska även vara öppen för att hjälpa till på arbetsplatsen med andra arbetsuppgifter. Tillsammans med övriga medarbetare medverkar du till att personer får professionellt stöd och handledning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Arbetshandledare Vikariat 100% tom 230831, tillträde enligt överenskommelse.
Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter.
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten.

Kontaktinformation
Ingela Jonsson, Enhetschef, 0684-16405

Kicki Jonasson, Ombud vision, 0680-16367

Astrid Olofsson, Ombud Kommunal, 0680-16334

Arbetsplats
Industrigatan

840 93 Hede Visa mindre

Familjebehandlare/behandlare

Ansök    Jan 24    Härjedalens kommun    Familjebehandlare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Avdelningen Individ- och Familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård som omfattar ekonomiskt bistånd, stöd till vuxna med beroendeproblematik, stöd till barn och unga och deras familjer, familjerätt, budget- och skuldrådgivning samt bistånd till äldre och funktionsnedsatta. Öppenvårdsenheten omfattar föräldrastöd, anhörigstöd och beroendebehandling. Enheten bedriver stöd till personer i hemmet, grupper, familjesamtal, enskilda samtal samt kan vara behjälpliga när myndighetsutövare ska göra bedömningar inför t ex LVM/LVU. Enheten är under utveckling för att nå fler personer i behov av stöd i ett tidigt skede och för att vidareutveckla det förebyggande arbetet och samarbetet med andra interna och externa aktörer.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du arbetar som behandlare i en personalgrupp med
sex behandlare och en enhetschef. Du kommer tillsammans med teamet att ha
huvudsakliga arbetsuppgifter med fokus på behandling mot barn, ungdomar och
föräldrar. Behandlingen omfattar individuellt anpassade samtal både enskilt och
i grupp. 

Tjänsten är ett vikariat på 100% tom 2023-12-31 med start 2023-03-15.

Kvalifikationer
Krav:
-Socionom/beteendevetare, familjebehandlare alternativ utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
-Du ska ha erfarenhet av arbete med målgruppen samt av att hålla i både gruppsamtal och enskilda samtal.
-Körkort är ett krav.
-Kunskap om ett systemorienterat arbetssätt och anknytningsteori.

Önskvärt:
-Meriterande om du har utbildning för Samarbetssamtal, Fjärilen, Signs of Safety, Trappan eller likvärdigt.
-Meriterande med familjeterapiutbildning och arbetslivserfarenhet inom området.
-Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person är du tydlig, prestigelös och intresserad av att utveckla dig själv och verksamheten. Du har förmåga att motivera till förändring och skapa
goda relationer, är lyhörd och har förståelse för andra människors situation. 

Vi erbjuder
- Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter

- Flextid

- Friskvård på arbetstid

- Regelbunden handledning

- Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Carina Hansson, Enhetschef, 0680-16207, [email protected]

Catarina Månsson, Fackligt ombud Vision, 0680 - 16352, [email protected]

Jennie Karlstrand, Fackligt ombud SSR, 0680 - 16256, [email protected]

Ann Kellgren, Fackligt ombud Ledarna, 0680 - 17743, [email protected]

Arbetsplats
Herrögatan 31

842 32 Sveg Visa mindre

Barnskötare till Lofsdalens förskola

Ansök    Jan 13    Härjedalens kommun    Barnskötare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en barnskötare till Lofsdalens förskola. Hos oss jobbar du i en liten organisation med få medarbetare vilket gör en god arbetsmiljö med ett öppet diskussionsklimat. Vi arbetar mycket utomhus med naturen runt knuten.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Barnskötare vid Lofsdalens förskola med gemensamt ansvar för barnen tillsammans med arbetslaget. Du förväntas vara delaktig i ansvaret för det pedagogiska arbetet, vara flexibel i arbetslaget kring arbetstider samt ha ett professionellt bemötande mot föräldrar och barn.

Kvalifikationer
Krav: Utbildad barnskötare

Önsvärt: Kunskap och erfarenhet av barn med behov av särskilt stöd, pedagogisk fallenhet. 

För denna tjänst är uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, tydlig, plikttrogen, strukturerad och engagerad kring barn och unga. Viktigt att du som söker vill och kan arbeta i arbetslag, dela med dig av dina kunskaper samt ta till dig av andras förslag.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Semestertjänst, visstidsanställning, dock tidigast 230127

Kontaktinformation
Emma Jönses, Rektor, 0680-16100

Nancy Fridh, Kommunal, 0680-16100

Cecilia Dahl, Kommunal, 0680-16100

Arbetsplats Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet! Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Up... Visa mer
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år, vakna nätter

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är ... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter.
Finns möjlighet till heltid eller deltid beroende på överenskommelse
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet! Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Up... Visa mer
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes på 50 % till en man i Sveg

Vi söker nu en assistent till en man i Sveg. Uppdraget handlar om att vara ett stöd i vardagen och möjliggöra ett självständigt liv. Passen är belägna kl 15:30-21:30, alla dagar. Till detta uppdrag är B-körkort ett krav. Låter det intressant och du vill veta mer? Välkommen in med din ansökan. Lön Timlön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns enl. Fremia Kommunal avtal för personlig assistans. Som anställd hos oss omfattas du av pensionsförsäkring, ... Visa mer
Vi söker nu en assistent till en man i Sveg.
Uppdraget handlar om att vara ett stöd i vardagen och möjliggöra ett självständigt liv.
Passen är belägna kl 15:30-21:30, alla dagar.
Till detta uppdrag är B-körkort ett krav.
Låter det intressant och du vill veta mer? Välkommen in med din ansökan.


Lön
Timlön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns enl. Fremia Kommunal avtal för personlig assistans.
Som anställd hos oss omfattas du av pensionsförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, grupplivförsäkring, gruppsjukförsäkring och även föräldrapenningtillägg.


Om oss
Storsjöbygdens Personliga Assistans AB är en privat assistansförmedling som grundades 2001. Vi grundar assistansverksamhetens policy på personlighet, erfarenhet, kunskap och tillgänglighet. Vårt mål är att ge bästa möjliga service och vi har kompetent personal med mångårig erfarenhet från assistansbranschen. Visa mindre

Kurator

Ansök    Dec 13    Härjedalens kommun    Skolkurator
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Västra Härjedalen, med skolområdena Funäsdalen, Bruksvallarna, Hede samt Vemdalen behöver förstärka elevhälsan med en kurator.
Brinner du liksom vi för att arbeta förebyggande och främjande för att alla elever ska erbjudas samma förutsättningar att nå kunskapsmålen och sin personliga utveckling? Då är det kanske dig vi söker. Bli en av oss!

I vårt skolområde finns fyra grundskolor, Vi har nästan 500 elever från förskoleklass till årskurs 9. Som kurator kommer du att få arbeta med eleverna på alla skolor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Arbetet som kurator innebär att arbeta både hälsofrämjande och förebyggande. Bland annat stödjer du skolans personal i psykosociala frågor. Du arbetar med grupper och klasser, deltar och leder möten med elev och vårdnadshavare. Du håller också enskilda stödjande samtal med elever. Som kurator driver du skolans värdegrund och likabehandlingsarbete och arbetar för elevernas hälsa och arbetsmiljö.

Kurator arbetar på elevhälsochefens uppdrag och är en del av respektive skolas tvärprofessionella elevhälsa där även skolledning, specialpedagog, skolsköterska, skolläkare samt skolpsykolog finns med.
Arbetet innebär ett nära samarbete med externa aktörer som exempelvis Barn och ungdomshabiliteringen (BUP) och Socialtjänsten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en socionom eller beteendevetenskaplig examen och ser gärna att du har erfarenhet av arbete som kurator.
Körkort B är ett krav eftersom tjänsten kräver att du kan ta dig mellan skolorna.
Tjänsten kräver att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. 

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att arbeta tillsammans med andra och du bör ha ett stort engagemang för barn och ungdomars psykosociala situation. Du har förmågan att omsätta ditt engagemang till arbete på såväl  individnivå som till grupp och organisation. Du är strukturerad och tydlig i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt och i samverkan med andra professioner. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och prioriterar insatser tillsammans med elevhälsochef och rektor och övriga i elevhälsan. Du är professionell och respektfull i ditt bemötande av elever, vårdnadshavare och kollegor.  

Vi erbjuder
Ett spännande jobb i en kommun och en elevhälsa som är i utveckling och där stort värde sätts i allas delaktighet

Ett intressant och omväxlande arbete.

Möjlighet till friskvård på arbetstid och friskvårdsbidrag.

Kontaktinformation
Jenny Thaung, Elevhälsochef, 0680-163 01

Jennie Karlstrand, Fackligt ombud för SSR, 0680-162 56

Catarina Månsson, Fackligt ombud för Vision, 0680-16352

Arbetsplats Visa mindre

Gruppbostad LSS Sveg

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Boendehandledare till gruppbostad i Sveg.

Arbetsuppgifter
I rollen som boendehandledare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Stärka den enskilde vad det gäller boende, fritid och sysselsättning genom att vägleda, ge stöd kring sociala sammanhang, myndigheter och andra kontakter där det kan behövas.
Omvårdnadsarbete i varierande utsträckning och omfattning.
En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

Vi samarbetar mellan LSS boenden.
Arbetstiderna är varierande och omfattar dagar, helger, kvällar samt jourtjänstgöring natt.
Även ensamarbete förekommer.
Ledsagning och i förekommande fall semesterresor med de enskilda ingår.

Vi arbetar med dokumentationssystemet Treserva och personaladministrativa systemet Självservice.

Intervju sker löpande under rekryteringen

Kvalifikationer
Krav: Undersköterska eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.  
Godkända betyg i svenska/svenska som andra språk.  
B- körkort  
Du ska ha dokumenterad erfarenhet att arbeta med personer med funktionsnedsättning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
Du ska ha god fysik då det förekommer tungt fysiskt arbete.      

Personliga egenskaper
Du ska vara stabil och trygg i din framtoning, kunna visa ett värdigt bemötande. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.
Du ska ha tålamod och vara flexibel och vara beredd på att vara ute på olika aktiviteter och semesterresor.
 Då arbetet kräver dokumentation i tex. Social journal, skapande av genomförandeplaner samt riskanalyser ska du ha mycket god datorvana, kunna behärska det svenska språket både i tal och skrift.
Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder
Ett nära och tydligt ledarskap samt en arbetsgemenskap.

Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter.

Friskvårdspeng och friskvård på arbetstid.

Delaktighet i utvecklingen av verksamheterna

Kontaktinformation
Åsa Remén, Enhetschef, 0680-16100, [email protected]

Nancy Fridh, Ombud kommunal Z, 0104429759, [email protected]

Arbetsplats
Ögränd

842 33 Sveg Visa mindre

Personlig assistent till 22 årig tjej sökes !

Jag är en tjej med Downs syndrom som behöver förstärkning i min assistentgrupp. Arbetstiderna är vardagar mellan ca 1500 till morgonen därpå 0845 med sovande jour, alternativt 1500-2100. På helgerna är tiderna varierande, men oftast hela dygn, och ni är med mig i min lägenhet På dagarna har jag assistans på min dagliga verksamhet. Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande kunskaper. Du behöver ha skinn på näsan då a... Visa mer
Jag är en tjej med Downs syndrom som behöver förstärkning i min assistentgrupp.
Arbetstiderna är vardagar mellan ca 1500 till morgonen därpå 0845 med sovande jour, alternativt 1500-2100.
På helgerna är tiderna varierande, men oftast hela dygn, och ni är med mig i min lägenhet
På dagarna har jag assistans på min dagliga verksamhet.
Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande kunskaper.
Du behöver ha skinn på näsan då arbetet ibland kan vara en utmaning, samt att du arbetar själv med mig. Vid vissa aktiviteter och utflykter så kan vi ha dubbel assistans.
Ett körkort och tillgång till bil är ett krav eftersom jag bor ca en mil utanför Hede.
Du ska vara initiativrik och vilja hitta på saker med mig, jag gillar att åka skoter och 4-hjuling och på sommaren vara ute och cykla och bada.
Det är viktigt att du pratar god svenska för att jag ska kunna kommunicera med dig, jag har även hjälp av bilder för att tala om vad jag vill.
Är du intresserad och har mera frågor kontakta min assistansförmedling. Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Dec 6    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.

Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2023-01-02 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom barn och unga arbetar du huvudsakligen med att utreda barns behov av stöd och arbeta med att motivera familjer att ta emot stöd. Gruppen som arbetar med barn och unga består av 7 personer varpå 3,5 tjänst avser utredning. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort
 
Meriterande egenskaper är om du har utbildning i BBIC och signs of safety, erfarenhet av verksamhetssystemet VIVA, talar fler språk än svenska och engelska. 

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Arbetsplats
Herrögatan 31

842 32 Sveg Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år, vakna nätter

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är ... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter.
Finns möjlighet till heltid eller deltid beroende på överenskommelse
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet! Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Up... Visa mer
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Okt 24    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.

Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2023-01-02 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom barn och unga arbetar du huvudsakligen med att utreda barns behov av stöd och arbeta med att motivera familjer att ta emot stöd. Gruppen som arbetar med barn och unga består av 7 personer varpå 3,5 tjänst avser utredning. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort
 
Meriterande egenskaper är om du har utbildning i BBIC och signs of safety, erfarenhet av verksamhetssystemet VIVA, talar fler språk än svenska och engelska. 

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352, [email protected]

Arbetsplats
Herrögatan 31

842 32 Sveg Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet! Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Up... Visa mer
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år, dagtid samt vakna nätter

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att ... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter.
Finns möjlighet till heltid eller deltid beroende på överenskommelse
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Sep 20    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.

Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Tjänsten är ett vikariat med start 2022-12-01, eller enligt överenskommelse och till och med 2024-09-01.

   

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom verkställighet arbetar du huvudsakligen med att sätta igång de insatser som barnen beviljats och sedan kontinuerligt följa upp barnet och dennes familj för att säkerställa att insatsen ger det stöd som var tänkt utifrån de behov som uppmärksammats. Gruppen som arbetar med barn och unga består av totalt 7 tjänster varpå 2,5 tjänst avser verkställighet. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att kunna prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort
 
Meriterande egenskaper är om du har utbildning i BBIC och signs of safety, erfarenhet av verksamhetssystemet Treserva, talar fler språk än svenska och engelska. 

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra.

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352, [email protected]

Arbetsplats
Herrögatan 31

842 32 Sveg Visa mindre

Fritidsledare

Ansök    Sep 22    Härjedalens kommun    Fritidsledare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Funäsdalens skola har cirka 250 elever i årskurserna F-9 med tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen mitt i byn vid foten av Funäsdalsberget. Vi har nära till längdspår, idrottsplats samt gondolen som tar oss upp till bergets toppstuga. Närhet till naturen sätter på olika sätt sin prägel på verksamheten som bokstavligt talat har ski-in ski-out läge. 

Vi söker nu en fritidsledare till vår fritidsgård. Tjänsten är en timanställning motsvarande cirka 15-20 % av heltid. Intervjuer kommer att ske löpande.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övrig personal planerar och leder du fritidsgårdens verksamhet. Du umgås, samtalar och bygger relationer, du inspirerar till att utveckla intressen och hjälper ungdomar att skapa sociala sammanhang. Varierande arbetstider förekommer vilket innebär tjänstgöring på kvällar. 

Kvalifikationer
Gymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig är ett krav. Eftergymnasial pedagogisk utbildning är meriterande, likaså erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

För denna tjänst är uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Personliga egenskaper
Som fritidsledare har du positiva förväntningar och är nyfiken på barn och ungdomar. Du är en trygg vuxen som kan sätta gränser och vara konsekvent. Du kan ta egna initiativ och hantera olika situationer som uppstår. Genom en god pedagogisk och social kompetens bidrar du till en lugn och stimulerande miljö för eleverna. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats där du blir del av en engagerad och kompetent personalgrupp, 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Charlotta Söderhielm, Rektor, 073-8020717, [email protected]

Ann-Charlotte Zetterström, Ombud LF, 0680-16100

Arbetsplats
Skolbacken

840 95 Funäsdalen Visa mindre

Arbetshandledare

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Härjedalens kommuns arbetsmarknadsavdelning samordnar kommunens arbetsmarknadspolitiska och arbetsfrämjande åtgärder, samt kommunens resurs för individer som står utanför arbetsmarknaden. Riktat mot jobbet finns två målgrupper som utför och mottar utfört jobb. Målet är att öka enskilda individers anställningsbarhet på den reguljära arbetsmarknaden med hänsyn till individuella behov och förutsättningar, oberoende av kön, ålder eller funktionsvariationer.

Daglig verksamhet är sysselsättning för personer med funktionsnedsättning över 18 år som inte utbildar sig och som inte har annat jobb. Daglig sysselsättning erbjuder en meningsfull sysselsättning anpassad till den enskildes behov, förutsättningar och intressen som innebär miljöombyte, delaktighet och gemenskap.

Arbetsuppgifter
Daglig verksamhet innebär sysselsättning och aktiviteter i både grupp och enskilt och består av att handleda våra brukare i deras arbetsuppgifter och aktiviteter utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med schema och bilder som stöd. I tjänsten ingår dokumentation, planering samt kontakt med God man, anhöriga och boenden. Du behöver ha datavana och sträva efter att använda digitala lösningar när det är möjligt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Meriterande om du har utbildning inom funktionsnedsättning. B-körkort och körvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du är en social person som gillar att ha mycket att göra under arbetspasset och som hanterar snabba förändringar samt löser problem när de uppstår.
Du ska enskilt och i grupp kunna planera, strukturera och handleda. Viktigt med nära samarbete med dina kollegor och du ska även vara öppen för att hjälpa till på arbetsplatsen med andra arbetsuppgifter. Tillsammans med övriga medarbetare medverkar du till att personer får professionellt stöd och handledning.

Vi erbjuder
Arbetshandledare Vikariat 100% tom 230215. Placeringsort Hede.
Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter.
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten.

Kontaktinformation
Ingela Jonsson, Enhetschef, 0684-16405

Astrid Olofsson, Ombud Kommunal, 0680-16334

Kicki Jonasson, Ombud vision, 0680-16367

Arbetsplats
Industrigatan

840 93 Hede Visa mindre

Personlig assistent Sveg  

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Personlig assistent är arbetet för dig som är självständig och gillar att arbeta med människor.  

De personer som har assistans i hemmet kan ha olika typer av funktionsvariationer såväl fysisk, psykiskt som intellektuellt och har varierande behov av vård och stöd.

Som assistent i hemmet stödjer och motiverar du brukaren i de delar av livet som denne har svårt att klara av på egen hand.        

Vi arbetar utifrån medborgarens integritet och självbestämmanderätt.

Arbetsuppgifter
Som Personlig assistent arbetar du i medborgarens hem och med personens egna resurser och behov som utgångspunkt.

Arbetet innebär att du motiverar/är behjälplig vid till exempel vård och omsorg, hushållsarbete, träning och aktiviteter. Arbetsuppgifterna innefattar även kontakt med anhöriga, gode man och sjukvård.

Du arbetar oftast ensam och arbetet är förlagt till dag och kväll under både vardagar och helger.

Tjänsten är ett vikariat på 75% t.o.m. 2023-06-02.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning eller likvärd utbildning samt tidigare erfarenheter inom yrket. Då arbetet innefattar dokumentation ser vi också att du har datavana. Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och i skrift då detta är av stor vikt i den dagliga kommunikationen med brukaren. För tjänsten behöver du också ha B-körkort.
 
Katt finns i hemmet.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter egenskaper såsom stort ansvarstagande och respekt för personlig integritet och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktigt för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter.

Är du intresserad av ett självständigt arbete inom kommunal service, tveka då inte, skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktinformation
Åsa Remén, Enhetschef, 0680-16916

Kristina Holm, Ombud Kommunal, 0680-16100

Arbetsplats

 Sveg Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Sep 20    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.

Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Tjänsten är ett vikariat med start 2022-12-01, eller enligt överenskommelse och till och med 2024-09-01.

   

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom verkställighet arbetar du huvudsakligen med att sätta igång de insatser som barnen beviljats och sedan kontinuerligt följa upp barnet och dennes familj för att säkerställa att insatsen ger det stöd som var tänkt utifrån de behov som uppmärksammats. Gruppen som arbetar med barn och unga består av totalt 7 tjänster varpå 2,5 tjänst avser verkställighet. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att kunna prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort
 
Meriterande egenskaper är om du har utbildning i BBIC och signs of safety, erfarenhet av verksamhetssystemet Treserva, talar fler språk än svenska och engelska. 

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra.

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352, [email protected]

Arbetsplats
Herrögatan 31

842 32 Sveg Visa mindre

Trevligt assistentjobb i Ytterhogdal!

Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet. För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt... Visa mer
Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet.
För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt, inte rädd att ta i, nyfiken och påhittig. Vi söker dig som trivs när det händer saker och är en glad person som ser möjligheter istället för hinder. Som personlig assistent är du en annan individ behjälplig i alla sammanhang.
Tidigare erfarenheter inom vård och omsorg är meriterande men inte ett krav. Tjänsten i sig kräver inga tidigare erfarenheter utan all nödvändig kunskap får du under introduktionen. I assistentyrket är personkemi väldigt viktigt och avgörande i rekryteringsprocessen.
Alla är välkomna att söka denna tjänst som är fast på 50%. Vi ser gärna sökande i alla åldrar samt personer av alla kön. Vi välkomnar människor ifrån alla länder och kulturer men för kommunikationens skull är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift på en god nivå.
Vi söker en personlig assistent för arbete i Ytterhogdal med omnejd. Ett trevligt assistentjobb hos en medelålders man där arbetsuppgifterna är varierande och består av bl.a. vanliga hushållssysslor, hjälp med personlig hygien, stöd vid inköp, hjälp vid resor och dylika insatser.
Arbetstiden omfattar dagar, kvällar, nätter och helger. Sök via mail där CV och personligt brev bifogas. Visa mindre

Socialsekreterare inom BoU, vuxen, familjehem, ek. bistånd och SoL/LSS

Vi söker en handläggare för uppdrag som konsult i Härjedalen och närliggande kommuner! Hör av dig via länken eller kontakta oss direkt. Ta chansen att prova på konsultrollen via ett företag som ger dig stöd både i handläggning och till dig som person. Vi på kontoret är socionomer och har erfarenheten från att vara handläggare inom Socialtjänsten. Förutom en flexibel tillvaro får du en bra lön, kollektivavtal och tjänstepension! CareOn är ett oberoende kons... Visa mer
Vi söker en handläggare för uppdrag som konsult i Härjedalen och närliggande kommuner! Hör av dig via länken eller kontakta oss direkt.
Ta chansen att prova på konsultrollen via ett företag som ger dig stöd både i handläggning och till dig som person. Vi på kontoret är socionomer och har erfarenheten från att vara handläggare inom Socialtjänsten. Förutom en flexibel tillvaro får du en bra lön, kollektivavtal och tjänstepension!
CareOn är ett oberoende konsultföretag inriktat på socialt arbete. Vi har funnits i över 20 år och är verksamma över hela Sverige. Våra konsulter gör vardagen enklare för våra uppdragsgivare genom att avlasta, förvalta eller utveckla verksamheter. Vi som arbetar på företaget kan de olika delarna inom socialförvaltningen och vet vad som krävs för att vara en professionell konsult inom det sociala arbetet. Våra ledord är kompetens, kunskap och kvalitet!
Du behöver ha god förmåga till självständigt arbete samt ett flexibelt förhållningssätt till varierade arbetssätt och miljöer. Vi jobbar även gärna med dig som vill ta enskilda utredningar eller som är pensionär och vill fortsätta bidra med din kunskap!
Vill du veta mer? Registrera din ansökan redan idag så kontaktar vi dig inom kort.
Utbildningskrav: Socionomexamen eller likvärdig utbildning/erfarenhet Visa mindre

Vikarierande Barnskötare på Funäsdalens förskola

Ansök    Jul 28    Härjedalens kommun    Barnskötare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Funäsdalens förskola är en fyra avdelnings förskola. Härjedalens kommun är ett samiskt förvaltningsområde, förskolan arbetar därför med samisk integrering.  Förskolan är belägen nära skog, fjäll och skidspår. Vi arbetar ständigt med utveckling och kvalitetssäkring av förskolan, det så kallade systematiska kvalitetsarbetet.  

Goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditioner är meriterande. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som barnskötare är att arbeta i enlighet med förskolan läroplan LpFö2018. Du kommer att vara delaktig i planering, uppföljning och dokumentation av verksamheten samt tillsammans med arbetslaget genomföra den pedagogiska verksamheten för barn i åldrarna 1-5 år. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare alternativt har god erfarenhet inom yrket. Du ska vara van att ta eget ansvar och vara en god förebild, vara lyhördför barns viljeyttringar. Du ska vara en närvarande pedagog som har lätt att samarbeta med olika människor och alltid ha fokus på ditt uppdragtillsammans med barnen.

I uppdraget ligger också att vara en god förebild för barn och kollegor, att ha en god förståelse för alla människors lika värde, det vi kallar ett tillitsfullt förhållningsätt.
För denna tjänst är uppvisande av utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Personliga egenskaper
Du ges möjlighet att ta ett eget stort ansvar för att förverkliga målen i läroplanen. Vi har ett stort fokus på det systematiska kvalitetsarbete i våra förskolor, då strävan är att hela tiden höja kvalitén och utveckla undervisningen för våra barn.

Som personliga egenskaper så värdesätter vi att du är lyhörd, empatisk och har en god samarbetsförmåga. Att samverka respektfullt med vårdnadshavare och kollegor är av största vikt.

Vi erbjuder
- Trivsam och god arbetsmiljö för barn och kollegor
- Arbetskläder
- Möjlighet att driva en förskola i utveckling 

Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens Kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Kontaktinformation
Margareta Thomsson, Rektor, 0684-16763 0680-16100

Nancy Fridh, Ombud Kommunal, 0680-16100

Arbetsplats
Vallarvägen 16

840 95 Funäsdalen Visa mindre

Skolkurator

Ansök    Jun 27    Härjedalens kommun    Skolkurator
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vill du vara med och arbeta för elevers hälsa och välbefinnande utifrån ett hälsofrämjande perspektiv? Välkommen med din ansökan för tjänsten som kurator i Västra Härjedalen!

Västra Härjedalens skolområde består av Bruksvallarnas skola (F-3), Funäsdalens skola (F-9), Sonfjällsskolan (F-9) samt Vemdalens skola (F-6). Vilket i dagsläget är ett utbildningsområde med drygt 430 elever från förskoleklass till årskurs 9.

Som kurator ingår du i skolornas elevhälsoteam där även specialpedagog, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare, skolpsykolog samt respektive skolas rektor ingår. 

Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning. 

Arbetsuppgifter
Som skolkurator kommer du att ha en viktig roll i skolans elevhälsa. Du kommer att ingå i skolornas elevhälsoteam där vi tillsammans arbetar nära elever, pedagoger och skolledning. Arbetet är omväxlande och innebär många viktiga elevkontakter varje dag.

 Som kurator bidrar du med psykosocial kompetens inom elevhälsans arbete på individ-grupp och organisationsnivå. Vår strävan är att arbeta för att det förebyggande och främjande arbetet ska vara tongivande. Vilket innebär arbete i klass och olika grupper, bistå med råd och stöd till personal, skolledning och vårdnadshavare samt vara delaktig och aktiv i skolornas verksamhetsutveckling. Behovet av stödjande och åtgärdande insatser kommer alltid att finnas och här kommer din främsta uppgift att vara att föreslå åtgärder och insatser för pedagoger och vårdnadshavare, ha enskilda stödjande och motiverande samtal med elever, genomföra sociala kartläggningar samt samverka med externa aktörer som exempelvis Barn och ungdomsmottagning (BUP), socialtjänsten, polis etc.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning med inriktning beteendevetenskap. Vi ser gärna att du har dokumenterad kunskap och erfarenhet av stödjande arbete med barn och ungdomar samt erfarenhet av arbete som kurator. Kunskap och erfarenhet av samarbete med externa aktörer som Barn och ungdomsmottagning (BUP) och socialtjänst är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter såväl dina kvalifikationer som dina personliga egenskaper.  Uppvisande av godkänt utdrag ur belastningsregistret är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetet innebär samverkan med många olika arbetsgrupper så det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta. Du driver en stor del av ditt arbete själv så en helhetssyn på verksamheterna och att du kan arbeta självständigt är en förutsättning. I övrigt ser vi att du är en person som har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och har förmågan att skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats där du blir del av en engagerad och kompetent personalgrupp. Härjedalens kommun har ett övergripande skolutvecklingsarbete vid namn Konten och förstelärare inom kommunen verkar aktivt inom IKT, Språkutvecklande arbetssätt samt Ledarskap i klassrummet.

Kontaktinformation
Charlotta Söderhielm, Rektor, 0684-16760, 0680-16100

Ann-Charlotte Zetterström, Ombud LF, 0680-16100

Karin Kers, Ombud LR, 0680-16233, 0680-16100

Arbetsplats
Skolbacken

840 95 Funäsdalen Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Jul 5    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.
 
Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom verkställighet arbetar du huvudsakligen med att sätta igång de insatser som barnen beviljats och sedan kontinuerligt följa upp barnet och dennes familj för att säkerställa att insatsen ger det stöd som var tänkt utifrån de behov som uppmärksammats. Gruppen som arbetar med barn och unga består av totalt 7 tjänster varpå 2,5 tjänst avser verkställighet. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att kunna prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR , 0680-16254, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision¨, 0680-16352, [email protected]

Arbetsplats
Medborgarhuset

84280 Sveg Visa mindre

Aktivitetsledare i Tänndalen

Vi söker dig som vill kombinera ett jobb som skidlärare med ett jobb som aktivitetsledare. Eller du som vill bara vill jobba med barn och barnaktiviteter. Här leker du med våra minsta gäster och tar med dem ut på små och lekfulla äventyr såsom skattjakt, korvgrillning och bandvagnsresa till Blåkulla. Ett roligt och lekfullt jobb som innebär att du måste ha god hand med barn och vara glad och utåtriktad, ta eget ansvar.   Tidigare erfarenheter inom barnomso... Visa mer
Vi söker dig som vill kombinera ett jobb som skidlärare med ett jobb som aktivitetsledare. Eller du som vill bara vill jobba med barn och barnaktiviteter. Här leker du med våra minsta gäster och tar med dem ut på små och lekfulla äventyr såsom skattjakt, korvgrillning och bandvagnsresa till Blåkulla. Ett roligt och lekfullt jobb som innebär att du måste ha god hand med barn och vara glad och utåtriktad, ta eget ansvar.
 
Tidigare erfarenheter inom barnomsorg är meriterande men ett glatt leende väger alltid tyngst. Vi erbjuder många arbetskollegor, roliga möten massa skidåkning och en härlig och lång säsong. 
 
Du skall självklart ha ett brinnande intresse för skidåkning också. 
 
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta, arbeta självständigt och i grupp.
 
Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
 Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens största skidområde Funäsfjällen, Härjedalen. Tänndalens skidområde består av 13 liftar och 54 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som också äger skidanläggningen Orsa Grönklitt i Dalarna Visa mindre

Gruppbostad LSS Sveg

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Boendehandledare till gruppbostad i Sveg. 

Arbetstiderna är varierande och omfattar dagar, helger, kvällar samt jourtjänstgöring natt. Även ensamarbete förekommer. Vi samarbetar mellan LSS boenderna. Ledsagning och i förekommande fall semesterresor med de enskilda ingår. Vi arbetar med dokumentationssystemet Treserva och personaladministrativa systemet Självservice.
 
Intervju sker löpande under rekryteringen. 

Arbetsuppgifter
I rollen som boendehandledare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Stärka den enskilde vad det gäller boende, fritid och sysselsättning genom att vägleda, ge stöd kring sociala sammanhang, myndigheter och andra kontakter där det kan behövas. Omvårdnadsarbete i varierande utsträckning och omfattning. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

Kvalifikationer
Undersköterska eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.   Godkända betyg i svenska/svenska som andra språk. B- körkort   Du ska ha dokumenterad erfarenhet att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska ha god fysik då det förekommer tungt fysiskt arbete.

Personliga egenskaper
Du ska vara stabil och trygg i din framtoning, kunna visa ett värdigt bemötande. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du ska ha tålamod och vara flexibel och vara beredd på att vara ute på olika aktiviteter och semesterresor.

Då arbetet kräver dokumentation i tex. Social journal, skapande av genomförandeplaner samt riskanalyser ska du ha mycket god datorvana, kunna behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder
.Ett nära och tydligt ledarskap samt en arbetsgemenskap.
.Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter.
.Friskvård på arbetstid.
.Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Åsa Remén, Enhetschef, 0680-16100, [email protected]

Nancy Fridh, Ombud Kommunal, 010-4429759, [email protected]

Arbetsplats
Medborgarhuset

84280 Sveg Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet! Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Up... Visa mer
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet! Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Up... Visa mer
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trevligt assistentjobb som timvikarie i Ytterhogdal!

Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet. För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt... Visa mer
Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet.
För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt, inte rädd att ta i, nyfiken och påhittig. Vi söker dig som trivs när det händer saker och är en glad person som ser möjligheter istället för hinder. Som personlig assistent är du en annan individ behjälplig i alla sammanhang.
Tidigare erfarenheter inom vård och omsorg är meriterande men inte ett krav. Tjänsten i sig kräver inga tidigare erfarenheter utan all nödvändig kunskap får du under introduktionen. I assistentyrket är personkemi väldigt viktigt och avgörande i rekryteringsprocessen.
Alla är välkomna att söka denna tjänst som är ett timvikariat. Vi ser gärna sökande i alla åldrar samt personer av alla kön. Vi välkomnar människor ifrån alla länder och kulturer men för kommunikationens skull är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift på en god nivå.
Vi söker en personlig assistent för arbete i Ytterhogdal med omnejd. Ett trevligt assistentjobb hos en medelålders man där arbetsuppgifterna är varierande och består av bl.a. vanliga hushållssysslor, hjälp med personlig hygien, stöd vid inköp, hjälp vid resor och dylika insatser.
Arbetstiden omfattar dagar, kvällar, nätter och helger. Sök via mail där CV och personligt brev bifogas. Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Maj 18    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.
 
Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård.
Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom barn och unga arbetar du huvudsakligen med att utreda barns behov av stöd och arbeta med att motivera familjer att ta emot stöd.
Gruppen som arbetar med barn och unga består av 7 personer varpå 3,5 tjänst avser utredning. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.
 

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352 , [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Arbetsplats
Herrögatan 31

842 32 Sveg Visa mindre

Barnskötare Sveg

Ansök    Maj 6    Härjedalens kommun    Barnskötare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 I Sveg finns fyra kommunala förskolor. Vi arbetar aktivt för likvärdiga förskolor i vårt område där andel personal och behörighet är jämt fördelade över området. Vi arbetar ständigt med utveckling och kvalitetssäkring av förskolan och som anställd på våra förskolor får man aktivt bidra i det systematiska kvalitetsarbetet. Vi har gemensamma pedagogiska träffar både i arbetslag och i hela området under våra fyra planeringsdagar per läsår. Hos oss jobbar du i nära samarbete med dina kollegor både i arbetslag samt på hela förskolan. Varje vecka har du tid för enskild planering samt reflektion i arbetslaget.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för barns utveckling och lärande!
Du planerar, genomför och utvärderar verksamheten på förskolan utifrån förskolans styrdokument tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Du vill prova nya idéer, är engagerad och känner glädje i att vara en medforskande barnskötare som är nära barnen. Att dokumentera barns lärprocesser tillhör vardagen och du är motiverad att utveckla dokumenterandet med digitala verktyg.

Kvalifikationer
Krav:

- Barnskötarutbildning

Önskvärt:
-Förtrogenhet med läroplanen och engagerad i implementeringen av Lpfö 18
-Aktivt deltagande i systematiskt kvalitetsarbete
-Du har stor vilja att utveckla den pedagogiska verksamheten och förskolans lärmiljöer
-God samarbetsvilja, initiativförmåga och vara lösningsinriktad
-Adekvat digital kompetens
-Vilja att uppmuntra alla barn att upptäcka, utveckla och använda sina förmågor och styrkor

Till denna tjänst är uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet och empatisk förmåga. Du har social kompetens och är drivande, kreativ och ser möjligheter. Det är mycket viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor och föräldrar. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
-Dator/ipad
-Arbetskläder
-Friskvårdsbidrag

Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens Kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och
liknande. 

Kontaktinformation
Jana Ahlqvist, Rektor, 0680-16317, 0680-16100, [email protected]

Nancy Fridh, Ombud Kommunal, 0680-16100

Arbetsplats
Härjedalsgatan 17

842 32 Sveg Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt so... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta med aktuella uppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
FamiljerättVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Två dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Arbetshandledare

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Härjedalens kommuns arbetsmarknadsavdelning samordnar kommunens arbetsmarknadspolitiska och arbetsfrämjande åtgärder, samt är kommunens resurs för individer som står utanför arbetsmarknaden. Riktat mot jobbet finns två målgrupper som utför och mottar utfört jobb. Målet är att öka enskilda individers anställningsbarhet på den reguljära arbetsmarknaden med hänsyn till individuella behov och förutsättningar, oberoende av kön, ålder eller funktionsvariationer.

Arbetsuppgifter
Som arbetshandledare på Idamic Jämtlandsgatan arbetar du utifrån givna direktiv och mål på ett strukturerat sätt. I rollen handleder du individer vid enhetens snickeri i de vardagliga uppgifterna inom de arbetsmarknadspolitiska åtgärderna utifrån individens fysiska/psykiska förmåga och förutsättningar. Arbetet innebär bland annat validering av individer och bedömning av informell kompetens utifrån lärande på arbetsplatsen eller tidigare förvärvade kunskaper hos individen. Andra uppgifter är handledning i diverse snickeriuppdrag där du instruerar i tillverkning av diverse produkter samt hittar individuella arbetsuppgifter utifrån individen behov.

Det stora fokuset i din roll som handledare ligger i att genom ett lösningsfokuserat och coachande arbetssätt hitta vägar till arbete eller studier tillsammans med individen. Tillsammans med övriga medarbetare medverkar du till att personer får professionellt stöd och handledning. 

Kvalifikationer
Du som söker har utbildning på minst gymnasial nivå samt några års arbetslivserfarenhet inom något praktiskt yrke. För tjänsten behöver du också ha god datakunskap och kunna hantera digitala verktyg i det vardagliga arbetet. Även B körkort är ett krav. 

Då tjänsten som Arbetshandledare är placerat på snickeriet ser vi gärna att du som söker också har erfarenhet av snickeri samt trämaskiner. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av socialt arbete inom arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Kunskap om olika funktionshinder, handledning, montering och fastighetsskötsel är också önskvärt.

Personliga egenskaper
Som arbetshandledare behöver du har hög social kompetens, vara initiativrik samt ha förmågan att se möjligheter. Detta för att på bästa sätt hjälpa och coacha till personlig utveckling hos personer som deltar i dagligverksamhet och arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Du arbetar självständigt i rollen som handledare men har samtidigt god samarbetsförmåga och bidrar som en viktig kugge i ett starkt team.  För att passa i rollen som Arbetshandledare tror vi också att du har en stor dos empati och flexibilitet i arbetet med andra människor. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en varierande arbetsplats i lagom stor personalgrupp med möjlighet till personlig utveckling i en kommun som är i utveckling. Vi strävar efter att bygga ett team där mångfald, kreativitet och samarbete är viktigt, där vi tillsammans jobbar för att skapa en attraktiv arbetsplats och där vi trivs på jobbet. Vi har en öppen och tillåtande kultur där vi gemensamt vågar testa nya idéer. Du har möjlighet till friskvård på arbetstid samt friskvårdspeng. 

Kontaktinformation
Kenneth Bergman, Enhetschef, 0680-16360, [email protected]

Astrid Olofsson, Ombud Kommunal , 0680-16334, [email protected]

Kicki Jonasson, Ombud Vision, 0680-16367, 0680-16100

Arbetsplats
Jämtlandsgatan 6

842 32 Sveg Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år- Dagtid

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en soc... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter, du kommer för det mesta arbeta måndag-fredag. Det är önskvärt att du kan tänka dig någon helg om behov uppstår.
Tjänsten är på 100%.
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är tänkt i Mars månad.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Gruppbostad LSS Sveg

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Boendehandledare till gruppbostad i Sveg

Arbetstiderna är varierande och omfattar dagar, helger, kvällar samt jourtjänstgöring natt. Även ensamarbete förekommer. Ledsagning och i förekommande fall semesterresor med de enskilda ingår. Vi arbetar med dokumentationssystemet Treserva och personaladministrativa systemet Självservice.  
Intervju sker löpande under rekryteringen  

Arbetsuppgifter
I rollen som boendehandledare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt.
Stärka den enskilde vad det gäller boende, fritid och sysselsättning genom att vägleda, ge stöd kring sociala sammanhang, myndigheter och andra kontakter där det kan behövas. Omvårdnadsarbete i varierande utsträckning och omfattning.
En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

Kvalifikationer
Krav: Undersköterska eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.  
Godkända betyg i svenska/svenska som andra språk.  
B- körkort  
Du ska ha dokumenterad erfarenhet att arbeta med personer med funktionsnedsättning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
Du ska ha god fysik då det förekommer tungt fysiskt arbete.      

Personliga egenskaper
Du ska vara stabil och trygg i din framtoning, kunna visa ett värdigt bemötande. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.
Du ska ha tålamod och vara flexibel och vara beredd på att vara ute på olika aktiviteter och semesterresor.

Då arbetet kräver dokumentation i tex. Social journal, skapande av genomförandeplaner samt riskanalyser ska du ha mycket god datorvana, kunna behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder
Ett nära och tydligt ledarskap samt en arbetsgemenskap.
Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter.
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng.
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten.

Kontaktinformation
Åsa Remén, Enhetschef, 0680-16100, [email protected]

Nancy Fridh, Ombud Kommunal , 010-4429759, [email protected]

Arbetsplats
Herrögatan 31

842 32 Sveg Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Härjedale efter sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

 

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer JAG.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Mar 30    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.
 
Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård.
Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom barn och unga arbetar du huvudsakligen med att utreda barns behov av stöd och arbeta med att motivera familjer att ta emot stöd.
Gruppen som arbetar med barn och unga består av 7 personer varpå 3,5 tjänst avser utredning. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.
 

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352 , [email protected]

Arbetsplats
Herrögatan 31

842 32 Sveg Visa mindre

Gruppbostad LSS Sveg

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Boendehandledare till gruppbostad i Sveg

Arbetsuppgifter
I gruppbostaden bor vuxna personer med funktionsnedsättning, inte sällan även med fysiska funktionshinder, varför tunga lyft och fysiskt tungt arbete förekommer.

Att utifrån individuella behov ge förutsättningar för att personerna ska ha en god omsorg vad gäller boende, fritid och sysselsättning. Genom att vägleda, ge stöd kring sociala sammanhang, myndigheter och andra kontakter där det kan behövas.

 Arbetstiderna är varierande och omfattar dagar, kvällar och helger även jourtjänstgöring  förekommer. Ledsagning och semesterresor med den enskilde ingår i arbetet.  

Vi arbetar med dokumentationssystemet Treserva och personaladministrativa systemet självservice.    

Kvalifikationer
Krav:
Du som söker ska ha utbildning som Undersköterska eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.
Du ska ha tålamod och vara flexibel och vara beredd på att vara ute på olika aktiviteter och semesterresor. Du ska ha god fysik då det förekommer tungt fysiskt arbete.
Du ska ha dokumenterad erfarenhet att arbeta med personer med funktionsnedsättning.     

Då arbetet kräver dokumentation i tex. Social journal, skapande av genomförandeplaner samt riskanalyser ska du ha mycket god datorvana, kunna behärska det svenska språket både i tal och skrift.

B- körkort är ett krav.    

Personliga egenskaper
Du ska vara stabil och trygg i din framtoning, kunna visa ett värdigt bemötande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder önskad sysselsättningsgrad

Friskvård på arbetstid

Friskvårdspeng

Kontaktinformation
Anna Kröjs, Enhetschef, 0680-16938 , [email protected]

Nancy Fridh, Ombud Kommunal , 010-4429759, [email protected]

Arbetsplats
Dalagatan

842 32 Sveg Visa mindre

Socialsekreterare vuxen

Ansök    Mar 30    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området vuxen som främst innefattar personer med missbruk och våld i nära relation  

Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Tillträde 2022-06-01 eller enligt överenskommelse. 

 

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom vuxen arbetar du huvudsakligen med att utreda behov av stöd hos vuxna personer med riskbruk, missbruk och beroende. När du är klar med din utredning så ansvarar du vidare för att verkställa beslutet och följa upp insatsen. Som socialsekreterare har du ett nära samarbete med kommunens egna öppenvård där du samverkar med beroendeterapeuterna.
 
I arbetet ingår även utredning av stödbehov hos våldsutsatta och våldsutövare i nära relation. I arbetet ingår skyddsbedömningar och att verkställa de beslut som du bedömer att personen behöver.
 
Gruppen som arbetar med vuxna består av två personer så du och din närmsta kollega kommer ha ett tätt samarbete, men ni samverkar även nära era andra socialsekreterar-kollegor som arbetar mot andra målgrupper. Arbetet med vuxenhandläggning bedrivs både utifrån socialtjänstlagen (SoL) och Lag om vård av missbrukare i vissa fall (LVM).
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.

Kvalifikationer
Socionomexamen alt. det arbetsgivaren anses likvärdigt
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen (SoL) och Lag om vård av missbrukare i vissa fall (LVM).
Körkort
Meriterande: Kompetens inom ASI samt erfarenhet av verksamhetssystemet Treserva. 

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra.
 

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352 , [email protected]

Arbetsplats
Herrögatan 31

842 32 Sveg Visa mindre

Personlig assistent sökes till kund utanför Ånge, Härjedalens kommun

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge. Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studera... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge.

Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studerar parallellt med detta. Du ska körkort och tillgång till bil.

Vår kund är kille med ett rörelsehinder som går i högstadiet och gillar att spela dataspel. Det är en fördel om du delar samma intresse och har kunskaper inom detta.

Inom all assistansverksamhet är det kunden som själv har rätt att välja sina assistenter. Önskemålen ser olika ut men generellt ser vi helst att du är rökfri, kan tala flytande svenska och har god fysik då förflyttningar förekommer hos de flesta av våra kunder.

Arbetet som personlig assistent varierar beroende på vilket behov av stöd kunden behöver. Arbetsuppgifterna kan bl.a. vara hantering av medicin och medicinskutrustning, stöd vid förflyttning, personlig hygien, kommunikation och planering i vardagen.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
- Tidigare omvårdnadserfarenhet (meriterande, ej ett krav)
- Flexibel i dina arbetstider
- Körkort och tillgång till bil


OM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Behovsanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Varierar. Helger under skoltid. Dygn och/eller dagar under skollov.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-03-31

Vi kommunicerar i första hand digitalt, d.v.s. du ansöker här och vi tar kontakt med dig. Detta för att underlätta vårt arbete och snabba på urvalsprocessen för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistans Härjedalens kommun

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en medarbetare till personlig assistans i Hede området. 
Vi söker Dig som vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag.
Vi som arbetar inom personlig assistans strävar efter att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra brukare.
Vi arbetar utifrån brukarens behov och önskemål i centrum. 

 Urval och kallelse till intervjuer kan
komma att ske löpande under annonseringstiden.

75% med möjlighet att önska upp till 100%

Tillträde snarast.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som personlig assistent är att vara stöd i vardagen, så att den enskilde kan leva ett, utifrån sina förutsättningar aktiv liv. Du kommer att arbeta i hemmet, med varierande uppgifter, som personlig omvårdnad, visst hushållsarbete tillsammans med brukaren och fritidsaktiviteter med mera. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande förhållningssätt. Du följer brukaren där den befinner sig. 

Kvalifikationer
Erfarenhet av personlig assistans är meriterande. Utbildning inom personlig assistans eller likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren och brukaren bedömer som lämplig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper
Du som söker ska vara ansvarskännande, kunna jobba utifrån ett motiverande förhållningssätt, vara flexibel samt ha en förmåga till eget initiativ. Vi söker dig som gärna läser, gillar matlagning och vara ute i naturen då brukaren har dessa intressen. 

Vi erbjuder
Som personlig assistent har du ett givande arbeta där du är mycket viktigt för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter
Friskvårdspeng.
Friskvård på arbetstid

 

Kontaktinformation
Karin van Mierlo, Enhetschef, 0680-16324, [email protected]

Rikard Mattsson, Ombud Kommunal, 0680-16238 0680-16100, [email protected]

Arbetsplats

840 93 Hede Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Mar 14    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.
 
Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.
 

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom verkställighet arbetar du huvudsakligen med att sätta igång de insatser som barnen beviljats och sedan kontinuerligt följa upp barnet och dennes familj för att säkerställa att insatsen ger det stöd som var tänkt utifrån de behov som uppmärksammats. Gruppen som arbetar med barn och unga består av totalt 7 tjänster varpå 2,5 tjänst avser verkställighet. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att kunna prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort
 

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra
 

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16100, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352, [email protected]

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Biståndshandläggare till avdelningen för bistånd

Vi på Prime söker just nu Biståndshandläggare för uppdrag i Härjedalen! Uppdraget pågår från och med 2022-03-28 till och med 2022-05-31 och arbetstiden är 100% (mån-fre, dagtid). Arbete 100% på plats föredras men delvis distans är också av intresse. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för biståndshandläggare på aktuell enhet. Vem är du? För uppdraget krävs det att du är en Biståndshandläggare med kunskap att utreda och fatta beslut i ärenden fr... Visa mer
Vi på Prime söker just nu Biståndshandläggare för uppdrag i Härjedalen!

Uppdraget pågår från och med 2022-03-28 till och med 2022-05-31 och arbetstiden är 100% (mån-fre, dagtid).

Arbete 100% på plats föredras men delvis distans är också av intresse.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för biståndshandläggare på aktuell enhet.

Vem är du?
För uppdraget krävs det att du är en Biståndshandläggare med kunskap att utreda och fatta beslut i ärenden främst utifrån socialtjänstlagen för äldre och personer med funktionsnedsättning. Detta innefattar bland annat hemtjänst, korttidsvistelse och särskilt boende. I dagsläget handläggs ärenden i verksamhetssystemet Treserva.

Du behöver utöver detta ha goda kunskaper i att uttrycka sig väl i tal och skrift; Goda kunskaper, både praktiska och teoretiska, inom aktuell lagstiftning och myndighetsutövning för rättssäker handläggning; Inneha B-körkort då körning är en naturlig del av arbetet.

Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år- Dagtid

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en soc... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter, du kommer för det mesta arbeta måndag-fredag. Det är önskvärt att du kan tänka dig någon helg om behov uppstår.
Tjänsten är på 100%.
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är tänkt i Mars månad.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Flexibel utredare inom missbruk

Ansök    Mar 14    Prime Care & Professional AB    Socionom
Vi på Prime söker just nu en socialsekreterare inom missbruk för uppdrag i Härjedalen Uppdraget pågår från och med 2022-03-28 till och med 2022-06-30 och arbetstiden är 100% (mån-fre, dagtid). Arbete 100% på plats föredras men delvis distans är också av intresse. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för utredare inom varierande enheter. Vem är du? Krav är att du är en erfaren utredare inom missbruk men som även har erfarenhet av arbete med utred... Visa mer
Vi på Prime söker just nu en socialsekreterare inom missbruk för uppdrag i Härjedalen

Uppdraget pågår från och med 2022-03-28 till och med 2022-06-30 och arbetstiden är 100% (mån-fre, dagtid).

Arbete 100% på plats föredras men delvis distans är också av intresse.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för utredare inom varierande enheter.

Vem är du?
Krav är att du är en erfaren utredare inom missbruk men som även har erfarenhet av arbete med utredning inom barn och unga. Du ska därmed vara bekant med både SoL, LVU och LVM.

Meriterande är kompetens inom dödsbo-handläggning och som konsult ska du kunna vara flexibel för att även ta andra akuta arbetsuppgifter som uppdragsgivaren bedömer ha akut behov.

B-körkort.


Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se Visa mindre

Kurator, vikariat till Bäckedals folkhögskola

Ansök    Mar 9    REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN    Kurator
I Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Region Jämtland Härjedalens vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Bäckedals folkhögskola ligger vackert beläget i Sveg och har Region Jämtland Härjedalen som huvudman. Skolan kännetecknas av en stor gemenskap och kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en dyna... Visa mer
I Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Region Jämtland Härjedalens vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i.

Bäckedals folkhögskola ligger vackert beläget i Sveg och har Region Jämtland Härjedalen som huvudman. Skolan kännetecknas av en stor gemenskap och kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en dynamisk och varm miljö. Bäckedals folkhögskola bedriver kurser i allmänna ämnen samt unika profilkurser i hantverk.


ARBETSUPPGIFTER
Som kurator skall du bistå våra deltagare med professionella kurativa samtal. I tjänsten ingår också att samverka med andra myndigheter för att skapa bästa möjliga studiesituation för den enskilde kursdeltagaren. Detta kan bl.a. innebära att stötta deltagare som behöver söka insatser genom SPSM, SOL och LSS eller att skriva remisser till psykiatrin. I tjänsten arbetar du tätt tillsammans med pedagogisk personal och ledning. Du kommer också arbeta aktivt med drogprevention. Som kurator har du en central roll i skolans stödteam och krisgrupp. Vi ser dig som en viktig person i skolans gemensamma utvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
Du har en adekvat utbildning som beteendevetare, socionom eller inom socialpedagogik. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom utbildningssektorn. Erfarenhet av folkbildning och folkhögskola är en merit. Du måste ha lätt för att skapa goda relationer. Du har lätt för att samverka, är handlingsinriktad och ser helheten på skolan. Du är konstruktiv och strukturerad med ett stort engagemang. Stor vikt kommer att läggas vi personlig lämplighet. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande, så lämna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, företaget inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen:
https://www.regionjh.se

Läs mer om att bo och leva i Jämtland Härjedalen:
https://www.tasteget.nu Visa mindre

Boendehandledare

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Boendehandledare till gruppbostad i Sveg

Arbetsuppgifter
.I rollen som boendehandledare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt.
.Stärka den enskilde vad det gäller boende, fritid och sysselsättning genom att vägleda, ge stöd kring sociala sammanhang, myndigheter och andra kontakter där det kan behövas.
.Omvårdnadsarbete i varierande utsträckning och omfattning.
.En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.
.Arbetstiderna är varierande och omfattar dagar, helger, kvällar samt jourtjänstgöring natt.
.Även ensamarbete förekommer.
.Ledsagning och i förekommande fall semesterresor med de enskilda ingår.
.Vi arbetar med dokumentationssystemet Treserva och personaladministrativa systemet Självservice.

Kvalifikationer
.Undersköterska eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.
.Godkända betyg i svenska/svenska som andra språk.
.B- körkort
.Du ska ha dokumenterad erfarenhet att arbeta med personer med funktionsnedsättning
.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
.Du ska ha god fysik då det förekommer tungt fysiskt arbete. 
     

Personliga egenskaper
.Du ska vara stabil och trygg i din framtoning, kunna visa ett värdigt bemötande. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.
.Du ska ha tålamod och vara flexibel och vara beredd på att vara ute på olika aktiviteter och semesterresor.
.Då arbetet kräver dokumentation i tex. Social journal, skapande av genomförandeplaner samt riskanalyser ska du ha mycket god datorvana, kunna behärska det svenska språket både i tal och skrift.
.Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
 

Vi erbjuder
.Ett nära och tydligt ledarskap samt en arbetsgemenskap.
.Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter.
.Friskvård på arbetstid.
.Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Åsa Remén, Enhetschef, 0680-16916

Rikard Mattsson, Ombud Kommunal, 0680-16238

Arbetsplats
Medborgarhuset

84280 SVEG Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Feb 23    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.

Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Tillsvidare med start 2022-03-01 eller enligt överenskommelse. 

   

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom barn och unga arbetar du huvudsakligen med att utreda barns behov av stöd och arbeta med att motivera familjer att ta emot stöd. Gruppen som arbetar med barn och unga består av 7 personer varpå 3,5 tjänst avser utredning. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.
 

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra
 

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Boendehandledare

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Boendehandledare till gruppbostad i Sveg

Arbetsuppgifter
I gruppbostaden bor vuxna personer med funktionsnedsättning, inte sällan även med fysiska funktionshinder, varför tunga lyft och fysiskt tungt arbete förekommer.

Att utifrån individuella behov ge förutsättningar för att personerna ska ha en god omsorg vad gäller boende, fritid och sysselsättning. Genom att vägleda, ge stöd kring sociala sammanhang, myndigheter och andra kontakter där det kan behövas.

 Arbetstiderna är varierande och omfattar dagar, kvällar och helger även jourtjänstgöring  förekommer. Ledsagning och semesterresor med den enskilde ingår i arbetet.  

Vi arbetar med dokumentationssystemet Treserva och personaladministrativa systemet självservice.    

Kvalifikationer
Krav:
Du som söker ska ha utbildning som Undersköterska eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.
Du ska ha tålamod och vara flexibel och vara beredd på att vara ute på olika aktiviteter och semesterresor. Du ska ha god fysik då det förekommer tungt fysiskt arbete.
Du ska ha dokumenterad erfarenhet att arbeta med personer med funktionsnedsättning.     

Då arbetet kräver dokumentation i tex. Social journal, skapande av genomförandeplaner samt riskanalyser ska du ha mycket god datorvana, kunna behärska det svenska språket både i tal och skrift.

B- körkort är ett krav.    

Personliga egenskaper
Du ska vara stabil och trygg i din framtoning, kunna visa ett värdigt bemötande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder önskad sysselsättningsgrad

Friskvård på arbetstid

Friskvårdspeng

Kontaktinformation
Anna Kröjs, Enhetschef, 0680-16938 0680-16100

Nancy Fridh, Ombud Kommunal z, 0680-16238 0680-16100, [email protected]

Arbetsplats
Dalagatan

842 32 Sveg Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet! Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Up... Visa mer
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biståndshandläggare

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker två engagerade handläggare till vår duktiga arbetsgrupp!

Som biståndshandläggare kommer du arbeta med att utreda, fatta beslut och följa upp beslut enligt socialtjänstlagen. Du arbetar för att ge trygg omsorg med individen i centrum.

Socialförvaltningen i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Bistånds- och LSS-enheten är en av de tre enheterna på avdelningen där vi handlägger ärenden för äldre och personer med funktionsnedsättning. På enheten arbetar LSS- och biståndshandläggare, avgiftshandläggare och boendesamordnare.

Vår enhet har ambitionen att ständigt vidareutvecklas och förbättras. Som handläggare hos oss får du möjlighet att bidra i utvecklingsarbetet där varje medarbetares unika kompetens tas tillvara. Du kommer till en grupp med hög kompetens och lång erfarenhet där det råder god stämning och gemenskap och där samverkan ses som en nyckel till att nå goda resultat.

Vi tror att vi kommer att bli ännu bättre med dig i vårt team och ser fram emot din ansökan! Ansök gärna så snart som möjligt, intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden.

Arbetsuppgifter
Som biståndshandläggare arbetar du huvudsakligen med att utreda och fatta beslut om behov insatser. Arbetet innebär att du tar emot och utreder ansökningar om hemtjänst, korttidsvistelse, särskilt boende, mm. Du fattar beslut enligt socialtjänstlagen och lämnar uppdrag till utförarna i kommunen.  Vi dokumenterar i dokumentationsprogrammet Treserva och implementerar IBIC (individens behov i centrum), varför vi gärna ser att du har kunskap om IBIC. Vi använder LINK i samarbete med Regionens sjukvård.

I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att prioritera bland arbetsuppgifter. Det ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetsuppgifterna är att kommunicera och dokumentera och du behöver därför ha goda kunskaper i att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du behöver ha goda kunskaper, både praktiska och teoretiska, inom gällande lagstiftning och myndighetsutövning för att handläggningen ska bli rättssäker.

Härjedalens kommun är stor till ytan och du behöver kunna resa i tjänsten på dagtid.

Om du trivs med omväxlande, intressanta och stimulerande arbetsuppgifter som ställer krav på förmågan att kombinera kunskap med förståelse för helheten, då är detta tjänsten för dig!

   

Kvalifikationer
Krav: 

.Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig
.Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
.Förmåga att skapa och vårda goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra
.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
.B-körkort är ett krav.
 

Meriterande:

.Erfarenhet av IT-stödet Treserva
.Erfarenhet av att utreda enligt IBIC (Individens behov i centrum)
.Härjedalens kommun hör till samiskt förvaltningsområde. Om du utöver våra övriga kompetenskrav även talar samiska, kan det vara en merit.
 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har intresse av att arbeta med människor i situationer där livet förändras och där du blir en länk till att personen får rätt hjälp. Du har ett professionellt förhållningssätt och möter alla med respekt. Du är självständig och kan planera och strukturera din arbetsvardag samtidigt som du är flexibel och kan samarbeta med många olika personer för att lösa problem som uppkommer. Du har ett positivt förhållningssätt och vill bidra till god arbetsmiljö och utveckling av verksamheten.

Vi erbjuder
.Ett intressant och omväxlande arbete
.Delaktighet i verksamhetens utveckling
.Flextid
.Friskvård på arbetstid
.Friskvårdspeng
.Handledning
.Reflektionstid

Kontaktinformation
Anneli Halvardsson , Enhetschef Bistånd , 068016344, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352 0680-16100, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Arbetsplats
Medborgarhuset

84280 SVEG Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet! Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Up... Visa mer
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Socialsekreterare inom barn och unga

Ansök    Jan 26    Härjedalens kommun    Socialsekreterare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en erfaren socionom till tjänsten som socialsekreterare inom området barn och unga.

Avdelning Individ och familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Avdelningen omfattar utredning och insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning, stöd till barn och unga och dess familj, familjerätt, stöd till vuxna med beroendeproblematik, ekonomiskt bistånd samt budget- och skuldrådgivning.

Tillsvidare med start 2022-03-01 eller enligt överenskommelse. 

   

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare inom barn och unga arbetar du huvudsakligen med att utreda barns behov av stöd och arbeta med att motivera familjer att ta emot stöd. Gruppen som arbetar med barn och unga består av 7 personer varpå 3,5 tjänst avser utredning. I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att prioritera bland arbetsuppgifter.
 
I arbetet ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetet innefattar dokumentation, varpå du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt ha en vana att använda dator som arbetsverktyg.
 

Kvalifikationer
Socionomexamen
Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen.
Körkort

Personliga egenskaper
Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra
 

Vi erbjuder
Flextid
Friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
Regelbunden handledning
Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Anna Quarnå, Enhetschef, 0680-16131, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352, [email protected]

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Arbetshandledare

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Härjedalens kommuns arbetsmarknadsavdelning samordnar kommunens arbetsmarknadspolitiska och arbetsfrämjande åtgärder, samt är kommunens resurs för individer som står utanför arbetsmarknaden.
Riktat mot jobbet finns två målgrupper som utför och mottar utfört jobb. Målet är att öka enskilda individers anställningsbarhet på den reguljära arbetsmarknaden med hänsyn till individuella behov och förutsättningar, oberoende av kön, ålder eller funktionsvariationer.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som arbetshandledare är att tillsammans med ledning och medarbetare skapa arbetsuppgifter som möjliggör personlig utveckling hos personer. Du handleder individer genom olika arbetsuppgifter inom de uppdrag vi utför internt inom kommunen. Fokus ligger på individens resurser och möjligheter och att tillsammans hitta vägar som leder till arbete eller studier. Validering av informell kompetens utifrån lärande på arbetsplatsen eller tidigare förvärvade kunskaper.

Kvalifikationer
Krav:
Gymnasial utbildning
Goda kunskaper inom kök och städ
Goda kunskaper inom IT samt erfarenhet av dokumentation i verksamhetssystem
Erfarenhet och kunskap om funktionsvariationer samt arbetsmarknadspolitiska åtgärder
Arbetslivserfarenhet från olika områden samt erfarenhet av handledning är av stor vikt
Du uttrycker dig väl i tal och skrift
B-körkort
 
Önskvärt:
Pedagogisk utbildning/erfarenhet

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker är en strukturerad och lösningsfokuserad person som ser möjligheter. Tack vare din empati och sociala kompetens är du en god förebild som kan entusiasmera och coacha personer för att nå utveckling. Då du tillsammans med dina kollegor verkar för att personer hos oss får professionellt stöd och handledning ser vi att du är initiativrik och kan arbeta utifrån givna mål och direktiv. För att kunna bygga och leda ett team mot ett gemensamt mål ser vi att du som söker har en hög grad av flexibilitet och en positiv inställning. Vidare tror vi att du har ett stort intresse för samhälls- och arbetsmarknadsfrågor.   

Vi erbjuder
Vi erbjuder en varierande arbetsplats i lagom stor personalgrupp med möjlighet till personlig utveckling.

Kontaktinformation
Patrick Andreasson, Enhetschef, 0680-17660

Jonas Kojan, Förvaltningschef, 0680-16323

Kicki Jonasson, Ombud Vision, 0680-16367

Astrid Olofsson, Ombud Kommunal, 0680-16334

Arbetsplats
Härjedalsgatan 11C

842 32 Sveg Visa mindre

LSS- och biståndshandläggare

Ansök    Feb 9    Härjedalens kommun    LSS-handläggare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en engagerad LSS-biståndshandläggare till vår duktiga arbetsgrupp!
 
LSS- och biståndshandläggartjänsten är delad, du handlägger enligt socialtjänstlagen (sol) och enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Ärenden inom området socialpsykiatri ingår också i tjänsten.  Du arbetar för att ge trygg omsorg med individen i centrum.
 
Socialförvaltningen i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård. Bistånds- och LSS-enheten är en av de tre enheterna på avdelningen där vi handlägger ärenden för äldre och personer med funktionsnedsättning. På enheten arbetar LSS- och biståndshandläggare, avgiftshandläggare och boendesamordnare.
 
Vår enhet har ambitionen att ständigt vidareutvecklas och förbättras. Som handläggare hos oss får du möjlighet att bidra i utvecklingsarbetet där varje medarbetares unika kompetens tas tillvara. Du kommer till en grupp med hög kompetens och lång erfarenhet där det råder god stämning och gemenskap och där samverkan ses som en nyckel till att nå goda resultat.

Arbetsuppgifter
Som LSS- och biståndshandläggare arbetar du huvudsakligen med att utreda och fatta beslut om behov insatser. Arbetet innebär att du tar emot och utreder ansökningar om hemtjänst, korttidsvistelse, särskilt boende, mm. Du fattar beslut enligt socialtjänstlagen och enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade LSS och lämnar uppdrag till utförarna i kommunen.  Vi dokumenterar i dokumentationsprogrammet Treserva och implementerar IBIC (individens behov i centrum), varför vi gärna ser att du har kunskap om IBIC. Vi använder LINK i samarbete med Regionens sjukvård.

I arbetet kan akuta situationer uppstå och du behöver därför ha en god förmåga till att prioritera bland arbetsuppgifter. Det ingår en tät samverkan både med interna och externa parter och du behöver därför ha god förmåga till samarbete. En stor del av arbetsuppgifterna är att kommunicera och dokumentera och du behöver därför ha goda kunskaper i att uttrycka dig väl i tal och skrift. 
Du behöver ha goda kunskaper, både praktiska och teoretiska, inom gällande lagstiftning och myndighetsutövning för att handläggningen ska bli rättssäker.

Härjedalens kommun är stor till ytan och du behöver kunna resa i tjänsten på dagtid. 

Om du trivs med omväxlande, intressanta och stimulerande arbetsuppgifter som ställer krav på förmågan att kombinera kunskap med förståelse för helheten, då är detta tjänsten för dig!

Kvalifikationer
Krav: 

.Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig
.Erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstlagen och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.
.Förmåga att skapa och vårda goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra
.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
.B-körkort är ett krav.
 

Meriterande:

.Erfarenhet av IT-stödet Treserva
.Erfarenhet av att utreda enligt IBIC (Individens behov i centrum)
.Härjedalens kommun hör till samiskt förvaltningsområde. Om du utöver våra övriga kompetenskrav även talar samiska, kan det vara en merit.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har intresse av att arbeta med människor i situationer där livet förändras och där du blir en länk till att personen får rätt hjälp. Du har ett professionellt förhållningssätt och möter alla med respekt. Du är självständig och kan planera och strukturera din arbetsvardag samtidigt som du är flexibel och kan samarbeta med många olika personer för att lösa problem som uppkommer. Du har ett positivt förhållningssätt och vill bidra till god arbetsmiljö och utveckling av verksamheten.

Vi erbjuder
.Ett intressant och omväxlande arbete
.Delaktighet i verksamhetens utveckling
.Flextid
.Friskvård på arbetstid
.Friskvårdspeng
.Handledning
.Reflektionstid

Kontaktinformation
Anneli Halvardsson , Enhetschef Bistånd , 068016344, [email protected]

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352 0680-16100, [email protected]

Anna Andersson, Ombud SSR, 0680-16254, [email protected]

Arbetsplats
Medborgarhuset

84280 SVEG Visa mindre

Personlig assistent till 22 årig tjej sökes !

Jag är en tjej med Downs syndrom som behöver förstärkning i min assistentgrupp. Arbetstiderna är vardagar mellan ca 1500 till morgonen därpå 0845 med sovande jour, alternativt 1500-2100. På helgerna är tiderna varierande, men oftast hela dygn, och ni är med mig i min lägenhet På dagarna har jag assistans på min dagliga verksamhet. Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande kunskaper. Du behöver ha skinn på näsan då a... Visa mer
Jag är en tjej med Downs syndrom som behöver förstärkning i min assistentgrupp.
Arbetstiderna är vardagar mellan ca 1500 till morgonen därpå 0845 med sovande jour, alternativt 1500-2100.
På helgerna är tiderna varierande, men oftast hela dygn, och ni är med mig i min lägenhet
På dagarna har jag assistans på min dagliga verksamhet.
Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande kunskaper.
Du behöver ha skinn på näsan då arbetet ibland kan vara en utmaning, samt att du arbetar själv med mig. Vid vissa aktiviteter och utflykter så kan vi ha dubbel assistans.
Ett körkort och tillgång till bil är ett krav eftersom jag bor ca en mil utanför Hede.
Du ska vara initiativrik och vilja hitta på saker med mig, jag gillar att åka skoter och 4-hjuling och på sommaren vara ute och cykla och bada.
Det är viktigt att du pratar god svenska för att jag ska kunna kommunicera med dig, jag har även hjälp av bilder för att tala om vad jag vill.
Är du intresserad och har mera frågor kontakta min assistansförmedling. Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet! Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Up... Visa mer
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet! Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Up... Visa mer
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kund utanför Ånge, Härjedalens kommun

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge. Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studera... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge.

Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studerar parallellt med detta. Du ska körkort och tillgång till bil.

Vår kund är kille med ett rörelsehinder som går i högstadiet och gillar att spela dataspel. Det är en fördel om du delar samma intresse och har kunskaper inom detta.

Inom all assistansverksamhet är det kunden som själv har rätt att välja sina assistenter. Önskemålen ser olika ut men generellt ser vi helst att du är rökfri, kan tala flytande svenska och har god fysik då förflyttningar förekommer hos de flesta av våra kunder.

Arbetet som personlig assistent varierar beroende på vilket behov av stöd kunden behöver. Arbetsuppgifterna kan bl.a. vara hantering av medicin och medicinskutrustning, stöd vid förflyttning, personlig hygien, kommunikation och planering i vardagen.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
- Tidigare omvårdnadserfarenhet (meriterande, ej ett krav)
- Flexibel i dina arbetstider
- Körkort och tillgång till bil


OM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Behovsanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Varierar. Helger under skoltid. Dygn och/eller dagar under skollov.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-03-31

Vi kommunicerar i första hand digitalt, d.v.s. du ansöker här och vi tar kontakt med dig. Detta för att underlätta vårt arbete och snabba på urvalsprocessen för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Familjebehandlare/behandlare

Ansök    Dec 10    Härjedalens kommun    Familjebehandlare
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Avdelningen Individ- och Familjeomsorg/bistånd i Härjedalen är en avdelning för myndighetsutövning och öppenvård som omfattar ekonomisk bistånd, stöd till vuxna med beroendeproblematik, stöd till barn och unga och deras familjer, familjerätt, budget- och skuldrådgivning samt bistånd till äldre och funktionsnedsatta. Öppenvårdsenheten omfattar föräldrastöd, anhörigstöd och beroendebehandling. Enheten bedriver stöd till personer i hemmet, grupper, familjesamtal, enskilda samtal samt kan vara behjälpliga när myndighetsutövare ska göra bedömningar inför t ex LVM/LVU. Enheten är under utveckling för att nå fler personer i behov av stöd i ett tidigt skede och för att vidareutveckla det förebyggande arbetet och samarbetet med andra interna och externa aktörer.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du arbetar som behandlare i en personalgrupp med
sex behandlare och en enhetschef. Du kommer tillsammans med teamet att ha
huvudsakliga arbetsuppgifter med fokus på behandling mot barn, ungdomar och
föräldrar. Behandlingen omfattar individuellt anpassade samtal både enskilt och
i grupp. 

Kvalifikationer
Krav: 

.Socionom/ beteendevetare, pedagogisk utbildning alt. utbilldning som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
.Du ska ha erfarenhet av arbete med målgruppen samt av att hålla i gruppsamtal och enskilda
.Körkort är ett krav.
.Kunskap om ett systemorienterat arbetssätt och anknytningsteori.
Önskvärt:

.Meriterande om du har utbildning för Samarbetssamtal, Fjärilen, Signs of Safety, Trappan eller likvärdigt
.Meriterande med familjeterapiutbildning och arbetslivserfarenhet inom området.
.Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
.Du är bra på att samarbeta med både familjer, kollegor samt externa samverkanspartners. 

Personliga egenskaper
Som person är du tydlig, prestigelös och intresserad av att utveckla dig själv och verksamheten. Du har förmåga att motivera till förändring och skapa
goda relationer, är lyhörd och har förståelse för andra människors situation. 

Vi erbjuder
.Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter
.Flextid
.Friskvård på arbetstid
.Regelbunden handledning
.Delaktighet i utvecklingen av verksamheten

Kontaktinformation
Carina Hansson, Enhetschef, 0680-16207

Anna Andersson , Ombud SSR, 0680-16254

Maria Haapamaa-Eriksson, Ombud Vision , 0680-56306

Emma Linder, Avdelningschef IFO/Bistånd, 0680-17649

Arbetsplats
Medborgarhuset

84280 SVEG Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år- Dagtid

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en soc... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter, du kommer för det mesta arbeta måndag-fredag. Det är önskvärt att du kan tänka dig någon helg om behov uppstår.
Tjänsten är på 100%.
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är tänkt i Mars månad.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Beroendeterapeut

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Öppenvården i Härjedalen är den del inom avdelningen individ- och familjeomsorgen som omfattar myndighetsutövning och öppenvård som omfattar ekonomiskt bistånd, stöd till vuxna med beroendeproblematik, stöd till barn och unga och familj, familjerätt, budget-och skuldrådgivning samt bistånd till äldre och funktionsnedsatta. Öppenvårdsenheten omfattar föräldrastöd, anhörigstöd och beroendebehandling. Enheten bedriver stöd till personer i hemmet, grupper, familjesamtal, enskilda samtal samt kan vara behjälpliga när myndighetsutövare ska göra bedömningar inför t ex LVM. Enheten är under utveckling för att nå fler personer i behov av stöd i ett tidigare skede och för att vidareutveckla det förebyggande arbetet samt samarbetet med andra interna och externa aktörer.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du arbetar som behandlare i en personalgrupp med sex behandlare och en enhetschef. Du kommer tillsammans med en behandlare till att ha huvudsakliga arbetsuppgifter med fokus på behandling mot vuxna personer med beroendeproblematik. Behandlingen omfattar 12-stegsbaserad gruppbehandling samt individuell behandling anpassad efter individuella behov.

Kvalifikationer
Krav: Utbildning inom behandling som arbetsgivaren bedömer som relevant såsom t ex alkohol- och drogterapeut, beroendeterapeut, KBT steg 1 etc. Du ska ha erfarenhet av arbete med målgruppen samt av att hålla i gruppsamtal och enskilda samtal. Körkort är ett krav. Vid eget beroende krävs minst 5 års alkohol- och drogfrihet. 

 

Önskvärt:Meriterande om du har utbildning i återfallsprevention, MI, HAP, anhörigbehandling, våld i nära relationer, spel och CRA.

Personliga egenskaper
Som person är du tydlig, prestigelös och intresserad av att utveckla dig själv och verksamheten. Du har förmåga att motivera till förändring och skapa goda relationer, är lyhörd och har förståelse för andra människors situation. Du är en god lagspelare som gillar att jobba i team.   

Vi erbjuder
- Ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter. 
- Flextid.
- Friskvård på arbetstid.
- Regelbunden handledning - delaktighet i utvecklingen av verksamheten. 

Kontaktinformation
Carina Hansson, Enhetschef, 0680-16207

Anna Andersson , Ombud SSR, 0680 16254

Maria Haapamaa-Eriksson, Ombud Vision , 0680-56306

Emma Linder, Avdelningschef IFO/Bistånd, 0680-17649

Arbetsplats
Medborgarhuset

84280 SVEG Visa mindre