Lediga jobb som Snöskottare i Härjedalen

Se lediga jobb som Snöskottare i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Säsongsarbete Vemdalen

Ansök    Jan 28    Svartbacke AB    Snöskottare
Hej! Vargens fjällanläggning söker snöskottare, allt från tak till farstukvistar. Härligt gäng där vi jobbar tillsammans för att göra det rent och snyggt! Visa mer
Hej!
Vargens fjällanläggning söker snöskottare, allt från tak till farstukvistar.
Härligt gäng där vi jobbar tillsammans för att göra det rent och snyggt! Visa mindre

Snöskottare till Vemdalsskalet

Ansök    Okt 20    Veterankraft AB    Snöskottare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Ett antal veteraner sökes för kund räkning. Uppdraget är snöskottning på Vemdalsskalet under vintersäsongen 2021-2022.


Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Älskar snön, men ogillar den på marken, och vill därmed fortast möjligt skotta bort den.

Ansökan
Intresserad av uppdraget, ring eller maila kontaktpersonen. Visa mindre