Lediga jobb som Personlig assistent i Härjedalen

Se lediga jobb som Personlig assistent i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Sommarvikarier som Personliga Assistenter.

Vi på Omtanken Assistans vill erbjuda en bra personlig assistans som präglas av glädje och familjekänsla. Där har du som vår sommarvikarier en mycket viktig funktion. Om tjänsten Du kommer att få arbeta antingen dygn, dagar, kvällar eller på nätter hos flera olika kunder. Vi ser att du har körkort och bil. Ett plus om du har någon form av erfarenhet kring personlig assistans och ser möjligheterna att hjälpa andra personer till en bra vardag Om assistansy... Visa mer
Vi på Omtanken Assistans vill erbjuda en bra personlig assistans som präglas av glädje och familjekänsla. Där har du som vår sommarvikarier en mycket viktig funktion.


Om tjänsten
Du kommer att få arbeta antingen
dygn, dagar, kvällar eller på nätter hos flera olika kunder.
Vi ser att du har körkort och bil.
Ett plus om du har någon form av
erfarenhet kring personlig assistans och ser möjligheterna att hjälpa andra
personer till en bra vardag
Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga
assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer
som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och
är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras
anhöriga betyder mycket.

Vi på Omtanken vill gå längre för
att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna
inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar
deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat
koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och
glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då
Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Härjedalen efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 9985

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år, vakna nätter

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är ... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter.
Finns möjlighet till heltid eller deltid beroende på överenskommelse
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Personlig assistent sökes på 50 % till en man i Sveg

Vi söker nu en assistent till en man i Sveg. Uppdraget handlar om att vara ett stöd i vardagen och möjliggöra ett självständigt liv. Passen är belägna kl 15:30-21:30, alla dagar. Till detta uppdrag är B-körkort ett krav. Låter det intressant och du vill veta mer? Välkommen in med din ansökan. Lön Timlön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns enl. Fremia Kommunal avtal för personlig assistans. Som anställd hos oss omfattas du av pensionsförsäkring, ... Visa mer
Vi söker nu en assistent till en man i Sveg.
Uppdraget handlar om att vara ett stöd i vardagen och möjliggöra ett självständigt liv.
Passen är belägna kl 15:30-21:30, alla dagar.
Till detta uppdrag är B-körkort ett krav.
Låter det intressant och du vill veta mer? Välkommen in med din ansökan.


Lön
Timlön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns enl. Fremia Kommunal avtal för personlig assistans.
Som anställd hos oss omfattas du av pensionsförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, grupplivförsäkring, gruppsjukförsäkring och även föräldrapenningtillägg.


Om oss
Storsjöbygdens Personliga Assistans AB är en privat assistansförmedling som grundades 2001. Vi grundar assistansverksamhetens policy på personlighet, erfarenhet, kunskap och tillgänglighet. Vårt mål är att ge bästa möjliga service och vi har kompetent personal med mångårig erfarenhet från assistansbranschen. Visa mindre

Personlig assistent till 22 årig tjej sökes !

Jag är en tjej med Downs syndrom som behöver förstärkning i min assistentgrupp. Arbetstiderna är vardagar mellan ca 1500 till morgonen därpå 0845 med sovande jour, alternativt 1500-2100. På helgerna är tiderna varierande, men oftast hela dygn, och ni är med mig i min lägenhet På dagarna har jag assistans på min dagliga verksamhet. Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande kunskaper. Du behöver ha skinn på näsan då a... Visa mer
Jag är en tjej med Downs syndrom som behöver förstärkning i min assistentgrupp.
Arbetstiderna är vardagar mellan ca 1500 till morgonen därpå 0845 med sovande jour, alternativt 1500-2100.
På helgerna är tiderna varierande, men oftast hela dygn, och ni är med mig i min lägenhet
På dagarna har jag assistans på min dagliga verksamhet.
Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande kunskaper.
Du behöver ha skinn på näsan då arbetet ibland kan vara en utmaning, samt att du arbetar själv med mig. Vid vissa aktiviteter och utflykter så kan vi ha dubbel assistans.
Ett körkort och tillgång till bil är ett krav eftersom jag bor ca en mil utanför Hede.
Du ska vara initiativrik och vilja hitta på saker med mig, jag gillar att åka skoter och 4-hjuling och på sommaren vara ute och cykla och bada.
Det är viktigt att du pratar god svenska för att jag ska kunna kommunicera med dig, jag har även hjälp av bilder för att tala om vad jag vill.
Är du intresserad och har mera frågor kontakta min assistansförmedling. Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år, vakna nätter

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är ... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg för vakna nätter.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter.
Finns möjlighet till heltid eller deltid beroende på överenskommelse
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år, dagtid samt vakna nätter

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att ... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn och nattjobb.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter.
Finns möjlighet till heltid eller deltid beroende på överenskommelse
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Trevligt assistentjobb i Ytterhogdal!

Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet. För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt... Visa mer
Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet.
För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt, inte rädd att ta i, nyfiken och påhittig. Vi söker dig som trivs när det händer saker och är en glad person som ser möjligheter istället för hinder. Som personlig assistent är du en annan individ behjälplig i alla sammanhang.
Tidigare erfarenheter inom vård och omsorg är meriterande men inte ett krav. Tjänsten i sig kräver inga tidigare erfarenheter utan all nödvändig kunskap får du under introduktionen. I assistentyrket är personkemi väldigt viktigt och avgörande i rekryteringsprocessen.
Alla är välkomna att söka denna tjänst som är fast på 50%. Vi ser gärna sökande i alla åldrar samt personer av alla kön. Vi välkomnar människor ifrån alla länder och kulturer men för kommunikationens skull är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift på en god nivå.
Vi söker en personlig assistent för arbete i Ytterhogdal med omnejd. Ett trevligt assistentjobb hos en medelålders man där arbetsuppgifterna är varierande och består av bl.a. vanliga hushållssysslor, hjälp med personlig hygien, stöd vid inköp, hjälp vid resor och dylika insatser.
Arbetstiden omfattar dagar, kvällar, nätter och helger. Sök via mail där CV och personligt brev bifogas. Visa mindre

Personlig assistent Sveg  

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Personlig assistent är arbetet för dig som är självständig och gillar att arbeta med människor.  

De personer som har assistans i hemmet kan ha olika typer av funktionsvariationer såväl fysisk, psykiskt som intellektuellt och har varierande behov av vård och stöd.

Som assistent i hemmet stödjer och motiverar du brukaren i de delar av livet som denne har svårt att klara av på egen hand.        

Vi arbetar utifrån medborgarens integritet och självbestämmanderätt.

Arbetsuppgifter
Som Personlig assistent arbetar du i medborgarens hem och med personens egna resurser och behov som utgångspunkt.

Arbetet innebär att du motiverar/är behjälplig vid till exempel vård och omsorg, hushållsarbete, träning och aktiviteter. Arbetsuppgifterna innefattar även kontakt med anhöriga, gode man och sjukvård.

Du arbetar oftast ensam och arbetet är förlagt till dag och kväll under både vardagar och helger.

Tjänsten är ett vikariat på 75% t.o.m. 2023-06-02.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning eller likvärd utbildning samt tidigare erfarenheter inom yrket. Då arbetet innefattar dokumentation ser vi också att du har datavana. Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och i skrift då detta är av stor vikt i den dagliga kommunikationen med brukaren. För tjänsten behöver du också ha B-körkort.
 
Katt finns i hemmet.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter egenskaper såsom stort ansvarstagande och respekt för personlig integritet och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktigt för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter.

Är du intresserad av ett självständigt arbete inom kommunal service, tveka då inte, skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktinformation
Åsa Remén, Enhetschef, 0680-16916

Kristina Holm, Ombud Kommunal, 0680-16100

Arbetsplats

 Sveg Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Härjedale efter sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

 

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer JAG.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år- Dagtid

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en soc... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter, du kommer för det mesta arbeta måndag-fredag. Det är önskvärt att du kan tänka dig någon helg om behov uppstår.
Tjänsten är på 100%.
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är tänkt i Mars månad.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Trevligt assistentjobb som timvikarie i Ytterhogdal!

Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet. För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt... Visa mer
Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet.
För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt, inte rädd att ta i, nyfiken och påhittig. Vi söker dig som trivs när det händer saker och är en glad person som ser möjligheter istället för hinder. Som personlig assistent är du en annan individ behjälplig i alla sammanhang.
Tidigare erfarenheter inom vård och omsorg är meriterande men inte ett krav. Tjänsten i sig kräver inga tidigare erfarenheter utan all nödvändig kunskap får du under introduktionen. I assistentyrket är personkemi väldigt viktigt och avgörande i rekryteringsprocessen.
Alla är välkomna att söka denna tjänst som är ett timvikariat. Vi ser gärna sökande i alla åldrar samt personer av alla kön. Vi välkomnar människor ifrån alla länder och kulturer men för kommunikationens skull är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift på en god nivå.
Vi söker en personlig assistent för arbete i Ytterhogdal med omnejd. Ett trevligt assistentjobb hos en medelålders man där arbetsuppgifterna är varierande och består av bl.a. vanliga hushållssysslor, hjälp med personlig hygien, stöd vid inköp, hjälp vid resor och dylika insatser.
Arbetstiden omfattar dagar, kvällar, nätter och helger. Sök via mail där CV och personligt brev bifogas. Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år- Dagtid

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en soc... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter, du kommer för det mesta arbeta måndag-fredag. Det är önskvärt att du kan tänka dig någon helg om behov uppstår.
Tjänsten är på 100%.
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är tänkt i Mars månad.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Personlig assistans Härjedalens kommun

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en medarbetare till personlig assistans i Hede området. 
Vi söker Dig som vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag.
Vi som arbetar inom personlig assistans strävar efter att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra brukare.
Vi arbetar utifrån brukarens behov och önskemål i centrum. 

 Urval och kallelse till intervjuer kan
komma att ske löpande under annonseringstiden.

75% med möjlighet att önska upp till 100%

Tillträde snarast.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som personlig assistent är att vara stöd i vardagen, så att den enskilde kan leva ett, utifrån sina förutsättningar aktiv liv. Du kommer att arbeta i hemmet, med varierande uppgifter, som personlig omvårdnad, visst hushållsarbete tillsammans med brukaren och fritidsaktiviteter med mera. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande förhållningssätt. Du följer brukaren där den befinner sig. 

Kvalifikationer
Erfarenhet av personlig assistans är meriterande. Utbildning inom personlig assistans eller likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren och brukaren bedömer som lämplig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper
Du som söker ska vara ansvarskännande, kunna jobba utifrån ett motiverande förhållningssätt, vara flexibel samt ha en förmåga till eget initiativ. Vi söker dig som gärna läser, gillar matlagning och vara ute i naturen då brukaren har dessa intressen. 

Vi erbjuder
Som personlig assistent har du ett givande arbeta där du är mycket viktigt för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter
Friskvårdspeng.
Friskvård på arbetstid

 

Kontaktinformation
Karin van Mierlo, Enhetschef, 0680-16324, [email protected]

Rikard Mattsson, Ombud Kommunal, 0680-16238 0680-16100, [email protected]

Arbetsplats

840 93 Hede Visa mindre

Personlig assistent sökes till kund utanför Ånge, Härjedalens kommun

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge. Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studera... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge.

Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studerar parallellt med detta. Du ska körkort och tillgång till bil.

Vår kund är kille med ett rörelsehinder som går i högstadiet och gillar att spela dataspel. Det är en fördel om du delar samma intresse och har kunskaper inom detta.

Inom all assistansverksamhet är det kunden som själv har rätt att välja sina assistenter. Önskemålen ser olika ut men generellt ser vi helst att du är rökfri, kan tala flytande svenska och har god fysik då förflyttningar förekommer hos de flesta av våra kunder.

Arbetet som personlig assistent varierar beroende på vilket behov av stöd kunden behöver. Arbetsuppgifterna kan bl.a. vara hantering av medicin och medicinskutrustning, stöd vid förflyttning, personlig hygien, kommunikation och planering i vardagen.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
- Tidigare omvårdnadserfarenhet (meriterande, ej ett krav)
- Flexibel i dina arbetstider
- Körkort och tillgång till bil


OM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Behovsanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Varierar. Helger under skoltid. Dygn och/eller dagar under skollov.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-03-31

Vi kommunicerar i första hand digitalt, d.v.s. du ansöker här och vi tar kontakt med dig. Detta för att underlätta vårt arbete och snabba på urvalsprocessen för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kund utanför Ånge, Härjedalens kommun

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge. Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studera... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge.

Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studerar parallellt med detta. Du ska körkort och tillgång till bil.

Vår kund är kille med ett rörelsehinder som går i högstadiet och gillar att spela dataspel. Det är en fördel om du delar samma intresse och har kunskaper inom detta.

Inom all assistansverksamhet är det kunden som själv har rätt att välja sina assistenter. Önskemålen ser olika ut men generellt ser vi helst att du är rökfri, kan tala flytande svenska och har god fysik då förflyttningar förekommer hos de flesta av våra kunder.

Arbetet som personlig assistent varierar beroende på vilket behov av stöd kunden behöver. Arbetsuppgifterna kan bl.a. vara hantering av medicin och medicinskutrustning, stöd vid förflyttning, personlig hygien, kommunikation och planering i vardagen.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
- Tidigare omvårdnadserfarenhet (meriterande, ej ett krav)
- Flexibel i dina arbetstider
- Körkort och tillgång till bil


OM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Behovsanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Varierar. Helger under skoltid. Dygn och/eller dagar under skollov.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-03-31

Vi kommunicerar i första hand digitalt, d.v.s. du ansöker här och vi tar kontakt med dig. Detta för att underlätta vårt arbete och snabba på urvalsprocessen för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till flicka 2år- Dagtid

Vi söker en assistent till vår kund i Sveg. Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn. Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik. Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en soc... Visa mer
Vi söker en assistent till vår kund i Sveg.
Flicka 2år med CP, Epilepsi, syn och hörselnedsättning. Behov av hjälp med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lättsam, positiv och kan ta egna initiativ samt att du gärna har erfarenhet av barn.
Arbetet innebär vård och övervakning av andning och kramper. Du kommer också sköta hygien, matning samt träning. Därav krävs god fysik.
Du kommer ha en nära kontakt med familjen. Det är av stor vikt att du är en social, trygg, flexibel och lyhörd person samt att du klarar av samspelet som det innebär med att arbeta i en familj.
Behovet är dygnet runt med vakna nätter, du kommer för det mesta arbeta måndag-fredag. Det är önskvärt att du kan tänka dig någon helg om behov uppstår.
Tjänsten är på 100%.
Intervjuer kommer att ske löpande men tillträde till tjänsten är tänkt i Mars månad.


Om assistansyrket
Varje dag gör våra personliga assistenter hjälteinsatser för att hjälpa andra utsatta människor – personer som inte klarar allt i vardagen på egen hand.
De flesta assistenterna trivs och är stolta över sitt arbete. Den tacksamhet som kommer från kunderna och deras anhöriga betyder mycket.
Vi på Omtanken vill gå längre för att höja statusen på assistansyrket genom att …
… verkligen se och uppmärksamma varje assistents egna inspel om verksamheten.
… erbjuda utbildning som utvecklar deras yrkeskompetens inom ramen för Omtanken Akademi.
Nu kan du bli en av oss.
Om Omtanken Assistans
Omtanken Assistans ett utarbetat koncept för personlig assistans som bygger på familjekänsla, trygghet och glädje. Ett koncept som fungerat bra sedan LSS-reformen kom 1994 och då Omtanken bildades. Här är nyckelfaktorer för Omtankens koncept:
* Omtanke med familjekänsla
* Trygghet
* Skratt och glädje
* Lyssna, fika och samtala Visa mindre

Personlig assistent till 22 årig tjej sökes !

Jag är en tjej med Downs syndrom som behöver förstärkning i min assistentgrupp. Arbetstiderna är vardagar mellan ca 1500 till morgonen därpå 0845 med sovande jour, alternativt 1500-2100. På helgerna är tiderna varierande, men oftast hela dygn, och ni är med mig i min lägenhet På dagarna har jag assistans på min dagliga verksamhet. Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande kunskaper. Du behöver ha skinn på näsan då a... Visa mer
Jag är en tjej med Downs syndrom som behöver förstärkning i min assistentgrupp.
Arbetstiderna är vardagar mellan ca 1500 till morgonen därpå 0845 med sovande jour, alternativt 1500-2100.
På helgerna är tiderna varierande, men oftast hela dygn, och ni är med mig i min lägenhet
På dagarna har jag assistans på min dagliga verksamhet.
Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande kunskaper.
Du behöver ha skinn på näsan då arbetet ibland kan vara en utmaning, samt att du arbetar själv med mig. Vid vissa aktiviteter och utflykter så kan vi ha dubbel assistans.
Ett körkort och tillgång till bil är ett krav eftersom jag bor ca en mil utanför Hede.
Du ska vara initiativrik och vilja hitta på saker med mig, jag gillar att åka skoter och 4-hjuling och på sommaren vara ute och cykla och bada.
Det är viktigt att du pratar god svenska för att jag ska kunna kommunicera med dig, jag har även hjälp av bilder för att tala om vad jag vill.
Är du intresserad och har mera frågor kontakta min assistansförmedling. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kund utanför Ånge, Härjedalens kommun

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge. Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studera... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge.

Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studerar parallellt med detta. Du ska körkort och tillgång till bil.

Vår kund är kille med ett rörelsehinder som går i högstadiet och gillar att spela dataspel.

Inom all assistansverksamhet är det kunden som själv har rätt att välja sina assistenter. Önskemålen ser olika ut men generellt ser vi helst att du är rökfri, kan tala flytande svenska och har god fysik då förflyttningar förekommer hos de flesta av våra kunder.

Arbetet som personlig assistent varierar beroende på vilket behov av stöd kunden behöver. Arbetsuppgifterna kan bl.a. vara hantering av medicin och medicinskutrustning, stöd vid förflyttning, personlig hygien, kommunikation och planering i vardagen.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
- Tidigare omvårdnadserfarenhet (meriterande, ej ett krav)
- Flexibel i dina arbetstider
- Körkort och tillgång till bil


OM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Behovsanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Varierar. Helger under skoltid. Dygn och/eller dagar under skollov.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-12-19

Vi kommunicerar i första hand digitalt, d.v.s. du ansöker här och vi tar kontakt med dig. Detta för att underlätta vårt arbete och snabba på urvalsprocessen för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en personlig assistent till 8 årig tjej. 

Arbetsuppgifter
Som personlig assistent ska du hjälpa/ ge tillsyn dygnet runt, med allt vad som ingår i hennes dagliga omvårdnad samt olika aktiviteter. Du följer även med till skolan. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Kvalifikationer
Krav: Vi söker dig som är ansvarsfull och ser möjligheter, är positiv och lyhörd: Du ska kunna jobba i en familj. Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig: Vana att arbeta med barn är meriterande: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.      

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Kontaktinformation
Anna Kröjs, Enhetschef, 0680-16938 0680-16100

Rikard Mattsson , Ombud Kommunal Z, 0680-16238

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Personlig assistent sökes till kund utanför Ånge, Härjedalens kommun

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge. Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studera... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder som bor 3 mil öster om Rätan i Bergs kommun. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge.

Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid där man arbetar dygn varannan helg, så vi ser helst att du har ett arbete eller studerar parallellt med detta. Du ska körkort och tillgång till bil.

Vår kund är kille med ett rörelsehinder som går i högstadiet och gillar att spela dataspel. Det är en fördel om du delar samma intresse och har kunskaper inom detta.

Inom all assistansverksamhet är det kunden som själv har rätt att välja sina assistenter. Önskemålen ser olika ut men generellt ser vi helst att du är rökfri, kan tala flytande svenska och har god fysik då förflyttningar förekommer hos de flesta av våra kunder.

Arbetet som personlig assistent varierar beroende på vilket behov av stöd kunden behöver. Arbetsuppgifterna kan bl.a. vara hantering av medicin och medicinskutrustning, stöd vid förflyttning, personlig hygien, kommunikation och planering i vardagen.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
- Tidigare omvårdnadserfarenhet (meriterande, ej ett krav)
- Flexibel i dina arbetstider
- Körkort och tillgång till bil


OM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Behovsanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Varierar. Helger under skoltid. Dygn och/eller dagar under skollov.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-12-19

Vi kommunicerar i första hand digitalt, d.v.s. du ansöker här och vi tar kontakt med dig. Detta för att underlätta vårt arbete och snabba på urvalsprocessen för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i Hedeområdet

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker  medarbetare till personlig assistans i Hedeområdet. Tjänsterna är deltid men du har möjlighet att önska dig till 100%.
Vi söker Dig som vill ha ett
meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Vi som arbetar inom personlig
assistans strävar efter att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra
brukare. Vi arbetar utifrån Brukarens behov och önskemål i centrum. 

Om du
vill du veta mera, ring oss så berättar vi gärna om vårt arbete.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som personlig assistans är att vara den enskildes stöd i vardagen, så att denne kan leva ett, utifrån sina förutsättningar ett
aktiv liv. Du kommer att arbeta i hemmet, med varierande uppgifter, som
personlig omvårdnad, visst hushållsarbete tillsammans med den enskilde,
fritidsaktiviteter med mera. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande
förhållningssätt. Du följer brukaren där den befinner sig.
Som personlig assistent ska du hjälpa/ ge tillsyn dygnet runt, med allt vad som ingår i hennes dagliga omvårdnad samt olika aktiviteter.

Kvalifikationer
Erfarenhet av personlig assistans är meriterande. Utbildning som
personlig assistans eller likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren och
de enskilde bedömer som lämplig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du som söker ska vara ansvarskännande, kunna jobba utifrån ett
motiverande förhållningssätt, vara flexibel samt ha en förmåga till eget
initiativ. Vi söker dig som gärna läser, gillar matlagning och vara
ute i naturen då den enskilda har dessa intressen.

Vi erbjuder
- ett nära och tydligt ledarskap samt en
positiv arbetsgemenskap

- ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter

- friskvård på arbetstid

-möjlighet att önska dig upp till
heltidsarbete  

Kontaktinformation
Karin van Mierlo, Enhetschef, 0680-16100

Arbetsplats

 Hede Visa mindre

Personlig assistent till 21 årig tjej sökes !

Jag är en tjej med Downs syndrom som behöver förstärkning i min assistentgrupp. Arbetstiderna är vardagar mellan ca 1500 till morgonen därpå 0845 med sovande jour, alternativt 1500-2100. På helgerna är tiderna varierande, men oftast hela dygn, och ni är med mig i min lägenhet På dagarna har jag assistans på min dagliga verksamhet. Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande kunskaper. Du behöver ha skinn på näsan då a... Visa mer
Jag är en tjej med Downs syndrom som behöver förstärkning i min assistentgrupp.
Arbetstiderna är vardagar mellan ca 1500 till morgonen därpå 0845 med sovande jour, alternativt 1500-2100.
På helgerna är tiderna varierande, men oftast hela dygn, och ni är med mig i min lägenhet
På dagarna har jag assistans på min dagliga verksamhet.
Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande kunskaper.
Du behöver ha skinn på näsan då arbetet ibland kan vara en utmaning.
Ett körkort och tillgång till bil är ett krav eftersom jag bor ca en mil utanför Hede.
Du ska vara initiativrik och vilja hitta på saker med mig.


Det är viktigt att du pratar god svenska för att jag ska kunna kommunicera med dig.
Är du intresserad och har mera frågor kontakta min assistansförmedling. Visa mindre

Personlig assistent (behovsanställd) till kund utanför Ånge, Härjedalens...

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder några mil sydväst om Ånge. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge. Inom all assistansverksamhet är det kunden som själv har rätt att välja sina assistenter. Önskemålen ser olika ut men generellt ser vi helst att du är rökfri, kan tala flytande svenska och har god fysik då förflyttningar förekommer hos de flesta av våra kunder. Vi söker di... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att jobba som personlig assistent hos en av våra kunder några mil sydväst om Ånge. Vi ser helst att du bor kring Åsarna, Rätan, Ytterhogdal och Ånge.

Inom all assistansverksamhet är det kunden som själv har rätt att välja sina assistenter. Önskemålen ser olika ut men generellt ser vi helst att du är rökfri, kan tala flytande svenska och har god fysik då förflyttningar förekommer hos de flesta av våra kunder.

Vi söker dig som är över 18 år och är ansvarstagande med ett ungdomligt sinne som har erfarenhet och viljan av att jobba med ungdomar. Denna behovsanställning är deltid så vi ser helst att du har ett arbete eller studerar parallellt med detta.

Arbetet som personlig assistent varierar beroende på vilket behov av stöd kunden behöver. Arbetsuppgifterna kan bl.a. vara hantering av medicin och medicinskutrustning, stöd vid förflyttning, personlig hygien, kommunikation och planering i vardagen.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
- Tidigare omvårdnadserfarenhet (meriterande, ej ett krav)
- Flexibel i dina arbetstider
- Körkort och tillgång till bil


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Behovsanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Varierar. Helger under skoltid. Dygn och/eller dagar under skollov.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-02-28

Vi kommunicerar i första hand digitalt, d.v.s. du ansöker här och vi tar kontakt med dig. Detta för att underlätta vårt arbete och snabba på urvalsprocessen för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveck... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 Söker en personlig assistent till en glad och
charmig flicka i 4 års åldern. Hon har en funktionsnedsättning
och behov av hjälp och stöd i sin vardag stora delar av dygnet. Hon bor med sin familj i Glöte/Lofsdalen och i familjen finns också syskon och
djur.

Arbetsuppgifter
Som personlig assistent ska du hjälpa och ge tillsyn i
hennes dagliga liv. Arbetsuppgifterna består av omvårdnad, sondmatning, bidra
till lek samt lugn och ro i flickans vardag. Den största delen av din arbetstid
kommer att vara i flickans hem, men du kommer också att följa med på promenader
och andra aktiviteter.
Vi söker dig som är ansvarstagande och har ett genuint intresse av att hjälpa
denna flicka i hennes vardag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att
tillämpas

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarsfull och ser möjligheter, är positiv och lyhörd.
Du ska kunna arbeta i en familj. Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning
eller likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
Vana att arbeta med barn är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig
lämplighet.
Utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn krävs.

Kontaktinformation
Åsa Remén, Enhetschef, 0680-16100

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Personlig assistans i Hede området

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker personlig assistans i Hede området. Tjänsten omfattar mellan 40-100%. Vi söker Dig som vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Vi som arbetar inom personlig
assistans strävar efter att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra
brukare. Vi arbetar utifrån Brukarens behov och önskemål i centrum. Vill du veta mera, ring oss så berättar vi gärna om vårt arbete.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som personlig assistans är att vara den enskildes stöd i vardagen, så att denne kan leva ett, utifrån sina förutsättningar ett
aktiv liv. Du kommer att arbeta i hemmet, med varierande uppgifter, som
personlig omvårdnad, visst hushållsarbete tillsammans med den enskilde,
fritidsaktiviteter med mera. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande
förhållningssätt. Du följer brukaren där den befinner sig.

Kvalifikationer
Utbildning som personlig assistans eller likvärdig
utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren och den enskilde bedömer som lämplig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du som söker ska vara ansvarskännande, kunna jobba utifrån ett motiverande förhållningssätt, vara flexibel samt ha en förmåga till eget initiativ. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande. Vi ser gärna att du har liknande intresse som den enskilde så som måla, läsa och matlagning och vara utomhus.

Vi erbjuder
Vi erbjuder önskad sysselsättningsgrad upp till 100%.

Kontaktinformation
Karin van Mierlo, Enhetschef, 0680-16100

Rikard Mattsson, Ombud Kommunal, 680-16238 680-16100

Arbetsplats

 Hede Visa mindre

Personlig assistans

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker två medarbetare till personlig assistans i Hede området. Tjänsterna är deltid men du har möjlighet att önska dig till 100%. Vi söker Dig som vill ha ett meningsfullt och omväxlande
arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Vi som arbetar inom personlig
assistans strävar efter att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra
brukare. Vi arbetar utifrån Brukarens behov och önskemål i centrum. Om du vill du veta mera, ring oss så berättar vi gärna om vårt arbete.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som personlig assistans är att vara stöd i vardagen, så att denne enskilde kan leva ett, utifrån sina förutsättningar ett
aktiv liv. Du kommer att arbeta i hemmet, med varierande uppgifter, som
personlig omvårdnad, visst hushållsarbete tillsammans med den enskilde,
fritidsaktiviteter med mera. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande
förhållningssätt. Du följer brukaren där den befinner sig.

Kvalifikationer
Erfarenhet av personlig
assistans är meriterande. Utbildning som personlig assistans eller likvärdig
utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren och de enskilde bedömer som lämplig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du som söker ska vara ansvarskännande, kunna jobba utifrån ett motiverande förhållningssätt, vara flexibel samt ha en förmåga till eget initiativ. Vi söker dig som gärna läser, gillar matlagning och vara ute i naturen då den enskilda har dessa intressen.

Vi erbjuder
Tjänsten är deltid men arbetsgivaren erbjuder 100% arbetstid om så önskas.

Kontaktinformation
Karin van Mierlo, Enhetschef, 0680-16100

Rikard Mattsson, Ombud Kommunal, 680-16238 680-16100

Arbetsplats
Hede Visa mindre

Personlig assistent i Sveg

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveck... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 Personlig assistent är arbetet för dig som är självständig och gillar att arbeta med människor.   
De personer som har personlig assistans har olika typer av funktionsvariationer såväl fysisk, psykiskt som intellektuellt och har varierande behov av vård och stöd. Som personlig assistent stödjer och motiverar du medborgaren i de delar av livet som denne har svårt att genomföra på egen hand med målet att medborgaren ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi arbetar utifrån medborgarens integritet och självbestämmanderätt.

Arbetsuppgifter
Som Personlig assistent arbetar du i medborgarens hem och med personens egna resurser och behov som utgångspunkt.

Arbetet innebär att du motiverar och är behjälplig vid exempelvis vård och omsorg, hushållsarbete, träning och aktiviteter. Arbetsuppgifterna innefattar även kontakt med anhöriga, gode man och sjukvård.
Du arbetar oftast ensam och arbetet förlagt till dag och kväll under både vardagar och helger.
Ledsagning och i förekommande fall semesterresor ingår.
Vi arbetar med dokumentationssystemet Treserva och personaladministrativa systemet Självservice. Två katter finns i hemmet. 

Kvalifikationer
 Det är önskvärt om du som söker är utbildad undersköterska eller personlig assistent alternativt har en utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
 
Meriterande om du har tidigare vårderfarenheter.
Vi värderar personlig mognad högt då det kan hjälpa dig förstå situationer som medborgarens situation. Förståelse för medborgarens integritet är av stor vikt.
 
På grund av ensamarbete är det viktigt att du är självständig. 
Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett empatiskt förhållningssätt.
 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Då arbetet innefattar dokumentation ser vi att du har datavana.
Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och i skrift samt inneha B-körkort.  

Personliga egenskaper
Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett
starkt engagemang för människor.
Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.

Vi erbjuder
Vi erbjuder önskad sysselsättningsgrad upp till 100%.

Kontaktinformation
Åsa Remén, Enhetschef, 0680-16100

Rikard Mattsson, Ombud Kommunal, 680-16238 680-16100

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Personlig assistent i Svegsområde

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vi söker en personlig assistent till 6 årig tjej. Det är ett vikariat som börjar i februari och pågår under hela året med eventuell förlängning.

Arbetsuppgifter
Som personlig assistent ska du hjälpa/ ge tillsyn dygnet runt, med allt vad som ingår i hennes dagliga omvårdnad samt olika aktiviteter. Du följer även med till skolan och är med under dagen.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig: Vana att arbeta med barn är meriterande: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarsfull och ser möjligheter, är positiv och lyhörd. Du arbetar i en familj i en hemmamiljö.

Vi erbjuder
- ett nära och tydligt ledarskap samt en positiv arbetsgemenskap
- ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter
- friskvård på arbetstid

-möjlighet att önska dig upp till heltidsarbete  

Kontaktinformation
Anna Kröjs, Enhetschef, 0680-16938 0680-16100

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Personlig assistent sökes i Ytterhogdal!

Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet. För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, fram... Visa mer
Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet.


För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt, inte rädd att ta i, nyfiken och påhittig. Vi söker dig som trivs när det händer saker och är en glad person som ser möjligheter istället för hinder. Som personlig assistent är du en annan individ behjälplig i alla sammanhang. Tidigare erfarenheter inom vård och omsorg är meriterande men inte ett krav. Tjänsten i sig kräver inga tidigare erfarenheter utan all nödvändig kunskap får du under introduktionen. I assistentyrket är personkemi väldigt viktigt och avgörande i rekryteringsprocessen.


Alla är välkomna att söka denna tjänst som är ett vikariat på runt 50%. Vi ser gärna sökande i alla åldrar samt personer av alla kön. Vi välkomnar människor ifrån alla länder och kulturer men för kommunikationens skull är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift på en god nivå. Vi söker dig som t.ex. är student, vill jobba extra, precis har tagit studenten, är pensionär och vill dryga ut din pension. Arbetet är inte fysiskt tungt eller fysiskt krävande. Vi välkomnar även dig som bor en bit bort att söka denna tjänst då vi kan schemalägga dig på längre arbetspass med sovande jour.


Vi söker en personlig assistent för arbete hos en glad och snäll medelålders rullstolsburen man boende i Ytterhogdal med stort intresse för all idrott, fotboll och hockey. Ett supertrevligt assistentjobb där arbetsuppgifterna är varierande och består av bl.a. vanliga hushållssysslor, hjälp med personlig hygien, stöd vid inköp, hjälp vid resor och dylika insatser. Resor till sport- och musikevenemang i Östersund, biobesök, följa det lokala fotbollslaget och dylika utevistelser är roliga delar i arbetet. Inget krav på körkort ställs. Arbetstiden omfattar dagar, kvällar, helger och nätter.


Ta chansen och sök världens bästa jobb!


Sök via mail där CV och personligt brev bifogas. Visa mindre

Personlig assistent

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveck... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 Personlig assistent i Hede området.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som personlig assistans är att vara den enskildes
stöd i vardagen, så att denne kan leva ett, utifrån sina förutsättningar ett
aktiv liv. Du kommer att arbeta i enskildes hem, med varierande uppgifter, som
personlig omvårdnad, visst hushållsarbete tillsammans med den enskilde,
fritidsaktiviteter mm. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande
förhållningssätt. Du följer brukaren där den befinner sig.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara
ansvarskännande, kunna jobba utifrån ett motiverande förhållningssätt, vara
flexibel samt ha en förmåga till eget initiativ. Erfarenhet av personlig
assistans är meriterande. Utbildning som personlig assistans eller likvärdig
utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren och de enskilde bedömer som lämplig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Önskvärt att du har liknande intresse som
den enskilde så som böcker och vara utomhus.

Kontaktinformation
Karin van Mierlo, Enhetschef, 0680-16100

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Personlig assistent

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveck... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 Söker en personlig assistent till en glad och
charmig flicka i 4 års åldern. Hon har en funktionsnedsättning
och behov av hjälp och stöd i sin vardag stora delar av dygnet. Hon bor med sin familj i Glöte/Lofsdalen och i familjen finns också syskon och
djur.

Arbetsuppgifter
Som personlig assistent ska du hjälpa och ge tillsyn i
hennes dagliga liv. Arbetsuppgifterna består av omvårdnad, sondmatning, bidra
till lek samt lugn och ro i flickans vardag. Den största delen av din arbetstid
kommer att vara i flickans hem, men du kommer också att följa med på promenader
och andra aktiviteter.
Vi söker dig som är ansvarstagande och har ett genuint intresse av att hjälpa
denna flicka i hennes vardag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att
tillämpas

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarsfull och ser möjligheter, är positiv och lyhörd.
Du ska kunna arbeta i en familj. Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning
eller likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
Vana att arbeta med barn är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig
lämplighet.
Utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn krävs.

Kontaktinformation
Åsa Remén, Enhetschef, 0680-16100

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Personlig assistent

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveck... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 Vi söker en personlig assistent i Hede område.

Arbetsuppgifter
Din uppgift som personlig assistans är att vara den enskildes
stöd i vardagen, så att den enskilda kan leva ett, utifrån sina förutsättningar ett
aktiv liv. Du kommer att arbeta i enskildes hem, med varierande uppgifter, som
personlig omvårdnad, visst hushållsarbete tillsammans med den enskilde,
fritidsaktiviteter med mera. Du kommer att arbeta utifrån ett motiverande
förhållningssätt. Du följer brukaren där den befinner sig.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara
ansvarskännande, kunna jobba utifrån ett motiverande förhållningssätt, vara
flexibel samt ha en förmåga till eget initiativ. Erfarenhet av personlig
assistans är meriterande. Utbildning som personlig assistans eller likvärdig
utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren och de enskilde bedömer som lämplig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Att du har liknande intresse som den enskilde så som måla, läsa matlagning och vara utomhus.

Vi erbjuder
önskad sysselsättningsgrad

Kontaktinformation
Karin van Mierlo, Enhetschef, 0680-16100

Rikard Mattsson, Ombud Kommunal, 680-16238 680-16100

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Sök världens bästa sommarjobb i Ytterhogdal!

Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet. För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt... Visa mer
Att arbeta som personlig assistent handlar om att spela en viktig roll i en annan människas liv, om livskvalité, glädje och vänskap. Det är ett mångsidigt arbete som ställer krav på ödmjukhet och acceptans samtidigt som det ger dig ovärderliga lärdomar för hela livet. För dig som söker denna tjänst gäller att du såklart är intresserad av att arbeta med människor, du är noggrann, plikttrogen, flexibel och att du har en positiv livssyn. Du är lättsam, framåt, inte rädd att ta i, nyfiken och påhittig. Vi söker dig som trivs när det händer saker och är en glad person som ser möjligheter istället för hinder. Som personlig assistent är du en annan individ behjälplig i alla sammanhang. Tidigare erfarenheter inom vård och omsorg är meriterande men inte ett krav. Tjänsten i sig kräver inga tidigare erfarenheter utan all nödvändig kunskap får du under introduktionen. I assistentyrket är personkemi väldigt viktigt och avgörande i rekryteringsprocessen. Alla är välkomna att söka denna tjänst som är ett sommarjobb på 50%, med chans till fortsatt anställning, förlängning och fast tjänst till hösten. Vi ser gärna sökande i alla åldrar samt personer av alla kön. Vi välkomnar människor ifrån alla länder och kulturer men för kommunikationens skull är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift på en god nivå.Vi söker dig som t.ex. är student, vill jobba extra, precis har tagit studenten, är pensionär och vill dryga ut din pension. Arbetet är inte fysiskt tungt eller fysiskt krävande. Vi välkomnar även dig som bor en bit bort att söka denna tjänst då vi kan schemalägga dig på längre arbetspass med sovande jour.Vi söker en personlig assistent för arbete hos en glad och snäll medelålders rullstolsburen man boende i Ytterhogdal med stort intresse för all idrott, fotboll och hockey. Ett supertrevligt assistentjobb där arbetsuppgifterna är varierande och består av bl.a. vanliga hushållssysslor, hjälp med personlig hygien, stöd vid inköp, hjälp vid resor och dylika insatser. Resor till sport- och musikevenemang i Östersund, biobesök, följa det lokala fotbollslaget och dylika utevistelser är roliga delar i arbetet.Inget krav på körkort ställs. Arbetstiden omfattar dagar, kvällar, helger och nätter.Ta chansen och sök världens bästa sommarjobb!Sök via mail där CV och personligt brev bifogas. Visa mindre