Lediga jobb som Kock, storhushåll i Härjedalen

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Kock sökes till Bäckedals folkhögskola

Ansök    Maj 2    Bäckedals FHS    Kock, storhushåll
Är du serviceinriktad, tycker om utmaningar och trivas med att umgås med många olika människor på en trevlig och prestigelös arbetsplats, då är detta jobbet för dig! Bäckedals folkhögskola ligger vackert naturskönt beläget och erbjuder en härlig kreativ miljö. Folkhögskolans restaurang har eget tillagningskök där mat lagas från grunden. Köket förbereder och serverar cirka 100 gäster dagligen och är en viktig del av skolsamhället. Det är ett spännande och... Visa mer
Är du serviceinriktad, tycker om utmaningar och trivas med att umgås med många olika människor på en trevlig och prestigelös arbetsplats, då är detta jobbet för dig!

Bäckedals folkhögskola ligger vackert naturskönt beläget och erbjuder en härlig kreativ miljö. Folkhögskolans restaurang har eget tillagningskök där mat lagas från grunden. Köket förbereder och serverar cirka 100 gäster dagligen och är en viktig del av skolsamhället. Det är ett spännande och omväxlande jobb där du är en del av skolans serviceenhet som består av 6 anställda Bäckedals folkhögskola vill utveckla skolan som mötesplats där köket är centralt för framtida evenemang och konferenser.

Folkhögskolans utbildning är en förberedelse för resten av livet och är en skolform för vuxna som vill ha formell kompetens, utveckla sina skapande sidor eller fördjupa sina kunskaper inom olika specialområden. Skolan bedriver och genomför även uppdragsverksamhet, kortkurser och konferenser. Många säger att deras år på folkhögskola var deras bästa år i livet!

Nu söker vi dig som är flexibel, kreativ och som brinner för hälsosamma och hållbara måltider.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Bäckedals folkhögskola är du underställd servicechef och har en arbetsledande funktion i skolans kök. Köket speglar skolans profil: hållbar utveckling. Därför arbetar vi aktivt med ekologiska livsmedel, hälsosamma och hållbara måltider.Vi ser köket som en pedagogisk resurs och vill därför att du är intresserad av våra deltagare, pedagogik och folkbildning.

• Att tillsammans med övrig kökspersonal förbereda, tillaga och servera mat till skolans deltagare och övriga gäster.
I det dagliga arbetet ingår bland annat:
• Att tillsammans med servicechef ansvara för beställningar och planering av menyer
och inköp.
• Att utveckla skolans hållbara profil genom klimatsmart, ekologisk och hälsosam kost.
• Att tillsammans med övrig kökspersonal ansvara för ordning och renhållning av kök & matsal.
• Att arbeta för en trivsam måltidsmiljö med bästa möjliga helhetsupplevelse.
• Att implementera och efterleva skolans kostpolicy.

Tjänsten är en upphållstjänst med tillsvidareanställning på 100%, tjänsten omfattar arbete under en helg varannan månad. Tillträde den 5 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.


KVALIFIKATIONER
• Kockutbildning
• Erfarenhet av arbetsledning i kök.
• Dokumenterade kunskaper och erfarenheter av olika typer av specialkost.
• Har goda färdigheter inom vegetarisk matlagning samt varierad och hälsosam kost.
• Serviceinriktad, med god samarbets- och kommunikationsförmåga.
• Kan arbeta flexibelt utifrån verksamhetens behov.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar i verksamheten.


ÖVRIGT
Anställningen är en 100 % uppehållstjänst med sommar och vinter uppehåll.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, företaget inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare/kock, Svegsmons kök

Ansök    Feb 11    Härjedalens kommun    Kock, storhushåll
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vikariat 6 mån med eventuell förlängning tjänsten innefattar helgjobb.

I våra kök är alltid brukaren i fokus så vi ser gärna att du ständigt strävar efter att leverera god kost utifrån våra resurser. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet inom vår verksamhet och för dig som arbetsledare kommer det att vara ett fokusområde. 

Arbetsuppgifter
Planering av och tillagning av mat till kommunens olika boenden och hemtjänst. Beställning av varor samt att vara enhetschef behjälplig med utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
.God organisatör med erfarenhet av storkök och restaurang branschen, erfarenhet av varubeställning och att leda arbete i kök.
.Körkort.
.HACCP kunskaper.
.Arbeta snyggt och rent samt inspirera våra medarbetare till god matlagning.
.Goda datakunskaper.

Personliga egenskaper
Strukturerad och driven.

Vi erbjuder
.ett nära och tydligt ledarskap samt en arbetsgemenskap
.ett intressant och omväxlande arbete med många möjligheter
.friskvård på arbetstid
.friskvårdspeng
.delaktighet i utvecklingen av verksamheten
.kontinuerlig kompetensutveckling

Kontaktinformation
Eva Eriksson, Enhetschef, 0680-17695, [email protected]

Rikard Mattsson, Ombud Kommunal, 0680-16238 0680-16100, [email protected]

Arbetsplats
Ringvägen 2

84233 Sveg Visa mindre

Kock till Ytterhogdal

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveck... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier,
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

Köket på servicehuset Svedjegården är nyrenoverat med modern maskinpark. Förutom att vi tillagar mat och matlådor till äldreomsorgen i området levererar vi varm mat till Cemtralskolans mottagningskök. Vi är miljömedvetna och förutom närodlad potatis serverar vi älg och ren från Härjedalens skogar och kött av kommunens egna naturbetesdjur.

Arbetsuppgifter:
- I dina arbetsuppgifter ingår att, tillsammans med köksbiträden, dagligen tillaga lunch till ca 100 personer. Du ansvarar för att planering, tillagning, beredning och efterarbete sköts på rätt sätt

Kvalifikationer:
- Vi kräver utbildning och erfarenhet från kockyrket. Goda datakunskaper då inköp och dokumentation hanteras via datasystem. Gärna erfarenhet från arbete i storkök inom äldreomsorgen.
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Egenskaper:
- Du är positiv och trygg i din yrkesroll, serviceinriktad och bra på att kommunicera med övrig personal och kunder

Vi erbjuder:
- Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande Visa mindre