Lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Härjedalen

Se lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetstekniker till Sveg och Funäsdalen

Härjegårdar Fastighets AB söker 2st Fastighetstekniker (100 %) till Sveg och Funäsdalen. Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 150?000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vår... Visa mer
Härjegårdar Fastighets AB söker 2st Fastighetstekniker (100 %) till Sveg och Funäsdalen.

Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 150?000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Fastighetstekniker. Anställningen är omgående eller från den tidpunkt som är möjlig.

Rollen hos oss innefattar
Tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av byggnader både invändigt och utvändigt med tillhörande VA, VVS samt Styr & Regler- mm som ingår i drift och skötsel av fastigheter. Att vara allmänt händig är även det positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna är växlande. I arbetet ingår daglig kommunikation och kontakt med hyresgäster samt entreprenörer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller fastighetstekniks utbildning. Som person är du positiv, drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Vi förutsätter att du har hög kompetens avseende IT och datoranvändning och användning av i branschen förekommande program. Meriterande är också att du har systemförståelse inom styr- och övervakning, ventilation, värme/ kyla, samt erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera i ett lagarbete. Ett strukturerat arbetssätt och god problemlösningsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i denna roll. Vi tror också att du har ett kund- och serviceinriktat synsätt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ytterligare information
Placeringsort är Sveg eller Funäsdalen, tjänsten kommer även innebära resor till närliggande arbetsområden som tex. Lillhärdal/Ytterhogdal och för Funäsdalen - Bruksvallarna. B-körkort är ett krav. God kunskap i Svenska krävs. Övriga språkkunskaper är också meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande då våra Fastighetskötartjänster idag är mansdominerade.

Vi erbjuder
På Härjegårdar erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vårt uppdrag är i huvudsak av utförande karaktär vilket innebär att vårt fokus är att var effektiv och få saker genomförda.
Detta skall bidra till att skapa en förutsättning för många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Visa mindre

Vaktmästare till Tänndalen

Nytt
Tänndalens Fjällanläggning AB söker nu en ny kollega till vår vaktmästeriavdelning. Som vaktmästare hos oss så tar du hand om de problem som kan uppstå i våra objekt som hyrs ut samt i våra egna fastigheter och lokaler. Även utomhusmiljöer ingår i arbetsområdet så miljön runt vår anläggning hålls inbjudande och tillgänglig.   Din profil Vi söker nu dig som är driftig, kunnig och praktiskt lagd med en passion för service, jobbet innebär skötsel och underhål... Visa mer
Tänndalens Fjällanläggning AB söker nu en ny kollega till vår vaktmästeriavdelning. Som vaktmästare hos oss så tar du hand om de problem som kan uppstå i våra objekt som hyrs ut samt i våra egna fastigheter och lokaler. Även utomhusmiljöer ingår i arbetsområdet så miljön runt vår anläggning hålls inbjudande och tillgänglig.
 
Din profil
Vi söker nu dig som är driftig, kunnig och praktiskt lagd med en passion för service, jobbet innebär skötsel och underhåll av alla våra fastigheter samt felavhjälpning för våra gäster. Du ser vikten av att hitta lösningar och det ligger naturligt för dig att säga JA och driva ditt arbete framåt. För att passa i rollen ser vi gärna att du har gymnasiekompetens och erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel, teknisk kunskap i fastighetsfrågor och likaså datakunskap. Det är meriterande med en bakgrund från hantverksbranschen.
 
Det är viktigt för oss att du trivs i en mindre organisation och har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Som person är du trygg inom ditt ansvarsområde och van vid att samarbeta och prioritera arbetsuppgifter. Du är strukturerad, driven och flexibel, och kan anpassa dig efter de behov som uppstår. Du ska ha lätt att kommunicera då du i arbetet kommer komma i kontakt med många kollegor, gäster och stugägare. 
 
Dina arbetsuppgifter
Som vaktmästare hos oss ansvarar du för fastighetsskötseln på alla våra byggnader på anläggningen. I din roll bidrar du till att våra fastigheter underhålls genom att ta hand om både inre och yttre skötsel. Du arbetar också med jour och felavhjälpning i alla de objekt som vi hyr ut och förmedlar. I arbetet ingår även yttre skötsel så som snöskottning, gräsklipning etc.  Vi är en tight organisation där vi hjälper och stöttar varandra samt har roligt tillsammans. Glädjen smittar av sig till våra gäster! Man hjälper till där det behövs och löser de problem som uppkommer. Känns det här som du? Välkommen in med din ansökan


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former.
Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss.
Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåknings möjligheter för gästen.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Skidområdesmedarbetare till Tänndalen, vinter 2023/24

Tänndalens skidanläggning söker nu skidområdesmedarbetare/liftskötare till vintersäsongen 2023/24   Som Skidområdesmedarbetare/liftskötare ser du till så att våra liftar snurrar hela tiden, samt hjälper våra gäster med byglar och information. Du vistas ute i naturen hela dagarna och du får gott om frisk luft och en härlig solbränna. Du är glad och utåtriktad, hjälper gärna till och tycker om att möta nya människor.   Vi erbjuder många nya kompisar och koll... Visa mer
Tänndalens skidanläggning söker nu skidområdesmedarbetare/liftskötare till vintersäsongen 2023/24
 
Som Skidområdesmedarbetare/liftskötare ser du till så att våra liftar snurrar hela tiden, samt hjälper våra gäster med byglar och information. Du vistas ute i naturen hela dagarna och du får gott om frisk luft och en härlig solbränna. Du är glad och utåtriktad, hjälper gärna till och tycker om att möta nya människor.
 
Vi erbjuder många nya kompisar och kollegor men också oförglömliga minnen och roliga stunder! Tidigare arbete inom skidindustrin är meriterande men ett brett leende väger alltid tyngst.
 
Tjänsten är från mitten på december- april
 
Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss. Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåkningsmöjligheter för gästen. Visa mindre

Liftvärd/Parkvärd i vackra Lofsdalen

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (492 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläggn... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (492 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar, Padelhall m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Säsongen startar i mitten av december och pågår fram till mitten av april.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Liftvärd/Parkvärd är en kombitjänst mellan liftvärd och parkunderhåll. Vi har idag 3 parker med olika svårighetsgrader och karaktärer, 1 railarena och en skicrossbana som dagligen behöver underhållas och ses över.
Som liftvärd ska man övervaka liftarna och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin skidsemester.
Som Parkvärd så är du en del av vårt "parkteam", som ansvarar för underhåll av våra parker samt vår skicrossbana.
Du är självklart med och bygger upp parkerna från grunden. Arbetet innebär att kunna arbeta självständigt och ha ett öga för att se vad som behövs göras. Arbetet innefattar bl.a. "Shapning" och forma kickar, måla hopp och landningar på daglig basis. Du arbetar tätt med kollegorna, pistmaskinsförarna och Drift- samt Platschef.
Du ska du vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du får gärna ha ett genuint skid/snowboard intresse och hänger gärna i parken på lediga dagar.
Meriterande är, tidigare arbetat som liftvärd, skidlärare eller parkvärd.


Vi kallar på intervjuer, löpande fram t.o.m. september. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Snöläggare i vackra Lofsdalen

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläggn... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar, Padelhall m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Tjänsten startar i oktober och pågår fram till mitten av januari, därefter finns möjlighet till annan tjänst under vintersäsongen. (se övriga tjänster som ligger ute)
Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Som snöläggare arbetar du med att framställa snö i våra nedfarter. Vi producerar snö i 16 av våra 25 nedfarter samt i ett längdskidspår.
Dina arbetsuppgifter består bland annat att flytta kanoner och slangar, samt övervaka snöläggningen efter temperatur och vindförhållanden. Du ska tycka om att arbeta utomhus i alla väderförhållanden och du bör ha god fysik då arbetet är fysiskt krävande. I tjänsten ingår mycket skoterkörning så man ska ha skoterkort och man bör ha god skotervana.
Arbetet sker i skift och man arbetar parvis. Arbetet startar som ett måndag till fredagsjobb under oktobermånad med testning, underhåll och nybyggnation av snösystemet. När kylan kommer och vi kan börja producera snö så övergår det till skiftjobb, snökanonerna går alla dagar i veckan dygnet runt. Man går då in på ett rullande schema som innehåller både dag och nattpass tills dess att snöläggningen är klar.
Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Liftvärd/Liftbiträde i vackra Lofsdalen

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (492 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläggn... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (492 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar, Padelhall m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Tjänsten startar i december och pågår fram till mitten av april.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Vi söker liftvärdar som ska övervaka liftarna och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin skidsemester.
Du ska vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du ska kunna integrera och kommunicera med våra gäster, kunna svara på frågor och med ett leende se till att våra gäster trivs.
Skoterkort är meriterande.
Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Vaktmästare vintersäsongen 23/24

Vi söker en händig medarbetare som vill ta hand om vår verksamhet och se till att vi erbjuder alla våra gäster fantastiska fjällupplevelser. Arbetsuppgifterna är allt mellan sophantering och snöskottning till snickerier och målning. Sedan blir det en och annan glödlampa som skall bytas också. Ni blir ett litet team som skall se till att allt fungerar på vårt hotell, vandrarhem, förmedlade lägenheter samt i våra 3 restauranger alla dagar i veckan. Uppgifter... Visa mer
Vi söker en händig medarbetare som vill ta hand om vår verksamhet och se till att vi erbjuder alla våra gäster fantastiska fjällupplevelser. Arbetsuppgifterna är allt mellan sophantering och snöskottning till snickerier och målning. Sedan blir det en och annan glödlampa som skall bytas också. Ni blir ett litet team som skall se till att allt fungerar på vårt hotell, vandrarhem, förmedlade lägenheter samt i våra 3 restauranger alla dagar i veckan. Uppgifterna blir en mix av rutinuppdrag, som till exempel brandsäkerhet och större projekt. Men mest av allt alla de små uppdrag som behöver åtgärdas här och nu, innan nästa gäst anländer!
Vi söker dig som:
Är kreativ, flexibel och lösningsorienterad samt en bra lagspelare. Vi ser helst att du har bred erfarenhet och har du en hantverksmässig utbildning i grunden är det meriterande. B-körkort är ett krav och har du förarbevis för hjullastare är detta också meriterande.
Anställningen omfattar 75% från november till mitten av april.
Om oss
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
Kollektivavtal
Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
Skipass Fjällpass
Personalboende

Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära
Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka skidor utför eller på längden, köra skoter, pimpla eller utforska fjällen på valfritt sätt. Visa mindre

Lift och Drift- ansvarig

Om jobbet Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitekt ritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst. Vi söker en lift- och drif... Visa mer
Om jobbet
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitekt ritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.
Vi söker en lift- och driftansvarig på heltid som leder och deltar i det dagliga arbetet och är en viktig del av teamet och ledningsgruppen på Tännäskröket. Vi söker dig som har bred teknisk kompetens, är ordningsam och ordentlig med känsla för kvalitet och säkerhet, och har god förmåga att hitta lösningar på problem.
Arbetsuppgifter
Du ansvarar för den dagliga driften av skidområdet samt fastighetsärenden på anläggningen. Arbetsuppgifterna består av planering och utförande av underhåll samt löpande åtgärder på eventuella tekniska problem som uppstår. Det ingår också att vara arbetsledare för lift- och fastighetspersonal. Du jobbar i ett nära samarbete med och rapporterar till vår VD.
Profil
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenheter av arbete på skidanläggning, gillar att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. Du är driven och lösningsorienterad, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Du har erfarenhet av fastighetsunderhåll, reparation och underhåll av liftar eller motsvarande. Om du dessutom är utbildad SLAO pistör är det meriterande.
Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande och utvecklande arbetsmiljö, tillsammans med teamet på plats. Eftersom vi är en ganska liten organisation under stark utveckling kommer du att bli en viktig del i företaget och kommer att vara med att utveckla Tännäskröket tillsammans med oss. Tjänsten är tillsvidare med provanställning, med delvis helgarbete under öppen säsong samt viss jourberedskap. Startdatum enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Du kommer under en längre period att arbeta tillsammans med vår nuvarande lift- och driftsansvarige som kommer att gå i deltidspension, och får därigenom möjlighet till en ordentlig upplärning av anläggningen.
Ansökan
Vi tar emot ansökningar och frågor via mail till [email protected]. Skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Liftvärdar till Funäsdalsberget

Vi söker dig som vill arbeta på Funäsdalsberget i vinter. Arbetet innebär massor av möten med våra gäster. Du ser till att de känner sig välkomna och har en trygg vistelse hos oss. Sköter du någon av våra släpliftar är du utomhus större delen av ditt arbetspass. I gondolen och stolliften är du oftast inomhus. Du har möjlighet att variera mellan de olika liftarna och dina arbetsuppgifter är ibland annat än liftkörning. För att du ska trivas tror vi att du t... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta på Funäsdalsberget i vinter. Arbetet innebär massor av möten med våra gäster. Du ser till att de känner sig välkomna och har en trygg vistelse hos oss. Sköter du någon av våra släpliftar är du utomhus större delen av ditt arbetspass. I gondolen och stolliften är du oftast inomhus. Du har möjlighet att variera mellan de olika liftarna och dina arbetsuppgifter är ibland annat än liftkörning. För att du ska trivas tror vi att du tycker om mötet med människor och att du trivs med att hjälpa till. Vissa dagar är det lugnare och andra mer hektiskt.
Vi är intresserade både av dig som inte har tidigare erfarenhet av arbete i skidanläggning och dig som har god kunskap och erfarenhet av att sköta liftar.
Anställning omfattar 75% eller 100% från mitten av december till mitten av april.
Om oss
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
· Kollektivavtal
· Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
· Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
· Skipass Fjällpass
· Personalboende
Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära
Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka skidor utför eller på längden, köra skoter, pimpla eller utforska fjällen på valfritt sätt. Visa mindre

Skidområdesmedarbetare till Tänndalen, vinter 2023/24

Tänndalens skidanläggning söker nu skidområdesmedarbetare/liftskötare till vintersäsongen 2023/24   Som Skidområdesmedarbetare/liftskötare ser du till så att våra liftar snurrar hela tiden, samt hjälper våra gäster med byglar och information. Du vistas ute i naturen hela dagarna och du får gott om frisk luft och en härlig solbränna. Du är glad och utåtriktad, hjälper gärna till och tycker om att möta nya människor.   Vi erbjuder många nya kompisar och koll... Visa mer
Tänndalens skidanläggning söker nu skidområdesmedarbetare/liftskötare till vintersäsongen 2023/24
 
Som Skidområdesmedarbetare/liftskötare ser du till så att våra liftar snurrar hela tiden, samt hjälper våra gäster med byglar och information. Du vistas ute i naturen hela dagarna och du får gott om frisk luft och en härlig solbränna. Du är glad och utåtriktad, hjälper gärna till och tycker om att möta nya människor.
 
Vi erbjuder många nya kompisar och kollegor men också oförglömliga minnen och roliga stunder! Tidigare arbete inom skidindustrin är meriterande men ett brett leende väger alltid tyngst.
 
Tjänsten är från mitten på december- april
 
Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss. Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåkningsmöjligheter för gästen. Visa mindre

Liftvärd

Ansök    Jul 4    Tännäskröket AB    Skidliftvärd
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst. Vi söker nu kollegor till våra lift... Visa mer
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.

Vi söker nu kollegor till våra liftar för vintersäsongen 2023-2024. Vi söker dig som gillar det personliga mötet, har ett intresse för skidåkning och aktiviteter, samt trivs i fjällen.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa och ta hand om våra gäster i liftarna som åker skidor och snowboard i vårt skidsystem. Det förekommer även vissa enklare tekniska sysslor som vi utbildar dig i och andra arbetsuppgifter på anläggningen. Du håller dig även väl uppdaterad om vad som händer på plats och tar hand om våra gäster.
Profil
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp samt är lösningsorienterad med gästen i fokus. Du är en positiv lagspelare som är beredd att hjälpa till där det behövs. Du är noggrann, har goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt för att umgås och ha roligt tillsammans med våra viktigaste gäster, barnen.

Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande och utvecklande arbetsmiljö, tillsammans med teamet på plats. Tjänsten är säsongsanställning mellan december 2023 och april 2024.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via mail [email protected]. Sista ansökningsdag är 30 september 2023. Skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker Vattenkraft

Ansök    Maj 23    One Nordic AB    Kraftverksoperatör
Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig! ONE Nordic Hydro AB ansvarar för Projekt, Drift & Underhåll av vattenkraftstationer med tillhörande dammanläggningar åt kunder över hela landet. Nu söker vi en initiativrik, driven och erfaren servicetekniker med el-bakgrund för placering i Sveg, H... Visa mer
Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!

ONE Nordic Hydro AB ansvarar för Projekt, Drift & Underhåll av vattenkraftstationer med tillhörande dammanläggningar åt kunder över hela landet.

Nu söker vi en initiativrik, driven och erfaren servicetekniker med el-bakgrund för placering i Sveg, Härjedalens kommun.

Vattenkraft står för en stor del av elproduktionen i Sverige och det är mycket intressant att vara en del av den utveckling som sker inom området just nu. Eftersom One Nordic Hydro AB är väl positionerat mot de största vattenkraftägarna och har många av de mest spännande avtalen på marknaden, kommer vi att kunna sätta normen inom både digital utveckling och hållbarhet. Som servicetekniker blir du en viktig spelare i arbetet med att hålla hög tillgänglighet på vattenkraftanläggningarna.

Vi erbjuder dig härlig gemenskap, stor frihet och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med drift och underhåll enligt förutbestämda planer, akut felavhjälpande underhåll och reparationer. Att delta i förbättrings-och investeringsprojekt är också en viktig del i arbetet. Du arbetar både självständigt och i team bestående av andra servicetekniker, underhållsingenjörer och planerare. Ni tillsammans ansvarar för att serva våra kunder på bästa möjliga sätt.

Arbetet är fritt och omväxlande. Området vi nu söker till har sin bas i Övre Ljusnan med Sveg som stationeringsort, resor och arbete på annan ort kan förekomma. Beredskap ingår i tjänsten.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom el/automation, hydraul teknik, mekanik eller motsvarande och några års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från industrin. Erfarenheter/kunskap om, motordrifter, ström-och frekvensomriktare, systematisk felsökning och schemaläsning, PLC-och HMI-erfarenhet, kunskap inom instrumentering eller hydraul drifter är meriterande.

Som person är du social, initiativrik, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Du är driven, har hög serviceanda och god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk.

Tjänsten kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift.

Varför ska du välja oss?
One Nordic är ett företag med lång tradition, gedigen erfarenhet och vind i seglen. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. Därför behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

- Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö

Låter det spännande?
Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Avdelningschef Clas Henriksson, [email protected]

Arbetsledare Peter Andersson, [email protected]

Facklig kontakt SEF: Tina Jacobs 073094301

Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Fastighetstekniker till Hede

Härjegårdar Fastighets AB söker en Fastighetstekniker (100 %) till Hede Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 150?000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi sök... Visa mer
Härjegårdar Fastighets AB söker en Fastighetstekniker (100 %) till Hede

Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 150?000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Fastighetstekniker. Anställningen är omgående eller från den tidpunkt som är möjlig.

Rollen hos oss innefattar
Tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av byggnader både invändigt och utvändigt med tillhörande VA, VVS samt Styr & Regler- mm som ingår i drift och skötsel av fastigheter. Att vara allmänt händig är även det positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna är växlande. I arbetet ingår daglig kommunikation och kontakt med hyresgäster samt entreprenörer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller fastighetstekniks utbildning. Som person är du positiv, drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Vi förutsätter att du har hög kompetens avseende IT och datoranvändning och användning av i branschen förekommande program. Meriterande är också att du har systemförståelse inom styr- och övervakning, ventilation, värme/ kyla, samt erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera i ett lagarbete. Ett strukturerat arbetssätt och god problemlösningsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i denna roll. Vi tror också att du har ett kund- och serviceinriktat synsätt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ytterligare information
Placeringsort är Hede, men tjänsten kommer även innebära resor till närliggande arbetsområden som tex. Vemdalen/Funäsdalen. B-körkort är ett krav. God kunskap i Svenska krävs. Övriga språkkunskaper är också meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande då våra Fastighetskötartjänster idag är mansdominerade.

Vi erbjuder
På Härjegårdar erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vårt uppdrag är i huvudsak av utförande karaktär vilket innebär att vårt fokus är att var effektiv och få saker genomförda.
Detta skall bidra till att skapa en förutsättning för många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Börje Wallin, Arbetschef Sveg, på telefon 0680-169 54, alt Hans Heuser, VD på telefon 0680-16969. Skicka in din ansökan med CV, betyg och löneanspråk till Härjegårdar Fastighets AB, Box 40, 842 21 Sveg eller på mail till [email protected]

Vi vill ha din ansökan senast den: 2023-05-14 Visa mindre

Fastighetsskötare till Vemdalen/Hede

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en fastighetsskötare på deltid i Vemdalen/Hede. Uppdraget kan sträcka sig till några timmar/dag upp till hela dagar. Skötsel av grönytor, - visst underhåll av fastighet
Vi erbjuder en timanställning och har kollektivavtalsenlig lön.

Dina arbetsuppgifter
Hustomte med erfarenhet inom fastighetsskötsel och att du trivs med varierande arbetsuppgifter och är självgånde och ansvarsfull.

Vem är du?
En glad och arbetsvillig 55-plusare!

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Service Technician Wind Power

Ansök    Apr 26    Nordex Sverige AB    Industrielektriker
Vill du kämpa mot klimatförändringarna? Vill du ha ett meningsfullt jobb? Har du erfarenhet av el, mekanik eller hydraulik? Just nu så utökar Nordex Nordic teamet för Servicetekniker i Sverige, vi söker elektriker som är intresserade av att arbeta i en spännande och ständigt utvecklande bransch, där vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. Som Servicetekniker arbetar du på Åndbergs vindkraftspark där du är en del av underhållsteamet, arb... Visa mer
Vill du kämpa mot klimatförändringarna? Vill du ha ett meningsfullt jobb? Har du erfarenhet av el, mekanik eller hydraulik? Just nu så utökar Nordex Nordic teamet för Servicetekniker i Sverige, vi söker elektriker som är intresserade av att arbeta i en spännande och ständigt utvecklande bransch, där vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. Som Servicetekniker arbetar du på Åndbergs vindkraftspark där du är en del av underhållsteamet, arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag med emellanåt jour på helger.

DINA UPPGIFTER
Service och underhåll av vindkraftverk enlighet med serviceavtal
Reparationer och felsökning av elektriska, mekaniska och hudraliska system.
Genomföra planerade underhålls-/besiktningsaktiviteter med underleverantörer
Fyll i rapporter och checklistor till den lokala verksamhetschefen
Kontrollera inventering av reservdelslager och ansvara för all material på plats
Garanterar att arbetsuppgifterna genomförs med hög kvalitet, i tid, samt efter hälsa och säkerthets riktlinjer
Ansvarig för material och verktyg hos Nordex
Utför uppgifter i enlighet med Nordex manualer och föreskrifter
Följ alla hälsa och säkerhets relaterade instruktioner och riktlinjer. Arbeta säkert för material och personal
Daglig arbets rapportering och dokumentation


DIN PROFIL
Elutbildning på yrkes- eller gymnasienivå, eller en teknisk utbildning inom hydraulik eller mekanik anses också som en fördel
Goda IT kunskaper, att ha en förmåga att arbeta med datorer.
Du ska trivas med fysiskt arbete på höga höjder
Du är mån om arbetssäkerhet och arbets miljö, alltid prioriterar arbetssäkerhet i dina arbetsuppgifter
Tycker om att lösa problem
Baskunskaper i Engelska
Du är flexibel och är samarbetsvillig, då du arbetar i ett team
Att ha ett B körkort är ett kravFör ytterligare frågor kontakta oss gärna.
Nordex Sweden are now expanding the team for Service Technicians at Åndbergs service point, we are looking for electricians that are interested in working in an exciting and constantly developing industry.
As a Service Technician your main responsibilities are fault-finding and maintenance of the turbines, and the main tasks conclude:

YOUR TASKS
Analyze defects with phone-contact to service coordinator
Autonomously simple repairs of turbines, troubleshooting and faultfinding
Carry out complex repair-processes in collaboration with the Lead Technician
Carry out planned maintenance-/inspection-activities with subcontractors
Fill in reports and checklists in order to completely inform Local Operations Manager
Inform customer in case of works on the turbine
Carry out repair or exchange of main components
Check inventory of spare parts stock and be responsible for material on site
Standard monitoring of booked service reports and steering of service process to book expenses correctly
Guarantee that tasks are realized with high quality and in time
Realization of tasks in the most economical way for our company
Responsible for material, tools and property of Nordex
Carry out tasks in accordance with Nordex manuals and regulations
Follow all H&S related instructions and guidelines. Work safely for material and personnelYOUR PROFILE
Electrical education on vocational or higher level
Minimum of three years of electrical experience
Ability to work using computers (experience with Windows OS, Microsoft Office and SAP is considered beneficial)
Ability to solve problems and think analytically
Ability to communicate proficiently using English
A “can do” attitude and team working skills
Flexibility in working time and area


Additional Information:
You will need to meet the physical demands of working in the turbines; working in heights, climbing
You will need to use English on the job as many instructions, trainings and internal communications are available only in English
The job requires occasional traveling within Sweden and sometimes abroad
You will report to the Local Operations ManagerFor further questions feel free to contact us.


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
[email protected]
+46 (0)73- 050 8695 Visa mindre

Cykeluthyrare - Lofsdalen Bike Park

Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng? Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB. Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express. Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt. Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, ... Visa mer
Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng?
Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB.
Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express.
Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt.
Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, mestadels downhilll & XC cyklar ifrån GIANT, KONA, SCOTT och BERGAMONT. Vi hyr även ut utrustning så som skydd, hjälmar, handskar mm.
Du får gärna ha kunskaper i hur man servar dämpare, byter kedjeväxlare, bromsar mm
Arbetsuppgifterna består bla av att :
* Hyra ut cyklar och skyddsutrustning
* Ta emot och hantera förbokningar
* Serva cyklar (dagligen)
* Reparera cyklar
* Beställa delar mm
Säsongen börjar i slutet av juni och pågår till mitten av augusti.
Möjlighet till förlängning över vintern kan finnas. (tex skiduthyrning, liftbiträde, skidlärare etc)
Personalboende finns. Visa mindre

Fastighetsskötare

Arbetet som fastighetsskötare innebär övergripande fastighetsskötsel med en stor variation av arbetsuppgifter i en rad olika typer av fastigheter. Du ingår i ett team och kommer att ha en central roll för den dagliga driften med regelbundet underhåll och mindre projekt. Som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela område... Visa mer
Arbetet som fastighetsskötare innebär övergripande fastighetsskötsel med en stor variation av arbetsuppgifter i en rad olika typer av fastigheter. Du ingår i ett team och kommer att ha en central roll för den dagliga driften med regelbundet underhåll och mindre projekt.

Som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela området.

Arbetsuppgifter:

- Avhjälpa fel och brister i våra förmedlade objekt som uppkommer vid gästers vistelse samt skötsel av våra egna fastigheter.
- Besiktningar och dagligt underhåll av såväl, vatten och avlopp, lås och larm, ventilation och övriga faciliteter inom området.
- Snöskottning, målning, montering, snickerier och många andra uppgifter förekommer.

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på noggrannhet och flexibilitet då det ibland mycket att göra. Bra om du har lätt för att ta egna initiativ då det ibland kan vara snabba beslut och lösningar på problem för gäst, bra om du kan arbeta självständigt men även i grupp.

Förkunskapskrav/Utbildning:

- B-körkort.
- Goda kunskaper i ett skandinaviskt språk då det är nödvändigt för arbetet.

Meriterande:

- Arbetslivserfarenhet från liknande arbete eller bygg, el och rörmokare.
- Goda språkkunskaper i Engelska.

Anställningsperiod & anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde i XX, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Arbetstider

40h/vecka, varierande arbetstider vardag och helg.

Lön

Enligt HRF avtal

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

Servicetekniker till Skaftåsen, Sveg

Efterfrågan på energi från förnybara källor växer snabbt i takt med ökade klimatförändringar. Vill du vara med och bidra till att skapa grön energi till kommande generationer hos en av de marknadsledande vindkraftsproducenterna? Då har Siemens Gamesa ett spännande jobb för dig på Skaftåsen vindkraftpark dit vi nu söker ytterligare två tekniker. Arbetsuppgifter I rollen som vindkraftstekniker kommer du primärt att jobba på vindkraftsparken Skaftåsen som li... Visa mer
Efterfrågan på energi från förnybara källor växer snabbt i takt med ökade klimatförändringar. Vill du vara med och bidra till att skapa grön energi till kommande generationer hos en av de marknadsledande vindkraftsproducenterna? Då har Siemens Gamesa ett spännande jobb för dig på Skaftåsen vindkraftpark dit vi nu söker ytterligare två tekniker.
Arbetsuppgifter
I rollen som vindkraftstekniker kommer du primärt att jobba på vindkraftsparken Skaftåsen som ligger söder om Sveg, i Härjedalens kommun. Du kommer att ingå i ett team som idag består av fyra tekniker och en Site Lead. Vindkraftsparken består av 35 turbiner som tillhör den nyaste SG 5.X plattformen och har en kapacitet på upp till 6,6 MW.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal
Felsökning och reparation på mekaniska, hydrauliska och elektriska system
Genomföra förbättringsåtgärder och modifieringar
Daglig rapportering och dokumentation i affärssystemet SAP
Samordning och uppföljning av jobb som utförs av underleverantörer

Tjänsten som vindkraftstekniker kommer att innebära en del resor, särskilt under upplärningsperioden det första året.

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll. Teknisk utbildning inom el, hydraulik eller mekanik eller liknande är meriterande. Du är bekväm med ett fysiskt arbete på hög höjd. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakter och drivs av problemlösning. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och är en lagspelare. I ditt arbetssätt är du säkerhetsmedveten och noggrann. Som person har du ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

Siemens Gamesa erbjuder dig
På Siemens Gamesa får möjlighet att utvecklas och växa både som person och i din profession. Genom Siemens Gamesa utbildningsprogram får du en gedigen introduktion och utbildning inom säkerhet och teknik. Som anställd kommer du att få ta del av Siemens Gamesa förmåner som till exempel interna utbildningar och friskvårdsbidrag.

Ansök
Sök gärna tjänsten redan idag genom att klicka på ansökningsknappen. Vi gör löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mikaela Schmidt, på telefonnummer 0709-68 30 29 eller [email protected]
För att komma i kontakt med lokala representanterna på facket: [email protected]


I enlighet med AFS 2019:3 kommer Siemens Gamesa att genomföra en medicinsk undersökning för höjdarbete på de slutliga kandidaterna i processen.


Siemens Gamesa är en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter för alla och upprätthåller en arbetsmiljö som är fri från diskriminering och där anställda behandlas med värdighet och respekt. Anställning på Siemens Gamesa baseras enbart på en individs erfarenheter och kvalifikationer, relaterat till jobbkompetensen. Siemens Gamesa diskriminerar inte någon anställd eller arbetssökande på grund av ras, etnicitet, nationalitet, genetisk information, religion, ålder, kön, könsidentitet, sexuell läggning, graviditet, civiltillstånd, funktionshinder eller andra karaktärer som skyddas av lagar, regler eller förordningar. Vi följer dessa principer i alla aspekter av anställning inklusive rekrytering, utbildning, lönesättning och förmåner. Visa mindre

Linjemontör Härjeåns i Sveg

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu en Linjemontör till Sveg. Härjeåns som arbetsgivare Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet u... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu en Linjemontör till Sveg.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Är du vår nya Linjemontör?
Som Linjemontör ingår du i vårt viktiga uppdrag att säkerställa eldistributionen till företagets kunder. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där fokus är att samarbeta för att gruppen ska nå sina uppsatta mål samtidigt som du ska ta ett eget ansvar för din del i projektet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är
· Ny- och ombyggnad samt drift- och underhållsarbeten inom nätområdet
· Felavhjälpning på elnätet inom nätområdet
· Hantering av kopplingssedlar, driftorder och arbetsbegäran
· Elsäkerhetsledare
· Löpande kontakter med berörda markägare och entreprenörer
Kvalifikationer
Du behöver en gymnasial utbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande och B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet som linjemontör/distributionselektriker, erfarenhet från underhåll och drift av elanläggningar/elinstallationer. Även certifierad EBR-elektriker är meriterande.
Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta i ett härligt gäng och känna dig som en viktig pusselbit i verksamheten. Du är en lagspelare med positiv inställning och god samarbetsförmåga som ser möjligheter i stället för hinder. Vi värdesätter om du är initiativ- och handlingskraftig och alltid sätter kunden i fokus. Du är en kommunikativ, positiv och utåtriktad person med ett logiskt tänk och som vill vara ett gott föredöme som representant för Härjeåns. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och har viss datavana eftersom det krävs för att hantera felavhjälpning och rapportering. Du är en ansvarsfull person som arbetar med ordning och reda runtomkring dig. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och erfarenheter och vi ser inga problem om du är i början av din karriär då det viktiga är att du har den rätta inställningen och rätt grundkompetens. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 4 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Linjemontör. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2023-04-16.
Om du har några frågor får du gärna kontakta
Stefan Erlingsson, Platschef, [email protected], 0680-243 04
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Arbetsledare Lift & Pist

Ansök    Mar 21    SkiStar AB    Skidliftvärd
Vi söker en arbetsledare till lift & pist avdelningen på Vemdalsskalet. SkiStar Vemdalen fortsätter att växa – vi vill fortsätta vara den personliga skidorten med stort hjärta och omtanke för våra gäster. Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften av vår anläggning på Vemdalsskalet under vintersäsongen. Under andra delen av året jobbar du som arbetsledare inom något av våra funktionsområden inom destinationen. Huvudsakliga arbetsuppgifter Tj... Visa mer
Vi söker en arbetsledare till lift & pist avdelningen på Vemdalsskalet.

SkiStar Vemdalen fortsätter att växa – vi vill fortsätta vara den personliga skidorten med stort hjärta och omtanke för våra gäster.

Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften av vår anläggning på Vemdalsskalet under vintersäsongen. Under andra delen av året jobbar du som arbetsledare inom något av våra funktionsområden inom destinationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ansvar för den dagliga driften samt att leda och utveckla dina medarbetare. Självfallet är optimering av drift, arbetssätt, planering av arbeten samt kontinuerlig måluppföljning en viktig del av det dagliga arbetet. Tjänsten innefattar ledarskap inom våra arbetsgrupper; liftteknik, gästvärdar i lift och skidpatrullörer (sjukvårdare i skidanläggningen).
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från liknande ledande roll eller utbildning inom ledarskap. Vi ser gärna att du har kunskap eller bakgrund inom teknik och då särskilt liftteknik.

Du är serviceinriktad, ärlig, lyhörd, engagerad och nyfiken med ett brinnande intresse för gästbemötande, människor och skidåkning.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i program som View eller Flex HRM, det är även meriterande med skoterkort. B-körkort är ett krav samt goda kunskaper i svenska då det är nödvändigt för arbetet.

Anställningform

Tillsvidareanställning med start 1/9 2023 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön enligt avtal.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

Vaktmästare - sommar 2023

Vi söker händiga medarbetare som vill ta hand om vår verksamhet och se till att vi erbjuder alla våra gäster fantastiska fjällupplevelser. Arbetsuppgifterna är allt mellan sophantering och gräsklippning till snickerier och målning. Sedan blir det en och annan glödlampa som skall bytas också. Ni blir ett litet team som skall se till att allt fungerar på vårt hotell, vandrarhem, förmedlade lägenheter och i våra 3 restauranger alla dagar i veckan. Uppgifterna... Visa mer
Vi söker händiga medarbetare som vill ta hand om vår verksamhet och se till att vi erbjuder alla våra gäster fantastiska fjällupplevelser.
Arbetsuppgifterna är allt mellan sophantering och gräsklippning till snickerier och målning. Sedan blir det en och annan glödlampa som skall bytas också.
Ni blir ett litet team som skall se till att allt fungerar på vårt hotell, vandrarhem, förmedlade lägenheter och i våra 3 restauranger alla dagar i veckan. Uppgifterna blir en mix av rutinuppdrag, som till exempel brandsäkerhet och större projekt. Men mest av allt alla de små uppdrag som behöver åtgärdas här och nu, innan nästa gäst anländer!
Vi söker dig som:
Är kreativ, flexibel och lösningsorienterad samt en bra lagspelare. Vi ser helst att du har bred erfarenhet och har du en hantverksmässig utbildning i grunden är det meriterande. B-körkort är ett krav och har du förarbevis för hjullastare är detta också meriterande.
Anställningen omfattar 75%.
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
Kollektivavtal
Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
Personalboende Visa mindre

Lift och Drift- ansvarig

Om jobbet Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitekt ritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoter åkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.... Visa mer
Om jobbet
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitekt ritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoter åkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.
Vi söker en lift- och driftansvarig på heltid som leder och deltar i det dagliga arbetet och är en viktig del av teamet och ledningsgruppen på Tännäskröket. Vi söker dig som har bred teknisk kompetens, är ordningsam och ordentlig med känsla för kvalitet och säkerhet, och har god förmåga att hitta lösningar på problem.
Arbetsuppgifter
Du ansvarar för den dagliga driften av skidområdet samt fastighetsärenden på anläggningen. Arbetsuppgifterna består av planering och utförande av underhåll samt löpande åtgärder på eventuella tekniska problem som uppstår. Det ingår också att vara arbetsledare för lift- och fastighetspersonal. Du jobbar i ett nära samarbete med och rapporterar till vår sportchef.
Profil
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenheter av arbete på skidanläggning, gillar att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. Du är driven och lösningsorienterad, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Du har erfarenhet av fastighetsunderhåll, reparation och underhåll av liftar eller motsvarande. Om du dessutom är utbildad SLAO pistör är det meriterande.
Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande och utvecklande arbetsmiljö, tillsammans med teamet på plats. Eftersom vi är en ganska liten organisation under stark utveckling kommer du att bli en viktig del i företaget och kommer att vara med att utveckla Tännäskröket tillsammans med oss. Tjänsten är tillsvidare med provanställning, med delvis helgarbete under öppen säsong samt viss jourberedskap. Startdatum enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Du kommer under en längre period att arbeta tillsammans med vår nuvarande lift- och driftsansvarige som kommer att gå i deltidspension, och får därigenom möjlighet till en ordentlig upplärning av anläggningen.
Ansökan
Vi tar emot ansökningar och frågor via mail till [email protected]. Sista ansökningsdag är 2023 02 28. Skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektriker

Ansök    Jan 9    SkiStar AB    Driftelektriker
Vi söker en elektriker till området Lift &Pist; i Vemdalen. Har du lång erfarenhet som elektriker, gillar att jobba i fjällmiljö och vill utvecklas inom området så tror vi detta kan vara en intressant tjänst för dig. Vi ser också att du tycker om att jobba för att ge våra gäster minnesvärda fjällupplevelser. Arbetsuppgifter: Du kommer att jobba med drift och underhåll av våra liftar, snö system och övriga tekniska installationer. Vi ser gärna att du åk... Visa mer
Vi söker en elektriker till området Lift &Pist; i Vemdalen. Har du lång erfarenhet som elektriker, gillar att jobba i fjällmiljö och vill utvecklas inom området så tror vi detta kan vara en intressant tjänst för dig. Vi ser också att du tycker om att jobba för att ge våra gäster minnesvärda fjällupplevelser.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att jobba med drift och underhåll av våra liftar, snö system och övriga tekniska installationer. Vi ser gärna att du åker både skidor och skoter då arbetsplatsen är inom alla våra tre skidområden
Som person är du professionell, självständig och har förmåga att se helheten. Vidare är du oerhört flexibel och serviceinriktad. Du är tydlig i din kommunikation men samtidigt ödmjuk i ditt arbetssätt gentemot medarbetare och kollegor. Vi tror att du är trygg i dig själv, kommunikativ och har lätt för att motivera och engagera dina medarbetare samt är en effektiv organisatör. Du har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med såväl interna som externa parter.

Förkunskapskrav:

-
Utbildad elektriker på gymnasienivå eller motsvarade

-
Körkorts klass B

-
Förarbevis snöskoter

-
Ska klara läkarundersökning för arbete på hög höjd.


Meriterande:

- ECY certifikat
- Kunskaper i drift och underhåll av elmotorer
- Kunskaper inom styr och reglerteknik.
- Kunskaper inom el och datakommunikation.
- Kunskaper inom fastighetsel.

Anställningsform:

Tillsvidare med 6 månaders provanställning med tillträdde omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid, helgarbete och beredskap är schemalagt, kvällsarbete kan förekomma.

Lön: Enligt HRF avtal

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

Vaktmästare vintersäsong

Vi söker händiga medarbetare som vill ta hand om vår verksamhet och se till att vi erbjuder alla våra gäster fantastiska fjällupplevelser. Arbetsuppgifterna är allt mellan sophantering och snöskottning till snickerier och målning. Sedan blir det en och annan glödlampa som skall bytas också. Ni blir ett litet team som skall se till att allt fungerar på vårt hotell, vandrarhem, förmedlade lägenheter och i våra 3 restauranger alla dagar i veckan. Uppgifterna ... Visa mer
Vi söker händiga medarbetare som vill ta hand om vår verksamhet och se till att vi erbjuder alla våra gäster fantastiska fjällupplevelser.
Arbetsuppgifterna är allt mellan sophantering och snöskottning till snickerier och målning. Sedan blir det en och annan glödlampa som skall bytas också.
Ni blir ett litet team som skall se till att allt fungerar på vårt hotell, vandrarhem, förmedlade lägenheter och i våra 3 restauranger alla dagar i veckan. Uppgifterna blir en mix av rutinuppdrag, som till exempel brandsäkerhet och större projekt. Men mest av allt alla de små uppdrag som behöver åtgärdas här och nu, innan nästa gäst anländer!
Du är kreativ, flexibel och lösningsorienterad samt en god teamplayer. Vi ser helst att du har bred erfarenhet och har du en hantverksmässig utbildning i grunden är det meriterande. B-körkort är ett krav och har du förarbevis för hjullastare är detta också meriterande.
Uppstart så snart som möjligt. Vintersäsongen går till slutet av april. Möjlighet till förlängning/ sommarsäsong finns. Visa mindre

Liftvärd/Liftbiträde i vackra Lofsdalen

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläggn... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar, Padelhall m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Tjänsten startar omgående och pågår fram till mitten av april.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Vi söker liftvärdar som ska övervaka liftarna och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin skidsemester.
Du ska vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du ska kunna integrera och kommunicera med våra gäster, kunna svara på frågor och med ett leende se till att våra gäster trivs.
Skoterkort är meriterande.
Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Fastighetsskötare till Tänndalen

Tänndalens Fjällanläggning AB söker nu en ny kollega till vår vaktmästeriavdelning. Som fastighetsskötare hos oss så tar du hand om de problem som kan uppstå i våra objekt som hyrs ut samt i våra egna fastigheter och lokaler.    Din profil Vi söker nu dig som är driftig, kunnig och praktiskt lagd med en passion för service, jobbet innebär skötsel och underhåll av alla våra fastigheter samt felavhjälpning för våra gäster. Du ser vikten av att hitta lösninga... Visa mer
Tänndalens Fjällanläggning AB söker nu en ny kollega till vår vaktmästeriavdelning. Som fastighetsskötare hos oss så tar du hand om de problem som kan uppstå i våra objekt som hyrs ut samt i våra egna fastigheter och lokaler. 
 
Din profil
Vi söker nu dig som är driftig, kunnig och praktiskt lagd med en passion för service, jobbet innebär skötsel och underhåll av alla våra fastigheter samt felavhjälpning för våra gäster. Du ser vikten av att hitta lösningar och det ligger naturligt för dig att säga JA och driva ditt arbete framåt. För att passa i rollen ser vi gärna att du har gymnasiekompetens och erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel, teknisk kunskap i fastighetsfrågor och likaså datakunskap. Det är meriterande med en bakgrund från hantverksbranschen.
 
Det är viktigt för oss att du trivs i en mindre organisation och har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Som person är du trygg inom ditt ansvarsområde och van vid att samarbeta och prioritera arbetsuppgifter. Du är strukturerad, driven och flexibel, och kan anpassa dig efter de behov som uppstår.
 
Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos oss ansvarar du för fastighetsskötseln på alla våra byggnader på anläggningen. I din roll bidrar du till att våra fastigheter underhålls genom att ta hand om både inre och yttre skötsel. Du arbetar också med jour och felavhjälpning i alla de objekt som vi hyr ut och förmedlar. I arbetet ingår även yttre skötsel så som snöskottning, gräsklipning etc.  Vi är en tight organisation där vi hjälper och stöttar varandra samt har roligt tillsammans. Glädjen smittar av sig till våra gäster! Man hjälper till där det behövs och löser de problem som uppkommer.
Känns det här som du? Välkommen in med din ansökan. Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens största skidområde Funäsfjällen, Härjedalen. Tänndalens skidområde består av 14 liftar och 54 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Liftvärd/Liftbiträde i vackra Lofsdalen

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläggn... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar, Padelhall m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Tjänsten startar omgående och pågår fram till mitten av april.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Vi söker liftvärdar som ska övervaka liftarna och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin skidsemester.
Du ska vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du ska kunna integrera och kommunicera med våra gäster, kunna svara på frågor och med ett leende se till att våra gäster trivs.
Skoterkort är meriterande.
Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Fastighetsskötare

Arbetet som fastighetsskötare innebär övergripande fastighetsskötsel med en stor variation av arbetsuppgifter i en rad olika typer av fastigheter. Du ingår i ett team och kommer att ha en central roll för den dagliga driften med regelbundet underhåll och mindre projekt. Som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela området... Visa mer
Arbetet som fastighetsskötare innebär övergripande fastighetsskötsel med en stor variation av arbetsuppgifter i en rad olika typer av fastigheter. Du ingår i ett team och kommer att ha en central roll för den dagliga driften med regelbundet underhåll och mindre projekt.
Som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela området.

Arbetsuppgifter:

- Avhjälpa fel och brister i våra förmedlade objekt som uppkommer vid gästers vistelse samt skötsel av våra egna fastigheter.
- Besiktningar och dagligt underhåll av såväl, vatten och avlopp, lås och larm, ventilation och övriga faciliteter inom området.
- Snöskottning, målning, montering, snickerier och många andra uppgifter förekommer.

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på noggrannhet och flexibilitet då det ibland mycket att göra. Bra om du har lätt för att ta egna initiativ då det ibland kan vara snabba beslut och lösningar på problem för gäst, bra om du kan arbeta självständigt men även i grupp.

Förkunskapskrav/Utbildning:

- B-körkort.

Meriterande:

- Arbetslivserfarenhet från liknande arbete eller bygg, el och rörmokare.
- Goda språkkunskaper i Engelska.

Anställningsperiod & anställningsform

Säsongsanställning i perioden december - april.

Arbetstider

30-40h/vecka, varierande arbetstider vardag och helg.

Lön

Enligt HRF avtal

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

Drifttekniker

Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt aktiebolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för vatten- och avloppsanläggningar samt att samla in och omhänderta hushållsavfall och slam från enskilda brunnar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten och tar även hand om och renar avloppsvattnet. Vatten och Miljöresurs omsätter ca 250 miljoner och har 80 medarbetare. Vi driver flera större projekt; mestadels inom VA, även avfall utvecklas ... Visa mer
Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt aktiebolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för vatten- och avloppsanläggningar samt att samla in och omhänderta hushållsavfall och slam från enskilda brunnar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten och tar även hand om och renar avloppsvattnet.

Vatten och Miljöresurs omsätter ca 250 miljoner och har 80 medarbetare. Vi driver flera större projekt; mestadels inom VA, även avfall utvecklas och kommer i framtiden ha flera intressanta projekt.Vi söker en drifttekniker till VA-avdelningen i Funäsdalen.

Har du lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb?

Välkommen att söka jobb som drifttekniker hos Vatten och Miljöresurs.

 

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker inom vatten och avlopp kommer du att arbeta med tillsyn, reparation och underhåll av våra driftanläggningar. Dina arbetsuppgifter kommer också att bestå av rörläggning, reparation, byggnation och underhåll av ledningsnäten. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå i tjänsten när tillräckliga kunskaper finns

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från arbete inom VA-processteknik. Eftergymnasial utbildning till VA-drifttekniker är att föredra, men minst någon teknisk gymnasieutbildning som bas.

Meriterande är kunskap inom styr- och reglerteknik, datoriserad driftövervakning, reparationskunnande samt tidigare erfarenhet av rörläggning.

Övrig teknisk & maskinell kunskap kan vara meriterande.

Krav är:

B-körkort (BE eller B96 är meriterande)

God datorvana

Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som drifttekniker krävs det att du har lätt att samarbeta med andra, men även att du ska kunna arbeta självständigt och under eget ansvar. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder
Som medarbetare på Vatten och Miljöresurs blir du en viktig del i ett hållbart samhällsbyggande och här jobbar du med att göra gott för människor och miljö i många kommande generationer. Att med engagemang, kamratskap och kreativitet enas mot ett gemensamt mål gör oss alla till miljöhjältar

Vi erbjuder fortlöpande branschspecifika utbildningar

Arbetsorter där vi har våra kontor är Hackås, Funäsdalen, Svenstavik, Hede och Sveg, men just denna tjänst har placeringsort Funäsdalen

Läs mer om att jobba hos oss här: https://www.vattenmiljoresurs.se/om-oss/jobba-hos-oss.html

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden

Kontaktinformation
Håkan Westling, Facklig/kommunal, [email protected]

Bengt Hjort, Arbetsledare DO Funäsdalen, [email protected]

Arbetsplats

840 95 Funäsdalen Visa mindre

Bilmekaniker

Vi på macken i Hede söker nu en driven och självgående mekaniker till vår verkstad. Du kommer i huvudsak arbeta med att reparera bilar. Visa mer
Vi på macken i Hede söker nu en driven och självgående mekaniker till vår verkstad.
Du kommer i huvudsak arbeta med att reparera bilar. Visa mindre

Fastighetstekniker "Östra Härjedalen"

Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 160 000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Fastighetstekniker. Anställningen är omgående eller från den tidpu... Visa mer
Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 160 000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Fastighetstekniker. Anställningen är omgående eller från den tidpunkt som är möjlig.

Rollen hos oss innefattar:
Tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av byggnader både invändigt och utvändigt med tillhörande VA, VVS, Ventilationssystem, El-, IT-, Styr & Regler-, Hisskompetens, Transport- och Avfallssystem, mm som ingår i drift och skötsel av fastigheter. Att vara allmänt händig är även det positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna är ganska växlande. I arbetet ingår daglig kommunikation och kontakt med hyresgäster samt entreprenörer.


Dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och eller teknisk utbildning. Som person är du positiv, drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Vi förutsätter att du har hög kompetens avseende IT och datoranvändning och användning av i branschen förekommande program. Meriterande är också att du har systemförståelse inom styr- och övervakning, ventilation, värme, vatten, kyla, brandlarm samt sprinkler.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera i ett lagarbete. Ett strukturerat arbetssätt och god problemlösningsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i denna roll. Vi tror också att du har ett kund- och serviceinriktat synsätt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer

Ytterligare information
Placeringsort är Sveg. B-körkort är ett krav. God kunskap i Svenska krävs. Övriga språkkunskaper är också meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande då våra Fastighetskötartjänster idag är mansdominerade.

Vi erbjuder
På Härjegårdar erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vårt uppdrag är i huvudsak av utförande karaktär vilket innebär att vårt fokus är att var effektiv och få saker genomförda.
Detta skall bidra till att skapa en förutsättning för många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Börje Wallin, Arbetschef Sveg, på telefon 0680-169 54, alt Hans Heuser, VD på telefon 0680-16969. Skicka in din ansökan med CV, betyg och löneanspråk till Härjegårdar Fastighets AB, Box 40, 842 21 Sveg eller på mail till [email protected] Fackligt skyddsombud (Kommunal) Peter Eskilsson, telefon 076-8159509
Vi vill ha din ansökan senast den: 2022-10-14 Visa mindre

Liftvärdar till Funäsdalsberget

Vi söker dig som vill arbeta på Funäsdalsberget i vinter. Arbetet innebär massor av möten med våra gäster. Du ser till att de känner sig välkomna och har en trygg vistelse hos oss. Sköter du någon av våra släpliftar är du utomhus större delen av ditt arbetspass. I gondolen och stolliften är du oftast inomhus. Du har möjlighet att variera mellan de olika liftarna och dina arbetsuppgifter är ibland annat än liftkörning. För att du ska trivas tror vi att du t... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta på Funäsdalsberget i vinter. Arbetet innebär massor av möten med våra gäster. Du ser till att de känner sig välkomna och har en trygg vistelse hos oss. Sköter du någon av våra släpliftar är du utomhus större delen av ditt arbetspass. I gondolen och stolliften är du oftast inomhus. Du har möjlighet att variera mellan de olika liftarna och dina arbetsuppgifter är ibland annat än liftkörning. För att du ska trivas tror vi att du tycker om mötet med människor och att du trivs med att hjälpa till. Vissa dagar är det lugnare och andra mer hektiskt.
Vi är intresserade både av dig som inte har tidigare erfarenhet av arbete i skidanläggning och dig som har god kunskap och erfarenhet av att sköta liftar.
Mer info om oss hittar du på www.funasdalen.se
Personalboende finns och vi har kollektivavtal.
Maila din ansökan till [email protected] senast 2022-10-31.
5 tjänster. 75% eller 100%. Visa mindre

HärjedalsKök söker en fastighetsskötare till fabriken i Funäsdalen!

Vill du utveckla dina kunskaper inom underhåll och skötsel och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Är du organiserad, strukturerad och har god känsla för service? Då kan det mycket väl vara dig vi söker till rollen som fastighetsskötare på HärjedalsKök! Om Härjedalskök: Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Vi har utvecklat ett unikt koncept för köksförnyelse på befintlig stomme, där vi erbjuder våra kunder... Visa mer
Vill du utveckla dina kunskaper inom underhåll och skötsel och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Är du organiserad, strukturerad och har god känsla för service? Då kan det mycket väl vara dig vi söker till rollen som fastighetsskötare på HärjedalsKök!
Om Härjedalskök:
Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Vi har utvecklat ett unikt koncept för köksförnyelse på befintlig stomme, där vi erbjuder våra kunder konsultation och rådgivning i hemmet. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse, engagemanget och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!
Om tjänsten:
Rollen som fastighetsskötare innebär ett omväxlande och utvecklande arbete, med ett kontinuerligt samarbete med våra teamledare för eventuella åtgärder i deras avdelningar. Arbetsuppgifterna omfattar ansvar för drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system, såsom värme och ventilation. Detta innebär exempelvis att sköta värmeväxlare, värmepumpar, fläktar, kompressorer och annan teknisk utrustning. I jobbet ingår också att kontrollera brister i tätningar, kolla fastighetens yttre skikt, trycklufts läckage och bevaka så att det inte uppstår oväntad hög energiförbrukning.
Övriga arbetsuppgifter
Lättare el och vvs arbeten
Sophantering (sortering och återvinning)
Se till att fastigheten är i ett bra skick
Skötsel av gröna ytor
Snöröjning, grusning och sandning på vintern
Övergripande ansvar över våra fordon och vagnar
Ansvara för besiktningar i fastigheten samt fordon
Arbeta förebyggande och felavhjälpande

Vem är du?
Du är strukturerad och organiserad i ditt arbete, och tar hänsyn till såväl miljö och energi som ekonomi och säkerhet.
Du är lättlärd, flexibel och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker.
Du är självgående och tar gärna ansvar och initiativ att driva ditt arbete framåt.
Du är glad, social och serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra.
Du har grundläggande kunskaper om energi och miljö med anledning av Boverkets skärpta energikrav.
Du har god fysik, då det förekommer tunga lyft samt arbete på tak, skottning samt klättring i stegar.

Det anses meriterande om du besitter någon/några av följande:
Fastighetsteknik
SBA
Heta arbeten
Traktorkort
Truckkort
B-körkort
Några års erfarenhet av fastighetsarbeten
Svets kompetens
Kunskaper om styr och reglerteknik, hur system ska underhållas, justeras och repareras

Vad erbjuder vi dig?
Ett omväxlande och roligt arbete.
En dedikerad och sammansvetsad organisation som ger dig redskapen att lyckas i ditt dagliga arbete.
Utmaningar och stor möjlighet att utvecklas i din roll!

Om du tycker att tjänsten låter spännande så ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV/personliga brev till oss. Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse. Vi hanterar ansökningarna löpandes.
Varmt välkommen med din ansökan!
Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:
Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/
Instagram: https://www.instagram.com/harjedalskok/?hl=sv
https://se.trustpilot.com/review/harjedalskok.se?utm_medium=trustbox&utm_source=MicroStar
https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk
Helt ofiltrerat har vi även samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.
https://careereye.se/arbetsgivare/harjedalskok/ Visa mindre

Arbetsledare Fastighet

Nu söker vi dig som vill leda ett team av fastighetsskötare inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning i området Björnrike. Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften, du leder och fördelar arbetet inom området. Du har ett personalansvar som innefattar rekrytering, planering av schema, coaching av medarbetare. Du har även kontakt med våra externa parter som såsom ägare, gäster, föreningar och fastighetsägare. Du är nyfiken och kreativ med för... Visa mer
Nu söker vi dig som vill leda ett team av fastighetsskötare inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning i området Björnrike.

Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften, du leder och fördelar arbetet inom området. Du har ett personalansvar som innefattar rekrytering, planering av schema, coaching av medarbetare. Du har även kontakt med våra externa parter som såsom ägare, gäster, föreningar och fastighetsägare.
Du är nyfiken och kreativ med förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och i grupp. Du är van vid högt tempo med bibehållen noggrannhet.

Förkunskapskrav:

- B-körkort.
- Du har tidigare erfarenhet från liknande ledarroller med personalansvar.

Meriterande:

- Arbetslivserfarenhet från liknande arbete eller bygg, el och rörmokare.
- Goda språkkunskaper i Engelska.

Anställningsperiod/form:
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Heltid, varierande arbetstider såväl vardag som helg.

Lön:

Enligt unionen avtal

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

Elektriker

Ansök    Sep 16    SkiStar AB    Driftelektriker
Vi söker en elektriker till området Lift &Pist; i Vemdalen. Har du lång erfarenhet som elektriker, gillar att jobba i fjällmiljö och vill utvecklas inom området så tror vi detta kan vara en intressant tjänst för dig. Vi ser också att du tycker om att jobba för att ge våra gäster minnesvärda fjällupplevelser. Arbetsuppgifter: Du kommer att jobba med drift och underhåll av våra liftar, snö system och övriga tekniska installationer. Vi ser gärna att du åk... Visa mer
Vi söker en elektriker till området Lift &Pist; i Vemdalen. Har du lång erfarenhet som elektriker, gillar att jobba i fjällmiljö och vill utvecklas inom området så tror vi detta kan vara en intressant tjänst för dig. Vi ser också att du tycker om att jobba för att ge våra gäster minnesvärda fjällupplevelser.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att jobba med drift och underhåll av våra liftar, snö system och övriga tekniska installationer. Vi ser gärna att du åker både skidor och skoter då arbetsplatsen är inom alla våra tre skidområden
Som person är du professionell, självständig och har förmåga att se helheten. Vidare är du oerhört flexibel och serviceinriktad. Du är tydlig i din kommunikation men samtidigt ödmjuk i ditt arbetssätt gentemot medarbetare och kollegor. Vi tror att du är trygg i dig själv, kommunikativ och har lätt för att motivera och engagera dina medarbetare samt är en effektiv organisatör. Du har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med såväl interna som externa parter.

Förkunskapskrav:

-
Utbildad elektriker på gymnasienivå eller motsvarade

-
Körkorts klass B

-
Förarbevis snöskoter

- Ska klara läkarundersökning för arbete på hög höjd.

Meriterande:

- ECY certifikat
- Kunskaper i drift och underhåll av elmotorer
- Kunskaper inom styr och reglerteknik.
- Kunskaper inom el och datakommunikation.
- Kunskaper inom fastighetsel.

Anställningsform:

Tillsvidare med 6 månaders provanställning med tillträdde omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid, helgarbete och beredskap är schemalagt, kvällsarbete kan förekomma.

Lön: Enligt HRF avtal

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

Fordonsmekaniker

Vi söker nu en fordonsmekaniker till avdelningen Lift & Pist i Vemdalen. Vi söker Dig som har relevant teknisk bakgrund och som är villig att utvecklas inom området. Arbetsuppgifter: Du kommer att jobba med service, reparationer, felsökningar och underhåll av våra pistmaskiner, skotrar och ATVs. Vi ser gärna att du åker både skidor och skoter då arbetsplatsen är inom alla våra tre skidområden. Som person är du professionell, självständig och har förm... Visa mer
Vi söker nu en fordonsmekaniker till avdelningen Lift & Pist i Vemdalen.

Vi söker Dig som har relevant teknisk bakgrund och som är villig att utvecklas inom området.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att jobba med service, reparationer, felsökningar och underhåll av våra pistmaskiner, skotrar och ATVs. Vi ser gärna att du åker både skidor och skoter då arbetsplatsen är inom alla våra tre skidområden.
Som person är du professionell, självständig och har förmåga att se helheten. Vidare är du flexibel och serviceinriktad. Du är tydlig i din kommunikation men samtidigt ödmjuk i ditt arbetssätt gentemot medarbetare och kollegor. Vi tror att du är trygg i dig själv, kommunikativ och har lätt för att motivera och engagera dina medarbetare samt är en effektiv organisatör. Du har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med såväl interna som externa parter.

Förkunskapskrav:

- Mekaniker utbildning på gymnasienivå eller motsvarade
- Körkort klass B

Meriterande:

- Erfarenhet av liknande arbete
- Förarbevis pistmaskin/snöskoter/ATV

Anställningsform:

Tillsvidare med 6 månaders provanställning med tillträdde omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid, helgarbete och beredskap är schemalagt, kvällsarbete kan förekomma.

Lön: Enligt HRF avtal

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

Anläggningsarbetare/Driftstekniker va- avdelningen, placering i Ytterhogdal

Vi söker en driftstekniker till va-avdelningen i Sveg/Ytterhogdal med placering i Ytterhogdal Har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb? Välkommen att söka jobb som driftstekniker hos Vatten och Miljöresurs. Vilka är vi? Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för de båda kommunernas vatten- och avloppsanlägg... Visa mer
Vi söker en driftstekniker till va-avdelningen i Sveg/Ytterhogdal med placering i Ytterhogdal
Har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb? Välkommen att söka jobb som driftstekniker hos Vatten och Miljöresurs.
Vilka är vi?
Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vi ansvarar även för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar i Bergs och Härjedalens kommuner. Vatten och Miljöresurs omsätter cirka 110 miljoner och har cirka 70 medarbetare. Inom bolaget finns fyra driftområden för va-verksamheten och det är till driftområde Sveg/Ytterhogdal med placering i Ytterhogdal som vi söker en medarbetare.
Dina arbetsuppgifter
Som anläggningsarbetare/driftstekniker inom vatten och avlopp arbetar du i huvudsak med drift och underhåll av vattenverk, avloppsreningsverk, pumpstationer och ledningsnät.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tillsyn, reparation och underhåll av våra driftanläggningar. Rörläggning, reparation, byggnation och underhåll av ledningsnäten med mera är också en del av tjänsten. Beredskapstjänstgöring ingår efter eventuell provanställning eller när tillräcklig erfarenhet finns.
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som driftstekniker krävs det att du har lätt att samarbeta med andra, men även att du ska kunna arbeta självständigt och under eget ansvar. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från arbete inom va-processteknik. Eftergymnasial utbildning till va-drifttekniker är att föredra, men minst någon teknisk gymnasieutbildning som bas. Tidigare erfarenhet av rörläggning är meriterande. Annan motsvarande kompetens kan vara aktuell.
Meriterande är kunskap inom styr- och reglerteknik , datoriserad driftövervakning samt reparationskunnande.
Följande är krav:
- B-körkort
- God datorvana
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Vi erbjuder
Fortlöpande branschspecifika utbildningar. T ex Livsmedelshygien, Provtagning, Säkerhet på väg
Tjänsten är heltid och innebär anställning tillsvidare, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning under 6 månader kan komma att tillämpas.
En omväxlande och stimulerande anställning för dig med rätt inställning

Så ansöker du
Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden.
Lön enligt avtal.
Beredskapstjänstgöring ingår efter eventuell provanställning eller när tillräcklig erfarenhet finns.
Skicka ansökan, personligt brev, CV samt två referenser till [email protected]
Ange ”Drifttekniker Ytterhogdal ” i ämnesraden på ditt mail


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs! Visa mindre

JN Solar söker erfarna elektriker!

Ansök    Aug 24    JN Solar AB    Installationselektriker
Är du en lagspelare med intresse för solenergi och ett mer hållbart samhälle? Vi fortsätter att växa och söker just nu erfarna elektriker till våra team! Sedan 2010 har JN Solar tillhandahållit solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, privatpersoner, lantbruk och företag. Våra medarbetare har mycket höga tekniska kompetenser och varje projekt vi arbetar med är specialanpassat för högsta möjliga kundnöjdhet. Vi erbjuder dig: ? Kul på... Visa mer
Är du en lagspelare med intresse för solenergi och ett mer hållbart samhälle?

Vi fortsätter att växa och söker just nu erfarna elektriker till våra team!

Sedan 2010 har JN Solar tillhandahållit solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, privatpersoner, lantbruk och företag. Våra medarbetare har mycket höga tekniska kompetenser och varje projekt vi arbetar med är specialanpassat för högsta möjliga kundnöjdhet.

Vi erbjuder dig:
? Kul på jobbet med kunniga och roliga kollegor!
? Möjlighet att växa i rollen såväl som att utvecklas inom företaget
? Friskvårdsbidrag
? En chans att vara med och bidra i omställningen till förnybar energi
? Eftersom vår företagskultur och framgång baseras på förtroende genomsyras rollen av frihet under ansvar – det ser vi som en förmån

Om arbetsuppgifterna:
Som elektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av inkopplingar av solcellsanläggningar och billaddare mot fastigheters befintliga nätanslutningar. Projekten är varierande både i omfattning och plats. I arbetet förekommer mycket kundkontakt.
Du kommer att utgå från något av våra kontor i Timrå, Östersund eller Bollnäs, eller från våra knutpunkter i Sollefteå och Sveg. Tjänsterna avser heltid och tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Din profil:
För att trivas hos oss är din personlighet mycket viktig. Du ser dig själv som en lagspelare och kan arbeta som en del av ett team. Du behöver dela vårt engagemang där vi har kunden i fokus, agerar långsiktigt och tar ansvar. Du har stor yrkesstolthet och har ett gediget intresse för för teknik och miljö.

Krav:
? Godkänd och slutförd tid som elektrikerlärling
? B-körkort
? Talar svenska flytande, läser och förstår engelska
Meriterande:
AL-behörighet

Ansök:
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected].
Sista ansökningsdag är 30 September. Vänta inte med din ansökan då ansökningarna hanteras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare, Anna Borg: 010-405 50 11 Visa mindre

Anläggningsarbetare/Driftstekniker VA - avdelningen Hede

Vi söker en Driftstekniker/Anläggningsarbetare till VA-avdelningen i Hede Har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb? Välkommen att söka jobb som driftstekniker hos Vatten och Miljöresurs. Vilka är vi? Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi producera... Visa mer
Vi söker en Driftstekniker/Anläggningsarbetare till VA-avdelningen i Hede
Har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb? Välkommen att söka jobb som driftstekniker hos Vatten och Miljöresurs.
Vilka är vi?
Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vi ansvarar även för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar i Bergs och Härjedalens kommuner. Vatten och Miljöresurs omsätter cirka 110 miljoner och har cirka 70 medarbetare. Inom bolaget finns fyra driftområden för va-verksamheten och det är till driftområde Hede vi söker en medarbetare.
Dina arbetsuppgifter
Som driftstekniker/anläggningsarbetare inom VA arbetar du i huvudsak med drift och underhåll av vattenverk, avloppsreningsverk, pumpstationer och ledningsnät.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tillsyn, reparation och underhåll av våra driftanläggningar. Rörläggning, reparation, byggnation och underhåll av ledningsnäten är också en del av tjänsten. Rörläggning vid nyproduktion kommer också att ingå i tjänsten. Beredskapstjänstgöring ingår efter eventuell provanställning eller när tillräcklig erfarenhet finns. Viss maskinkörning kan förekomma, tex hjullastare, traktorgrävare.
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som driftstekniker krävs det att du har lätt att samarbeta med andra, men även att du ska kunna arbeta självständigt och under eget ansvar. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från arbete inom va-processteknik. Tidigare erfarenhet av rörläggning är meriterande och annan motsvarande kompetens kan vara aktuell.
Meriterande är kunskap inom styr- och reglerteknik, datoriserad driftövervakning, förarbevis på grävare och hjullastare samt reparationskunnande.
Följande är krav:
- B-körkort
- God vana att använda dator och mobiltelefon i din vardag och kan tillgodogöra dig kommunens IT-verktyg
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Vi erbjuder
· Fortlöpande branschspecifika utbildningar. Tex Livsmedelshygien, Provtagning, Säkerhet på väg
Tjänsten är heltid och innebär anställning tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
En omväxlande och stimulerande anställning för dig med rätt inställningSå ansöker du
Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden.
Lön och övriga anställningsvillkor enligt överenskommes i samband med anställning.
Beredskapstjänstgöring ingår efter eventuell provanställning eller när tillräcklig erfarenhet finns.
Skicka ansökan, personligt brev, CV samt två referenser till [email protected]
Ange ”Drifttekniker/Anläggningsarbetare Hede ” i ämnesraden.


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs! Visa mindre

Fastighetsmedarbetare - Tillsvidareanställning

Ramundberget söker tillsvidareanställd medarbetare till fastighetsavdelningen! Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb? Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar. Arb... Visa mer
Ramundberget söker tillsvidareanställd medarbetare till fastighetsavdelningen!
Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb?
Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar.
Arbetet omfattar arbetsuppgifter som t.ex.
-Daglig drift av fastighetsavdelningen, så som service av lägenheter, allmänna ytor, hotell och restaurang, barnområden och liknande inom Ramundbergets verksamhetsområde.
-Utomhusarbete relaterat till framkomlighet och renhållning, så som snöskottning, sandning och transport av sop- och återvinningskärl.
-Renovering av områden adresserade av fastighetsansvarig, t.ex. målar-, snickeri-arbete.
-Transport av gäster och bagage via skoter i specifika sammanhang.
-Hantera och administrera kompletteringar till incheckade lägenhetsgäster i samråd med Gästservice och reception på Fjällgården.
-Hålla god ordning på avdelningen.
-Hantera ärenden via vårt planeringssystem Dedu.
-Jour/Beredskap-tjänstgöring ingår i dina arbetsuppgifter samt arbeta på helger vid öppen anläggning.

Kompetenser som krävs för att utföra ditt arbete:
-Kunnig inom hantverksområdet.
-Tekniskt kunnig.
-God fysisk prestationsförmåga.
-Stresstålighet.
-God kommunikationsförmåga och samarbetsvilja.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Parkansvarig i Tänndalen

Tänndalens skidanläggning söker nu Parkansvarig till vintersäsongen 2022/23 Som parkansvarig ansvarar du för bygget, underhållet och säkerheten av hopp-parken och skicrossbana i Hamra och vår Björkpark i Svansjön ihop med pistmaskinisterna. Parken skall vara anpassad och efter våra gäster som är barnfamiljer. Du kommer också att ha hand om 5-kampen i anläggningen samt vara lunchavlösare i liften och hjälpa till där det behövs. Du vistas ute i naturen hela ... Visa mer
Tänndalens skidanläggning söker nu Parkansvarig till vintersäsongen 2022/23
Som parkansvarig ansvarar du för bygget, underhållet och säkerheten av hopp-parken och skicrossbana i Hamra och vår Björkpark i Svansjön ihop med pistmaskinisterna. Parken skall vara anpassad och efter våra gäster som är barnfamiljer. Du kommer också att ha hand om 5-kampen i anläggningen samt vara lunchavlösare i liften och hjälpa till där det behövs. Du vistas ute i naturen hela dagarna och du får gott om frisk luft och en härlig solbränna. Du är glad och utåtriktad, hjälper gärna till och tycker om att möta nya människor. Vi erbjuder många nya kompisar och kollegor men också oförglömliga minnen och roliga stunder!  
 
Det är meriterande om du själv har egen god kunskap inom park på snowboard eller skidor. 
 
Kvalifikationer
För att söka som parkansvarig ska du tycka om att arbeta utomhus med ett rörligt arbete, ha god fysik och god skidvana eller snowboard då mycket arbete utförs på skidor/bräda
 
Vi söker dig som har
B-körkort
Förarbevis för snöskoter
Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens största skidområde Funäsfjällen, Härjedalen. Tänndalens skidområde består av 13 liftar och 54 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som också äger skidanläggningen Orsa Grönklitt i Dalarna Visa mindre

Liftvärd & lekledare Mickelinas Värld - Vintersäsongen 22/23

Ramundberget söker medarbetare till Mickelinas Värld till vintersäsongen 2022–2023! Mickelinas värld består av två liftar och i samma område även ett café. Lekutrymmet Källar’n finns också som är placerad inne på hotellet Fjällgården. Vi söker dig som tycker om att möta och arbeta med människor, stora som små, vågar synas och är positiv. Du är en glad person och som är professionell och personlig i ditt möte med både gäster och kollegor. Dina primära ar... Visa mer
Ramundberget söker medarbetare till Mickelinas Värld till vintersäsongen 2022–2023!
Mickelinas värld består av två liftar och i samma område även ett café. Lekutrymmet Källar’n finns också som är placerad inne på hotellet Fjällgården.
Vi söker dig som tycker om att möta och arbeta med människor, stora som små, vågar synas och är positiv. Du är en glad person och som är professionell och personlig i ditt möte med både gäster och kollegor.
Dina primära arbetsuppgifter är att hjälpa alla våra gäster, stora som små, så det känner sig glada, trygga och bekväma i våra liftar och lekutrymmen. Du söker kontakt och pratar med våra gäster och ser till att alla får den bästa möjliga upplevelsen på sin semester.
Uppgifter som bl.a. ingår i ditt arbete som medarbetare i Mickelinas Värld:
· Tjänsten innebär att dagligen öppna, stänga och bemanna våra liftar i barnområdet och ha en härlig anda av lek och bus. Barnområdet har ett rullband och en mindre och en större knapplift.
· Du arbetar med vårat lekutrymme Källar’n på Hotellet Fjällgården och ser till att det är organiserat, finns utrustning till att arrangera aktiviteter, utför aktiviteter som ex. disco och pyssel och hanterar alla barn och vuxna som besöker Källar’n och ser till att regler följs.
· I tjänsten ingår kassahantering och kassaredovisning.
· I tjänsten ingår även skötsel av entréer och altaner och allmän städning vid öppning och städning.
· Även arbete i barnområdets café kan förekomma.
Vi ser gärna att du som söker:
· Har tidigare erfarenheter av arbete med barn eller relevant utbildning.
· Du är inte främmande för att bejaka ditt barnasinne.
· Är positiv, vill bjuda på sig själv och tycker om att möte och arbeta med människor, små som stora.
· Har initiativförmåga, vill se och tar tag i det som behöver göras.
· Är serviceinriktad och mycket ansvarstagande.
· Är över 20 år och har körkort.
Varmt välkommen med din ansökan till oss i Ramundberget!
Din ansökan kommer hanteras av Wilma Smedberg, Ansvarig Mickelinas värld. Visa mindre

Fastighetsmedarbetare - Tillsvidareanställning

Ramundberget söker tillsvidareanställd medarbetare till fastighetsavdelningen! Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb? Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar. Arb... Visa mer
Ramundberget söker tillsvidareanställd medarbetare till fastighetsavdelningen!
Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb?
Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar.
Arbetet omfattar arbetsuppgifter som t.ex.
-Daglig drift av fastighetsavdelningen, så som service av lägenheter, allmänna ytor, hotell och restaurang, barnområden och liknande inom Ramundbergets verksamhetsområde.
-Utomhusarbete relaterat till framkomlighet och renhållning, så som snöskottning, sandning och transport av sop- och återvinningskärl.
-Renovering av områden adresserade av fastighetsansvarig, t.ex. målar-, snickeri-arbete.
-Transport av gäster och bagage via skoter i specifika sammanhang.
-Hantera och administrera kompletteringar till incheckade lägenhetsgäster i samråd med Gästservice och reception på Fjällgården.
-Hålla god ordning på avdelningen.
-Hantera ärenden via vårt planeringssystem Dedu.
-Jour/Beredskap-tjänstgöring ingår i dina arbetsuppgifter samt arbeta på helger vid öppen anläggning.

Kompetenser som krävs för att utföra ditt arbete:
-Kunnig inom hantverksområdet.
-Tekniskt kunnig.
-God fysisk prestationsförmåga.
-Stresstålighet.
-God kommunikationsförmåga och samarbetsvilja.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Liftvärd

Ansök    Jul 25    Tännäskröket AB    Skidliftvärd
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst. Vi söker ... Visa mer
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.

Vi söker nu kollegor till våra liftar för vintersäsongen 2022-2023. Vi söker dig som gillar det personliga mötet, har ett intresse för skidåkning och aktiviteter, samt trivs i fjällen.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa och ta hand om våra gäster i liftarna som åker skidor och snowboard i vårt skidsystem. Det förekommer även vissa enklare tekniska sysslor som vi utbildar dig i och andra arbetsuppgifter på anläggningen. Du håller dig även väl uppdaterad om vad som händer på plats och tar hand om våra gäster.
Profil
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp och är lösnings orienterad med gästen i fokus. Du är en positiv lagspelare som är beredd att hjälpa till där det behövs. Du är noggrann, har goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt för att umgås och ha roligt tillsammans med våra viktigaste gäster, barnen.

Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande och utvecklande arbetsmiljö, tillsammans med teamet på plats. Tjänsten är säsongsanställning mellan december 2022 och april 2023.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via mail [email protected]. Sista ansökningsdag är 2 oktober 2022. Skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceingenjör

Ett land ska leva överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom Samhällsnät finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio, VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi rullar också ut ett 5G-förberett mobilnät och har förvärvat spektrum för att kunna tillhandahålla kommunikationstjänster som ... Visa mer
Ett land ska leva överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom Samhällsnät finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio, VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi rullar också ut ett 5G-förberett mobilnät och har förvärvat spektrum för att kunna tillhandahålla kommunikationstjänster som motsvarar de samhällsviktiga aktörernas kravbild. Vi är ett statligt bolag med kunder i både privata och offentliga sektorn. Vårt uppdrag är viktigt för att samhället ska vara hållbart och tryggt. I Sverige är vi ca 500 medarbetare som finns på ca 50 orter i landet.
Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällsviktig infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Är du ansvarstagande och gillar att tänka nytt? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.
Nu söker vi en kvinnlig eller manlig Serviceingenjör med placering i Sveg.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team med kollegor som ansvarar för driftverksamheten och driftkvalitén av våra egna och våra kunders anläggningar i Fälttjänst Nedre Norrland.
Arbetet innebär bland annat:
· Konfigurering eller felsökning av transmissionsnät inom DWDM eller radiolänknät.
· Förebyggande och avhjälpande underhåll på TV och radioantenner med tillhörande sändarsystem samt reservkraftsystem där batterier och elverk ingår.
· Installationer av utrustning i master samt medverka i olika projekt.
Rollen är bred och spännande med stor frihet under eget ansvar.

Om dig
Vi söker dig som har en bakgrund inom ett tekniskt yrke eller har liknande utbildningsbakgrund. Du har en stark förmåga att driva på och lösa de uppgifter som du ställs inför. Hos oss blir du del av en dynamisk grupp med gott samarbete och stark gemenskap.
Fälttjänst Övre Norrland ansvarar för förvaltning, drift och underhåll på teknisk utrustning i Norrbotten, Västerbotten och Jämtland. Arbetstiden är företrädesvis dagtid, i tjänsten förekommer det arbeten på annan ort där övernattning kan krävas. Även beredskap och arbeten på kvällar/helger kan förekomma.

Vi söker dig som har:
Fullföljt en 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller har motsvarande kompetens med el-teleinriktning. Du har god vana att jobba med datorer och har förmågan att utrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Du är nyfiken, har en grundläggande teknisk förståelse och vill lära dig mer om IP-nät, Mobilnät, TV och Radionät samt Fiber och Transmissionsnät.

Formella krav:
• Du innehar B-körkort.
• Du klarar läkarundersökning och utbildning för arbete i mast då mastintyg är ett krav i tjänsten.
• För anställning krävs att godkänd drog- och alkoholtest genomförs och att godkänd bakgrundskontroll liksom godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs, detta eftersom anställningen innefattar säkerhetsklassning. Med anledning av detta krävs även svenskt alternativt nordiskt medborgarskap.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är engagerad och serviceinriktad samt drivs av att göra ett bra arbete. Du arbetar systematiskt och lösningsorienterat och planerar dina dagar på ett effektivt sätt. Du är nyfiken på teknik och gillar att tänka nytt. Då det i rollen är vanligt med ensamarbete är det viktigt att du är en person som kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du har god prioriteringsförmåga och tar ansvar för ditt arbete och det du levererar. Naturligtvis är du också en person som identifierar dig med Teracom Samhällsnäts tre kärnvärden Ansvarstagande, Lösningsorienterade och Engagerade.

Det är meriterande om du har:
· En eftergymnasial utbildning eller flerårig praktisk erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
· Har jobbat som elektriker och har egen behörighet eller praktisk erfarenhet av installationer och service på hög och lågspänningsanläggningar. Praktiska kunskaper om radiolänk och radioteknik.
· Innehar körkort för tung släpvagn och/eller terränghjuling/snöskoter.

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022, ansökningarna behandlas löpande, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Lundqvist, Enhetschef Fälttjänst Nedre Norrland på e-post: [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Liftbiträde/Parkvärd i vackra Lofsdalen

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläg... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.


Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar, Padelhall m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Säsongen startar i mitten av december och pågår fram till mitten av april.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Liftbiträde/Parkvärd är en kombitjänst mellan liftbiträde och parkunderhåll. Vi har idag 3 parker med olika svårighetsgrader och karaktärer, 1 railarena och en skicrossbana som dagligen behöver underhållas och ses över.
Som liftvärd ska man övervaka liftarna och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin skidsemester.
Som Parkvärd så är du en del av vårt "parkteam", som ansvarar för underhåll av våra parker samt vår skicrossbana.
Du är självklart med och bygger upp parkerna från grunden. Arbetet innebär att kunna arbeta självständigt och ha ett öga för att se vad som behövs göras. Arbetet innefattar bl.a. "Shapning" och forma kickar, måla hopp och landningar på daglig basis. Du arbetar tätt med kollegorna, pistmaskinsförarna och Drift- samt Platschef.
Du ska du vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du får gärna ha ett genuint skid/snowboard intresse och hänger gärna i parken på lediga dagar.
Meriterande är, tidigare arbetat som liftvärd, skidlärare eller parkvärd.


Vi kallar på intervjuer, löpande fram t.o.m. september. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Liftvärd/Liftbiträde i vackra Lofsdalen

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläggn... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar, Padelhall m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Tjänsten startar i mitten av dec och pågår fram till mitten av april.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Vi söker liftvärdar som ska övervaka liftarna och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin skidsemester.
Du ska vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du ska kunna integrera och kommunicera med våra gäster, kunna svara på frågor och med ett leende se till att våra gäster trivs. Skoterkort är meriterande.


Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Snöläggare i vackra Lofsdalen

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläggn... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar, Padelhall m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Tjänsten startar i oktober och pågår fram till mitten av januari, därefter finns möjlighet till annan tjänst under vintersäsongen. (se övriga tjänster som ligger ute)
Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Som snöläggare arbetar du med att framställa snö i våra nedfarter. Vi producerar snö i 16 av våra 25 nedfarter samt i ett längdskidspår.
Dina arbetsuppgifter består bland annat att flytta kanoner och slangar, samt övervaka snöläggningen efter temperatur och vindförhållanden. Du ska tycka om att arbeta utomhus i alla väderförhållanden och du bör ha god fysik då arbetet är fysiskt krävande. I tjänsten ingår mycket skoterkörning så man ska ha skoterkort och man bör ha god skotervana.
Arbetet sker i skift och man arbetar parvis. Arbetet startar som ett måndag till fredagsjobb under oktobermånad med testning, underhåll och nybyggnation av snösystemet. När kylan kommer och vi kan börja producera snö så övergår det till skiftjobb, snökanonerna går alla dagar i veckan dygnet runt. Man går då in på ett rullande schema som innehåller både dag och nattpass tills dess att snöläggningen är klar.
Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Servicetekniker inom vattenkraft med el-kompetens, Sveg

. Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!   ONE Nordic Hydro AB ansvarar för underhåll av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven och nu söker vi servicetekniker med el-ko... Visa mer
.

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!
 
ONE Nordic Hydro AB ansvarar för underhåll av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven och nu söker vi servicetekniker med el-kompetens till vår verksamhet i Övre Ljusnan
 
Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med drift och underhåll enligt förutbestämda planer och akut felavhjälpande underhåll och reparationer. Att delta i förbättrings- och investeringsprojekt är också en viktig del i arbetet. Du arbetar både självständigt och i team bestående av andra servicetekniker, underhållsingenjörer och planerare. Ni tillsammans ansvarar för att serva våra kunder på bästa möjliga sätt.

Arbetet är fritt och omväxlande. Området vi nu söker till är Övre Ljusnan med Sveg som stationeringsort, resor och arbete på annan ort kan förekomma. Beredskap ingår i tjänsten.
 
Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom el/automation, hydraulteknik, mekanik eller motsvarande och några års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenheter/kunskap om, motordrifter, ström- och frekvensomriktare, systematisk felsökning och schemaläsning, PLC- och HMI-erfarenhet, kunskap inom instrumentering eller hydrauldrifter är meriterande.

Som person är du social, initiativrik, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Du är driven, har hög serviceanda och god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk. 
 
Tjänsten kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. 
   
Varför ska du välja oss?
One Nordic är ett företag med lång tradition, gedigen erfarenhet och vind i seglen. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. Därför behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
 
* Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljö
Låter det spännande?
Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Gruppchef Lars-Ola Svensson, 072-221 84 67 [email protected]

Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Service Technician - Sveg

Är du lösningsorienterad, driven och strukturerad? Tycker du att service och underhåll av vindkraftverk låter spännande? Vill du jobba i en stimulerande miljö i ett snabbt växande internationellt företag? Då har vi en fantastik möjlighet för dig. Region NCE > SBU NCE Service > Unscheduled - Svealand Vestas Northern and Central Europe är en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland, Baltikum, Tyskland, Benelux såväl so... Visa mer
Är du lösningsorienterad, driven och strukturerad? Tycker du att service och underhåll av vindkraftverk låter spännande? Vill du jobba i en stimulerande miljö i ett snabbt växande internationellt företag? Då har vi en fantastik möjlighet för dig.

Region NCE > SBU NCE Service > Unscheduled - Svealand
Vestas Northern and Central Europe är en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland, Baltikum, Tyskland, Benelux såväl som Östra Europa samt södra delen av Afrika. Vi ansvarar för försäljning, projekt, installation och service för vindparker i dessa regioner. Vi har ett regionalt kontor i Malmö.

Service Nordics ansvarar för service och underhåll av våra vindkraftverk i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vestas Northern and Central Europe strävar efter att vara den högst presterande affärsenheten inom Vestas, gällande såväl modern energi och kundnöjdhet som att vara den mest attraktiva arbetsplatsen. Med dessa ambitioner har serviceteknikern som tar hand om kundernas turbiner en viktig roll i frontlinjen av våra serviceavtal. I denna roll kommer du att få arbeta i en spännande bransch i team med engagerade medarbetare

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta
Just nu söker vi en servicetekniker till Glötesvållen, Du kommer ingå i serviceteam på 2 och ni kommer att ansvar för service och underhåll av våra vindkraftsparker i Glötesvålen. Ni kommer jobba 7/7, som innebär 7 dagar arbete, 7 dagar ledigt.
Vi söker dig med positiv attityd som tycker om att arbeta i team. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgifterna tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och/eller mekanik, är serviceinriktad och affärsmässig.

Felsökning och reparation på vindkraftverk, såväl mekanisk som elteknisk
Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal
Kundkontakt med ägare
Rapportering av utförda åtgärder
Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager
Ansvar för reservdelshållning och inventering av lokallager samt beställningar av material/reservdelar/verktyg, returgods mm
Daglig rapportering och registrering i vårt affärssystem


Kvalifikationer
Erfarenhet eller utbildning inom el eller mekanik. Du är även villig att utveckla dina färdigheter inom områdena
God allmän datorvana
Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift
Tidigare erfarenhet som servicetekniker eller liknande arbete är meriterande
Körkort


Kompetens
Du trivs med att arbeta i team, kommunicera med andra delar av organisationen och du är serviceinriktad
Du är lösningsorienterad, driven, strukturerad och kan arbeta självständigt
Då arbete sker på hög höjd krävs god kroppsfysik
Du har ett högt säkerhetstänk


Vad vi erbjuder
Our employees are our greatest asset. We offer wellness grants also quick access to specialized medical care, we invest in your development. After a thorough introductory course, we offer continuous development of your skills with a well-established degree program.
You get to work in a team with great diversity and motivated service technicians, in a stimulating environment in a rapidly growing international company where good communication and structure are the key to good results. As Vestas works for an equal workplace, we welcome female as well as male applicants.

Other information
We process applications on an ongoing basis, so please apply as soon as possible, or no later than 24/07/2022. We reserve the right to change or withdraw our jobs at any time, including before the advertised end date. Visa mindre

Industrielektriker Härjeåns Energi

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu Industrielektriker till Sveg. Härjeåns som arbetsgivare Härjeåns vill vara en attr... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu Industrielektriker till Sveg.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Är du vår nya Industrielektriker?
Som Industrielektriker kommer du huvudsakligen att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll i drift, ställverk och elmaskiner. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att göra felsökning, nyinstallation och att arbeta med ständiga förbättringar.
Kvalifikationer
Gymnasial utbildning inom el med inriktning mot industri, drift och underhåll eller motsvarande utbildning samt B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete inom industri samt om du har utbildning med inriktning mot styr- och reglerteknik.
Vem är du?
Som person är du uthållig, serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Du behöver ha en god social förmåga och tycka om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående och kan arbeta med stor noggrannhet. Eftersom stor del av tjänsten är inriktad mot förebyggande, avhjälpande underhåll och problemlösning har du en god förmåga att lösa uppkomna problem. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Beredskap ingår i arbetet vilket innebär att du under perioder och utanför arbetstid behöver vara anträffbar för att utföra arbete när behov uppstår. Tillträdesdag sker enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Industrielektriker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2022-08-15.
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Magnus Sjöberg, Underhållschef, [email protected], 0680-243 09
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Underhållstekniker Härjeåns Energi

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Underhållstekniker till Sveg. Härjeåns som arbetsgivare Härjeåns vill vara en a... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Underhållstekniker till Sveg.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Är du vår nya Underhållstekniker?
Som Underhållstekniker ingår du i organisationens Service- och Underhållsavdelning och avdelningens uppdrag är bl a att säkerställa en god och säker funktion av produktionsutrustning, maskiner och inventarier. Du kommer att arbeta med mekaniskt underhåll där dina uppgifter blir att arbeta med felsökning, reparationer och förbättringar i hela anläggningen. Du arbetar också tillsammans med elektriker och drifttekniker med förbättringar för ökad driftsäkerhet och problemlösningar vid driftstörningar.
Kvalifikationer
Gymnasial utbildning med inriktning mot industriteknik och underhåll eller motsvarande utbildning samt B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med mekaniskt underhållsarbete inom industri samt om du har utbildning eller motsvarande erfarenhet av svetsning.
Vem är du?
Som person är du uthållig, serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Du behöver ha en god social förmåga och tycka om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående och kan arbeta med stor noggrannhet. Eftersom stor del av tjänsten är inriktad mot förebyggande, avhjälpande underhåll och problemlösning har du en god förmåga att lösa uppkomna problem. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Beredskap kan förekomma. Tillträdesdag sker enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Underhållstekniker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2022-05-31.
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Magnus Sjöberg, Underhållschef, [email protected], 0680-243 09
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Spadarbetare & Ledbyggare - Sommarsäsongen 2022!

Vi söker medarbetare till vår sportavdelning till sommarsäsongen 2022! Vi söker dig som brinner för praktiskt- och utomhusarbete och som även tycker om att möta och arbeta med människor. Du ska vara en glad person som är initiativtagande och personlig i ditt möte med både gäster och kollegor. Du är en person som är självständig, trygg i dig själv och har god fysik. Dina primära arbetsuppgifter är arbeta med våra leder där du underhåller våra befintliga cyk... Visa mer
Vi söker medarbetare till vår sportavdelning till sommarsäsongen 2022!
Vi söker dig som brinner för praktiskt- och utomhusarbete och som även tycker om att möta och arbeta med människor. Du ska vara en glad person som är initiativtagande och personlig i ditt möte med både gäster och kollegor. Du är en person som är självständig, trygg i dig själv och har god fysik.
Dina primära arbetsuppgifter är arbeta med våra leder där du underhåller våra befintliga cykel- och vandringsleder och är med i skapande av nya leder där det till största dels är spadarbete men också en del snickeriarbeten och paddning.
I arbetet ingår även att vara behjälplig/ta hand om eventuella skador som sker i våra cykelleder men även arbete med övriga delar inom vår anläggning som ex. måleri, snickeri, samt liftvärd ingår.
Uppgifter som bl.a. ingår i ditt arbete:
Underhåll av våra befintliga cykel- och vandringsleder och eventuell skapande av nya leder.
Daglig preparering av våra cykel- och vandringsleder och ser till att de är i gott och säkert skick för dagen.
Vid behov ta hand om skadade i våra cykelleder.
I samråd med tekniker bedöma risker och möjligheter för dagen.
Du arbetar nära annan utomhuspersonal och avdelningar som ett led i att göra området så säkert och tryggt som möjligt genom nätning, banor, skyltning etc.
Arbete som liftvärd och/eller avbyte för lunch kan förekomma i tjänsten.
Plocka upp och ner material relaterat till ditt område, hålla god ordning och förmedla väsentlig information till de gäster som du stöter på.
Arbete tillsammans med de övriga medarbetarna inom avdelning och ser till att ställa i ordning inför säsongen med utomhusverksamheten samt nedstängning efter säsongen.
I tjänsten kan övriga arbeten ske inom ramen för avdelningen som ex. måleri, snickeri, gräsklippning etc.

Vi ser gärna att du som söker:
Har bra fysik och uthållighet.
Erfarenhet av sommar i fjällen.
Är serviceinriktad, självständig och ansvarstagande.
Att du har initiativförmåga, vill se och tar tag i det som behöver göras.
Är positiv, vill bjuda på dig själv och tycker om att möta och arbeta med människor.

Meriterande:
Tidigare arbeta med cykelleder så som spadarbete, paddning etc.
Skidpatrullsutbildning eller liknade utbildning som ex. första hjälpen i terräng.

Varmt välkommen med din ansökan till oss i Ramundberget! Visa mindre

Cykeluthyrare - Lofsdalen Bike Park

Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng? Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB. Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express. Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt. Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, ... Visa mer
Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng?
Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB.
Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express.
Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt.
Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, mestadels downhilll & XC cyklar ifrån GIANT, KONA, SCOTT och BERGAMONT. Vi hyr även ut utrustning så som skydd, hjälmar, handskar mm.
Du får gärna ha kunskaper i hur man servar dämpare, byter kedjeväxlare, bromsar mm
Arbetsuppgifterna består bla av att :
* Hyra ut cyklar och skyddsutrustning
* Ta emot och hantera förbokningar
* Serva cyklar (dagligen)
* Reparera cyklar
* Beställa delar mm
Säsongen börjar i slutet av juni och pågår till mitten av sept.
Möjlighet till förlängning över vintern kan finnas. (tex skiduthyrning, liftbiträde, skidlärare etc)
Personalboende finns. Visa mindre

Cykeluthyrare - Lofsdalen Bike Park

Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng? Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB. Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express. Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt. Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, ... Visa mer
Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng?
Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB.
Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express.
Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt.
Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, mestadels downhilll & XC cyklar ifrån GIANT, KONA, SCOTT och BERGAMONT. Vi hyr även ut utrustning så som skydd, hjälmar, handskar mm.
Du får gärna ha kunskaper i hur man servar dämpare, byter kedjeväxlare, bromsar mm
Arbetsuppgifterna består bla av att :
* Hyra ut cyklar och skyddsutrustning
* Ta emot och hantera förbokningar
* Serva cyklar (dagligen)
* Reparera cyklar
* Beställa delar mm
Säsongen börjar i juni och pågår till mitten av sept.
Möjlighet till förlängning över vintern kan finnas. (tex skiduthyrning, liftbiträde, skidlärare etc)
Personalboende finns. Visa mindre

Drifttekniker Härjeåns Energi

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Drifttekniker. Är du vår nya Drifttekniker? Som Drifttekniker kommer du att ar... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Drifttekniker.
Är du vår nya Drifttekniker?
Som Drifttekniker kommer du att arbeta med att upprätthålla fabrikens produktionsprocesser så att vi når våra produktionsmål på ett så effektivt sätt som möjligt – alltid med säkerheten och kunden i fokus. Du kommer även att undersöka, felsöka och dokumentera driftförhållanden i syfte att hitta förbättringar i produktionsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår dessutom övervakning, en del maskinkörning och att säkerställa att allt fungerar i processanläggningen och fabriksområdet.
Kvalifikationer
Det är en fördel om du har en högskoleexamen eller YH-utbildning inom driftteknik, kraft och värme eller motsvarande utbildning. Alternativt har du skaffat motsvarande kunskaper genom erfarenhet från tidigare arbete inom kraftvärmeproduktion, processindustri, inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet. Vi förutsätter att du har B-körkort. Det är bra om du har erfarenhet av en del maskinkörning men utbildning går att ordna på plats.
Vem är du?
Som person är du fokuserad, gillar att ta ansvar och hitta lösningar. Du behöver ha en god social förmåga och tycka om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående och kan ta egna beslut. Du är van att använda datorn som arbetsredskap och därför kan du dokumentera, hantera rapporter och manualer. För att trivas och kunna prestera i rollen som Drifttekniker tror vi att dina personliga egenskaper är lika viktiga som dina kvalifikationer. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Skiftarbete och beredskap kan förekomma. Tillträdesdag är enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Drifttekniker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2022-05-31.
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Björn Ameck, Driftchef, [email protected], 0680-244 22
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Linjemontör Härjeåns Nät

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu en Linjemontör till Funäsdalen. Härjeåns som arbetsgivare Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säk... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu en Linjemontör till Funäsdalen.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Är du vår nya Linjemontör?
Som Linjemontör ingår du i vårt viktiga uppdrag att säkerställa eldistributionen till företagets kunder. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där fokus är att samarbeta för att gruppen ska nå sina uppsatta mål samtidigt som du ska ta ett eget ansvar för din del i projektet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är
· Ny- och ombyggnad samt drift- och underhållsarbeten inom nätområdet
· Felavhjälpning på elnätet inom nätområdet
· Hantering av kopplingssedlar, driftorder och arbetsbegäran
· Elsäkerhetsledare
· Löpande kontakter med berörda markägare och entreprenörer
Kvalifikationer
Du behöver en gymnasial utbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande och B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet som linjemontör/distributionselektriker, erfarenhet från underhåll och drift av elanläggningar/elinstallationer. Även certifierad EBR-elektriker är meriterande.
Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta i ett härligt gäng och känna dig som en viktig pusselbit i verksamheten. Du är en lagspelare med positiv inställning och god samarbetsförmåga som ser möjligheter i stället för hinder. Vi värdesätter om du är initiativ- och handlingskraftig och alltid sätter kunden i fokus. Du är en kommunikativ, positiv och utåtriktad person med ett logiskt tänk och som vill vara ett gott föredöme som representant för Härjeåns. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och har viss datavana eftersom det krävs för att hantera felavhjälpning och rapportering. Du är en ansvarsfull person som arbetar med ordning och reda runtomkring dig. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och erfarenheter och vi ser inga problem om du är i början av din karriär då det viktiga är att du har den rätta inställningen och rätt grundkompetens. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 4 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och placeringsort är Funäsdalen.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Linjemontör. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2022-05-31.
Om du har några frågor får du gärna kontakta
Mats Dahlgren, Platschef, [email protected], 0680-243 11
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Fastighetsmedarbetare

Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb? Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar. Arbetet omfattar arbetsuppgifter som t.ex. -Daglig drift av fastighetsavdelningen,... Visa mer
Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb?
Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar.
Arbetet omfattar arbetsuppgifter som t.ex.
-Daglig drift av fastighetsavdelningen, så som service av lägenheter, allmänna ytor, hotell och restaurang, barnområden och liknande inom Ramundbergets verksamhetsområde.
-Utomhusarbete relaterat till framkomlighet och renhållning, så som snöskottning, sandning och transport av sop- och återvinningskärl.
-Renovering av områden adresserade av fastighetsansvarig, t.ex. målar-, snickeri-arbete.
-Transport av gäster och bagage via skoter i specifika sammanhang.
-Hantera och administrera kompletteringar till incheckade lägenhetsgäster i samråd med Gästservice och reception på Fjällgården.
-Hålla god ordning på avdelningen.
-Hantera ärenden via vårt planeringssystem Dedu.
-Jourtjänstgöring ingår i dina arbetsuppgifter.

Kompetenser som krävs för att utföra ditt arbete:
-Kunnig inom hantverksområdet.
-Tekniskt kunnig.
-God fysisk prestationsförmåga.
-Stresstålighet.
-God kommunikationsförmåga och samarbetsvilja.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Liftvärd/Liftbiträde i Lofsdalen, tillsätts omgående.

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (492 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläg... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (492 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.


Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong.
Tjänsten startar omgående och pågår fram till slutet av säsongen. (slutet av april)
Personalboende finns.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Vi söker liftvärd som ska övervaka liftarna och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin skidsemester.
Du ska vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du ska kunna integrera och kommunicera med våra gäster, kunna svara på frågor och med ett leende se till att våra gäster trivs. Skoterkort är meriterande.


Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.
I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Servicetekniker Härjeåns Nät

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Tillsammans med närsamhället driver vi omställningen till ett hållbart energisystem med visionen att ge våra kunder en enklare vardag och en hållbar framtid. För att driva på arbetet ytterligare så vill vi nu stärka vår organisation med två Serviceteknike... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Tillsammans med närsamhället driver vi omställningen till ett hållbart energisystem med visionen att ge våra kunder en enklare vardag och en hållbar framtid. För att driva på arbetet ytterligare så vill vi nu stärka vår organisation med två Servicetekniker till Härjeåns Nät!
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete som Servicetekniker och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli en ännu bättre arbetsgivare och för att nå dit behöver vi engagerade och nyfikna medarbetare. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Är du en av våra nya Servicetekniker?
Du kommer att arbeta med apparatunderhåll och i kontrollanläggningar både i Härjeåns interna anläggningar samt i kunders hög- och lågspänningsanläggningar. I huvudsak kommer du arbeta med planerat förebyggande och avhjälpande underhåll, felsökningar, reparationer, kopplingar i både interna som i externa anläggningar inom flera verksamhetsområden. Även om- och nybyggnation av anläggningar förekommer.
Kvalifikationer
Du har en utbildning på högskola inom el, elkraft eller motsvarande erfarenheter och har en teknisk bakgrund från arbete med vattenkraft, i mottagningsstationer och fördelningsstationer för elnät och/eller industri inom el, mekanik eller montage. Det är meriterande om du har erfarenhet av HSP apparater, provning, idrifttagningar, kontrollanläggningskompetens och reläskydd. Rollen kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Vem är du?
Som person är du en ödmjuk, social lagspelare och det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk. Du är lösningsfokuserad och systematisk samt driver uppdrag med noggrannhet, struktur och entreprenörskap. Du är självgående och trivs lika bra med eget ansvar som att jobba i team. I ditt interna lag finns bl a servicetekniker och projektledare och i laget utanför bolaget finns externa samarbeten. För att trivas och prestera bra i rollen behöver du ha en god social förmåga och vara kommunikativ för att bygga starka och långa kundrelationer. Du har kunden i fokus och dina tankar och idéer kommer att bidra till bolagets utveckling både i stort och smått.
Om anställningen
Vi söker två Servicetekniker där tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid och Härjeåns tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde är enligt överenskommelse. Arbetsplatsen kommer att vara i något av våra kontor i Härjedalen, Bräcke eller Ånge kommun men arbete kan även förekomma i Berg, Älvdalen och Ljusdals kommun. Beredskap kan komma att bli aktuellt.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Servicetekniker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Sista dag för ansökan är 2022-05-15
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Niklas Köhler, vd Härjeåns Nät, [email protected], 0680-242 40
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Vaktmästare till Hede Företagargrupp

Hede Företagargrupp är en ideell förening som arbetar för utveckling av Hede och Sonfjällsbygden Vi söker nu en vaktmästare inom hela verksamheten med arbetsuppgifter bland annat som: Yttre & Inre Fastighetsskötsel, Åtgärda felanmälningar, Underhåll & mindre reparationer av fastigheter, Skötsel av badanläggning Den vi söker: Arbetar självständigt, Är ansvarstagande & strukturerad, Har ett ordningssinne, Är serviceinriktad & flexibel, Har körkort Vill du ve... Visa mer
Hede Företagargrupp är en ideell förening som arbetar för utveckling av Hede och Sonfjällsbygden
Vi söker nu en vaktmästare inom hela verksamheten med arbetsuppgifter bland annat som: Yttre & Inre Fastighetsskötsel, Åtgärda felanmälningar, Underhåll & mindre reparationer av fastigheter, Skötsel av badanläggning
Den vi söker: Arbetar självständigt, Är ansvarstagande & strukturerad, Har ett ordningssinne, Är serviceinriktad & flexibel, Har körkort
Vill du veta mer besök www.hedeforetagargrupp.se
Er ansökan med personlig brev & CV skickas till [email protected] Visa mindre

Driftstekniker till va- avdelningen i Sveg med placering i Lofsdalen

Vi söker en driftstekniker till va- avdelningen i Sveg med placering i Lofsdalen Har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb? Välkommen att söka jobb som driftstekniker hos Vatten och Miljöresurs. Vilka är vi? Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi pr... Visa mer
Vi söker en driftstekniker till va- avdelningen i Sveg med placering i Lofsdalen
Har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb? Välkommen att söka jobb som driftstekniker hos Vatten och Miljöresurs.
Vilka är vi?
Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vi ansvarar även för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar i Bergs och Härjedalens kommuner. Vatten och Miljöresurs omsätter cirka 110 miljoner och har cirka 70 medarbetare. Inom bolaget finns fyra driftområden för va-verksamheten och det är till driftområde Sveg med placering i Lofsdalen som vi söker en medarbetare.
Dina arbetsuppgifter
Som driftstekniker inom va arbetar du i huvudsak med drift och underhåll av vattenverk, avloppsreningsverk, pumpstationer och ledningsnät.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tillsyn, reparation och underhåll av våra driftanläggningar. Rörläggning, reparation, byggnation och underhåll av ledningsnäten med mera är också en del av tjänsten. Beredskapstjänstgöring ingår efter provanställning eller när tillräcklig erfarenhet finns.
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som driftstekniker krävs det att du har lätt att samarbeta med andra, men även att du ska kunna arbeta självständigt och under eget ansvar. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från arbete inom va-processteknik. Eftergymnasial utbildning till va-drifttekniker är att föredra, men minst någon teknisk gymnasieutbildning som bas. Tidigare erfarenhet av rörläggning är meriterande. Annan motsvarande kompetens kan vara aktuell.
Meriterande är kunskap inom styr- och reglerteknik , datoriserad driftövervakning samt reparationskunnande.
Följande är krav:
- B-körkort
- God datorvana
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Vi erbjuder
Fortlöpande branschspecifika utbildningar. T ex Livsmedelshygien, Provtagning, Säkerhet på väg
Tjänsten är heltid och innebär anställning tillsvidare, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning under 6 månader kommer att tillämpas.
En omväxlande och stimulerande anställning för dig med rätt inställning

Så ansöker du
Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden.
Lön enligt avtal.
Beredskapstjänstgöring ingår efter provanställning eller när tillräcklig erfarenhet finns.
Skicka ansökan, personligt brev, CV samt två referenser till [email protected]
Ange ”Drifttekniker Sveg-Lofsdalen ” i ämnesraden på ditt mail


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs!
Sista ansökningsdatum: 2021-03-21
Facklig representant: Håkan Westling, 010 - 25 15 381 Visa mindre

Liftvärd/Liftbiträde i Lofsdalen, tillsätts omgående.

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläg... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.


Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Tjänsten startar omgående och pågår fram till mitten av april.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Vi söker liftvärd som ska övervaka liftarna och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin skidsemester.
Du ska vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du ska kunna integrera och kommunicera med våra gäster, kunna svara på frågor och med ett leende se till att våra gäster trivs. Skoterkort är meriterande.


Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.
I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Liftvärd/Liftbiträde i vackra Lofsdalen

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläg... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.


Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Tjänsten startar omgående och pågår fram till mitten av april.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Vi söker liftvärdar som ska övervaka liftarna och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin skidsemester.
Du ska vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du ska kunna integrera och kommunicera med våra gäster, kunna svara på frågor och med ett leende se till att våra gäster trivs. Skoterkort är meriterande.


Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Drifttekniker Härjeåns Energi

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Drifttekniker. Är du vår nya Drifttekniker? Som Drifttekniker kommer du att ar... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Drifttekniker.
Är du vår nya Drifttekniker?
Som Drifttekniker kommer du att arbeta med att upprätthålla fabrikens produktionsprocesser så att vi når våra produktionsmål på ett så effektivt sätt som möjligt – alltid med säkerheten och kunden i fokus. Du kommer även att undersöka, felsöka och dokumentera driftförhållanden i syfte att hitta förbättringar i produktionsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår dessutom övervakning och att säkerställa allt fungerar i processanläggningen och fabriksområdet.
Kvalifikationer
Du behöver en högskoleexamen eller YH-utbildning inom driftteknik, kraft och värme eller motsvarande utbildning. Alternativt har du skaffat motsvarande kunskaper genom erfarenhet från tidigare arbete inom kraftvärmeproduktion, inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet. Vi förutsätter att du har B-körkort.
Vem är du?
Som person är du fokuserad, gillar att ta ansvar och hitta lösningar. Du behöver ha en god social förmåga och tycka om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående och kan ta egna beslut. Du är van att använda datorn som arbetsredskap och därför kan du dokumentera, hantera rapporter och manualer. För att trivas och kunna prestera i rollen som Drifttekniker tror vi att dina personliga egenskaper är lika viktiga som dina kvalifikationer. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Skiftarbete och beredskap kan förekomma. Tillträdesdag är snarast och placeringsort är Sveg.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Drifttekniker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2022-02-14.
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Björn Ameck, Driftchef, [email protected], 0680-244 22
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Skidområdesmedarbetare

Tänndalens skidanläggning söker nu Skidområdesmedarbetare/liftskötare till vintersäsongen 2021/22. Som Skidområdesmedarbetare/liftskötare ser du till så att våra liftar snurrar hela tiden, samt hjälper våra gäster med byglar och information. Du vistas ute i naturen hela dagarna och du får gott om frisk luft och en härlig solbränna. Du är glad och utåtriktad, hjälper gärna till och tycker om att möta nya människor. Vi erbjuder många nya kompisar och kolleg... Visa mer
Tänndalens skidanläggning söker nu Skidområdesmedarbetare/liftskötare till vintersäsongen 2021/22.

Som Skidområdesmedarbetare/liftskötare ser du till så att våra liftar snurrar hela tiden, samt hjälper våra gäster med byglar och information. Du vistas ute i naturen hela dagarna och du får gott om frisk luft och en härlig solbränna. Du är glad och utåtriktad, hjälper gärna till och tycker om att möta nya människor. Vi erbjuder många nya kompisar och kollegor men också oförglömliga minnen och roliga stunder! Tidigare arbete inom skidindustrin är meriterande men ett brett leende väger alltid tyngst. Tjänsten är från vecka 6 till påsk


Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens största skidområde Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 13 liftar och 54 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom camping, temaparker och skidanläggningar. Visa mindre

Stugvärd/receptionist

Fjällriket Baggården söker en stugvärdar/receptionist. Vi har drygt 40 stugor och härbren till våra gäster som behöver daglig tillsyn och städning. Enklare reparationer, vara behjälplig när problem uppstår med tex Wifi eller tv/Chromecast. Receptionen är öppen varje dag och är platsen där gästerna hämtar ut sina nycklar till stugorna, ställer frågor, löser liftkort, skoterledskort, betalar spåravgift, hyr skoter eller handlar i butiken. Erfarenhet är allti... Visa mer
Fjällriket Baggården söker en stugvärdar/receptionist.
Vi har drygt 40 stugor och härbren till våra gäster som behöver daglig tillsyn och städning. Enklare reparationer, vara behjälplig när problem uppstår med tex Wifi eller tv/Chromecast. Receptionen är öppen varje dag och är platsen där gästerna hämtar ut sina nycklar till stugorna, ställer frågor, löser liftkort, skoterledskort, betalar spåravgift, hyr skoter eller handlar i butiken.
Erfarenhet är alltid bra men inget krav.
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Boende kan ordnas. Visa mindre

Härjegårdar Fastighets AB söker en Behörig Elektriker/Fastighetstekniker

Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från årsskiftet förvaltar total ca 160 000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Elektriker/Fastighetstekniker. Anställningen är heltid fr.o.... Visa mer
Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från årsskiftet förvaltar total ca 160 000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Elektriker/Fastighetstekniker. Anställningen är heltid fr.o.m. 2022-02-01 eller från den tidpunkt som är möjlig.

Rollen hos oss innefattar
Tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll i huvudsak av el- och styrsystem, både invändigt och utvändigt inom byggnad. Även viss allmän skötsel och felavhjälpande underhåll inom fastigheter ingår i tjänsten. Att vara allmänt händig är även det positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna är ganska växlande. I arbetet ingår daglig kommunikation och kontakt med hyresgäster samt entreprenörer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av elinstallationsarbete med relevant el-teknisk utbildning. Som person är du positiv, drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Vi förutsätter att du har hög kompetens avseende IT och datoranvändning och användning av i branschen förekommande program. Meriterande är också att du har systemförståelse inom styr- och övervakning samt brandlarm.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera i ett lagarbete. Ett strukturerat arbetssätt och god problemlösningsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i denna roll. Vi tror också att du har ett kund- och serviceinriktat synsätt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer och verkar för en bra arbetsmiljö. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Ytterligare information
Placeringsort är Sveg. B-körkort är ett krav. God kunskap i Svenska krävs. Övriga språkkunskaper är också meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande då våra fastighetstekniker idag är mansdominerade.
Vi erbjuder
På Härjegårdar erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vårt uppdrag är i huvudsak av utförande karaktär vilket innebär att vårt fokus är att var effektiv och få saker genomförda. Detta skall bidra till att skapa en förutsättning för många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Börje Wallin, Arbetschef, på telefon 0680-169 54, alt Anders Persson Fastighetschef 0680-169 74. Eller vårt fackliga skyddsombud (Kommunal) Peter Eskilsson 076-8159509. Visa mindre

Skidområdesmedarbetare

Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens största skidområde Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 13 liftar och 54 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom camping, te... Visa mer
Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens största skidområde Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 13 liftar och 54 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom camping, temaparker och skidanläggningar.

Tänndalens skidanläggning söker nu Skidområdesmedarbetare/liftskötare till vintersäsongen 2021/22.

Som Skidområdesmedarbetare/liftskötare ser du till så att våra liftar snurrar hela tiden, samt hjälper våra gäster med byglar och information. Du vistas ute i naturen hela dagarna och du får gott om frisk luft och en härlig solbränna. Du är glad och utåtriktad, hjälper gärna till och tycker om att möta nya människor. Vi erbjuder många nya kompisar och kollegor men också oförglömliga minnen och roliga stunder! Tidigare arbete inom skidindustrin är meriterande men ett brett leende väger alltid tyngst. Tjänsten är från vecka 6 till påsk


Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Vindkraftstekniker till Skaftåsen vindkraftpark

Efterfrågan på energi från förnybara källor växer snabbt i takt med ökade klimatförändringar. Vill du vara med och bidra till att skapa grön energi till kommande generationer hos en av de marknadsledande vindkraftsproducenterna? Då har Siemens Gamesa ett spännande jobb för dig på den helt nya vindkraftparken, Skaftåsen. Arbetsuppgifter I rollen som vindkraftstekniker kommer du primärt att jobba på vindkraftsparken Skaftåsen som ligger söder om Sveg, i H... Visa mer
Efterfrågan på energi från förnybara källor växer snabbt i takt med ökade klimatförändringar. Vill du vara med och bidra till att skapa grön energi till kommande generationer hos en av de marknadsledande vindkraftsproducenterna? Då har Siemens Gamesa ett spännande jobb för dig på den helt nya vindkraftparken, Skaftåsen.


Arbetsuppgifter
I rollen som vindkraftstekniker kommer du primärt att jobba på vindkraftsparken Skaftåsen som ligger söder om Sveg, i Härjedalens kommun. Du kommer att ingå i ett team som består av fyra tekniker och en Site Lead. Vindkraftsparken är under uppbyggnad och kommer att bestå av 35 turbiner som tillhör den nyaste SG 5.X plattformen och har en kapacitet på upp till 6,6 MW.


Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal
Felsökning och reparation på mekaniska, hydrauliska och elektriska system
Genomföra förbättringsåtgärder och modifieringar
Daglig rapportering och dokumentation i affärssystemet SAP
Samordning och uppföljning av jobb som utförs av underleverantörer

Tjänsten som vindkraftstekniker kommer att innebära en del resor, särskilt under upplärningsperioden det första året.


Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll. Teknisk utbildning inom el, hydraulik eller mekanik eller liknande är meriterande. Du är bekväm med ett fysiskt arbete på hög höjd. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.


Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakter och drivs av problemlösning. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och är en lagspelare. I ditt arbetssätt är du säkerhetsmedveten och noggrann. Som person har du ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.


Siemens Gamesa erbjuder dig
På Siemens Gamesa får möjlighet att utvecklas och växa både som person och i din profession. Genom Siemens Gamesa utbildningsprogram får du en gedigen introduktion och utbildning inom säkerhet och teknik. Som anställd kommer du att få ta del av Siemens Gamesa förmåner som till exempel interna utbildningar och friskvårdsbidrag.


Ansök
Sök gärna tjänsten redan idag genom att klicka på ansökningsknappen. Vi gör löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20 eller [email protected]
För att komma i kontakt med lokala representanterna på facket: [email protected]


I enlighet med AFS 2019:3 kommer Siemens Gamesa att genomföra en medicinsk undersökning för höjdarbete på de slutliga kandidaterna i processen.
Siemens Gamesa är en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter för alla och upprätthåller en arbetsmiljö som är fri från diskriminering och där anställda behandlas med värdighet och respekt. Anställning på Siemens Gamesa baseras enbart på en individs erfarenheter och kvalifikationer, relaterat till jobbkompetensen. Siemens Gamesa diskriminerar inte någon anställd eller arbetssökande på grund av ras, etnicitet, nationalitet, genetisk information, religion, ålder, kön, könsidentitet, sexuell läggning, graviditet, civiltillstånd, funktionshinder eller andra karaktärer som skyddas av lagar, regler eller förordningar. Vi följer dessa principer i alla aspekter av anställning inklusive rekrytering, utbildning, lönesättning och förmåner. Visa mindre

Stugvärd/receptionist

Fjällriket Baggården söker två stugvärdar/receptionist. Vi har drygt 40 stugor och härbren till våra gäster som behöver daglig tillsyn och städning. Enklare reparationer, vara behjälplig när problem uppstår med tex Wifi eller tv/Chromecast. Receptionen är öppen varje dag och är platsen där gästerna hämtar ut sina nycklar till stugorna, ställer frågor, löser liftkort, skoterledskort, betalar spåravgift, hyr skoter eller handlar i butiken. Erfarenhet är all... Visa mer
Fjällriket Baggården söker två stugvärdar/receptionist.
Vi har drygt 40 stugor och härbren till våra gäster som behöver daglig tillsyn och städning. Enklare reparationer, vara behjälplig när problem uppstår med tex Wifi eller tv/Chromecast. Receptionen är öppen varje dag och är platsen där gästerna hämtar ut sina nycklar till stugorna, ställer frågor, löser liftkort, skoterledskort, betalar spåravgift, hyr skoter eller handlar i butiken.
Erfarenhet är alltid bra men inget krav.
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Boende kan ordnas. Visa mindre

Liftvärd/Liftbiträde i vackra Lofsdalen

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläg... Visa mer
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.


Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Säsongen startar i mitten av december och pågår fram till mitten av april.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Vi söker liftvärdar som ska övervaka liftarna och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin skidsemester.
Du ska vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du ska kunna integrera och kommunicera med våra gäster, kunna svara på frågor och med ett leende se till att våra gäster trivs.


Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

Servicetekniker inom vattenkraft med el-kompetens, Sveg

Ansök    Sep 28    One Nordic AB    Automationselektriker
. Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!   ONE Nordic Hydro AB ansvarar för drift och underhåll av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven.   Vi ser ett ökat behov av e... Visa mer
.

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!
 
ONE Nordic Hydro AB ansvarar för drift och underhåll av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven.
 
Vi ser ett ökat behov av el-kompetens och nu söker vi därför el-kunnig servicetekniker till vår verksamhet i Svegsområdet.
  
Arbetsuppgifter 
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med såväl drift och underhåll enligt förutbestämda planer som med akut felavhjälpande underhåll och reparationer. Du arbetar både självständigt och i team bestående av andra servicetekniker, underhållsingenjörer och projektledare. Ni tillsammans ansvarar för att serva vår kund på bästa möjliga sätt. 

Arbetet är fritt och omväxlande. Du utgår från etableringen i Sveg, men resor och arbete på annan ort kan förekomma. Beredskap ingår i tjänsten. 
  
Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom el/automation eller motsvarande och ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenheter/kunskap om, motordrifter, ström- och frekvensomriktare, systematisk felsökning och schemaläsning, PLC- och HMI-erfarenhet, kunskap inom instrumentering, är meriterande. 

Som person är du social, initiativrik, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Du är driven, har hög serviceanda och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk. 
  
Tjänsten kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. 

Varför ska du välja oss?
One Nordic är ett företag med lång tradition, gedigen erfarenhet och vind i seglen. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. Därför behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder: 
 
* Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljöLåter det spännande?
Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att ringa Avdelningschef, Rickard Stenberg, 070-2696432. 

Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Arbetsledare Fastighet SkiStar Vemdalen

Ansök    Sep 30    SkiStar AB    Driftchef, fastighet
Nu söker vi dig som vill leda ett nytt team inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning. Vi söker en ledare ledare till Vemdalsskalet. SkiStar Vemdalen är Sveriges tredje största alpina resmål och består av tre skidområden: Björnrike, Vemdalsskalet och Storhogna/Klövsjö. Tillsammans bjuder de på varierad skidåkning i 58 nedfarter i en fantastisk naturskön och genuin fjällmiljö. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften, du leder o... Visa mer
Nu söker vi dig som vill leda ett nytt team inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning. Vi söker en ledare ledare till Vemdalsskalet. SkiStar Vemdalen är Sveriges tredje största alpina resmål och består av tre skidområden: Björnrike, Vemdalsskalet och Storhogna/Klövsjö. Tillsammans bjuder de på varierad skidåkning i 58 nedfarter i en fantastisk naturskön och genuin fjällmiljö.
ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften, du leder och fördelar arbetet inom området. Du har ett personalansvar som innefattar rekrytering, planering av schema, coaching av medarebetare. Du har även kontakt med våra externa parter som städleverantörer och fastighetsägare.
DIN PROFIL
Du är nyfiken och kreativ med förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och i grupp. Du är van vid högt tempo med bibehållen noggrannhet.
FÖRKUNSKAPSKRAV/UTBILDNING
Du har tidigare erfarenhet från liknande ledarroller med personalansvar.
MERITERANDE
Erfarenhet och kunskap inom fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel eller andra hantverksområden. Visa mindre

Servicetekniker inom vattenkraft med el-kompetens, Sveg

Ansök    Okt 20    One Nordic AB    Automationselektriker
. Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!   ONE Nordic Hydro AB ansvarar för drift och underhåll av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven.   Vi ser ett ökat behov av e... Visa mer
.

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!
 
ONE Nordic Hydro AB ansvarar för drift och underhåll av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven.
 
Vi ser ett ökat behov av el-kompetens och nu söker vi därför el-kunnig servicetekniker till vår verksamhet i Svegsområdet.
  
Arbetsuppgifter 
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med såväl drift och underhåll enligt förutbestämda planer som med akut felavhjälpande underhåll och reparationer. Du arbetar både självständigt och i team bestående av andra servicetekniker, underhållsingenjörer och projektledare. Ni tillsammans ansvarar för att serva vår kund på bästa möjliga sätt. 

Arbetet är fritt och omväxlande. Du utgår från etableringen i Sveg, men resor och arbete på annan ort kan förekomma. Beredskap ingår i tjänsten. 
  
Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom el/automation eller motsvarande och ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenheter/kunskap om, motordrifter, ström- och frekvensomriktare, systematisk felsökning och schemaläsning, PLC- och HMI-erfarenhet, kunskap inom instrumentering, är meriterande. 

Som person är du social, initiativrik, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Du är driven, har hög serviceanda och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk. 
  
Tjänsten kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. 

Varför ska du välja oss?
One Nordic är ett företag med lång tradition, gedigen erfarenhet och vind i seglen. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. Därför behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder: 
 
* Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljöLåter det spännande?
Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att ringa Avdelningschef, Clas Henriksson 070-2240045. 

Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Elektriker till Hede/Funäsdalsområdet sökes

Verksamhetsbeskrivning Hede Elbyrå installerar så väl nytt som renovering av installationer och golvvärme mm främst i västra Härjedalen. Vi har även försäljning av kapitalvarorna samt brandlarm och vi tillhandahåller även installationsmaterialet vid behov. Hede Elbyrå AB har Hede som utgångspunkt men våra elektriker jobbar i hela Härjedalen & södra Jämtland. Kompetens och arbetsbeskrivningbeskrivning Vi söker dig som är erfaren och självgående Elektriker... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Hede Elbyrå installerar så väl nytt som renovering av installationer och golvvärme mm främst i västra Härjedalen. Vi har även försäljning av kapitalvarorna samt brandlarm och vi tillhandahåller även installationsmaterialet vid behov. Hede Elbyrå AB har Hede som utgångspunkt men våra elektriker jobbar i hela Härjedalen & södra Jämtland.

Kompetens och arbetsbeskrivningbeskrivning
Vi söker dig som är erfaren och självgående Elektriker som självständigt kan lägga upp och planera dina egna arbeten. Du har självklart de utbildningar och behörighetskrav som krävs enligt gällande branschkrav.

Våra Elektriker utgår från Hede och du har tillgång av arbets/servicebil för att utföra installationer i främst området Hede/Vemdalen/Funäsdalen. Visa mindre

Fibertekniker Härjeåns Nät

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu en Fibertekniker till Funäsdalen. Är du vår nya Fibertekniker? I Härjeåns fibernät sker drift- och underhållsarbeten kontinuerligt och som Fibertekniker hjälper du till vid ny- och ombyggnationer av nätet där förberedande arbete kan... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu en Fibertekniker till Funäsdalen.
Är du vår nya Fibertekniker?
I Härjeåns fibernät sker drift- och underhållsarbeten kontinuerligt och som Fibertekniker hjälper du till vid ny- och ombyggnationer av nätet där förberedande arbete kan vara duktgrävning och markarbete. Du arbetar även med felavhjälpning på optoutrustning och ledningar inom vårt nätområde. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus och utomhus där våra kunder är företag och privatpersoner.
Kvalifikationer
Gymnasial utbildning eller motsvarande samt B-körkort.
Vem är du?
Som person är du flexibel och har en god förmåga att lösa problem som dyker upp. Du kommer att ingå i ett team där det är viktigt att samarbeta för att teamet ska nå de uppsatta målen och du ska även kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt på din personliga inställning och din vilja att lära dig. Du har en god känsla för service och har ständigt kunden i fokus, både internt och externt. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter. Under kortare tidsperioder kan du behöva arbeta och bo på annan ort. Beredskap ingår i arbetet vilket innebär att du under perioder och utanför arbetstid behöver vara anträffbar för att utföra arbete när behov uppstår.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och Härjeåns tillämpar 4 månaders provanställning. Tillträdesdag sker enligt överenskommelse och placeringsort är Funäsdalen.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Fibertekniker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2021-10-24.
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Mats Dahlgren, Platschef Funäsdalen, [email protected], 0680-243 11
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Servicetekniker inom vattenkraft med el-kompetens, Sveg

Ansök    Sep 22    One Nordic AB    Automationselektriker
. Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!   ONE Nordic Hydro AB ansvarar för drift och underhåll av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven.   Vi ser ett ökat behov av e... Visa mer
.

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!
 
ONE Nordic Hydro AB ansvarar för drift och underhåll av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven.
 
Vi ser ett ökat behov av el-kompetens och nu söker vi därför el-kunnig servicetekniker till vår verksamhet i Svegsområdet.
  
Arbetsuppgifter 
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med såväl drift och underhåll enligt förutbestämda planer som med akut felavhjälpande underhåll och reparationer. Du arbetar både självständigt och i team bestående av andra servicetekniker, underhållsingenjörer och projektledare. Ni tillsammans ansvarar för att serva vår kund på bästa möjliga sätt. 

Arbetet är fritt och omväxlande. Du utgår från etableringen i Sveg, men resor och arbete på annan ort kan förekomma. Beredskap ingår i tjänsten. 
  
Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom el/automation eller motsvarande och ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenheter/kunskap om, motordrifter, ström- och frekvensomriktare, systematisk felsökning och schemaläsning, PLC- och HMI-erfarenhet, kunskap inom instrumentering, är meriterande. 

Som person är du social, initiativrik, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Du är driven, har hög serviceanda och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk. 
  
Tjänsten kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. 

Varför ska du välja oss?
One Nordic är ett företag med lång tradition, gedigen erfarenhet och vind i seglen. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. Därför behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder: 
 
* Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljöLåter det spännande?
Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att ringa Avdelningschef, Rickard Stenberg, 070-2696432. 

Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Hede Företagargrupp söker Vaktmästare

Hede Företagargrupp söker vaktmästare Hede Företagargrupp är en ideell förening som arbetar för utveckling av området runt Hede i Sonfjällsbygden, Härjedalen. Vi startade redan på 1960-talet men under de senaste åren har vår verksamhet växt med många olika ben och söker därför nu en vaktmästare som kan vara med på vår resa framåt! Vilka är vi: Hede Företagargrupp med ett 90 tal medlemsföretag Hede Vemdalens Industrifastigheter: ett 30-tal hyreslägenhe... Visa mer
Hede Företagargrupp söker vaktmästare


Hede Företagargrupp är en ideell förening som arbetar för utveckling av området runt Hede i Sonfjällsbygden, Härjedalen. Vi startade redan på 1960-talet men under de senaste åren har vår verksamhet växt med många olika ben och söker därför nu en vaktmästare som kan vara med på vår resa framåt!


Vilka är vi:
Hede Företagargrupp med ett 90 tal medlemsföretag
Hede Vemdalens Industrifastigheter: ett 30-tal hyreslägenheter
Hede Camping med Hedes aktivitetsområde
Hede Framåt
Hede Turistinformation
Sonfjället Natur & Kultur med utställning och butiksdel
Boka Härjedalen of Sweden - förmedling av boende och lokaler
Hede Vemdalens golfbana - utarrenderad till golfklubbenArbetsuppgifter:
Vaktmästarsysslor inom hela verksamheten, såsom
Yttre & inre fastighetsskötsel
Skötsel av markytor
Skötsel av badanläggning
Besiktning av lägenheter och stugor
Åtgärda felanmälningar
Vanligt förekommande vaktmästarsysslor
Helg och jourarbete kommer att förekommaVi söker:
Personen vi söker ska vara händig, strukturerad, lösnings- och målfokuserad och ha ett gott ordningssinne. Du ska vara van att arbeta i ett högt tempo, vara flexibel då ingen dag är den andra lik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Körkort har vi som krav och körkort för motor- och röjsåg är meriterande. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.


Startdatum: 1 november eller efter överenskommelse. 6 månaders provanställning
Omfattning: 100%
Lön: Enligt avtal.

Sista ansökningsdag: 24 sept, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Frågor samt ansökningarna med CV och personligt brev skickas via mail till:
Eva Eriksson,Verksamhetsansvarig Hede Företagargrupp [email protected]


Mer info:
www.hedeforetagargrupp.se
www.sonfjallsbygden.se
www.bokaharjedalen.se Visa mindre

Fastighetsskötare SkiStar Vemdalen

Arbetet innebär övergripande fastighetsskötsel i våra egna fastigheter men också i våra förmedlade objekt. Du kommer arbeta med regelbundet underhåll och service av fastigheter, där felavhjälpning inom El/Vitvaror, ventilation, snickeri och VVS är mest frekventa, men som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och som fastighetsskötare har du en central roll i den dagliga d... Visa mer
Arbetet innebär övergripande fastighetsskötsel i våra egna fastigheter men också i våra förmedlade objekt. Du kommer arbeta med regelbundet underhåll och service av fastigheter, där felavhjälpning inom El/Vitvaror, ventilation, snickeri och VVS är mest frekventa, men som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och som fastighetsskötare har du en central roll i den dagliga driften av anläggningen. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela området. Som Fastighetsskötare är du engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Vi arbetar ofta under högt tempo, så det är viktigt att du är stresstålig och kan prioritera arbetsuppgifterna.
Din profil
Arbetet passar dig som är engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Vi söker dig som är en lagspelare och trivs att jobba med ett helhetsansvar och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare tror vi att du som person är flexibel, prestigelös och kan ta egna initiativ och även hantera administrativa uppgifter. Du kan utan problem kunna utföra arbeten på hög höjd såsom från stege, uppe på tak, vid behov med hjälp av skylift, byggställning och/eller fallskyddsutrustning.
Förkunskapskrav/utbildning
Fastighetsteknisk/driftteknisk utbildning eller motsvarande. B-körkort och datavana
Meriterande
Tidigare erfarenhet av arbete med fastighetsskötsel Förarbevis för traktor & arbete på väg utb Skyliftsutbildning Fallskyddsutbildning samt vana av arbete på hög höjd Erfarenhet av att arbeta i turism branschen Erfarenhet av brandskyddsarbete Behörig anläggningsskötare för automatiska brandlarm Annan utbildning eller erfarenhet inom fastighetsteknik, el, vvs, bygg, måleri eller liknande God kunskap i engelska språket
Anställningsperiod
Säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Visa mindre

Vaktmästare

Vi söker händiga medarbetare som vill ta hand om vår verksamhet och se till att vi erbjuder alla våra gäster fantastiska fjällupplevelser. Arbetsuppgifterna är allt mellan sophantering och snöskottning till snickerier och målning. Sedan blir det en och annan glödlampa som skall bytas också. Ni blir ett litet team som skall se till att allt fungerar på vårt hotell, vandrarhem, förmedlade lägenheter och i våra 3 restauranger alla dagar i veckan. Uppgifterna ... Visa mer
Vi söker händiga medarbetare som vill ta hand om vår verksamhet och se till att vi erbjuder alla våra gäster fantastiska fjällupplevelser.
Arbetsuppgifterna är allt mellan sophantering och snöskottning till snickerier och målning. Sedan blir det en och annan glödlampa som skall bytas också.
Ni blir ett litet team som skall se till att allt fungerar på vårt hotell, vandrarhem, förmedlade lägenheter och i våra 3 restauranger alla dagar i veckan. Uppgifterna blir en mix av rutinuppdrag, som till exempel brandsäkerhet och större projekt. Men mest av allt alla de små uppdrag som behöver åtgärdas här och nu, innan nästa gäst anländer!
Du är kreativ, flexibel och lösningsorienterad samt en god teamplayer. Vi ser helst att du har bred erfarenhet och har du en hantverksmässig utbildning i grunden är det meriterande. B-körkort är ett krav och har du förarbevis för hjullastare är detta också meriterande. Visa mindre

Vi söker butiks/reservdels personal

Arbetsuppgifter: Som butiks -och reservdelsansvarig arbetar du med att: Ta emot våra kunder både via telefon och över disk i reservdelsfrågor och att arbeta med försäljning, lagerhantering, bokning av arbetsorder mm. Den person vi söker ska vara serviceinriktad trivs med ett högt tempo, gillar att ha kundkontakt, är ordningsam, flexibel och är bra på att kommunicera. Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet av -Butiksarbete -Personbilskunnig -Ord... Visa mer
Arbetsuppgifter:
Som butiks -och reservdelsansvarig arbetar du med att:
Ta emot våra kunder både via telefon och över disk i reservdelsfrågor och att arbeta med försäljning, lagerhantering, bokning av arbetsorder mm.
Den person vi söker ska vara serviceinriktad trivs med ett högt tempo, gillar att ha kundkontakt, är ordningsam, flexibel och är bra på att kommunicera.
Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet av
-Butiksarbete
-Personbilskunnig
-Orderhantering
- God datorvana
-God kunskap i svenska i både tal och skrift
-God kunskap i engelska
-Stresstålig
-Serviceinriktad
- B-körkort Visa mindre

Vindkraftstekniker

Ansök    Jun 9    Nordex Sverige AB    Industrielektriker
Nordex Sweden is now looking for a new Service Technician to our Windfarm in Åndberg (Sveg/Lillhärdal). As a Service Technician at Åndberg Windfarm you will work in a team of technicians and your main responsibilities are fault clearance and maintenance of the turbines. YOUR TASKS The main tasks conclude: Simple repairs of turbines and fault-finding Complex repair processes in collaboration with technical support Planned maintenance/inspection activities... Visa mer
Nordex Sweden is now looking for a new Service Technician to our Windfarm in Åndberg (Sveg/Lillhärdal).
As a Service Technician at Åndberg Windfarm you will work in a team of technicians and your main responsibilities are fault clearance and maintenance of the turbines.

YOUR TASKS
The main tasks conclude:
Simple repairs of turbines and fault-finding
Complex repair processes in collaboration with technical support
Planned maintenance/inspection activities (sometimes with subcontractors)
Completing and archiving service and work reports in company database
Active contribution to safety awareness and improvements


YOUR PROFILE
The requirements for the position are:
Electrical on vocational or higher level
Minimum of three years of hydraulic, electrical experience
Ability to work using computers (experience with Windows OS, Microsoft Office and SAP is considered beneficial)
Ability to solve problems and think analytically
Ability to communicate proficiently using English
A “can do” attitude and team working skills
Flexibility in working time and area


Additional Information
You will need to meet the physical demands of working in the turbines - working in heights and climbing. Therefore you will need to pass a medical check before you start working with us.
You will need to use English on the job since many instructions, trainings and internal communications are available only in English.
The job requires occasional traveling within Sweden and sometimes abroad, for example to our training academy in Germany or Ireland.
In your role you will report to the Local Operations Manager responsible for Sweden.
Check out below link to see more information on how it is to work for Nordex Sweden:
https://api.jobilla.com/careers/nordex-energy-gmbh/lediga-jobb-j4KTp#/
Any open questions? Feel free to get in touch with us!

Contact information
Piotr Juszczak
Local Operations Manager
[email protected]

Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
[email protected] Visa mindre

Liftvärd i Lofsdalen Bike Park

Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Lofsdalens Fjällanläggningar AB d... Visa mer
Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h
Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.
Säsongen startar i den 29 juni och pågår till mitten av september .
Är du redo för en fantastisk sommarsäsong?
Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En sommar med cykling, fjäll, friluftsliv och glädje.


Vi söker en liftvärd som ska köra sittlliften och hjälpa våra gäster vid liftstationerna så att de kan stiga på och av liften tryggt och säkert. Hjälpa till med cyklar mm. Sommartid används liften även mycket av vandrare, både upp och ner.
Som liftvärd träffar du så gott som alla anläggningens gäster och är en mycket viktig pusselbit för att få dem känna sig välkomna, trygga och väl omhändertagna på sin semester.
Du ska vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i, älska att vara ute och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.
Du ska kunna integrera och kommunicera med våra gäster, kunna svara på frågor och med ett leende se till att våra gäster trivs.
Vi kallar på intervjuer, löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsten är tillsatt.
I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild. Visa mindre

SkiStar Vemdalen söker Fastighetsskötare

Arbetet innebär övergripande fastighetsskötsel i våra egna fastigheter men också i våra förmedlade objekt. Du kommer arbeta med regelbundet underhåll och service av fastigheter, där felavhjälpning inom El/Vitvaror, ventilation, snickeri och VVS är mest frekventa, men som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och som fastighetsskötare har du en central roll i den dagliga driften av anlägg... Visa mer
Arbetet innebär övergripande fastighetsskötsel i våra egna fastigheter men också i våra förmedlade objekt. Du kommer arbeta med regelbundet underhåll och service av fastigheter, där felavhjälpning inom El/Vitvaror, ventilation, snickeri och VVS är mest frekventa, men som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och som fastighetsskötare har du en central roll i den dagliga driften av anläggningen. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela området.
Som Fastighetsskötare är du engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Vi arbetar ofta under högt tempo, så det är viktigt att du är stresstålig och kan prioritera arbetsuppgifterna. Tillsammans med våra kollegor skapa vi minnesvärda upplevelser för våra gäster.
Arbetet passar dig som är engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Vi söker dig som är en lagspelare och trivs att jobba med ett helhetsansvar och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare tror vi att du som person är flexibel, prestigelös och kan ta egna initiativ och även hantera administrativa uppgifter. Du kan utan problem kunna utföra arbeten på hög höjd såsom från stege, uppe på tak, vid behov med hjälp av skylift, byggställning och/eller fallskyddsutrustning. Visa mindre

Linjemontör Härjeåns

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät, men våra kunder finns i hela Skandinavien. Vårt huvudkontor finns i Sveg och vi har lokalkontor i Funäsdalen, Hede, Ånge och Bräcke. Härjeåns Nät söker nu Linjemontör till både Ångeområdet och till Sveg. Härjeåns som arbetsgivare Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på b... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät, men våra kunder finns i hela Skandinavien. Vårt huvudkontor finns i Sveg och vi har lokalkontor i Funäsdalen, Hede, Ånge och Bräcke. Härjeåns Nät söker nu Linjemontör till både Ångeområdet och till Sveg.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Är du vår nya Linjemontör?
Som Linjemontör ingår du i vårt viktiga uppdrag att säkerställa eldistributionen till företagets kunder. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där fokus är att samarbeta för att gruppen ska nå sina uppsatta mål samtidigt som du ska ta ett eget ansvar för din del i projektet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är
· Ny- och ombyggnad samt drift- och underhållsarbeten inom nätområdet
· Felavhjälpning på elnätet inom nätområdet
· Hantering av kopplingssedlar, driftorder och arbetsbegäran
· Elsäkerhetsledare
· Löpande kontakter med berörda markägare och entreprenörer
Kvalifikationer
Du behöver en gymnasial utbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande och B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet som linjemontör/distributionselektriker, erfarenhet från underhåll och drift av elanläggningar/elinstallationer. Även certifierad EBR-elektriker är meriterande.
Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta i ett härligt gäng och känna dig som en viktig pusselbit i verksamheten. Du är en lagspelare med positiv inställning och god samarbetsförmåga som ser möjligheter i stället för hinder. Vi värdesätter om du är initiativ- och handlingskraftig och alltid sätter kunden i fokus. Du är en kommunikativ, positiv och utåtriktad person med ett logiskt tänk och som vill vara ett gott föredöme som representant för ditt företag. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och har viss datavana eftersom det krävs för att hantera felavhjälpning och rapportering. Du är en ansvarsfull person som arbetar med ordning och reda runtomkring dig. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och erfarenheter och vi ser inga problem om du är i början av din karriär då det viktiga är att du har den rätta inställningen och rätt grundkompetens. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 4 månaders provanställning. Tillträde är snarast och placeringsort är Ångeområdet och Sveg.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Linjemontör Ånge eller Linjemontör Sveg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2021-07-31.
Om du har några frågor får du gärna kontakta
Patrik Öh, Områdeschef Ånge, [email protected], 0680-242 79
Erik Trygg, Områdeschef Sveg, [email protected], 0680-242 86
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Cykeluthyrare - Lofsdalen Bike Park

Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng? Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB. Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express. Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt. Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, ... Visa mer
Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng?
Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB.
Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express.
Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt.
Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, mestadels downhilll & XC cyklar ifrån GIANT, KONA, SCOTT och BERGAMONT. Vi hyr även ut utrustning så som skydd, hjälmar, handskar mm.
Du får gärna ha kunskaper i hur man servar dämpare, byter kedjeväxlare, bromsar mm
Arbetsuppgifterna består bla av att :
* Hyra ut cyklar och skyddsutrustning
* Ta emot och hantera förbokningar
* Serva cyklar (dagligen)
* Reparera cyklar
* Beställa delar mm
Säsongen börjar i juni och pågår till mitten av sept.
Möjlighet till förlängning över vintern kan finnas. (tex skiduthyrning, liftbiträde, skidlärare etc)
Personalboende finns. Visa mindre

Underhållsmekaniker Härjeåns

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Underhållsmekaniker till Sveg. Är du vår nya Underhållsmekaniker? Som Underhåll... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Underhållsmekaniker till Sveg.
Är du vår nya Underhållsmekaniker?
Som Underhållsmekaniker ingår du i organisationens Service- och Underhållsavdelning och avdelningens uppdrag är bl a att säkerställa en god och säker funktion av produktionsutrustning, maskiner och inventarier. Du kommer att arbeta med mekaniskt underhåll där dina uppgifter blir att arbeta med felsökning, reparationer och förbättringar i hela anläggningen. Du arbetar också tillsammans med elektriker och operatörer med förbättringar för ökad driftsäkerhet och problemlösningar vid driftstörningar.
Kvalifikationer
Gymnasial utbildning med inriktning mot industriteknik och underhåll eller motsvarande utbildning samt B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med mekaniskt underhållsarbete inom industri samt om du har utbildning eller motsvarande erfarenhet av svetsning.
Vem är du?
Som person är du uthållig, serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Du behöver ha en god social kompetens och tycka om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt med stor noggrannhet. Eftersom stor del av tjänsten är inriktad mot förebyggande, avhjälpande underhåll och problemlösning har du en god förmåga att lösa uppkomna problem.
Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträdesdag sker enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Underhållsmekaniker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2021-05-31.
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Magnus Sjöberg, Underhållschef, [email protected], 0680-243 09
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Johan Eggen, Facklig kontaktperson, [email protected], 0680-244 30
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Cykeluthyrare - Lofsdalen Bike Park

Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng? Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB. Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express. Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, m... Visa mer
Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng?
Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB.
Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express.
Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt
Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, mestadels downhilll & XC cyklar ifrån GIANT, KONA, SCOTT och BERGAMONT. Vi hyr även ut utrustning så som skydd, hjälmar, handskar mm.
Du får gärna ha kunskaper i hur man servar dämpare, byter kedjeväxlare, bromsar mm
Arbetsuppgifterna består bla av att :
* Hyra ut cyklar och skyddsutrustning
* Ta emot och hantera förbokningar
* Serva cyklar (dagligen)
* Reparera cyklar
* Beställa delar mm
Säsongen börjar i juni och pågår till mitten av sept.
Möjlighet till förlängning över vintern kan finnas. (tex skiduthyrning, liftbiträde, skidlärare etc)
Personalboende finns. Visa mindre

Vaktmästare

Lofsdalen är "den lilla byn med de stora möjligheterna". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h. Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en fjällort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation... Visa mer
Lofsdalen är "den lilla byn med de stora möjligheterna". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h. Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en fjällort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation och sköter marknadsföring av boenden och samtliga reseanledningar i Lofsdalen. Vi är ett team på 7 personer som jobbar året om med reception, bokning, fastighetsservice och ekonomi.
---
Nu söker vi en händig, arbetsvillig och prestigelös vaktmästare. Tjänsten är varierande och du kommer att se till att alla våra stugor/fjällhus vi hyr ut håller den standarden som vi, våra gäster och stugägare kräver. I arbetet ingår såväl fastighetsskötsel och städning.
För att passa i rollen behöver du vara flexibel att jobba med olika arbetsuppgifter. Du behöver vara både serviceinriktad och stresstålig. Vi är beroende av samarbete och det är därför viktigt att du är en lagspelare. Du behöver också vara kunnig och händig inom fastighets-skötsel.
Vi är ett tajt och prestigelöst team som växer och blir fler i takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar och vårt utbud växer. Vi ser fram emot att få med dig på resan!
Varaktighet: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: dagtid måndag-söndag på rullande schema under turistsäsongerna och dagtid måndag - fredag under övriga perioder. Jourtjänstgöring ingår.
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Juni 2021
Förmåner: Säsongskort på liftkort ingår i tjänsten samt fina rabatter på boende, skidhyra mm
Bostad: Du behöver du vara bosatt i Lofsdalen med omnejd, företaget kan till viss del hjälpa till med boende.
Ansökan: Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
I din ansökan vill vi se, personligt brev och CV.
I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta. Visa mindre

Cykeluthyrare - Lofsdalen Bike Park

Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng? Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB. Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express. Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, m... Visa mer
Vill du bli en del av vårt Bike Park gäng?
Lofsdalen Bike Park är en del av Lofsdalens Fjällanläggningar AB.
Lofsdalen Bike Park består idag av ca 16 km fördelade på 8 leder som alla utgår ifrån vår 6-stolslift, Lången Express.
Vi söker dig som vill arbeta i vår cykeluthyrning i sommar. Du ska ha erfarenhet av cyklar, cykelservice och självklart stor servicekänsla med våra gäster. Du arbetar självständigt och effektivt
Vi har ca 100 cyklar för uthyrning, mestadels downhilll & XC cyklar ifrån GIANT, KONA, SCOTT och BERGAMONT. Vi hyr även ut utrustning så som skydd, hjälmar, handskar mm.
Du får gärna ha kunskaper i hur man servar dämpare, byter kedjeväxlare, bromsar mm
Arbetsuppgifterna består bla av att :
* Hyra ut cyklar och skyddsutrustning
* Ta emot och hantera förbokningar
* Serva cyklar (dagligen)
* Reparera cyklar
* Beställa delar mm
Säsongen börjar i juni och pågår till mitten av sept.
Möjlighet till förlängning över vintern kan finnas. (tex skiduthyrning, liftbiträde, skidlärare etc)
Personalboende finns. Visa mindre

Vikarierande Drifttekniker Härjeåns

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Drifttekniker för ett halvårs vikariat i Sveg med möjlighet till en tillsvidare... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Drifttekniker för ett halvårs vikariat i Sveg med möjlighet till en tillsvidareanställning.
Är du vår nya vikarierande Drifttekniker?
Som Drifttekniker kommer du huvudsakligen att arbeta med att upprätthålla fabrikens produktionsprocesser så att uppsatta produktionsmål uppnås på ett så effektivt sätt som möjligt. Du kommer även att arbeta med att undersöka, felsöka och dokumentera driftförhållanden i syfte att optimera produktionsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår övervakning och att säkerställa funktionalitet av apparaturer i processanläggningen och fabriksområdet.
Kvalifikationer
Du behöver en högskoleexamen eller YH-utbildning inom driftteknik, kraft och värme eller motsvarande utbildning. Alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom erfarenhet från tidigare arbete inom kraftvärmeproduktion, inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet. B-körkort.
Vem är du?
Som person är du självgående, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du behöver ha en god social kompetens och tycka om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har stor förmåga att arbeta självständigt med stor noggrannhet. Du är van att sköta dokumentation och kan hantera rapporter och manualer. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Anställningsvillkor
Tjänsten är ett vikariat på heltid under perioden 2021-05-01 – 2021-10-31 med möjlighet till tillsvidareanställning. Skiftarbete och beredskap kan förekomma. Tillträdesdag är snarast och placeringsort är Sveg.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Vikarierande Drifttekniker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2021-05-14.
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Björn Ameck, Driftchef, [email protected], 0680-244 22
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Johan Eggen, Facklig kontaktperson, [email protected], 0680-244 30
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Vi söker nu en Elektriker till avdelningen Lift/Pist

Ansök    Apr 9    SkiStar AB    Driftelektriker
Vi söker Dig som har relevant teknisk bakgrund och som är villig att utvecklas inom området. Vi ser också att du är positiv och vill ge våra gäster minnesvärda fjällupplevelser. Övergripande innehåll för tjänsten Du kommer att jobba med drift och underhåll av våra liftar, snösystem och övriga tekniska installationer. Vi ser gärna att du åker både skidor och skoter då arbetsplatsen är inom alla våra tre skidområden. Utbildningskrav · El utbildnin... Visa mer
Vi söker Dig som har relevant teknisk bakgrund och som är villig att utvecklas inom området. Vi ser också att du är positiv och vill ge våra gäster minnesvärda fjällupplevelser.
Övergripande innehåll för tjänsten
Du kommer att jobba med drift och underhåll av våra liftar, snösystem och övriga tekniska installationer. Vi ser gärna att du åker både skidor och skoter då arbetsplatsen är inom alla våra tre skidområden.
Utbildningskrav
· El utbildning på gymnasienivå eller motsvarade utbildning.
· Körkorts klass B
· Förarbevis snöskoter
· Ska klara läkarundersökning för arbete på hög höjd.
Meriterande
· ECY certifikat.
· Kunskaper i drift och underhåll av elmotorer
· Kunskaper inom styr och reglerteknik.
· Kunskaper inom el och datakommunikation.
· Kunskaper inom fastighetsel.

Din profil
Som person är du professionell, självständig och har förmåga att se helheten. Vidare är du oerhört flexibel och serviceinriktad. Du är tydlig i din kommunikation men samtidigt ödmjuk i ditt arbetssätt gentemot medarbetare och kollegor. Vi tror att du är trygg i dig själv, kommunikativ och har lätt för att motivera och engagera dina medarbetare samt är en effektiv organisatör. Du har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med såväl interna som externa parter.
Vår värdegrund är något som vi ser som en självklarhet att alla våra medarbetare ställer upp på.
Människors lika värde är en självklarhet
Oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning eller ålder ska vi behandla och möta våra medmänniskor lika
Alla medarbetare ansvarar gemensamt för att motverka handlingar som avser ovälkommet uppträdande och som kan uppfattas som en kränkning av medarbetares integritet
Varje medarbetare har rätt att bli respekterad för de hon eller han är.
SkiStar har nolltolerans mot alla former av diskriminering, trakasserier, sexuella trakasserier och kränkande särbehandling Visa mindre

Cykelreparatör/Butiksbiträde/Säljare

Söker personal inför sommaren 2021. Ser gärna att sökande har kunskaper/erfarenhet sedan tidigare av cyklar. Butiksbiträde/Säljare Cykelreparationer av främst typen mountainbike. Viss utbildning kan ske på plats. Tidsperiod 15/6-15/8-21 Visa mer
Söker personal inför sommaren 2021.
Ser gärna att sökande har kunskaper/erfarenhet sedan tidigare av cyklar.
Butiksbiträde/Säljare
Cykelreparationer av främst typen mountainbike.
Viss utbildning kan ske på plats.
Tidsperiod 15/6-15/8-21 Visa mindre

Industrielektriker Härjeåns

Ansök    Mar 18    Härjeåns Kraft AB    Industrielektriker
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Industrielektriker till Sveg. Är du vår nya Industrielektriker? Som Industriel... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Industrielektriker till Sveg.
Är du vår nya Industrielektriker?
Som Industrielektriker kommer du huvudsakligen att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll i drift, ställverk och elmaskiner. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att göra felsökning, nyinstallation och att arbeta med ständiga förbättringar.
Kvalifikationer
Gymnasial utbildning inom el med inriktning mot industri, drift och underhåll eller motsvarande utbildning samt B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete inom industri samt om du har utbildning med inriktning mot styr- och reglerteknik.
Vem är du?
Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Du behöver ha en god social kompetens och tycka om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt med stor noggrannhet. Eftersom stor del av tjänsten är inriktad mot förebyggande, avhjälpande underhåll och problemlösning har du en god förmåga att lösa uppkomna problem. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Beredskap ingår i arbetet vilket innebär att du under perioder och utanför arbetstid behöver vara anträffbar för att utföra arbete när behov uppstår. Skiftarbete kan förekomma. Tillträdesdag sker enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Industrielektriker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2021-05-14.
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Magnus Sjöberg, Underhållschef, [email protected], 0680-243 09
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Johan Eggen, Facklig kontaktperson, [email protected], 0680-244 30
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Fibertekniker Härjeåns

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät, men våra kunder finns i hela Skandinavien. Vårt huvudkontor finns i Sveg och vi har lokalkontor i Funäsdalen, Hede, Ånge och Bräcke. Vi söker nu en Fibertekniker till Sveg. Är du vår nya Fibertekniker? I Härjeåns fibernät sker drift- och underhållsarbeten kontinuerligt och som Fibertekniker hjälp... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät, men våra kunder finns i hela Skandinavien. Vårt huvudkontor finns i Sveg och vi har lokalkontor i Funäsdalen, Hede, Ånge och Bräcke. Vi söker nu en Fibertekniker till Sveg.
Är du vår nya Fibertekniker?
I Härjeåns fibernät sker drift- och underhållsarbeten kontinuerligt och som Fibertekniker hjälper du till vid ny- och ombyggnationer av nätet där förberedande arbete kan vara duktgrävning och markarbete. Du arbetar även med felavhjälpning på optoutrustning och ledningar inom vårt nätområde. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus och utomhus där våra kunder är företag och privatpersoner.
Kvalifikationer
Gymnasial utbildning eller motsvarande samt B-körkort.
Vem är du?
Som person är du flexibel och har en god förmåga att lösa problem som dyker upp. Du kommer att ingå i ett team där det är viktigt att samarbeta för att teamet ska nå de uppsatta målen och du ska även kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt på din personliga inställning och din vilja att lära dig. Du har en god känsla för service och har ständigt kunden i fokus, både internt och externt. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter. Under kortare tidsperioder kan du behöva arbeta och bo på annan ort. Beredskap ingår i arbetet vilket innebär att du under perioder och utanför arbetstid behöver vara anträffbar för att utföra arbete när behov uppstår.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 4 månaders provanställning. Tillträdesdag sker enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Fibertekniker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2021-04-09.
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Mattias Mirårs, Fibermarknadschef, [email protected], 0680-242 76
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Pasi Lamminniemi, Facklig kontaktperson, [email protected], 0680-243 55
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Vindkraftstekniker - Skaftåsen (Sveg/Lillhärdal)

Nu söker vi Servicetekniker med med placering på Skaftåsen Vindkraftpark söder om Sveg. Vilka är mina arbetsuppgifter? Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och omväxlande arbete där du ansvarar för service och underhåll av vindkraftverk hos våra kunders vindkraftsparker. Du kommer att utföra förbättringsåtgärder och modifieringar samt delta i beredskap vid behov. Du får chans att använda dina kunskaper inom el och mekanik där du självständigt lös... Visa mer
Nu söker vi Servicetekniker med med placering på Skaftåsen Vindkraftpark söder om Sveg.


Vilka är mina arbetsuppgifter?


Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och omväxlande arbete där du ansvarar för service och underhåll av vindkraftverk hos våra kunders vindkraftsparker.
Du kommer att utföra förbättringsåtgärder och modifieringar samt delta i beredskap vid behov.
Du får chans att använda dina kunskaper inom el och mekanik där du självständigt löser problem på plats för att säkerställa hög driftsäkerhet och ge utmärkt service till våra kunder.
Säkerställa att arbetet på plats alltid utförs med säkerhet som högsta prioritet. Vid elarbeten arbetar vi efter svensk elstandard (SS-EN 50110-1), du skall efter utbildning vara beredd att ta rollen som elsäkerhetsledare.
Ansvara för rapportering och dokumentation av ditt arbete.
Arbetsleda, koordinera och följa upp jobb utförda av underentreprenörer.
För oss är vår personals kunskap och engagemang vår framgång. Du kommer därför inleda din anställning med en utbildningsperiod på Siemens Gamesas utbildningcenter i Danmark, Spanien eller Tyskland.Vad krävs av mig?


Du har lägst en gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Utbildning inom el, hydraulik eller mekanik kan ses som meriterande.
Vi ser även att du har några års arbetslivserfarenhet inom vindkraft, el, mekanik eller hydraulik.
Körkort är ett krav i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska.
Som person är du initiativrik och kundfokuserad med en hög servicekänsla. Vi tror att du har ett genuint tekniskt intresse, gillar att lära dig nya saker och att självständigt lösa problem.
Du är ansvarsfull, noggrann och har ett högt säkerhetsmedvetande.
Du är bekväm med att arbeta på höga höjder.
Vi ser gärna en kandidat som bor eller vill bosätta sig i närregionen.
Du är resvillig och flexibel då våra kunders vindparker är utspridda över ett stort geografiskt område.
God datorvana är ett krav.Vad kan Siemens Gamesa Renewable Energy erbjuda mig?
Vi erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt, globalt företag i framkant av grön teknik. Vårt arbetsklimat är öppet, inspirerande och internationellt och vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.


Urval görs löpande till tjänsten och vi ser gärna att du ansöker redan idag. Din ansökan består av ditt CV och ett brev på engelska där du motiverar varför du vill bli vår nya kollega. Ansök via knappen "Ansök här".


I enlighet med AFS 2019:03 kommer Siemens Gamesa Renewable Energy att genomföra en medicinsk kontroll för höjdarbete på slutkandidaterna i processen.


För vidare information om tjänsten och/eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Johan Sjöström, Operations Manager, [email protected]. Visa mindre

Driftstekniker till va- avdelningen i Sveg med placering i Lofsdalen

Vi söker en driftstekniker till va- avdelningen i Sveg med placering i Lofsdalen Har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb? Välkommen att söka jobb som driftstekniker hos Vatten och Miljöresurs. Vilka är vi? Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi pr... Visa mer
Vi söker en driftstekniker till va- avdelningen i Sveg med placering i Lofsdalen
Har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb? Välkommen att söka jobb som driftstekniker hos Vatten och Miljöresurs.
Vilka är vi?
Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vi ansvarar även för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar i Bergs och Härjedalens kommuner. Vatten och Miljöresurs omsätter cirka 110 miljoner och har cirka 70 medarbetare. Inom bolaget finns fyra driftområden för va-verksamheten och det är till driftområde Sveg med placering i Lofsdalen som vi söker en medarbetare.
Dina arbetsuppgifter
Som driftstekniker inom va arbetar du i huvudsak med drift och underhåll av vattenverk, avloppsreningsverk, pumpstationer och ledningsnät.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tillsyn, reparation och underhåll av våra driftanläggningar. Rörläggning, reparation, byggnation och underhåll av ledningsnäten med mera är också en del av tjänsten. Beredskapstjänstgöring ingår efter provanställning eller när tillräcklig erfarenhet finns.
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som driftstekniker krävs det att du har lätt att samarbeta med andra, men även att du ska kunna arbeta självständigt och under eget ansvar. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från arbete inom va-processteknik. Eftergymnasial utbildning till va-drifttekniker är att föredra, men minst någon teknisk gymnasieutbildning som bas. Tidigare erfarenhet av rörläggning är meriterande. Annan motsvarande kompetens kan vara aktuell.
Meriterande är kunskap inom styr- och reglerteknik , datoriserad driftövervakning samt reparationskunnande.
Följande är krav:
- B-körkort
- God datorvana
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Vi erbjuder
Fortlöpande branschspecifika utbildningar. T ex Livsmedelshygien, Provtagning, Säkerhet på väg
Tjänsten är heltid och innebär anställning tillsvidare, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning under 6 månader kommer att tillämpas.
En omväxlande och stimulerande anställning för dig med rätt inställning

Så ansöker du
Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden.
Lön enligt avtal.
Beredskapstjänstgöring ingår efter provanställning eller när tillräcklig erfarenhet finns.
Skicka ansökan, personligt brev, CV samt två referenser till [email protected]
Ange ”Drifttekniker Sveg-Lofsdalen ” i ämnesraden på ditt mail


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs!
Sista ansökningsdatum: 2021-03-21
Facklig representant: Håkan Westling, 010 - 25 15 381 Visa mindre

Vaktmästare

Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation o... Visa mer
Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation och sköter marknadsföring av boenden och samtliga reseanledningar i Lofsdalen. Vi är ett team på 5 personer som jobbar året om med reception, bokning, fastighetsservice och ekonomi.
---


Mitt under vintersäsongen 2020/2021 söker vi nu en händig, arbetsvillig och prestigelös vaktmästare. Tjänsten är varierande och du kommer att se till att alla våra stugor/fjällhus vi hyr ut håller den standarden som vi och våra gäster kräver. I arbetet ingår såväl fastighetsskötsel och städning.
För att passa i rollen behöver du vara flexibel att jobba med olika arbetsuppgifter. Du behöver vara både noggrann och stresstålig. Vi är beroende av samarbete och det är därför viktigt att du är en lagspelare. Du behöver också vara kunnig och händig inom fastighets-skötsel.


Varaktighet: Heltid, Säsongsanställning under perioden januari till april 2021.
Arbetstider: dagtid måndag-söndag på rullande schema samt jour
Lön: Enligt kollektivavtal
Förmåner: Säsongskort på liftkort ingår i tjänsten
Bostad: Under tjänstens varaktighet behöver du vara bosatt i Lofsdalen, företaget hjälper till med boende.


Ansökan: Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
I din ansökan vill vi se, personligt brev och CV.


I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


#jobbjustnu Visa mindre

Fordonstekniker

Vi söker dig! Ja just dig som vill jobba med oss, Tina, Ola och Henrik, på Svegs bästa bilverkstad om vi får säga det själva! Vi behöver nu förstärka vårt verkstadsteam med en tekniker till, så vill du bli en del i ett sammansvetsat Team som alltid levererar bästa tänkbara service till våra kunder så är det här chansen för dig. Hos oss får du arbeta i en auktoriserad Ekonomiverkstad där vi erbjuder kunder med lite äldre fordon bästa tänkbara service till... Visa mer
Vi söker dig! Ja just dig som vill jobba med oss, Tina, Ola och Henrik, på Svegs bästa bilverkstad om vi får säga det själva!

Vi behöver nu förstärka vårt verkstadsteam med en tekniker till, så vill du bli en del i ett sammansvetsat Team som alltid levererar bästa tänkbara service till våra kunder så är det här chansen för dig.

Hos oss får du arbeta i en auktoriserad Ekonomiverkstad där vi erbjuder kunder med lite äldre fordon bästa tänkbara service till rätt pris för Volkswagenkoncernens samtliga märken. Vi har även en Servicebuss som vi åker ut med till Vemdalen och Funäsdalen där vi erbjuder fullservice direkt på plats.

Du som söker tjänsten har fordonsteknisk utbildning eller så har du skaffat motsvarande kompetens på annat sätt. Vi ser gärna också att du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi är ett litet team så samarbete och en positiv inställning där man är beredd att hugga i där det behövs är egenskaper vi verkligen värdesätter. Det är också viktigt att du är noggrann i ditt arbete, flexibel och självgående. Vi har kul tillsammans på jobbet så humor och glimt i ögat gillas skarpt!

Hos oss får du jobba med Volkswagengruppens bilprogram som är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag.

Våra arbetsplatser kännetecknas av vår värdegrund: glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Sista ansökningsdag är 6 december, vi ser fram emot Din ansökan! Visa mindre