Lediga jobb som Industriell tillverkning i Härjedalen

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Ölbryggare till Lofsdalens Brygghus

Självständig Ölbryggare till Lofsdalen Brygghus Lofsdalens Brygghus (tidigare Orsholms Brygghus) söker en självständig bryggare till vår verksamhet. Utöver våra egna 7 ölsorter så brygger vi också öl till restaurangkedjan Brödernas samtliga restauranger. Vi söker dig som tillsammans med med oss vill driva samt utveckla bryggeriet. Bryggeriet ägs idag av tre kapitalstarka delägare/entreprenörer. En av delägarna är ett dotterbolag till Lofsdalens Fjällanläg... Visa mer
Självständig Ölbryggare till Lofsdalen Brygghus
Lofsdalens Brygghus (tidigare Orsholms Brygghus) söker en självständig bryggare till vår verksamhet. Utöver våra egna 7 ölsorter så brygger vi också öl till restaurangkedjan Brödernas samtliga restauranger.
Vi söker dig som tillsammans med med oss vill driva samt utveckla bryggeriet.
Bryggeriet ägs idag av tre kapitalstarka delägare/entreprenörer. En av delägarna är ett dotterbolag till Lofsdalens Fjällanläggningar och därigenom har vi en gemensam ekonomiavdelning mm. Vi ser gärna att vi hittar dig som är intresserad av att i framtiden tillsammans med oss bli delägare.
Tjänsten är en heltidstjänst och innebär att man i allra högsta grad är med i samtliga moment i att tillverka öl. Du behärskar samtliga moment i hantverket ölbryggning samt livsmedelshantering och rengöring.
I Brygghuset finns idag ett bryggverk på 1 kubik med 2 st 2 kubiks samt 3 st 1 kubiks jästankar. För tappning har vi en automatiserad tapplina för glasflaskor.
Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen" Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Stockholm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (492 m) ifrån toppen på 1125 möh. Brygghuset ligger i byns centrum.
I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild.
Vi kallar på intervjuer löpande. I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta. Visa mindre

ArcelorMittal söker produktionsplanerare

Vi söker nu produktionsplanerare till ArcelorMittal i Sveg. Beskrivning: I rollen som produktionsplanerare kommer du att ansvara för planering av produktion mot kundorder och mot fastställda lagernivåer. Du kommer biträda driftschefen i styrning av den dagliga driften där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att planera och leda den dagliga verksamheten i enlighet med företagets rutiner. Det innebär bland annat att arbeta med daglig styrning, per... Visa mer
Vi söker nu produktionsplanerare till ArcelorMittal i Sveg.

Beskrivning:
I rollen som produktionsplanerare kommer du att ansvara för planering av produktion mot kundorder och mot fastställda lagernivåer. Du kommer biträda driftschefen i styrning av den dagliga driften där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att planera och leda den dagliga verksamheten i enlighet med företagets rutiner. Det innebär bland annat att arbeta med daglig styrning, personalfördelning och kvalitetskontroller. Vidare kommer du arbeta aktivt med lagerstyrningsparametrar samt ansvara för inköp, utlagda tillverkningsordrar och legoproduktion från planerad till avslutad status. Du kommer aktivt arbeta med förbättringsarbete och ta ansvar för att företagets hela verksamhet bedrivs på bästa möjliga sätt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av produktionsplanering och tidigare arbetat inom tillverkande industri med produktions- och lagerstyrning. Som person ser vi att du är social med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett tydligt, bra och individanpassat sätt. Du trivs med ett strukturerat arbetssätt och är flexibel, stresstålig, problemlösningsorienterad och har förmågan att fatta självständiga beslut under press. Vidare ser vi att du har ett tekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem. Du ska ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställning/Omfattning/Tillträde
Tillsvidareanställning/Heltid/Enligt överenskommelse

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast månadslön

Övrig information:
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Sista dag för ansökan är 2023-09-03. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Operatör/Montör till Arcelor Mittal AB

Vi söker nu Operatör/Montör för uppdrag hos Armat i Sveg. Beskrivning: Vi söker nu en medarbetare för uppdrag hos Armat i Sveg. Tjänsten avser produktionsarbete, med varierande arbetsuppgifter beroende på orderläget. Beroende på dina förkunskaper kommer du att få en anpassad introduktion och upplärning för din roll. Vi sätter stort värde i att du som söker är noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt, samt tycker om att arbeta med pro... Visa mer
Vi söker nu Operatör/Montör för uppdrag hos Armat i Sveg.

Beskrivning:
Vi söker nu en medarbetare för uppdrag hos Armat i Sveg. Tjänsten avser produktionsarbete, med varierande arbetsuppgifter beroende på orderläget.
Beroende på dina förkunskaper kommer du att få en anpassad introduktion och upplärning för din roll. Vi sätter stort värde i att du som söker är noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt, samt tycker om att arbeta med produktionsarbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som t ex har en industriteknisk gymnasial utbildning. Alternativt har du kunskaper/erfarenhet av produktionsarbete/lagerarbete inom industri.
Har du utbildning på och erfarenhet av truckkörning är det meriterande men inte ett absolut krav. 
Som person är du pålitlig, noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. 
Samarbetsförmåga och en vilja att lära sig är egenskaper vi värderar högt.

Anställningsform:
Visstidsanställning ca 6 månader med möjlighet till förlängning.
Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup under uppdragstiden.

Sysselsättningsgrad:
Heltidsanställning.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Timlön.

Övrig information:
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.
Sista dag för ansökan: 22 oktober
Ansökan görs genom att du registrerar din ansökan via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se Visa mindre

JN Solar söker fler Solcellsmontörer!

Är du en lagspelare med intresse för solenergi och ett mer hållbart samhälle? Vi fortsätter att växa och söker just nu solcellsmontörer till våra team! Sedan 2010 har JN Solar tillhandahållit solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, lantbruk, företag och privatpersoner. Vårt fokus är att erbjuda våra kunder högkvalitativa och hållbara systemlösningar som är anpassade för vårt periodvis påfrestande vinterklimat. Vi har gedigen erfarenhet av... Visa mer
Är du en lagspelare med intresse för solenergi och ett mer hållbart samhälle?


Vi fortsätter att växa och söker just nu solcellsmontörer till våra team!


Sedan 2010 har JN Solar tillhandahållit solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, lantbruk, företag och privatpersoner. Vårt fokus är att erbjuda våra kunder högkvalitativa och hållbara systemlösningar som är anpassade för vårt periodvis påfrestande vinterklimat. Vi har gedigen erfarenhet av solenergibranschen och i företaget har vi den tekniska kunskapen och kompetensen som krävs för att bygga högpresterande solcellsanläggningar. Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och ser varje solcellsanläggning som en referensanläggning.

Vi erbjuder dig:
? Kul på jobbet med kunniga och roliga kollegor!
? Möjlighet att växa i rollen såväl som att utvecklas inom företaget
? Friskvårdsbidrag
? En chans att vara med och bidra i omställningen till förnybar energi


Om arbetsuppgifterna:
Som solcellsmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av montering av solceller. Projekten är varierande både i omfattning och plats, men med arbete främst förlagd till närområdet. Du kommer att ingå i ett montageteam med minst två personer. I arbetet förekommer kundkontakt.


Din profil:
För att trivas hos oss är din personlighet mycket viktig. Du ser dig själv som en lagspelare och kan arbeta som en del av ett team. Dessutom delar du vårt engagemang där vi har kunden i fokus, agerar långsiktigt och tar ansvar. Vi ser gärna att du har någon form av hantverkare bakgrund, är i god fysik och har en känsla för noggrannhet och estetik samt ett intresse för teknik och miljö.

Krav:
? Avslutad gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot bygg- eller el
? B-körkort
? Kunna arbeta på hög höjd utan problem
? Talar flytande svenska och gärna engelska

Meriterande:
? Genomfört någon av följande utbildningar; mobila arbetsplattformar – ställning upp till 9m eller personlig fallskyddsutbildning.
? Har utbildning inom relevant område
? Är certifierad solcellsinstallatör
? Har truckkort, hjullastarkort eller BE-körkort

Ansök:
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected].
Sista ansökningsdag är 17 Mars.
Vi kommer att bjuda in till intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsrobotansvarig

Här på ExTe i Ygskorset finns nu en spännande roll för dig som har kunskaper inom svetsning! Vi söker dig som vill jobba inom svetsavdelningen med fokus på att öka driftsäkerheten på svetsmaskinerna, optimera körningar och vara produktionsledarens högra hand i frågor om svets. ?ExTe är ett expansivt internationellt företag med framåtanda. Vi är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare för säkra transporter av vi... Visa mer
Här på ExTe i Ygskorset finns nu en spännande roll för dig som har kunskaper inom svetsning! Vi söker dig som vill jobba inom svetsavdelningen med fokus på att öka driftsäkerheten på svetsmaskinerna, optimera körningar och vara produktionsledarens högra hand i frågor om svets.
?ExTe är ett expansivt internationellt företag med framåtanda. Vi är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare för säkra transporter av virke på väg och järnväg och har representation i de flesta stora virkes-transporterande länderna. Vi har en modern maskinpark med svetsrobot-stationer, laserskärmaskiner och en modern pulverlackeringsanläggning. Vi bidrar till bättre lönsamhet, säkerhet och arbetsmiljö för åkare och operatörer över hela världen. ExTes framgångar har genom åren skapat resurser och möjligheter att satsa på utveckling av nya och ännu säkrare system för lastsäkring.
Beskrivning
Du kommer ingå i produktionsteamet med fokus på svetssidan. Rollens ansvarsområden är att off line-programmera svetsrobotarna, se till att underhållet sköts av svetsrobotarna och att reservdelar finns samt att vara drivande i förbättringsarbetet på svetsavdelningen. Dessutom kommer man inneha rollen som svetsansvarig nivå C som är den praktiska delen av svetsansvaret.
Din profil
Vi ser att du är utbildad inom svetsning alternativt har motsvarande kunskaper som vi bedömer som likvärdiga. Det är meriterande om du tidigare jobbat inom den svetsande industrin. Har du erfarenhet som svetsansvarig är det ett stort plus. Du behärskar svenska bra i tal och skrift och du har bra IT-kunskaper och gärna kunskaper i Monitor affärssystem.
Du har ett stort intresse runt svetsning och teknik och vi söker dig som är nyfiken på våra produkter och svetsmaskiner. Vi vill att du är tekniskt lagd och gillar att hitta lösningar, optimera körningar, jobba med förbättringar och trivs med att samarbeta med dina kollegor.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.
Anställningen avser heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Johansen på [email protected]
Krav
Svetsutbildning eller motsvarande kunskaper
Svenska i tal och skrift
IT-kunskaper (Office-paketet)

Meriterande
Jobbat inom svetsande industri
Svetsansvarig roll
Monitor affärssystem
Ritningsläsning
Off line-programmering av svetsrobotOm arbetsgivaren - ExTe Fabriks AB
ExTe är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare. Vi levererar produkter till virkesåkare i alla länder med krav på trafiksäkerhet, bra arbetsmiljö och rationella transporter. Vår produktutveckling har skapat normer i många länder för hur trafiksäker lastförankring ska vara konstruerad. Vi väljer systematiskt konstruktions- och produktionslösningar som ger maximal säkerhet i funktionen. Att våga tänka i nya banor och se nya lösningar för våra kunder är en del av själen i ExTe. Visa mindre

Verkstadstekniker

Vemdalen Experience och VEMA Motor, Skog och trädgård Om tjänsten Som verkstadstekniker på vår verkstad i Vemdalen by kommer du huvudsakligen att arbeta med mindre fordon så som: Atv, Snöskotrar, Gräsklippare, motorsågar m.m. I tjänsten ingår bland annat grönyteskötsel på sommaren. Exempel på dina arbetsuppgifter: • Service, felsökning och reparation av snöskotrar, fyrhjulingar och andra mindre maskiner • Planering och strukturering av arbetet • Beställn... Visa mer
Vemdalen Experience och VEMA Motor, Skog och trädgård
Om tjänsten
Som verkstadstekniker på vår verkstad i Vemdalen by kommer du huvudsakligen att arbeta med mindre fordon så som: Atv, Snöskotrar, Gräsklippare, motorsågar m.m. I tjänsten ingår bland annat grönyteskötsel på sommaren.


Exempel på dina arbetsuppgifter:
• Service, felsökning och reparation av snöskotrar, fyrhjulingar och andra mindre maskiner
• Planering och strukturering av arbetet
• Beställning av delar och material
Grönyteskötsel, felsökning installation av robotgräsklippare.


Om dig
Det viktigaste för oss är att hitta dig som fungerar bra i vår verksamhet! För att göra det är du självgående, strukturerad och serviceinriktad. Du är har ett brinnande motorintresse och har god förståelse för fordonsel. Du trivs med att ha eget ansvar och är mån om att hitta lösningar som fungerar för samtliga inblandade.


Dina meriter:
• Du talar svenska flytande, grundkunskaper inom engelska är meriterande.
• Körkort B och skoterkort, BE samt förstärkt körkort är meriterande.
• Minst ett års arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete, erfarenheter av skotermek eller liknande är meriterande.
• Ingen särskild utbildning krävs, men utbildning inom fordonsmek är meriterande
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker nya medarbetare till vår fabrik i Funäsdalen!

Ansök    Nov 12    The We Select Company AB    Sågare
Vill du vara med och förstärka vårt team ute i sågavdelningen? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker! Om Härjedalskök: Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Dina tidigare e... Visa mer
Vill du vara med och förstärka vårt team ute i sågavdelningen? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker!
Om Härjedalskök:
Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse, engagemanget och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!
Om tjänsten:
Rollen som Operatör i sågavdelningen omfattar flera uppgifter. I första hand kommer du att arbeta med att såga lådorna till våra köksluckor, stänkpaneler mm. Dessutom kommer arbetet innehålla packning av kök, samt plock av tillbehör. Som operatör kommer du att ingå i ett team, vilket gör att tjänsten även omfattas av en stark gemenskap där dina personliga egenskaper kommer väga in. Avslutningsvis erbjuder vi dig en arbetsplats i form av en modern och välhållen maskinpark.
Vem är du?
Som person är du ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter innan eller att du har utbildning från industriprogrammet eller likvärdig utbildning.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Funäsdalen
Arbetstider: Skift
Om du tycker att tjänsten låter spännande ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV och personligt brev till oss. Vi hanterar ansökningarna löpandes.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sociala Medier:
Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:
Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/
Livet på HärjedalsKök: https://www.instagram.com/livetpaharjedalskok/?hl=sv
https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk
Helt ofiltrerat har vi även samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.
https://careereye.se/arbetsgivare/harjedalskok/
Har du frågor ring vår Produktionschef Patrik Zetterström 070-660 79 77 Visa mindre

Vi söker nya medarbetare till vår fabrik i Funäsdalen!

Ansök    Okt 19    The We Select Company AB    Sågare
Vill du vara med och förstärka vårt team ute i sågavdelningen? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker! Om Härjedalskök: Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Dina tidigare ... Visa mer
Vill du vara med och förstärka vårt team ute i sågavdelningen? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker!
Om Härjedalskök:
Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse, engagemanget och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!
Om tjänsten:
Rollen som Operatör i sågavdelningen omfattar flera uppgifter. I första hand kommer du att arbeta med att såga lådorna till våra köksluckor, stänkpaneler mm. Dessutom kommer arbetet innehålla packning av kök, samt plock av tillbehör. Som operatör kommer du att ingå i ett team, vilket gör att tjänsten även omfattas av en stark gemenskap där dina personliga egenskaper kommer väga in. Avslutningsvis erbjuder vi dig en arbetsplats i form av en modern och välhållen maskinpark.
Vem är du?
Som person är du ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter innan eller att du har utbildning från industriprogrammet eller likvärdig utbildning.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Funäsdalen
Arbetstider: Skift
Om du tycker att tjänsten låter spännande ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV och personligt brev till oss. Vi hanterar ansökningarna löpandes.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sociala Medier:
Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:
Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/
Livet på HärjedalsKök: https://www.instagram.com/livetpaharjedalskok/?hl=sv
https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk
Har du frågor ring vår Produktionschef Patrik Zetterström 070-660 79 77 Visa mindre

CNC-operatör sökes till snickeri i Vemdalen

Ansök    Dec 31    Hede Möbler KB    CNC-operatör, trä
Möbelmästarna Härjedalens systerbolag Vemdalia erbjuder dig en betydelsefull roll i en spännande omstart av det anrika snickeriet i Vemdalen by! Om tjänsten: Som CNC-operatör på Vemdalia kommer du ha nära kontakt med vårt systerbolag Möbelmästarna Härjedalen, som är beställare av möbler. Vi ser helst att du har arbetat inom träindustrin tidigare och att du har erfarenhet av att köra cnc-maskiner, men möjlighet till utbildning finns. Vi vill att du har god... Visa mer
Möbelmästarna Härjedalens systerbolag Vemdalia erbjuder dig en betydelsefull roll i en spännande omstart av det anrika snickeriet i Vemdalen by!
Om tjänsten:
Som CNC-operatör på Vemdalia kommer du ha nära kontakt med vårt systerbolag Möbelmästarna Härjedalen, som är beställare av möbler. Vi ser helst att du har arbetat inom träindustrin tidigare och att du har erfarenhet av att köra cnc-maskiner, men möjlighet till utbildning finns.
Vi vill att du har god initiativförmåga och en vilja att utvecklas i din roll.
Arbetsuppgifter:
Som CNC-operatör kommer du att arbeta med bearbetning av trä. Arbetet innebär att köra maskinerna och justera program. Stort fokus ligger på att kontrollera efteråt så att kvalitén håller en hög standard.
Personliga egenskaper:
Problemlösare
Positiv
Strukturerad
Ordningsam

OM VERKSAMHETEN
Från januari 2023 tar Möbelmästarna Härjedalen över driften av det anrika snickeriet Vemdalia, Möbelmästarna Härjedalen möblerar och inreder hem och fritidsboenden i Härjedalen och har länge haft tillverkning av möbler utlagt på annan ort, med köpet av Vemdalia tar vi nu hem produktionen av möbler. Offert- och försäljningsteamet kommer från februari 2023 sitta på plats i Vemdalias lokaler och därför vara dina kollegor. Läs mer om oss här: https://mmharjedalen.se/
Arbetet sker dagtid måndag-fredag.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Har du frågor är du välkommen att maila [email protected] Visa mindre

JN Solar söker fler Solcellsmontörer!

Är du en lagspelare med intresse för solenergi och ett mer hållbart samhälle? Vi fortsätter att växa och söker just nu solcellsmontörer till våra team! Sedan 2010 har JN Solar tillhandahållit solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, privatpersoner, lantbruk och företag. Våra medarbetare har mycket höga tekniska kompetenser och varje projekt vi arbetar med är specialanpassat för högsta möjliga kundnöjdhet. Vi erbjuder dig: ? Kul på j... Visa mer
Är du en lagspelare med intresse för solenergi och ett mer hållbart samhälle?

Vi fortsätter att växa och söker just nu solcellsmontörer till våra team!

Sedan 2010 har JN Solar tillhandahållit solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, privatpersoner, lantbruk och företag. Våra medarbetare har mycket höga tekniska kompetenser och varje projekt vi arbetar med är specialanpassat för högsta möjliga kundnöjdhet.

Vi erbjuder dig:
? Kul på jobbet med kunniga och roliga kollegor!
? Möjlighet att växa i rollen såväl som att utvecklas inom företaget
? Friskvårdsbidrag
? En chans att vara med och bidra i omställningen till förnybar energi
? Eftersom vår företagskultur och framgång baseras på förtroende genomsyras rollen av frihet under ansvar – det ser vi som en förmån

Om arbetsuppgifterna:
Som solcellsmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av montering av solceller, främst på tak. Projekten är varierande både i omfattning och plats. Du kommer att ingå i ett montageteam med minst två personer. I arbetet förekommer mycket kundkontakt.
Du kommer att utgå från våra kontor i Timrå, Östersund eller Bollnäs, eller från våra knutpunkter i Sollefteå och Sveg. Tjänsterna avser heltid och tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Din profil:
För att trivas hos oss är din personlighet mycket viktig. Du ser dig själv som en lagspelare och kan arbeta som en del av ett team. Du behöver dela vårt engagemang där vi har kunden i fokus, agerar långsiktigt och tar ansvar. Vi ser gärna att du har någon form av hantverkare bakgrund och en känsla för noggrannhet och estetik samt ett intresse för teknik och miljö.

Krav:
? Avslutad gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot bygg- eller el
? B-körkort
? Kunna arbeta på hög höjd utan problem
? Talar flytande svenska och gärna engelska

Meriterande:
Genomfört någon av följande utbildningar; mobila arbetsplattformar - ställning upp till 9m eller personlig fallskyddsutbildning.

Ansök:
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected].
Sista ansökningsdag är 18 September.
Vi kommer att bjuda in till intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare, Anna Borg: 010-405 50 11 Visa mindre

Verkstadstekniker

Vemdalen Experience och VEMA Motor, Skog och trädgård Om tjänsten Som verkstadstekniker på vår verkstad i Vemdalen by kommer du huvudsakligen att arbeta med mindre fordon så som: Atv, Snöskotrar, Gräsklippare, motorsågar m.m. I tjänsten ingår bland annat grönyteskötsel på sommaren. Exempel på dina arbetsuppgifter: • Service, felsökning och reparation av snöskotrar, fyrhjulingar och andra mindre maskiner • Planering och strukturering av arbetet • Beställn... Visa mer
Vemdalen Experience och VEMA Motor, Skog och trädgård
Om tjänsten
Som verkstadstekniker på vår verkstad i Vemdalen by kommer du huvudsakligen att arbeta med mindre fordon så som: Atv, Snöskotrar, Gräsklippare, motorsågar m.m. I tjänsten ingår bland annat grönyteskötsel på sommaren.


Exempel på dina arbetsuppgifter:
• Service, felsökning och reparation av snöskotrar, fyrhjulingar och andra mindre maskiner
• Planering och strukturering av arbetet
• Beställning av delar och material
Grönyteskötsel, felsökning installation av robotgräsklippare.


Om dig
Det viktigaste för oss är att hitta dig som fungerar bra i vår verksamhet! För att göra det är du självgående, strukturerad och serviceinriktad. Du är har ett brinnande motorintresse och har god förståelse för fordonsel. Du trivs med att ha eget ansvar och är mån om att hitta lösningar som fungerar för samtliga inblandade.


Dina meriter:
• Du talar svenska flytande, grundkunskaper inom engelska är meriterande.
• Körkort B och skoterkort, BE samt förstärkt körkort är meriterande.
• Minst ett års arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete, erfarenheter av skotermek eller liknande är meriterande.
• Ingen särskild utbildning krävs, men utbildning inom fordonsmek är meriterande
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker nya medarbetare till vår fabrik i Funäsdalen!

Vill du vara med och förstärka vårt team i Lim- och Pressavdelningen? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker! Om Härjedalskök: Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Dina tid... Visa mer
Vill du vara med och förstärka vårt team i Lim- och Pressavdelningen? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker!
Om Härjedalskök:
Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse, engagemanget och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!
Om tjänsten:
Rollen som Operatör på Limlinan innebär i huvudsak att mata köksluckor in i vår limrobot och därefter kontrollera flödet för att säkerställa att inga problem uppstår. Som operatör kommer du att ingå i ett team, vilket gör att tjänsten även omfattas av en stark gemenskap. Inom avdelningen arbetar även operatörer för presslinjen, samt kvalitetskontroll. Detta innebär att det kommer finnas möjlighet till varierade arbetsuppgifter med arbete även inom dessa arbetsstationer. Avslutningsvis erbjuder vi dig en arbetsplats i form av en modern och välhållen maskinpark.
Som person är du...
Ansvarstagande
Målinriktad
Flexibel
Positiv
Ordningsam
Har en god samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter eller har en utbildning från industriprogrammet eller likvärdig utbildning.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Funäsdalen
Arbetstider: 06 -15, måndag - fredag
Om du tycker att tjänsten låter spännande ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV och personligt brev till oss. Vi hanterar ansökningarna löpandes.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sociala Medier:
Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:
Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/
Livet på HärjedalsKök: https://www.instagram.com/livetpaharjedalskok/?hl=sv
https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk
Har du frågor, kontakta vår Produktionschef Patrik Zetterström 070-660 79 77 Visa mindre

Verkstadsansvarig SkiStarshop

Tjänsten som ansvarig för verkstäderna innefattar ansvar för den dagliga driften samt leda och utveckla personal. Du kommer också ansvara för reparation/underhåll av maskinerna. Verkstäderna är en viktig del för att hela verksamheten skall fungera. Arbetet i verkstan består av allt från montering, vallning och slipning, reparation och underhåll. Verkstäderna underhåller vår uthyrningsutrustning samt gästers privata utrustning, både Alpinutrustning och ... Visa mer
Tjänsten som ansvarig för verkstäderna innefattar ansvar för den dagliga driften samt leda och utveckla personal. Du kommer också ansvara för reparation/underhåll av maskinerna.

Verkstäderna är en viktig del för att hela verksamheten skall fungera.

Arbetet i verkstan består av allt från montering, vallning och slipning, reparation och underhåll. Verkstäderna underhåller vår uthyrningsutrustning samt gästers privata utrustning, både Alpinutrustning och Cykelutrustning.

Du kommer leda medarbetare i den dagliga driften i våra verkstäder på Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö. Arbetet kräver god framförhållning samt en bra kommunikation/dialog med ansvariga på SkiStarshop.

Arbetet kräver också hög närvaro i den dagliga driften, oavsett tid eller veckodag.
Vi tror att Du som söker är en person med tidigare erfarenhet av ledaransvar och ett stort intresse inom området. Du är positiv, stresstålig och initiativrik.

Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer höga krav på flexibilitet då du utför många uppgifter samtidigt. Vi ser att du är engagerad, ordningsam samt ansvarstagande och samarbetsvillig.

Förkunskapskrav

- B-körkort

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av arbetsledning
- Erfarenhet inom skidverkstad/cykelverkstad.
- Vana i systemen SkiStar ADA, Sören såväl som kunskap om SkiStar som bolag.

Tillsvidareanställning md start enligt överenskommelse, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Heltid, varierande arbetstider såväl vardag som helg.

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

Verkstadstekniker

Vemdalen Experience och VEMA Motor, Skog och trädgård Om tjänsten Som verkstadstekniker på vår verkstad i Vemdalen by kommer du huvudsakligen att arbeta med mindre fordon så som: Atv, Snöskotrar, Gräsklippare, motorsågar m.m. I tjänsten ingår bland annat grönyteskötsel Exempel på dina arbetsuppgifter: • Service, felsökning och reparation av snöskotrar, fyrhjulingar och andra mindre maskiner • Planering och strukturering av arbetet • Beställning av de... Visa mer
Vemdalen Experience och VEMA Motor, Skog och trädgård
Om tjänsten
Som verkstadstekniker på vår verkstad i Vemdalen by kommer du huvudsakligen att arbeta med mindre fordon så som: Atv, Snöskotrar, Gräsklippare, motorsågar m.m. I tjänsten ingår bland annat grönyteskötsel


Exempel på dina arbetsuppgifter:
• Service, felsökning och reparation av snöskotrar, fyrhjulingar och andra mindre maskiner
• Planering och strukturering av arbetet
• Beställning av delar och material
Grönyteskötsel, felsökning installation av robotgräsklippare.


Om dig
Det viktigaste för oss är att hitta dig som fungerar bra i vår verksamhet! För att göra det är du självgående, strukturerad och serviceinriktad. Du är har ett brinnande motorintresse och har god förståelse för fordonsel. Du trivs med att ha eget ansvar och är mån om att hitta lösningar som fungerar för samtliga inblandade.


Dina meriter:
• Du talar svenska flytande, grundkunskaper inom engelska är meriterande.
• Körkort B och skoterkort, BE samt förstärkt körkort är meriterande.
• Minst ett års arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete, erfarenheter av skotermek eller liknande är meriterande.
• Ingen särskild utbildning krävs, men utbildning inom fordonsmek är meriterande Visa mindre

Vi söker nya medarbetare till Sågen i vår fabrik i Funäsdalen!

Ansök    Apr 8    The We Select Company AB    Sågare
Vill du vara med och förstärka vårt team ute i sågavdelningen? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker! Om Härjedalskök: Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Dina tidigare e... Visa mer
Vill du vara med och förstärka vårt team ute i sågavdelningen? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker!
Om Härjedalskök:
Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse, engagemanget och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!
Om tjänsten:
Rollen som Operatör i sågavdelningen omfattar flera uppgifter. I första hand kommer du att arbeta med att såga lådorna till våra köksluckor, stänkpaneler mm. Dessutom kommer arbetet innehålla packning av kök, samt plock av tillbehör. Som operatör kommer du att ingå i ett team, vilket gör att tjänsten även omfattas av en stark gemenskap där dina personliga egenskaper kommer väga in. Avslutningsvis erbjuder vi dig en arbetsplats i form av en modern och välhållen maskinpark.
Vem är du?
Som person är du ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter innan eller att du har utbildning från industriprogrammet eller likvärdig utbildning.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Funäsdalen
Arbetstider: Skif
Om du tycker att tjänsten låter spännande ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV och personligt brev till oss. Vi hanterar ansökningarna löpandes.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sociala Medier:
Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:
Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/
Livet på HärjedalsKök: https://www.instagram.com/livetpaharjedalskok/?hl=sv
https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk
Har du frågor ring vår Produktionschef Patrik Zetterström 070-660 79 77 Visa mindre

Fordonsmontör till Vemservice

Ansök    Okt 1    VEMSERVICE AB    Fordonsmontör
Vemservice AB gör påbyggnationer på nya lastbilschassier, utvecklar specialfordon samt gör ombyggnationer på tunga fordon. Våra kunder är i huvudsak Scania och Volvos återförsäljare samt direkt från åkeriföretag. Vi har erfarenhet och kompetens från mångårig utveckling och tillverkning av tunga fordon. Vår drivfjäder är att utveckla och tillverka de bästa lösningarna på marknaden. Vemservice har i dag ca. 25 anställda, ett skarpt gäng med en otrolig kunsk... Visa mer
Vemservice AB gör påbyggnationer på nya lastbilschassier, utvecklar specialfordon samt gör ombyggnationer på tunga fordon. Våra kunder är i huvudsak Scania och Volvos återförsäljare samt direkt från åkeriföretag. Vi har erfarenhet och kompetens från mångårig utveckling och tillverkning av tunga fordon. Vår drivfjäder är att utveckla och tillverka de bästa lösningarna på marknaden.

Vemservice har i dag ca. 25 anställda, ett skarpt gäng med en otrolig kunskap och erfarenhet. Vi jobbar i egna verkstadslokaler, 1:a delen byggd 1992. Vi har under åren byggt vidare och förfogar i dag över lokalytor på totalt ca. 2000 m² anpassade för vår verksamhet.
Vi finns i "Härliga Härjedalen" i natursköna Vemdalen.

Vi söker två stycken fordonsmontörer med omedelbar anställning. Våra fordonsmontörer jobbar i mindre team och ansvarar tillsammans med arbetsledare i att färdigställa våra kunders fordon.

Personer vi söker skall ha tekniskt kunnande/egenskaper. Gärna att du har erfarenhet av metall/ verkstadsarbete, fordonsreparationer/montering. Svetsarbeten, Hydraulik, El/Fordonsel.

Du bör vara en flexibel person som kan vara den som hittar effektiva lösningar under byggandet av våra fordon.

Vi sätter dock stor vikt på personliga egenskaper och är du rätt person finns det bra möjligheter att vi lär upp/utbildar dig i de moment du skall utföra. Visa mindre

Servicetekniker, däcktekniker Däckab Hede

Vi söker dig som är intresserad att jobba som däcktekniker till personbilar, lastbil och entreprenad. I tjänsten ingår viss data kunskap , den vi söker behöver ha ett visst bil intresse. Vi erbjuder internutbildning. Då jobbet består av arbete både på verkstaden och även lite i fält så är det viktigt att du har hög arbet... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad att jobba som däcktekniker till personbilar, lastbil och entreprenad.
I tjänsten ingår viss data kunskap , den vi söker behöver ha ett visst bil intresse.
Vi erbjuder internutbildning.
Då jobbet består av arbete både på verkstaden och även lite i fält så är det viktigt att du har hög arbetsmoral, problemlösare och ansvarstagande. I tjänsten ingår även kassahantering.
Vi ser även att du är flexibel lagspelare som kan jobba i ett tight team och utbyta kompetens med andra i vårat team.
Beredskap på telefon/verkstaden ingår i tjänsten.
B körkort krav, E körkort ett plus.


Tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering sker löpande.
Lön enligt avtal/Överenskommelse.
Däckab i Hede ingår i en koncern med 7st bolag.
Vid frågor och funderingar ring eller maila Kjell. Visa mindre

CNC-operatör

Ansök    Aug 11    Härjedals Kök AB    CNC-operatör, trä
Härjedalskök grundades 1995 och vi firar i år 25 års jubileum som den ledande aktören inom köksförnyelse i Norden. Härjedalskök driver egen verksamhet i Sverige genom vår fabrik i Funäsdalen och våra försäljningskontor runt om i landet. I Norge och Finland finns vi representerade genom våra återförsäljare På Härjedalskök är vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med människor. Företaget består idag av ca 150 fantastisk... Visa mer
Härjedalskök grundades 1995 och vi firar i år 25 års jubileum som den ledande aktören inom köksförnyelse i Norden. Härjedalskök driver egen verksamhet i Sverige genom vår fabrik i Funäsdalen och våra försäljningskontor runt om i landet. I Norge och Finland finns vi representerade genom våra återförsäljare

På Härjedalskök är vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med människor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med glada och ambitiösa kollegor, korta beslutsvägar och högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!

För mer information om företaget besök www.harjedalskok.se

HärjedalsKök är inne i en fantastiskt tillväxtfas och det händer många spännande saker just nu!

Därför behöver vi stärka upp vårt engagerade produktionsgäng med 3 nya medarbetare!

-CNC-operatör vid Fräsen.

Vi söker dig med erfarenhet som CNC-operatör.

Det är meriterande om du har arbetat med Xilog och Alfadoor.

-Medarbetare vid Packen och glasning av vitrinluckor.

Det är bra om du har truckkort, lite datavana och ev. har jobbat med glasmästeri.

-Fastighetsskötare

Du kommer se till både fastighetens inre och yttre delar och hjälpa till med diverse problem som dyker upp.

Du kommer även att få sköta om företagsbilen, släpvagn och truckar.

Meriterande om du har kunskap inom vvs, el, ventilation, värme, snickerier, brandlarm och har truckkort och traktorkort.

Produktionen och fabriken ligger sedan vår start 1995 i Funäsdalen i härliga Härjedalen. Den har vuxit ordentligt genom åren både i storlek och kapacitet och det är inte utan viss stolthet som vi är den största privata åretruntarbetsgivaren i Härjedalen!

Produktionen tillsammans med administrationen i Funäsdalen är fortfarande företagets "hjärta" och vi har ett nära samarbete med företagets alla delar.

I produktionen arbetar f.n. ca. 20 medarbetare på de olika stationerna där vi tillverkar måttanpassade folierade luckor och lådor till befintliga stommar i kök hos alla våra privatkunder.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer till en väl fungerande verksamhet och en trygg arbetsgivare med kollektivavtal.

En arbetsplats som ständigt arbetar med förbättringar för att fortsätta vara marknadsledande inom köksrenoveringar och för att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.

En möjlighet att få utvecklas och lära sig fler moment/stationer inom produktionen.

Sist, men inte minst, du kommer tillhöra ett fantastiskt härligt gäng, som är lojala, engagerade och som vill göra ett bra jobb och samtidigt ha kul!

Vad begär vi utav dig?

Du är ambitiös, lojal arbetsuppgiften och värdesätter god kvalitet mycket högt.

Att du trivs med att arbeta i grupp är viktig och att du värnar om dina arbetskamrater!

Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:

Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/

Livet på HärjedalsKök: https://www.instagram.com/livetpaharjedalskok/?hl=sv

https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk Visa mindre

Bryggeriarbetare

Ansök    Maj 25    Härjedalens bryggeri AB    Packare
Are you our new colleague?? Härjebrygg is looking for a new coworker to help with production, deliveries and in our store/ pub. We are looking for someone that has a general interest in beer, preferably social with the colleagues but more importantly our customers, both in the store and the restaurants clients. If you have an interest for machinery and can help when needed thats a big plus. We are a craft brewery in the west of Härjedalen, Tännäs. We produ... Visa mer
Are you our new colleague??
Härjebrygg is looking for a new coworker to help with production, deliveries and in our store/
pub.
We are looking for someone that has a general interest in beer, preferably social with the
colleagues but more importantly our customers, both in the store and the restaurants clients.
If you have an interest for machinery and can help when needed thats a big plus.
We are a craft brewery in the west of Härjedalen, Tännäs. We produce approximately 50.000
Liter of beer a year, but are looking to increase. Our costumers varies from Systembolaget to
small local cafés, but they all reside within the Härjedalen/Jämtland area.
Our shop/pub is open year round, but opening hours depends on the amount of tourists in the
area. In the store we sell our folköl and other local products. We host beer tastings for out
costumers but also use the store as a showroom for our restaurant clients.
We expect you to have an interest in beer, have a drivers license, to be flexible and service
oriented. The working hours are usually Monday to Friday during the day but evenings and
weekend jobs can occur.
Today there are two of us working full time at the brewery. The work is to brew, bottle and drive
deliveries (B drivers license required), cleaning and some administration.
We value a matching personality highly.
Still interested? Contact us soon - +46 76 554 58 46 - [email protected] Visa mindre

CNC-operatör

Ansök    Jun 10    Härjedals Kök AB    CNC-operatör, trä
Härjedalskök grundades 1995 och vi firar i år 25 års jubileum som den ledande aktören inom köksförnyelse i Norden. Härjedalskök driver egen verksamhet i Sverige genom vår fabrik i Funäsdalen och våra försäljningskontor runt om i landet. I Norge och Finland finns vi representerade genom våra återförsäljare På Härjedalskök är vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med människor. Företaget består idag av ca 150 fantastisk... Visa mer
Härjedalskök grundades 1995 och vi firar i år 25 års jubileum som den ledande aktören inom köksförnyelse i Norden. Härjedalskök driver egen verksamhet i Sverige genom vår fabrik i Funäsdalen och våra försäljningskontor runt om i landet. I Norge och Finland finns vi representerade genom våra återförsäljare

På Härjedalskök är vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med människor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med glada och ambitiösa kollegor, korta beslutsvägar och högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!

För mer information om företaget besök www.harjedalskok.se

HärjedalsKök är inne i en fantastiskt tillväxtfas och det händer många spännande saker just nu!

Därför behöver vi stärka upp vårt engagerade produktionsgäng med en CNC-operatör vid Fräsen.

Produktionen och fabriken ligger sedan vår start 1995 i Funäsdalen i härliga Härjedalen. Den har vuxit ordentligt genom åren både i storlek och kapacitet och det är inte utan viss stolthet som vi är den största privata åretruntarbetsgivaren i Härjedalen!

Produktionen tillsammans med administrationen i Funäsdalen är fortfarande företagets "hjärta" och vi har ett nära samarbete med företagets alla delar.

I produktionen arbetar f.n. ca. 20 medarbetare på de olika stationerna där vi tillverkar måttanpassade folierade luckor och lådor till befintliga stommar i kök hos alla våra privatkunder.

Nu söker vi en CNS-operatör till Fräsen.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer till en väl fungerande verksamhet och en trygg arbetsgivare med

kollektivavtal.

En arbetsplats som ständigt arbetar med förbättringar för att fortsätta vara marknadsledande inom köksrenoveringar och för att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.

En möjlighet att få utvecklas och lära sig fler moment/stationer inom produktionen.

Sist, men inte minst, du kommer tillhöra ett fantastiskt härligt gäng, som är lojala, engagerade och som vill göra ett bra jobb och samtidigt ha kul!

Vad begär vi utav dig?

Vi söker dig med erfarenhet som CNC-operatör.

Det är meriterande om du har arbetat med Xilog och Alfadoor.

Du är ambitiös, lojal arbetsuppgiften och värdesätter god kvalitet mycket högt.

Att du trivs med att arbeta i grupp är viktig och att du värnar om dina arbetskamrater!

Har du frågor kring tjänsten så ring vår Fabrikschef Patrik Zetterström 070-660 79 77.

Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:

Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/

Livet på HärjedalsKök: https://www.instagram.com/livetpaharjedalskok/?hl=sv

https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk Visa mindre

Vi söker en erfaren däckmontör/serviceman hos Däckab i Sveg AB.

Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Arbetsuppgifter: Som däckmontör kommer du att arbeta med både små och stora däck men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter, så som visst servicearbete med både tunga och lätta fordon. Även jour ingår vissa veckor också. Kvalifikationer/Din bakgrund Du har erfarenhet från verkstadsarbete, fordonsutbildning eller genom att ha arbetat som däckmo... Visa mer
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Arbetsuppgifter:
Som däckmontör kommer du att arbeta med både små och stora däck men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter, så som visst servicearbete med både tunga och lätta fordon. Även jour ingår vissa veckor också.
Kvalifikationer/Din bakgrund
Du har erfarenhet från verkstadsarbete, fordonsutbildning eller genom att ha arbetat som däckmontör tidigare. Erfarenhet av lagerhantering, kundsupport mm. Däckmontör/serviceman – erfarenhet efterfrågas. B-körkort erfordras.
Du som söker har följande egenskaper:
Tala svenska flytande
Du har erfarenhet av jobb i däckbranschen/serviceman
Noggrann och punktlig
Pålitlig
Serviceminded
Du tar egna initiativ

Ansökan skickas till:
Bo Hedin vd, e-post: [email protected] Visa mindre

Svetsare/Verkstadsarbetare

Företagsbeskrivning Vår huvudsakliga versamhet består av Industriservicearbete främst till Härjeåns Energi som har sin Torv/Pelletsframställning samt ett Kraftvärmeverk i intilliggande anläggning. Vi servar deras anläggning samt reparerar skopor, lastbilar och andra typer av maskiner både till dem och andra kunder med mekaniska reparationer såsom svarvning och fräsning. Maskinunderhåll och reparationer är vår specialitet. Vi åtar oss även svetsarbeten ... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vår huvudsakliga versamhet består av Industriservicearbete främst till Härjeåns Energi som har sin Torv/Pelletsframställning samt ett Kraftvärmeverk i intilliggande anläggning. Vi servar deras anläggning samt reparerar skopor, lastbilar och andra typer av maskiner både till dem och andra kunder med mekaniska reparationer såsom svarvning och fräsning.
Maskinunderhåll och reparationer är vår specialitet.
Vi åtar oss även svetsarbeten på entreprenad inom olika byggprojekt .

Vi söker:
Svetsare/Verkstadsarbetare

Meriterande:
Erfarenheter inom metallarbete/verkstad, samt behörigheter för truck och traversarbeten

Egenskaper
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Visa mindre

Säsongs­ar­bete

Ansök    Jan 14    Lichenes Trading HB    Handpaketerare
Vi söker en säsongsarbetare från 2021-06-01 till 2021-09-30 packning av fönsterlav i kartongen samt kontroll av kvaliteten av fönsterlaven.Det krävs tidigare erfarenhet minst 2 års med fönsterlav för att ha kunskaper i att bedöma kvaliteten. Visa mer
Vi söker en säsongsarbetare från 2021-06-01 till 2021-09-30 packning av fönsterlav i kartongen samt kontroll av kvaliteten av fönsterlaven.Det krävs tidigare erfarenhet minst 2 års med fönsterlav för att ha kunskaper i att bedöma kvaliteten. Visa mindre

Säsongsarbetare däckverkstad Hede

Vi behöver en säsongarbetare till Däckab i Hede 1-2 månader efter sjukdom på en ordinarie. Du kommer få skifta däck, omläggning på fälg mm, köra lite grejor hit och dit, B-körkort krav. Boende finns. Ring Per vid frågor 076-7888002 #jobbjustnu MVH//Däckab i Hede Visa mer
Vi behöver en säsongarbetare till Däckab i Hede 1-2 månader efter sjukdom på en ordinarie. Du kommer få skifta däck, omläggning på fälg mm, köra lite grejor hit och dit, B-körkort krav. Boende finns. Ring Per vid frågor 076-7888002 #jobbjustnu


MVH//Däckab i Hede Visa mindre

Styckare

Ansök    Feb 11    Jillie Ren & Vilt AB    Styckare
Vi söker en styckare/chark som kan börja jobba hos oss. Du behöver inte ha erfarenhet av yrket utan vi lär upp, bara du har intresset att vilja lära dig! Styckning främst av ren och älg. Vi kan ordna boende. Jobbet är nu under våren och sedan kör vi igång igen i september tom cirka mars/april. Körkort krävs. Visa mer
Vi söker en styckare/chark som kan börja jobba hos oss. Du behöver inte ha erfarenhet av yrket utan vi lär upp, bara du har intresset att vilja lära dig! Styckning främst av ren och älg. Vi kan ordna boende. Jobbet är nu under våren och sedan kör vi igång igen i september tom cirka mars/april. Körkort krävs. Visa mindre

Fordonsmontör

Tigerns Rekrytering och Bemanning har i grunden en bred kunskap inom industri, verkstad, teknik och olika montage arbeten, med en starkt växande kunskap inom de olika branscherna. Genom att arbeta med bemanning & rekrytering har Tigerns Rekrytering och Bemanning en bredare möjlighet att hjälpa sina kunder efter deras behov. Idag är Tigerns Rekrytering och Bemanning ett växande rekryterings- och bemanningsföretag, med bas i Falkenberg. Som jobbsökande s... Visa mer
Tigerns Rekrytering och Bemanning har i grunden en bred kunskap inom industri, verkstad, teknik och olika montage arbeten, med en starkt växande kunskap inom de olika branscherna.

Genom att arbeta med bemanning & rekrytering har Tigerns Rekrytering och Bemanning en bredare möjlighet att hjälpa sina kunder efter deras behov. Idag är Tigerns Rekrytering och Bemanning ett växande rekryterings- och bemanningsföretag, med bas i Falkenberg.

Som jobbsökande ska det vara lätt att hitta en ny anställning, och som personalsökande ska det kännas tryggt. Att hitta rätt person till rätt jobb, vid rätt tidpunkt – det gör vi på Tigerns med både glädje och förståelse för de olika branscherna vi verkar inom. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i våra rekryteringsprocesser och anställningar.

Vi söker nu en lastbilspåbyggare till en av våra kunder i Vemdalen.

Som fordonsmontör kommer du arbeta med montering av påbyggnader på lastbilar efter kundönskemål. Du kommer att montera fordonsel, hydraulik samt svetsning av påbyggnader.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete samt med viss kunskap inom svetsning (mig/mag). Är du intresserad av och mekar med diverse fordon hemma, så är det ett plus. Du måste vara villig och intresserad av att lära då du kommer få upplärning på plats.
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. För rätt person leder uppdraget till anställning hos vår kund.

Tycker du att det här låter intressant? Vänta inte med din ansökan, vi kommer börja gå igenom ansökningarna och kalla på intervju snarast möjligt.
Körkort B är ett krav samt meriterande om du har C kort
Flytande i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har truck och traverskort Visa mindre

Produktionsarbetare / Operatör till ArcelorMittal i Sveg

Vi söker nu Produktionsarbetare/Operatör för uppdrag hos ArcelorMittal Construction (Armat) i Sveg. Beskrivning: Du kommer att arbeta i produktionen hos ArcelorMittal Construction i Sveg. I dina arbetsuppgifter kan t ex ingå maskinprofilering, emballering, truckkörning. Beroende på dina förkunskaper kommer du att få en anpassad introduktion och upplärning för din roll. Vi sätter stort värde i att du som söker är noggrann, kvalitetsmedveten och strukturer... Visa mer
Vi söker nu Produktionsarbetare/Operatör för uppdrag hos ArcelorMittal Construction (Armat) i Sveg.

Beskrivning:
Du kommer att arbeta i produktionen hos ArcelorMittal Construction i Sveg. I dina arbetsuppgifter kan t ex ingå maskinprofilering, emballering, truckkörning. Beroende på dina förkunskaper kommer du att få en anpassad introduktion och upplärning för din roll. Vi sätter stort värde i att du som söker är noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt, samt tycker om att arbeta med produktionsarbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som t ex har en industriteknisk gymnasial utbildning. Alternativt har du kunskaper/erfarenhet av produktionsarbete inom industri.
Har du utbildning på och erfarenhet av truckkörning är det meriterande men inte ett absolut krav. 
Som person är du pålitlig, noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Samarbetsförmåga och en vilja att lära sig är egenskaper vi värderar högt.

Anställningsform:
Visstidsanställning ca 6 månader med möjlighet till förlängning.
Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup under uppdragstiden.
Uppdraget kan efter uppdragstiden innebära möjligheter till fortsatt anställning hos ArcelorMittal.

Sysselsättningsgrad:
Heltidsanställning.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Timlön.
Eventuellt kan skiftgång (Tvåskift) bli aktuellt.

Om ArcelorMittal:
ArcelorMittal Construction Sverige AB erbjuder tunnplåtsprodukter, paneler och balk för byggbranschen. I våra moderna produktionsanläggningar i Karlstad och Sveg vidareförädlas stål från vårt moderbolag ArcelorMittal till innovativa totallösningar för takplåt, fasadplåt och vattenavrinning. Produkterna erbjuds marknaden under två starka och välkända varumärken. Armat™ omfattar standardprodukter inom kategorierna takplåt, fasadplåt, vattenavrinning och taksäkerhet och erbjuds marknaden via bygg- och plåtfackhandeln.

Övrig information:
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.
Ansökan görs genom att du registrerar din ansökan via OnePartnerGroups hemsida: www.OnePartnerGroup.se

 

Sökord: operatör, produktion, verkstadsarbete, lagerarbete, truckkörning, emballering, plåtbearbetning Visa mindre