Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Härjedalen

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Serveringspersonal till Hotell Bruksvallsliden i Bruksvallarna

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Hotell Bruksvallsliden Serveringspersonal. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom besöksnäringen på olika sätt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Hotell Bruksvallsliden Serveringspersonal. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom besöksnäringen på olika sätt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till oss på Hotell Bruksvallsliden!

Om jobbet som serveringspersonal

I rollen som serveringspersonal ansvarar du för att Servera frukost & Middagar samt Servera lunch när vi har grupper & arrangemang. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team städa hotellrum.

Är du rätt för rollen som serveringspersonal?

Vi på Hotell Bruksvallsliden söker dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom serviceyrket.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba i team. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning. Att du vågar tänka utanför boxen. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar.

Är du den vi söker?

På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

Placeringsort: Bruksvallarna

Typ av anställning: säsongsanställning vintersäsong med chans till förlängning över sommaren.

Lön: enligt kollektivavtal

Start omgående.

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen. Visa mindre

Kock till Vemdalsfjällen

Ansök    Feb 24    Bräjks matbar AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar till vinterns köksteam! Vår välbesökta backrestaurang behöver nu förstärkning i köket! Är du hungrig och vill utvecklas mer inom ditt yrke? Älskar du att jobba när det är mycket att göra? Gillar du skidåkning och vill uppleva ett äventyr i svenska fjällvärlden? Sök jobb hos oss idag! Vi kan erbjuda dig en rolig, trygg och ambitiös arbetsplats ett stenkast från fantastisk skidåkning. Anställning: Omgående - 14 April Lön: Efter överenskommels... Visa mer
Vi söker kockar till vinterns köksteam!
Vår välbesökta backrestaurang behöver nu förstärkning i köket!
Är du hungrig och vill utvecklas mer inom ditt yrke? Älskar du att jobba när det är mycket att göra? Gillar du skidåkning och vill uppleva ett äventyr i svenska fjällvärlden? Sök jobb hos oss idag!
Vi kan erbjuda dig en rolig, trygg och ambitiös arbetsplats ett stenkast från fantastisk skidåkning.
Anställning: Omgående - 14 April
Lön: Efter överenskommelse
Vi har boende i Vemdalen by till all vår personal.
Vi vill att du:
Är en hungrig person som ser en god chans i att lära dig mer inom genuin matlagning i ett högt tempo och du älskar att arbeta med bra råvaror. Är resultatinriktad samt blir peppad av att jobba mot en hög kravbild. Är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.
Vi söker dig som:
vill utvecklas som kock och är intresserad av att lära dig mer samt kan bidra med din kunskap till teamet
har ett par års erfarenhet från restaurangbranschen som kock
tidigare har arbetat på matlagande restauranger
är en social person som uppskattar en inkluderande arbetsmiljö där man är en del av ett "gött" gäng
kan samarbeta med kollegor både i kök och matsal för att ge gästen bästa möjliga upplevelse
har goda kunskaper i det svenska och/eller engelska språket, i tal såväl som skrift.

Fördelar med att jobba på Bräjks:
Vi har boende
Vi är medlemmar av Visita och HRF
Lön enligt överenskommelse
Restaurangen ligger mitt i skidbacken
Trevliga, lättsamma gäster på en aktiv semester
Härlig stammismiljö
Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen
Bra pris på liftkortBesök gärna vår hemsida www.brajks.se eller sociala medier för mer information om oss.
Intervjuer och anställning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Bräjks - kombinera skidåkning med mat på toppnivå
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och härgjord burgare. På eftermiddagen är det trubadur afterski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny samt fondue. Vi är med våra 120 sittplatser en ganska liten krog sett till yta men serverar kanske flest vinterbesökare i Vemdalen.
Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide och har vid ett par tillfällen blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen.


Med vänlig hälsning,
Joel & Pernilla Sjelin med team Visa mindre

Vikarierande kock till kostorganisationen Sveg

Ansök    Feb 26    Härjedalens kommun    Kock, storhushåll
Härjedalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner. Vi servar invånare och besökare från tre kontor; Hede och Funäsdalen med huvudkontoret i Sveg. Vi erbjuder medarbetare friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt ersättningar i samband med högskolestudier. Härjedalens kommun är ett förvaltningsområde för det samiska språket.   Härjedalens kommuns värdegrund: Jag är här för dem som bor i, verkar i eller besöker Härjedalen. Jag har ett professi... Visa mer
Härjedalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner. Vi servar invånare och besökare från tre kontor; Hede och Funäsdalen med huvudkontoret i Sveg. Vi erbjuder medarbetare friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt ersättningar i samband med högskolestudier. Härjedalens kommun är ett förvaltningsområde för det samiska språket.  

Härjedalens kommuns värdegrund: Jag är här för dem som bor i, verkar i eller besöker Härjedalen. Jag har ett professionellt förhållningssätt och möter alla med respekt. Jag ser möjligheter och vill förbättra vår verksamhet.

Vi tar emot din jobbansökan digitalt i vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-Strateg via växel 0680-16100, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.Vi söker nu en kock till kostorganisationen i Sveg. Tjänsten innebär att du lagar mat till flertalet verksamheter inom Härjedalens kommun. Största delen av arbetet kommer att utföras i storkök där vi levererar ut ca 450 portioner mat varje dag; bland annat till äldreomsorg och skola. Vi strävar efter att leverera god kost utifrån de resurser vi har och jobbar med lokala råvaror så som kött från egna kor och ägg från egna höns.

För att kvalitetssäkra rekryteringen och kommunikationen ber vi dig att skicka in ansökan digitalt.

Tjänsten gäller extra vid behov där det finns möjlighet att jobba heltid under sommaren. Tillträde enligt överenskommelse .

 

Arbetsuppgifter
Som kock ansvarar du bland annat för att laga maten, fördela arbetet som skall utföras under dagen och förbereda för kommande dagar. Du kommer utföra egenkontroller samt i viss mån jobba med varubeställning.

Du styr din tillgänglighet och väljer själv när du vill arbeta. Får vi ett behov av extra personal där du har lagt dig tillgänglig får du ett SMS med bokning av arbetspasset. Med hjälp av programvaran TimeCare – som du kan ha i din mobil, dator eller surfplatta – kan du lägga in din tillgängliga tid. Där ser du också redan inbokade arbetspass och ditt personliga schema. 

Kvalifikationer
•          Utbildad kock eller minst 3 års erfarenhet av kockyrket.
•          Körkort
•          HACCP kunskaper
•          God datakunskap

Personliga egenskaper
Du är lätt att samarbeta med, bidrar till ett trivsamt arbetsklimat och en effektiv arbetsgrupp.
Du är serviceinriktad, har en positiv attityd, är flexibel och känner dig trygg med att arbeta både självständigt och i team. Du är kreativ, innovativ och lösningsorienterad.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangkök och eller storkök. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder utbildning och introduktion efter dina och verksamhetens behov.

Friskvårdspeng och möjlighet till friskvård på arbetstid.

Kontaktinformation
Rikard Mattsson, Enhetschef Resurscenter, 0680-16302

Rekryterare, Bemanning - och Rekryteringsplanerare, 0680-16359, [email protected]

Arbetsplats
Ringvägen 2

842 33 Sveg Visa mindre

Café & Butiks personal Vävstugan inredning & café

Nu söker vi en kollega till vårt grymma team på vävstugan! Mitt i hjärtat av Bruksvallarna ligger Vävstugan , en inredningsbutik med tillhörande café. Här hittar du allt från inredningsprodukter och presenter till lokalt producerade praliner. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Har du arbetat inom service/turism tidigare är det meriterande. Att arbeta över avdelning... Visa mer
Nu söker vi en kollega till vårt grymma team på vävstugan!
Mitt i hjärtat av Bruksvallarna ligger Vävstugan , en inredningsbutik med tillhörande café. Här hittar du allt från inredningsprodukter och presenter till lokalt producerade praliner.
Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Har du arbetat inom service/turism tidigare är det meriterande. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning.Om jobbet som butiks/serveringspersonal

I rollen som butiks/serveringspersonal ansvarar du för att Servera luncher och fika samt laga lättare lunch, hjälpa våra gäster i inredningsbutiken samt se till att vår butik är inbjudande och hel och ren.

Är du rätt för rollen som butiks/serveringspersonal?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom serviceyrket och pratar Svenska.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba i team. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning. Att du vågar tänka utanför boxen. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar.

Är du den vi söker?

På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

- Placeringsort: Bruksvallarna

- Typ av anställning: Säsongsanställning Vintersäsong med chans till förlängning över sommaren.

- Start omgående

- Lön: enligt kollektivavtal

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen.

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Café & Butiks personal Vävstugan inredning & café

Nu söker vi en kollega till vårt grymma team på vävstugan! Mitt i hjärtat av Bruksvallarna ligger Vävstugan , en inredningsbutik med tillhörande café. Här hittar du allt från inredningsprodukter och presenter till lokalt producerade praliner. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Har du arbetat inom service/turism tidigare är det meriterande. Att arbeta över avdelning... Visa mer
Nu söker vi en kollega till vårt grymma team på vävstugan!
Mitt i hjärtat av Bruksvallarna ligger Vävstugan , en inredningsbutik med tillhörande café. Här hittar du allt från inredningsprodukter och presenter till lokalt producerade praliner.
Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Har du arbetat inom service/turism tidigare är det meriterande. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning.Om jobbet som butiks/serveringspersonal

I rollen som butiks/serveringspersonal ansvarar du för att Servera luncher och fika samt laga lättare lunch, hjälpa våra gäster i inredningsbutiken samt se till att vår butik är inbjudande och hel och ren.

Är du rätt för rollen som butiks/serveringspersonal?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom serviceyrket och pratar Svenska.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba i team. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning. Att du vågar tänka utanför boxen. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar.

Är du den vi söker?

På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

- Placeringsort: Bruksvallarna

- Typ av anställning: Säsongsanställning Vintersäsong med chans till förlängning över sommaren.

- Start omgående

- Lön: enligt kollektivavtal

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen.

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Jobba på toppen!

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Toppstugan Kariknallen (eller bara Knallen) ligger 1050 m.ö.h. och är ett populärt turistmål både sommar och vinter. Här serveras frasiga våfflor och hembakat fikabröd, men även soppa, smörgåsar och annan enklare lunch. Du startar dagen m... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig!

Toppstugan Kariknallen (eller bara Knallen) ligger 1050 m.ö.h. och är ett populärt turistmål både sommar och vinter. Här serveras frasiga våfflor och hembakat fikabröd, men även soppa, smörgåsar och annan enklare lunch.

Du startar dagen med att du och din kollega lastar Skotern med det som behövs. Det tar ungefär en kvart att köra upp till toppstugan där utsikten över dalen och de vidsträckta fjällen välkomnar er; lika slående varje gång. Flaggan hissas och sedan är det dags att förbereda smörgåsar, göra våffelsmet, ta fram fikabröd, värma soppan, städa och göra fint inför att de första gästerna kommer upp. Vissa dagar är det lite folk och andra kan vara riktigt hektiska, ofta beror det på väder och vind. Ni tar hand om gästerna under dagen, efter stängning städar och förbereder man inför nästa dag. Sedan halas flaggan och färden går ner till Bruksvallarna igen.

Din roll kommer att vara att tillagning, servering samt kassatjänst och städning. Du bör ha ett stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara ansvarsfull och tycka om att möta nya människor. Har du arbetat inom service/turism tidigare är det meriterande. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en fördel om du är intresserad av friluftsliv.

Anställningen börjar omgående och fram till att säsongen tar slut i april. Trivs vi ihop och du vill fortsätta jobba hos oss så finns möjlighet till fortsatt anställning under kommande Sommarsäsong.

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Bra att veta:

Placeringsort: Bruksvallarna

Typ av anställning: säsongsanställning med chans till förlängning över sommaren.

Lön: enligt kollektivavtal.

Start Omgående

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen.

Personalboende finns i begränsat antal.

Ring 0684-201 80 om du har frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan hälsar familjen Myhr! Visa mindre

Serveringspersonal till Hotell Bruksvallsliden i Bruksvallarna

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Hotell Bruksvallsliden Serveringspersonal. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom besöksnäringen på olika sätt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Hotell Bruksvallsliden Serveringspersonal. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom besöksnäringen på olika sätt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till oss på Hotell Bruksvallsliden!

Om jobbet som serveringspersonal

I rollen som serveringspersonal ansvarar du för att Servera frukost & Middagar samt Servera lunch när vi har grupper & arrangemang. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team städa hotellrum.

Är du rätt för rollen som serveringspersonal?

Vi på Hotell Bruksvallsliden söker dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom serviceyrket.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba i team. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning. Att du vågar tänka utanför boxen. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar.

Är du den vi söker?

På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

Placeringsort: Bruksvallarna

Typ av anställning: säsongsanställning vintersäsong med chans till förlängning över sommaren.

Lön: enligt kollektivavtal

Start omgående.

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen. Visa mindre

Kassa & Kallakänk till Vemdalsskalet Omgående anställning

Nu söker vi på Fjällkonditoriet personal till vårt konditori och bageri i Vemdalsskalet. Vi söker dig som är positiv, driven och serviceminded. Anställningen är säsongsbetonad med möjlighet till vidare anställning. Visa mer
Nu söker vi på Fjällkonditoriet personal till vårt konditori och bageri i Vemdalsskalet.
Vi söker dig som är positiv, driven och serviceminded.
Anställningen är säsongsbetonad med möjlighet till vidare anställning. Visa mindre

Jobba på toppen!

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Toppstugan Kariknallen (eller bara Knallen) ligger 1050 m.ö.h. och är ett populärt turistmål både sommar och vinter. Här serveras frasiga våfflor och hembakat fikabröd, men även soppa, smörgåsar och annan enklare lunch. Du startar dagen m... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig!

Toppstugan Kariknallen (eller bara Knallen) ligger 1050 m.ö.h. och är ett populärt turistmål både sommar och vinter. Här serveras frasiga våfflor och hembakat fikabröd, men även soppa, smörgåsar och annan enklare lunch.

Du startar dagen med att du och din kollega lastar Skotern med det som behövs. Det tar ungefär en kvart att köra upp till toppstugan där utsikten över dalen och de vidsträckta fjällen välkomnar er; lika slående varje gång. Flaggan hissas och sedan är det dags att förbereda smörgåsar, göra våffelsmet, ta fram fikabröd, värma soppan, städa och göra fint inför att de första gästerna kommer upp. Vissa dagar är det lite folk och andra kan vara riktigt hektiska, ofta beror det på väder och vind. Ni tar hand om gästerna under dagen, efter stängning städar och förbereder man inför nästa dag. Sedan halas flaggan och färden går ner till Bruksvallarna igen.

Din roll kommer att vara att tillagning, servering samt kassatjänst och städning. Du bör ha ett stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara ansvarsfull och tycka om att möta nya människor. Har du arbetat inom service/turism tidigare är det meriterande. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en fördel om du är intresserad av friluftsliv.

Anställningen börjar omgående och fram till att säsongen tar slut i april. Trivs vi ihop och du vill fortsätta jobba hos oss så finns möjlighet till fortsatt anställning under kommande Sommarsäsong.

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Bra att veta:

Placeringsort: Bruksvallarna

Typ av anställning: säsongsanställning med chans till förlängning över sommaren.

Lön: enligt kollektivavtal.

Start Omgående

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen.

Personalboende finns i begränsat antal.

Ring 0684-201 80 om du har frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan hälsar familjen Myhr! Visa mindre

Hovmästare till Vemdalsfjällen

Ansök    Jan 24    Bräjks matbar AB    Hovmästare
Vi söker en nyckelperson till vårt matsalsteam! Är det dig vi söker? Ansök idag! Vi anställer löpande. Anställning: Idag - 21 April med chans till åretruntanställning. Bräjks - kombinera skidåkning med mat och dryck i hög nivå Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad cho... Visa mer
Vi söker en nyckelperson till vårt matsalsteam! Är det dig vi söker? Ansök idag! Vi anställer löpande.


Anställning: Idag - 21 April med chans till åretruntanställning.


Bräjks - kombinera skidåkning med mat och dryck i hög nivå
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny.


Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide.


Är du hovmästaren vi söker? Ansök idag!
På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som tycker om att arbeta med bra råvaror under högt tryck.


Fördelar med att jobba på Bräjks:
- Vi har boende
- Vi har ett bra pris på liftkort
- Vi är medlemmar av Visita och HRF
- Lön enligt överenskommelse
- Restaurangen ligger mitt i skidbacken
- Sköna, lättsamma gäster på en aktiv semester
- Härlig stammismiljö
- Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen


Arbetsuppgifter:
Arbeta i nära samarbete med köksmästaren, restaurangchefen samt övriga i matsalsteamet. Din främsta arbetsuppgift blir att leda matsalsarbetet samt hova luncher och kvällar. Vi har bordsplacering och bordsplacering hela dagen. Klassiska hovmästaruppgifter med en begränsad mängd administrativt arbete.
Kvalifikationer:
Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat med liknande uppgifter på liknande restauranger minst 2år. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till. Kommunikation är inga problem för dig.


Maila mig idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!


Maila mig din ansökan och CV på: [email protected]


Med vänlig hälsning,
Joel Sjelin Visa mindre

Vargenfjället söker restaurangpersonal

Ansök    Jan 28    Svartbacke AB    Restaurangbiträde
Hej! Vargens fjällanläggning söker resturangpersonal. Kock/servetris. Gärna om du kan utföra andra slags arbetsuppgifter med. Vi är ett härligt gäng, att passa in i gruppen är A & O! Visa mer
Hej!
Vargens fjällanläggning söker resturangpersonal.
Kock/servetris.
Gärna om du kan utföra andra slags arbetsuppgifter med.
Vi är ett härligt gäng, att passa in i gruppen är A & O! Visa mindre

Vikarierande kock till kostorganisationen Sveg

Ansök    Jan 24    Härjedalens kommun    Kock, storhushåll
Härjedalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner. Vi servar invånare och besökare från tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är förvaltningsområde för det samiska språket, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna. Vi erbjuder medarbetare friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt ersättningar i samband med högskolestudier.  Härjedalens kommuns värde... Visa mer
Härjedalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner. Vi servar invånare och besökare från tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är förvaltningsområde för det samiska språket, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna. Vi erbjuder medarbetare friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt ersättningar i samband med högskolestudier.

 Härjedalens kommuns värdegrund: Jag är här för dem som bor i, verkar i eller besöker Härjedalen. Jag har ett professionellt förhållningssätt och möter alla med respekt. Jag ser möjligheter och vill förbättra vår verksamhet.

 Vi tar emot din jobbansökan digitalt i vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-Strateg via växel 0680-16100, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.Vi söker nu en kock till kostorganisationen i Sveg. Tjänsten innebär att du lagar mat till flertalet verksamheter inom Härjedalens kommun. Största delen av arbetet kommer att utföras i storkök där vi levererar ut ca 450 portioner mat varje dag; bland annat till äldreomsorg och skola. Vi strävar efter att leverera god kost utifrån de resurser vi har och jobbar med lokala råvaror så som kött från egna kor och ägg från egna höns.

För att kvalitetssäkra rekryteringen och kommunikationen ber vi dig att skicka in ansökan digitalt.

Tjänsten gäller extra vid behov där det finns möjlighet att jobba heltid under sommaren. Tillträde enligt överenskommelse .

 

Arbetsuppgifter
Som kock ansvarar du bland annat för att laga maten, fördela arbetet som skall utföras under dagen och förbereda för kommande dagar. Du kommer utföra egenkontroller samt i viss mån jobba med varubeställning.

Du styr din tillgänglighet och väljer själv när du vill arbeta. Får vi ett behov av extra personal där du har lagt dig tillgänglig får du ett SMS med bokning av arbetspasset. Med hjälp av programvaran TimeCare – som du kan ha i din mobil, dator eller surfplatta – kan du lägga in din tillgängliga tid. Där ser du också redan inbokade arbetspass och ditt personliga schema. 

Kvalifikationer
•          Utbildad kock eller minst 3 års erfarenhet av kockyrket.
•          Körkort
•          HACCP kunskaper
•          God datakunskap

Personliga egenskaper
Du är lätt att samarbeta med, bidrar till ett trivsamt arbetsklimat och en effektiv arbetsgrupp.
Du är serviceinriktad, har en positiv attityd, är flexibel och känner dig trygg med att arbeta både självständigt och i team. Du är kreativ, innovativ och lösningsorienterad.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangkök och eller storkök. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder utbildning och introduktion efter dina och verksamhetens behov.

Friskvårdspeng och möjlighet till friskvård på arbetstid.

Kontaktinformation
Rikard Mattsson, Enhetschef Resurscenter, 0680-16302

Rekryterare, Bemanning - och Rekryteringsplanerare, 0680-16359, [email protected]

Arbetsplats
Ringvägen 2

842 33 Sveg Visa mindre

Cafébiträde / kassapersonal till lunchrestaurang i fjällen

Att säsonga på Kappruet innebär en fin kombination av arbete i härlig fjällmiljö och en aktiv fritid med snön som grund. Vi är en del av Destination Funäsfjällen och har ett gemensamt liftkort med de övriga större anläggningarna i området som Ramundberget och Tänndalen både för att våra gäster ska ha möjlighet att variera sig och även vi som bor och arbetar här ska kunna åka skidor i olika skidområden. 5 skidanläggningar i västra Härjedalen som tillsammans... Visa mer
Att säsonga på Kappruet innebär en fin kombination av arbete i härlig fjällmiljö och en aktiv fritid med snön som grund. Vi är en del av Destination Funäsfjällen och har ett gemensamt liftkort med de övriga större anläggningarna i området som Ramundberget och Tänndalen både för att våra gäster ska ha möjlighet att variera sig och även vi som bor och arbetar här ska kunna åka skidor i olika skidområden. 5 skidanläggningar i västra Härjedalen som tillsammans bildar Skandinaviens störta skipass med över 140 nedfarter på samma liftkort.
Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 23/24.
Dina uppgifter i serveringen
Vi tycker att restaurangen är en viktig del på vår anläggning och har genom året fått ett gott rykte och en uppskattad restaurang som gäster besöker även utan pjäxor på fötterna. Våra serveringsmedarbetare är en av nyckelpositionerna på anläggningen då många av våra gäster kommer till restaurangen för att fika eller äta mat. Din arbetsuppgifter är allt från att hantera kassan, brygga kaffe och hålla ordning till att fylla på lunchbufféerna från köket. Det är viktigt att du har ett gott öga för vad som behöver göras och att du gillar att gillar att ge god service. Restaurangen har ca 60 platser inomhus och ca 60 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika.
Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort för destinationen och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restaurangen. Vi har även boende på plats till de som önskar, en egen liten lägenhet med dusch och pentry på rummet samt ett större gemensamt uppehållsrum tillsammans med övriga som bor.
Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett intresse för vinter och gärna utförsåkning och tycker om att arbeta med människor – både vuxna och barn. Du är glad och stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar du att baka är det ett stort plus.
Önskemål
Såklart är arbetserfarenhet meriterande men vi värdesätter en positiv attityd och viljan att utveckla vår restaurang tillsammans med oss
Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil, för din egen skull.

Ansök
Detta är en säsongsanställning fram till 6 april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Vi gör urval och intervjuer löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Ring gärna på 0684 26070 så kan vi prata! Visa mindre

Servitör/Servitris/Bartender till Vemdalsfjällen

Ansök    Jan 9    Bräjks matbar AB    Servitör/Servitris
Vi behöver bli fler stjärnor i matsalen! Nu behöver vi utöka teamet och söker nu 1 ny medarbetare. Vi söker dig som vill jobba med bra råvaror, lagad mat från grunden, personlig service och vill ha en riktigt kul vinter i fjällen! Vi ser gärna att du gillar att åka skidor. Vi arbetar med bordsservering hela dagen och har en stor andel återkommande gäster. På Bräjks utgör alla i personalen en viktig kugge som tillsammans får det att flyta som ett välsmort m... Visa mer
Vi behöver bli fler stjärnor i matsalen! Nu behöver vi utöka teamet och söker nu 1 ny medarbetare.
Vi söker dig som vill jobba med bra råvaror, lagad mat från grunden, personlig service och vill ha en riktigt kul vinter i fjällen! Vi ser gärna att du gillar att åka skidor.
Vi arbetar med bordsservering hela dagen och har en stor andel återkommande gäster. På Bräjks utgör alla i personalen en viktig kugge som tillsammans får det att flyta som ett välsmort maskineri!
Anställning: Omgående - 14 April
Lön: Efter överenskommelse
Vi har boende i Vemdalen by
Arbetsuppgifter
Sedvanliga serveringsuppgifter. Ett stort plus om du känner dig bekväm med att hjälpa till i baren under afterski. Både dag- och kvällspass. Är du bartender krävs det att du är bekväm med att hjälpa till att servera mat och dryck i matsalen vid behov. För den med erfarenhet finns möjlighet till hovmästartjänst.
Kvalifikationer
Du är en hungrig person som ser en god chans i att lära dig mer i ett högt tempo. Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat minst två år inom yrket. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.
Fördelar med att jobba på Bräjks
Vi har boende
Vi har ett bra pris på liftkort
Vi är medlemmar av Visita och HRF
Lön enligt överenskommelse
Restaurangen ligger mitt i skidbacken
Trevliga, lättsamma gäster på en aktiv semester
Härlig stammismiljö
Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen

Kort om Bräjks
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och härgjord burgare. På eftermiddagen är det trubadur afterski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny samt fondue.
Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide och har vid ett par tillfällen blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen.
Trots att vi är en ganska liten krog med ca 110 sittplatser inne har vi ändå ett av destinationens största utbud på såväl mat som dryck. På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor.
Maila oss idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!
Med vänlig hälsning,
Joel & Pernilla Sjelin med team Visa mindre

Sommarvikarier och extrapersonal till Sveg, Ytterhogdal, Lillhärdal

Ansök    Jan 15    Härjedalens kommun    Kock, storhushåll
Härjedalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner. Vi servar invånare och besökare från tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är förvaltningsområde för det samiska språket, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna. Vi erbjuder medarbetare friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt ersättningar i samband med högskolestudier.  Härjedalens kommuns värde... Visa mer
Härjedalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner. Vi servar invånare och besökare från tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är förvaltningsområde för det samiska språket, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna. Vi erbjuder medarbetare friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt ersättningar i samband med högskolestudier.

 Härjedalens kommuns värdegrund: Jag är här för dem som bor i, verkar i eller besöker Härjedalen. Jag har ett professionellt förhållningssätt och möter alla med respekt. Jag ser möjligheter och vill förbättra vår verksamhet.

 Vi tar emot din jobbansökan digitalt i vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-Strateg via växel 0680-16100, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.Vi söker vikarier inom vård och omsorg samt kök och service. Vi rekryterar löpande och kontaktar dig när vi matchat din ansökan med en verksamhet där din kompetens kan passa. Bifoga ditt CV och ett kort personligt brev. För att kvalitetssäkra rekryteringen och kommunikationen ber vi dig att skicka in ansökan digitalt.

Vi använder oss utav systemet TimeCare Pool där du genom att styra din egen tillgänglighet bestämmer i vilken utsträckning du önskar arbeta.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som timvikarie hos oss kan innebära arbete in om äldreomsorg, LSS och/eller kök och service

 

Vård och omsorg
Arbetsuppgifter: Omvårdnad handlar om att hjälpa brukaren med saker som dom inte längre klarar av att göra själv. Det kan t.ex. vara att klä på sig, att tvätta sig eller att äta. Men det kan också handla om att stödja brukaren vid promenad eller något intresse som denne har.

Arbetstiderna är oregelbundna och varierar mellan dag, kväll och helg. I vissa verksamheter ingår natt och sovande jour i schemat.

Kök och service
Arbetsuppgifter: Att vara behjälplig i köken vid tillagning av mat, diska och städa olika utrymmen beroende på arbetsplats.

Arbetstiderna varierar mellan dag - och helgarbete beroende på arbetsplats och behov

Kvalifikationer
- Vi söker i första hand dig som är utbildad eller har erfarenhet av arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
- God förmåga i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav.
- Körkort är en merit men inte alltid ett krav.

Personliga egenskaper
Det viktigaste är att du är genuint intresserad av människor och kan se och bekräfta människan du möter. Du är lätt att samarbeta med, bidrar till ett trivsamt arbetsklimat och en effektiv arbetsgrupp. Du är serviceinriktad, har en positiv attityd, är flexibel och känner dig trygg med att arbeta både självständigt och i team. Du är ansvarstagande och har förmåga att ta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder utbildning och introduktion efter dina och verksamhetens behov.
Att arbeta som timvikarie är ett utvecklande och flexibelt arbete där du själv kan styra när och hur mycket du vill arbeta.

Kontaktinformation
Rikard Mattsson, Enhetschef Resurscenter, 0680-16302

Rekryterare, Bemanning och rekryteringsplanerare, [email protected]

Arbetsplats
Ringvägen 2

842 33 Sveg Visa mindre

Diskare till Vemdalsfjällen

Ansök    Jan 9    Bräjks matbar AB    Diskare
Vi söker förstärkning till disken! Gillar du fysiskt arbete i en tempofylld och social miljö? Trivs du med att jobba självständigt och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs? Då kan du vara den vi söker! Tidigare erfarenhet är meriterande, men rätt inställning och vilja att lära är meriterande. Anställning: Omgående - 14 April Vi kan erbjuda heltid, deltid eller extrajobb på kvällar och helger. Bräjks - kombinera skidåkning med mat i toppnivå Bj... Visa mer
Vi söker förstärkning till disken!
Gillar du fysiskt arbete i en tempofylld och social miljö? Trivs du med att jobba självständigt och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs? Då kan du vara den vi söker!
Tidigare erfarenhet är meriterande, men rätt inställning och vilja att lära är meriterande.
Anställning: Omgående - 14 April
Vi kan erbjuda heltid, deltid eller extrajobb på kvällar och helger.


Bräjks - kombinera skidåkning med mat i toppnivå
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny.


Är du diskaren vi söker? Ansök idag!
På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som tycker om att arbeta med att leverera hög gästnöjdhet under högt tryck.


Fördelar med att jobba på Bräjks:
- Vi har boende
- Vi har ett bra pris på liftkort
- Vi är medlemmar av Visita och HRF
- Lön enligt överenskommelse
- Restaurangen ligger mitt i skidbacken
- Trevliga, lättsamma gäster på en aktiv semester
- Härlig stammismiljö
- Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen


Arbetsuppgifter:
Diska, varuplock, snöskottning, städning och ev. lättare köksjobb (prepp) om intresse finns


Kvalifikationer:
För oss så är du navet i verksamheten. Du är den som verkligen kan göra skillnad och hjälpa alla på restaurangen. Du är en glad prick som får en kick av att hjälpa andra. Vi tror att du jobbat minst ett år som diskare tidigare. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.


Maila mig idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!
Maila mig ditt CV på: [email protected]


Med vänlig hälsning,
Joel Sjelin
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kombitjänst - Servis och liftvärd

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till högsäsongen i vårt skidområde. Kappruet är en familjär skidanläggning beläget i det innersta av Härjedalens fjällvärld. Hit kommer våra gäster för att njuta av vinter och fjällen. På anläggningen finns en restaurang mitt i skidbacken dit vi nu söker ytterligare medarbetare till en kombinationstjänst som innebär att man både får vara ute och inomhus. Vår restaurang som har ca 60 sittplatser inomhus, plus ca 60 på ... Visa mer
Nu söker vi ytterligare en medarbetare till högsäsongen i vårt skidområde.
Kappruet är en familjär skidanläggning beläget i det innersta av Härjedalens fjällvärld. Hit kommer våra gäster för att njuta av vinter och fjällen. På anläggningen finns en restaurang mitt i skidbacken dit vi nu söker ytterligare medarbetare till en kombinationstjänst som innebär att man både får vara ute och inomhus. Vår restaurang som har ca 60 sittplatser inomhus, plus ca 60 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta betalt av gästerna, se till att maten kommer ut till gästerna och fylla på caféutbudet mm. Som liftvärd arbetar du med att hjälpa våra gäster i liften.
Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge dem den där lilla extra servicen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yrket, det viktigaste är att du är serviceinriktad och villig att lära dig. Tycker du om att baka är det ett plus.
Som säsongsanställd medarbetare hos oss har vi boende på anläggningen. Personalboendet är en egen liten lägenhet med dusch och pentry, samt ett gemensamt uppehållsrum med kök, tvättstuga och tvhörna beläget i ett hus precis intill.
Då Kappruet har långt till kollektivtrafik är körkort och egen bil bra att ha. Visa mindre

Cafébiträde på skidanläggning

Nu söker vi dig som vill jobba i en härlig fjällmiljö vintern 2024 Kappruet är en familjär skidanläggning beläget i det innersta av Härjedalens fjällvärld. Hit kommer våra gäster för att njuta av vinter och fjällen. På anläggningen finns en restaurang mitt i skidbacken dit vi nu söker ytterligare medarbetare. Restaurangen har ca 60 sittplatser inomhus, plus ca 60 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika. Dina arbetsuppgifter innefattar blan... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba i en härlig fjällmiljö vintern 2024
Kappruet är en familjär skidanläggning beläget i det innersta av Härjedalens fjällvärld. Hit kommer våra gäster för att njuta av vinter och fjällen. På anläggningen finns en restaurang mitt i skidbacken dit vi nu söker ytterligare medarbetare. Restaurangen har ca 60 sittplatser inomhus, plus ca 60 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta betalt av gästerna och fylla på caféutbudet mm. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge dem den där lilla extra servicen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yrket, det viktigaste är att du är serviceinriktad och villig att lära dig. Tycker du om att baka är det ett plus.
Som säsongsanställd medarbetare hos oss har vi boende på anläggningen. Personalboendet är en egen liten lägenhet med dusch och pentry, samt ett gemensamt uppehållsrum med kök, tvättstuga och tvhörna beläget i ett hus precis intill.
Då Kappruet har långt till kollektivtrafik är körkort och egen bil bra att ha. Visa mindre

Kock till Ski Lodge Tänndalen

Vi sökeren engagerad kock till Ski Lodge kök & bar för vintersäsongen.  Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med vårt team skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster, du brinner för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet?   Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten i köket på Ski Lodge kök & bar där vi erbjuder café med smörgåsar och fika,... Visa mer
Vi sökeren engagerad kock till Ski Lodge kök & bar för vintersäsongen. 
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med vårt team skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster, du brinner för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet?  
Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten i köket på Ski Lodge kök & bar där vi erbjuder café med smörgåsar och fika, lunch och bistro. Arbetstiderna och arbetspassen är varierande, både dag och kväll förekommer.  
 
Personliga egenskaper  
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad med stort gästfokus, alltid ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen samt sträva efter att överförträffa förväntningarna. Som person är du positiv, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta och har förståelse att alla arbetskamrater är värdefulla. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Du har lätt för att ta till dig information, lära dig nya saker och tycker om nya utmaningar med gästernas upplevelse i fokus.  


Kvalifikationer  

Du har tidigare vana av att arbeta i restaurangkök. 3 års erfarenhet.
Du är självgående och tycker om att hitta kreativa lösningar. 
Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt behärska engelska.   
Rekrytering sker löpande.


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss. Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski eller avnjuta en god middag i restaurangen. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåkningsmöjligheter för gästen. Visa mindre

Diskare till vintersäsong i Vemdalen

Ansök    Jan 4    Passets Restaurang AB    Diskare
Vi söker dig som vill jobba i Vemdalen med ett härligt gäng kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer vara att diska. Passet är namnet på restaurangen som ligger med Ski In/Ski out läge mitt i Vemdalen. På Passet serveras lunch och Passets café är öppet hela dagen, här är det även afterski på eftermiddagen. Anställningen gäller från nu till slutet av april. Vi ser gärna att ni har eget boende i Vemdalen eller i närområdet men kan hjälpa till med boende om det... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i Vemdalen med ett härligt gäng kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer vara att diska.
Passet är namnet på restaurangen som ligger med Ski In/Ski out läge mitt i Vemdalen. På Passet serveras lunch och Passets café är öppet hela dagen, här är det även afterski på eftermiddagen.
Anställningen gäller från nu till slutet av april.
Vi ser gärna att ni har eget boende i Vemdalen eller i närområdet men kan hjälpa till med boende om det behövs.
Intervjuer och anställning sker löpande. Visa mindre

Kock till Vemdalsfjällen

Ansök    Jan 9    Bräjks matbar AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar till vinterns köksteam! Vår välbesökta backrestaurang behöver nu förstärkning i köket! Är du hungrig och vill utvecklas mer inom ditt yrke? Älskar du att jobba när det är mycket att göra? Gillar du skidåkning och vill uppleva ett äventyr i svenska fjällvärlden? Sök jobb hos oss idag! Vi kan erbjuda dig en rolig, trygg och ambitiös arbetsplats ett stenkast från fantastisk skidåkning. Anställning: Omgående - 14 April Lön: Efter överenskommels... Visa mer
Vi söker kockar till vinterns köksteam!
Vår välbesökta backrestaurang behöver nu förstärkning i köket!
Är du hungrig och vill utvecklas mer inom ditt yrke? Älskar du att jobba när det är mycket att göra? Gillar du skidåkning och vill uppleva ett äventyr i svenska fjällvärlden? Sök jobb hos oss idag!
Vi kan erbjuda dig en rolig, trygg och ambitiös arbetsplats ett stenkast från fantastisk skidåkning.
Anställning: Omgående - 14 April
Lön: Efter överenskommelse
Vi har boende i Vemdalen by till all vår personal.
Vi vill att du:
Är en hungrig person som ser en god chans i att lära dig mer inom genuin matlagning i ett högt tempo och du älskar att arbeta med bra råvaror. Är resultatinriktad samt blir peppad av att jobba mot en hög kravbild. Är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.
Vi söker dig som:
vill utvecklas som kock och är intresserad av att lära dig mer samt kan bidra med din kunskap till teamet
har ett par års erfarenhet från restaurangbranschen som kock
tidigare har arbetat på matlagande restauranger
är en social person som uppskattar en inkluderande arbetsmiljö där man är en del av ett "gött" gäng
kan samarbeta med kollegor både i kök och matsal för att ge gästen bästa möjliga upplevelse
har goda kunskaper i det svenska och/eller engelska språket, i tal såväl som skrift.

Fördelar med att jobba på Bräjks:
Vi har boende
Vi är medlemmar av Visita och HRF
Lön enligt överenskommelse
Restaurangen ligger mitt i skidbacken
Trevliga, lättsamma gäster på en aktiv semester
Härlig stammismiljö
Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen
Bra pris på liftkortBesök gärna vår hemsida www.brajks.se eller sociala medier för mer information om oss.
Intervjuer och anställning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Bräjks - kombinera skidåkning med mat på toppnivå
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och härgjord burgare. På eftermiddagen är det trubadur afterski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny samt fondue. Vi är med våra 120 sittplatser en ganska liten krog sett till yta men serverar kanske flest vinterbesökare i Vemdalen.
Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide och har vid ett par tillfällen blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen.


Med vänlig hälsning,
Joel & Pernilla Sjelin med team Visa mindre

Dagkock vintersäsongen 23/24

På Fjällrestaurangen serverar vi en lunchbuffé alla dagar i veckan. Som kock kommer du ansvara över upplagningen av buffén och att den är påfylld och ser fräsch ut. På Toppstugan och Café Kåvan serverar vi en á la carte lunch bestående av 7-9 rätter alla dagar i veckan, där maten förbereds innan och tillagas vid beställning. Vi söker dig som: Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som kock i ett restaurangkök. Du ska vara en lagspelare som ser till gästen... Visa mer
På Fjällrestaurangen serverar vi en lunchbuffé alla dagar i veckan. Som kock kommer du ansvara över upplagningen av buffén och att den är påfylld och ser fräsch ut.
På Toppstugan och Café Kåvan serverar vi en á la carte lunch bestående av 7-9 rätter alla dagar i veckan, där maten förbereds innan och tillagas vid beställning.
Vi söker dig som:
Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som kock i ett restaurangkök. Du ska vara en lagspelare som ser till gästens bästa samt älska och respektera dina råvaror. Att du gillar högt tempo på jobbet är till en stor fördel. Du måste tycka att ditt arbete är viktigt. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta - då kan du vara en person för oss.
Anställningen omfattar 75% från mitten av december till mitten av april.
Om oss
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
· Kollektivavtal
· Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
· Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
· Skipass Fjällpass
· Personalboende
Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära
Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka skidor utför eller på längden, köra skoter, pimpla eller utforska fjällen på valfritt sätt. Visa mindre

Kassa- & Biträdestjänst Vemdalsskalet Omgående Anställning

Vi söker Kassa & Kallskänk till vårt Bageri & Konditori i Vemdalsskalet. Omgående anställning. Vi söker Dig som är driven, positiv och engagerad. Dina arbetsuppgifter kommer vara att bereda mackor och enklare luncher, möta kunder samt servera gott fika och bröd. Städa och disk ingår också i dina arbetsuppgifter Tveka inte att söka till oss! Visa mer
Vi söker Kassa & Kallskänk till vårt Bageri & Konditori i Vemdalsskalet.
Omgående anställning.
Vi söker Dig som är driven, positiv och engagerad. Dina arbetsuppgifter kommer vara att bereda mackor och enklare luncher, möta kunder samt servera gott fika och bröd. Städa och disk ingår också i dina arbetsuppgifter
Tveka inte att söka till oss! Visa mindre

Köksbiträde

Vi söker dig som vill jobba inom Resturang branchen och vill bygga på Arbetserfarenheter, vi dig som är flexibel, serviceinriktad, stresstålig samt gillar att arbeta i hög tempo där kommunikation med kunder och kollegor är viktig. Visa mer
Vi söker dig som vill jobba inom Resturang branchen och vill bygga på Arbetserfarenheter, vi dig som är flexibel, serviceinriktad, stresstålig samt gillar att arbeta i hög tempo där kommunikation med kunder och kollegor är viktig. Visa mindre

Kock till Skoterköket i Lofsdalen

Ansök    Nov 24    Skoterköket AB    Kock, à la carte
Huvudsakligt arbete i kök med matlagning så väl kall som varm mat. Arbetet gäller luncher samt a la carte. Vi söker dig som vill vara med på våran resa. Att du delar vår kärlek till genuin matlagning och sätter stolthet i ditt arbete räknar vi med. Hos oss får du möjligheten att arbeta med högklassiga råvaror direkt hämtade från Norrländska fjäll och skogar. Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta i högt tempo, är noggrann med detaljerna och har en st... Visa mer
Huvudsakligt arbete i kök med matlagning så väl kall som varm mat. Arbetet gäller luncher samt a la carte.


Vi söker dig som vill vara med på våran resa. Att du delar vår kärlek till genuin matlagning och sätter stolthet i ditt arbete räknar vi med. Hos oss får du möjligheten att arbeta med högklassiga råvaror direkt hämtade från Norrländska fjäll och skogar. Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta i högt tempo, är noggrann med detaljerna och har en stor passion för matlagning där kvalitet rankas högt. Du är ansvarsfull och kreativ med goda egenskaper för smak och upplevelser.


Vi är en liten viltrestaurang i vackra Lofsdalen, ett fantastiskt läge med vacker utsikt över sjö och fjäll i en mysig och hemtrevlig miljö. Vi har riktat in oss på att förvalta det bästa närområdet har att erbjuda. Med hög kvalité och respekt till råvaran vill vi erbjuda våra gäster en smakupplevelse av Norrland i en mysig familjär miljö.
#jobbjustnu Visa mindre

Serveringspersonal till Skoterköket i Lofsdalen

Ansök    Nov 24    Skoterköket AB    Servitör/Servitris
Huvudsakligt arbete inom servering, arbetet gäller luncher samt a la carte. Vi söker dig som vill vara med på våran resa. Att du delar vår kärlek till mat och dryck. Hos oss får du möjligheten att arbeta med högklassiga råvaror direkt hämtade från Norrländska fjäll och skogar. Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta i högt tempo, är noggrann, är stresstålig och har en stor passion för service. Du är ansvarsfull och kreativ med goda egenskaper för mat & ... Visa mer
Huvudsakligt arbete inom servering, arbetet gäller luncher samt a la carte.
Vi söker dig som vill vara med på våran resa. Att du delar vår kärlek till mat och dryck. Hos oss får du möjligheten att arbeta med högklassiga råvaror direkt hämtade från Norrländska fjäll och skogar. Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta i högt tempo, är noggrann, är stresstålig och har en stor passion för service. Du är ansvarsfull och kreativ med goda egenskaper för mat & dryck.


Vi är en liten viltrestaurang i vackra Lofsdalen, ett fantastiskt läge med vacker utsikt över sjö och fjäll i en mysig och hemtrevlig miljö. Vi har riktat in oss på att förvalta det bästa närområdet har att erbjuda. Med hög kvalité och respekt till råvaran vill vi erbjuda våra gäster en smakupplevelse av Norrland i en mysig familjär miljö. Visa mindre

Kock till Vemdalsskalet

Ansök    Nov 28    M&O Restauranger AB    Kock, à la carte
Kockar för varm och kallkök vintersäsongen 23/24 Restaurang Skalsterrassen ligger i det populära skidområdet Vemdalsskalet och är en av Vemdalens mest välbesökta kvällskrogar. Vi serverar en genomarbetat a la cartémeny som följer säsongens råvaror, vi lagar mat som vi själva älskar helst på lokala råvaror men också från olika delar av världen. Vi håller mycket hög lägsta nivå och gästen är alltid i vårt fokus. Vi söker nu nya medarbetare till vårt köks... Visa mer
Kockar för varm och kallkök vintersäsongen 23/24


Restaurang Skalsterrassen ligger i det populära skidområdet Vemdalsskalet och är en av Vemdalens mest välbesökta kvällskrogar. Vi serverar en genomarbetat a la cartémeny som följer säsongens råvaror, vi lagar mat som vi själva älskar helst på lokala råvaror men också från olika delar av världen. Vi håller mycket hög lägsta nivå och gästen är alltid i vårt fokus.


Vi söker nu nya medarbetare till vårt köksteam!
I köket arbetar vi som ett lag och alla skall kännas sig lika delaktiga, därmed är du med och utformar både meny och arbetssätt.
Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig, effektiv och håller en positiv inställning mot kollegor och gäster när vi har som mest att göra. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är en självklarhet och något du finner lärorikt.


Arbetstiderna är främst kvällstid men kan var varierande, perfekt för dig som vill spendera dagarna i skidbacken.


Vi ser såklart gärna att Du har någon eller flera av dessa egenskaper men vi lägger störst vikt på personligheten.
*Erfarenhet av arbete i restaurangkök
* Du är ordningsam, punktlig, hög arbetsmoral och sinne för service
* Har ett genuint intresse för mat och dryck
* Talar svenska eller engelska flytande
* Har god social kompetens och ett glatt humör
* Är engagerad och gillar att ta egna initativ


Möjlighet till förlängning kan finnas om förutsättningarna är och känns rätt från båda parter.
Du är varmt välkommen att skicka din ansökan till vår mejl med ditt CV.
[email protected]
0702663748
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurang Arran i Funäsfjällen söker kock

Ansök    Nov 23    Tännäskröket AB    Kock, à la carte
Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i den mysiga skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiöst vis vill ta vara på gamla mattraditioner och lyfta fram de fantastiska fjällråvarorna. Nu söker vi en duktig kock med höga krav på sig själv och sin arbetsplats och som är mycket... Visa mer
Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i den mysiga skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiöst vis vill ta vara på gamla mattraditioner och lyfta fram de fantastiska fjällråvarorna.
Nu söker vi en duktig kock med höga krav på sig själv och sin arbetsplats och som är mycket passionerad och intresserad av allt som rör matupplevelser!
Tjänsten är en säsongsanställning från december till april med möjlighet till förlängning. Boende finns på anläggningen om det önskas. Visa mindre

Passionerad köksmästare

Ansök    Nov 23    Tännäskröket AB    Köksmästare
Älskar du mat, dryck och riktigt bra service? Vill du vara med och utveckla en av Funäsfjällens mysigaste restauranger? Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiöst vis vill ta vara på gamla mattraditioner och lyfta fram de fantastisk... Visa mer
Älskar du mat, dryck och riktigt bra service?
Vill du vara med och utveckla en av Funäsfjällens mysigaste restauranger?
Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiöst vis vill ta vara på gamla mattraditioner och lyfta fram de fantastiska fjällråvarorna.
Nu söker vi en duktig köksmästare med höga krav på sig själv och sin arbetsplats och som vill vara med att styra och utveckla restaurangen. Du är mycket passionerad och intresserad av allt som rör matupplevelser!
Tjänsten är en säsongsanställning med möjlighet till förlängning. Boende finns på anläggningen om det önskas. Du får även Skidpass för hela Funäsfjällens skidområde som en personalförmån. Visa mindre

Servering och kökspersonal till Funäsfjällen (Bruksvallarna)

Ansök    Nov 21    Four Kids AB    Servitör/Servitris
Vi planerar nu för vintersäsongen av FIDE - Resturang & Bar i Bruksvallarna. Restaurangen har blivit känd som ett vardagsrum med god mat i en härligt avslappnad miljö, allt med ett kryddmått Gotland. Inga vita dukar, utan mer sköna soffor, mys & bra stämning. Vi söker nu medansvariga till servering, kök & bar. Till köket söker vi dig som har ett intresse och känsla för matlagning och gästupplevelse, och till serveringen söker vi en glädjespridare. Det spe... Visa mer
Vi planerar nu för vintersäsongen av FIDE - Resturang & Bar i Bruksvallarna.
Restaurangen har blivit känd som ett vardagsrum med god mat i en härligt avslappnad miljö, allt med ett kryddmått Gotland.
Inga vita dukar, utan mer sköna soffor, mys & bra stämning.
Vi söker nu medansvariga till servering, kök & bar. Till köket söker vi dig som har ett intresse och känsla för matlagning och gästupplevelse, och till serveringen söker vi en glädjespridare. Det spelar inte så stor roll vad du gjort innan, utbildad eller inte, utan mer vad du kan bidra med hos oss. Har vi kul på jobbet så smittar det av sig till våra gäster.
Bruksvallarna är en del av Funäsfjällen, där både Funäsdalen och Ramundberget finns som nära grannar.
Skicka några glada rader till [email protected] så hörs vi vidare!
PS. Du behöver inte bifoga skolbetyg. Kunskap om krig, kungar och bergarter väger inte så tungt hos oss. :)
Personalboende fixar vi vid behov.
Må gott så syns vi till vintern! Visa mindre

Kvällservis vintersäsongen 23/24

Vi söker nya stjärnor till vår kvällservis på Fjällrestaurangen. Här jobbar du med klassisk bordsservering med allt vad det innebär, tjänsten innefattar även bararbete. Du kommer framförallt arbeta kvällar på Fjällrestaurangen. Det betyder att på dagarna har du gott om tid till att utforska området och göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe. Vi söker dig som: Har några års erfarenhet av servering från en á la carterestaurang. Du b... Visa mer
Vi söker nya stjärnor till vår kvällservis på Fjällrestaurangen. Här jobbar du med klassisk bordsservering med allt vad det innebär, tjänsten innefattar även bararbete. Du kommer framförallt arbeta kvällar på Fjällrestaurangen. Det betyder att på dagarna har du gott om tid till att utforska området och göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe.
Vi söker dig som:
Har några års erfarenhet av servering från en á la carterestaurang. Du bör gilla högt tempo och vara lite kunnig inom mat och vin. Du är en skön person som gärna arbetar hårt och tycker att ditt arbete är viktigt, vi tycker nämligen att det är viktigt. Du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Du ska vara en lagspelare och vara flexibel i ditt arbete Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till sommarsäsongen, och fungerar allt bra i vinter så kommer det finnas alla möjligheter till det.
Anställningen omfattar 75% från mitten av december till mitten av april.
Om oss
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
· Kollektivavtal
· Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
· Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
· Skipass Fjällpass
· Personalboende
Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära
Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka skidor utför eller på längden, köra skoter, pimpla eller utforska fjällen på valfritt sätt. Visa mindre

Köksbiträde/Ekonomibiträde till Funäsdalens skola

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjeda... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

Vi tar emot din jobbansökan digitalt i vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-Strateg via växel 0680-16100, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 

 Vi undanbeder oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.Kost och service är en avdelning inom Samhällsutvecklingsförvaltningen som riktar sig mot olika målgrupper inom
kommunen med målet att ge god service inom både lokalvård och kost med bra mat
lagad från grunden.

Vi jobbar ständigt för att skapa en trevlig måltidsupplevelse för alla våra
matgäster.

Vi söker nu dig som vill vara med och leverera högklassig service
på Funäsdalens skola. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I rollen tillagar och serverar du frukost, sköter salladsberedning och serverar lunch samt mellanmål till våra målgrupper
inom skola.

Du tar också ansvar för exempelvis diskning, egenkontroll av kök samt städning
av både kök och matsal.

Du blir en del i vårt uppdrag att ge våra målgrupper ett välkomnande bemötande
och hög kvalitet i servicen.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har erfarenhet av köksarbete.

Erfarenhet från kommunkök är meriterande.

B-körkort är meriterande.

För tjänsten krävs också uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Personliga egenskaper
Vi letar efter dig som har ett gott öga för service och viljan att skapa en bra upplevelse med både kunder och personal i fokus. Du som söker har ett bra bemötande och lätt för att samarbeta med andra. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad.

Du tar dig an uppkomna problem på ett lösningsorienterat sätt och har en positiv inställning till såväl utmaningar som andra människor.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Kontaktinformation
Åke Remén, Kost och- service chef, 076-1165982, [email protected]

Mia Hurtig, Huvudskyddsombud, 070-3270858, [email protected]

Mia Hurtig, Huvudskyddsombud, 070-3270858, [email protected]

Arbetsplats

840 95 Funäsdalen Visa mindre

Köksbiträde/Ekonomibiträde till Funäsdalens skola

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjeda... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

Vi tar emot din jobbansökan digitalt i vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-Strateg via växel 0680-16100, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 

 Vi undanbeder oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.Kost och service är en avdelning inom Samhällsutvecklingsförvaltningen som riktar sig mot olika målgrupper inom
kommunen med målet att ge god service inom både lokalvård och kost med bra mat
lagad från grunden.

Vi jobbar ständigt för att skapa en trevlig måltidsupplevelse för alla våra
matgäster.

Vi söker nu dig som vill vara med och leverera högklassig service
på Funäsdalens skola. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I rollen tillagar och serverar du frukost, sköter salladsberedning och serverar lunch samt mellanmål till våra målgrupper
inom skola.

Du tar också ansvar för exempelvis diskning, egenkontroll av kök samt städning
av både kök och matsal.

Du blir en del i vårt uppdrag att ge våra målgrupper ett välkomnande bemötande
och hög kvalitet i servicen.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har erfarenhet av köksarbete.

Erfarenhet från kommunkök är meriterande.

B-körkort är meriterande.

För tjänsten krävs också uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Personliga egenskaper
Vi letar efter dig som har ett gott öga för service och viljan att skapa en bra upplevelse med både kunder och personal i fokus. Du som söker har ett bra bemötande och lätt för att samarbeta med andra. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad.

Du tar dig an uppkomna problem på ett lösningsorienterat sätt och har en positiv inställning till såväl utmaningar som andra människor.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Kontaktinformation
Åke Remén, Kost och- service chef, 076-1165982, [email protected]

Jonathan Guldbrandsen, Enhetschef, 076-1486238, [email protected]

Mia Hurtig, Huvudskyddsombud, 070-3270858, [email protected]

Arbetsplats

840 95 Funäsdalen Visa mindre

Vinintresserad Servis

Ansök    Nov 14    Flodén & Pap AB    Servitör/Servitris
Poppens är en liten nyöppnad restaurang i Vemdalen med 26 sittplatser som haft öppet sedan Maj 2023. Vi lagar mexikanskinspirerad mat från grunden och dryckesmässigt är naturvin i fokus. i konceptet är det endast drop-in och kvälls a la carte som gäller. Gästen kommer in och beställer i baren. Vi försöker ha mat och dryck i fokus, ändra mycket i menyer och testa nya idéer både i köket och i baren. Vi söker en mat- och dryckesintresserad person med vinintr... Visa mer
Poppens är en liten nyöppnad restaurang i Vemdalen med 26 sittplatser som haft öppet sedan Maj 2023. Vi lagar mexikanskinspirerad mat från grunden och dryckesmässigt är naturvin i fokus. i konceptet är det endast drop-in och kvälls a la carte som gäller. Gästen kommer in och beställer i baren.
Vi försöker ha mat och dryck i fokus, ändra mycket i menyer och testa nya idéer både i köket och i baren.
Vi söker en mat- och dryckesintresserad person med vinintresse. I tjänsten ingår även att lägga tallrikar tillsammans med kökspersonal. Planerade öppettider är 4 kvällar i veckan från kl 16. Visa mindre

Köksbiträde/Ekonomibiträde till Sonfjällsskolan i Hede

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjeda... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

Vi tar emot din jobbansökan digitalt i vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-Strateg via växel 0680-16100, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 

 Vi undanbeder oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.Kost och service är en avdelning inom Samhällsutvecklingsförvaltningen som riktar sig mot olika målgrupper inom kommunen med målet att ge god service inom både lokalvård och kost med bra mat lagad från grunden.

Vi jobbar ständigt för att skapa en trevlig måltidsupplevelse för alla våra matgäster.
Vi söker nu dig som vill vara med och leverera högklassig service på Sonfjällsskolan i Hede. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I rollen tillagar och serverar du frukost, sköter salladsberedning och serverar lunch samt mellanmål till våra målgrupper inom skola.

Du tar också ansvar för exempelvis diskning, egenkontroll av kök samt städning av både kök och matsal.

Du blir en del i vårt uppdrag att ge våra målgrupper ett välkomnande bemötande och hög kvalitet i servicen.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har erfarenhet av köksarbete.

Erfarenhet från kommunkök är meriterande.

B-körkort är meriterande.

För tjänsten krävs också uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Personliga egenskaper
Vi letar efter dig som har ett gott öga för service och viljan att skapa en bra upplevelse med både kunder och personal i fokus. Du som söker har ett bra bemötande och lätt för att samarbeta med andra. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad.

Du tar dig an uppkomna problem på ett lösningsorienterat sätt och har en positiv inställning till såväl utmaningar som andra människor.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Kontaktinformation
Åke Remén, Kost och- service chef, 076-1165982, [email protected]

Jonathan Guldbrandsen, Enhetschef, 076-1486238, [email protected]

Mia Hurtig, Huvudskyddsombud, 070-3270858, [email protected]

Arbetsplats

840 93 Hede Visa mindre

Köksbiträde/Matutkörare

Ansök    Nov 14    Hosseini, Abdul Ali    Köksbiträde
Nu söker vi köksbiträde till vår Frasses restaurang i Sveg. Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad, stresstålig samt gillar att arbeta i högt tempo där kommunikation med kunder och kollegor är viktigt. Vi ställer inga särskilda utbildningskrav. Dock är det viktigt att du talar god svenska. Manuellt B-körkort är ett krav, då du kommer behöva köra ut mat i Sveg. Huvudsakliga uppgifter och ansvarsområden: • Tillaga enklare maträtter. • Utföra relevan... Visa mer
Nu söker vi köksbiträde till vår Frasses restaurang i Sveg. Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad, stresstålig samt gillar att arbeta i högt tempo där kommunikation med kunder och kollegor är viktigt.
Vi ställer inga särskilda utbildningskrav. Dock är det viktigt att du talar god svenska.
Manuellt B-körkort är ett krav, då du kommer behöva köra ut mat i Sveg.
Huvudsakliga uppgifter och ansvarsområden:
• Tillaga enklare maträtter.
• Utföra relevanta uppgifter inom köket som exempelvis städning, diskning osv.
• Kassa & servering.
•Utkörning.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servitör/Servitris/Bartender till Vemdalsfjällen

Ansök    Nov 10    Bräjks matbar AB    Servitör/Servitris
Vi behöver bli fler stjärnor i matsalen! I vinter behöver vi utöka teamet och söker nu 1 ny medarbetare. Vi söker dig som vill jobba med bra råvaror, lagad mat från grunden, personlig service och vill ha en riktigt kul vinter i fjällen! Vi ser gärna att du gillar att åka skidor. Vi arbetar med bordsservering hela dagen och har en stor andel återkommande gäster. På Bräjks utgör alla i personalen en viktig kugge som tillsammans får det att flyta som ett väls... Visa mer
Vi behöver bli fler stjärnor i matsalen! I vinter behöver vi utöka teamet och söker nu 1 ny medarbetare.
Vi söker dig som vill jobba med bra råvaror, lagad mat från grunden, personlig service och vill ha en riktigt kul vinter i fjällen! Vi ser gärna att du gillar att åka skidor.
Vi arbetar med bordsservering hela dagen och har en stor andel återkommande gäster. På Bräjks utgör alla i personalen en viktig kugge som tillsammans får det att flyta som ett välsmort maskineri!
Anställning: Dec - 14 April
Lön: Efter överenskommelse
Vi har boende i Vemdalen by
Arbetsuppgifter
Sedvanliga serveringsuppgifter. Ett stort plus om du känner dig bekväm med att hjälpa till i baren under afterski. Både dag- och kvällspass. Är du bartender krävs det att du är bekväm med att hjälpa till att servera mat och dryck i matsalen vid behov.
Kvalifikationer
Du är en hungrig person som ser en god chans i att lära dig mer i ett högt tempo. Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat minst två år inom yrket. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.
Fördelar med att jobba på Bräjks
Vi har boende
Vi har ett bra pris på liftkort
Vi är medlemmar av Visita och HRF
Lön enligt överenskommelse
Restaurangen ligger mitt i skidbacken
Trevliga, lättsamma gäster på en aktiv semester
Härlig stammismiljö
Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen

Kort om Bräjks
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och härgjord burgare. På eftermiddagen är det trubadur afterski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny samt fondue.
Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide och har vid ett par tillfällen blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen.
Trots att vi är en ganska liten krog med ca 110 sittplatser inne har vi ändå ett av destinationens största utbud på såväl mat som dryck. På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor.


Maila oss idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!
Med vänlig hälsning,
Joel & Pernilla Sjelin med team Visa mindre

Köksmästare/Souschef till Vemdalsfjällen

Ansök    Nov 13    Bräjks matbar AB    Köksmästare
Bräjks matbar i Björnrike, Vemdalen, söker nu en ny köksmästare/souschef som kan ta över stafettpinnen och fortsätta utveckla Bräjks tillsammans med oss. Beroende på vad din erfarenhet är sen tidigare kan vi utforma tjänsten efter dig. Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från köksarbete och som har jobbat i en ledande position i köket tidigare. Som person är du positiv, ödmjuk, ansvarstagande och trygg. Det är viktigt för oss att du är en teamplaye... Visa mer
Bräjks matbar i Björnrike, Vemdalen, söker nu en ny köksmästare/souschef som kan ta över stafettpinnen och fortsätta utveckla Bräjks tillsammans med oss. Beroende på vad din erfarenhet är sen tidigare kan vi utforma tjänsten efter dig.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från köksarbete och som har jobbat i en ledande position i köket tidigare. Som person är du positiv, ödmjuk, ansvarstagande och trygg. Det är viktigt för oss att du är en teamplayer då vi alla hjälps åt med det som behöver göras för att leverera en grym gästupplevelse. Du kommer att jobba i nära samarbete med nuvarande sous chef, restaurangchef och ägare för att tillsammans driva verksamheten framåt. Tjänsten kan vara en säsongsanställning okt/nov - april, men vi erbjuder också tillsvidareanställning. Så om du älskar fjällen och vill flytta hit, ta chansen!
Dina ansvarsområden:
rekrytering/introduktion
menyer
rutiner
HACCP
beställningar
schema
personalansvar
ekonomi/kostnadskalkylerÄgare och nuvarande sous chef kommer att finnas på plats för att stötta dig i uppstartsarbetet. Vi erbjuder också ledarskapsutbildning till samtliga i ledningsgruppen regelbundet. Vi är en mindre arbetsplats där du kommer att leda arbetet för 5-6 kockar i ett tajt team.
Tidigare erfarenhet av beställningar, visst administrativt arbete såsom kostnadskalkyler och schemaläggning är ett stort plus. Verksamheten är väl inarbetad och etablerad men i ständig utveckling.
Boende finns och lön sätts efter överenskommelse. Kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv. finns såklart, vi är anslutna till både HRF och Visita.
Besök gärna vår hemsida www.brajks.se eller sociala medier för mer information om oss.
Intervjuer och anställning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
OM BRÄJKS
Bräjks ligger mitt i skidbacken i Björnrike och har öppet alla dagar i veckan med en välbesökt lunch och after ski med livemusik. Ca 4 dagar i veckan har vi också kvällsöppet och då serveras vår á la carte samt populära fondue. Vi har ca 120 platser inomhus och ca 300 platser ute på solverandan mot skidbacken. Vi jobbar med lokala och/eller ekologiska råvaror och vi lagar all mat från grunden. Kan vi köpa lokalt så gör vi det och kan vi förädla råvaran själv så gör vi det. Hela kossor till hamburgare, fisk som vi röker själva i rökskåpet och viltkött röks och torkas under hösten. För att passa hos oss måste du älska matlagning från grunden! Vi arbetar också aktivt för att minimera matsvinn i den dagliga verksamheten. Halvfabrikat existerar inte hos oss utan här är det matlagning som gäller.
Vi ser framemot din ansökan!
MVH
Joel & Pernilla Sjelin med team Visa mindre

Kassapersonal & restaurangbiträde

Inför vintersäsongen 23/24 söker vi restaurangbiträden och kassapersonal till Hovdestugan på toppen av hovdefjället. Restaurangen ligger på en skidanläggning och är öppen under dagtid när liftarna är öppna. Lön enligt avtal och vi ordnar boende om du behöver. Vid frågor hör av dig Visa mer
Inför vintersäsongen 23/24 söker vi restaurangbiträden och kassapersonal till Hovdestugan på toppen av hovdefjället. Restaurangen ligger på en skidanläggning och är öppen under dagtid när liftarna är öppna.
Lön enligt avtal och vi ordnar boende om du behöver.
Vid frågor hör av dig Visa mindre

Hovmästare till restaurang Àrran

Ansök    Okt 23    Tännäskröket AB    Hovmästare
Hovmästare till Restaurang Árran Vi söker dig som brinner för värdskap och matupplevelser och vill vara del av ett personligt team i en av fjällvärldens mysigaste restauranger. Árran är hjärtat i Tännäskrökets fjällanläggning och en mötesplats för våra gäster att samlas över luncher, fika och after-ski, samt middagar. Vi söker dig som tycker om ett personligt möte med gästen. Hos oss blir du del i ett kreativt team där du är med och påverkar verksamheten o... Visa mer
Hovmästare till Restaurang Árran
Vi söker dig som brinner för värdskap och matupplevelser och vill vara del av ett personligt team i en av fjällvärldens mysigaste restauranger.
Árran är hjärtat i Tännäskrökets fjällanläggning och en mötesplats för våra gäster att samlas över luncher, fika och after-ski, samt middagar. Vi söker dig som tycker om ett personligt möte med gästen. Hos oss blir du del i ett kreativt team där du är med och påverkar verksamheten och gästupplevelsen. Passa på att bo i fjällmiljö i vinter med härliga skidåkning runt hörnet. Start i mitten på december. Visa mindre

pizzabagare

Ansök    Okt 25    Elif Delens restaurang    Pizzabagare
hej Vi mannens restaurang söker dig som pizzabagare! Du ska ha erfarenhet inom branschen, vara stresstålig och sträva efter att göra ett bra jobb. Du ska även vara samarbetsvillig, ansvarstagande och tålmodig. Inom denna tjänst ingår även andra arbetsuppgifter i form av förberedning och städning. Visa mer
hej
Vi mannens restaurang söker dig som pizzabagare!
Du ska ha erfarenhet inom branschen, vara stresstålig och sträva efter att göra ett bra jobb.
Du ska även vara samarbetsvillig, ansvarstagande och tålmodig.
Inom denna tjänst ingår även andra arbetsuppgifter i form av förberedning och städning. Visa mindre

Receptionsansvarig med tillsvidareanställning

Ansök    Okt 23    Tännäskröket AB    Receptionschef
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst. Vi söker en... Visa mer
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitektritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.
Vi söker en receptionsansvarig på heltid som ska sköta den dagliga driften i vår reception och bli en del av teamet på Tännäskröket. Vi söker dig som gillar att tänka service i alla led, har känsla för kvalitet och personlig service.


Arbetsuppgifter
Du arbetar med den dagliga driften av reception, bokning och samordnar städet på plats. Du arbetar med in- och utcheckning av gäster, bokningar av boende och aktiviteter, försäljning av liftkort och längdspårkort, förmedling och uthyrning av boende, samt stöttar vid eventuella event och bröllop på plats. I rollen arbetsleder du även säsongspersonal för reception, städ, samt vid behov sportuthyrningen som ligger i samma lokaler.


Profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av receptionsarbete, gillar att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. Du är driven och lösningsorienterad, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Du har erfarenhet av bokningssystem, receptionsarbete eller gästservice. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterade.


Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande och utvecklande arbetsmiljö, tillsammans med teamet på plats. Eftersom vi är en ganska liten organisation under stark utveckling kommer du att bli en viktig del i teamet och kommer att vara med att utveckla Tännäskröket tillsammans med oss. Tjänsten är tillsvidare med provanställning, med delvis helgarbete under öppen säsong. Startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via mail [email protected]. Skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pozzabagre/ Grillkock

Ansök    Okt 9    Al-Jabo, Asman    Pizzabagare
vi söker en pizzabagare / grill kock för arbete i Funäsdalen. Ska kunna baka pizza samt grilla kebab och tillaga shawarma och kebab. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi söker en pizzabagare / grill kock för arbete i Funäsdalen.
Ska kunna baka pizza samt grilla kebab och tillaga shawarma och kebab.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Cafépersonal till Toppstugan i Hamra

Vi söker dig som brinner för café, service och värdskap och allt vad det innebär.   Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten i vår Toppstuga där vi erbjuder café med våfflor & gofika 5 dagar i veckan. Där vill vi att du som medarbetare ska  skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet? Då är det ... Visa mer
Vi söker dig som brinner för café, service och värdskap och allt vad det innebär.
 
Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten i vår Toppstuga där vi erbjuder café med våfflor & gofika 5 dagar i veckan. Där vill vi att du som medarbetare ska  skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster.

Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet? Då är det här rätt jobb för dig!
 
Personliga egenskaper 
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad med stort gäst fokus, alltid ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen samt sträva efter att överförträffa förväntningarna. Som person är du positiv, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta och har förståelse att alla arbetskamrater är värdefulla. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Du har lätt för att ta till dig information, lära dig nya saker och tycker om nya utmaningar med gästernas upplevelse i fokus. 

Kvalifikationer 
Du är självgående, social och tycker om att hitta kreativa lösningar. Alltid med ett stort leende .
Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt behärska engelska.  
Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den 1/12.
Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss. Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski eller avnjuta en god middag i restaurangen. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåkningsmöjligheter för gästen. Visa mindre

Stugvärd/receptionist

Ansök    Okt 10    Messlingen Drift AB    Stugvärd
Fjällriket Baggården har en stugby som omfattar drygt 40 stugor, en affär, reception och ett värdshus. Vi söker nu en driven och social medarbetare till kommande vintersäsong. Tjänsten innebär ett varierande arbete allt ifrån städning och tillsyn utav stugorna, bemanna receptionen/affären, svara i telefon, hjälpa gäster med bokningar och frågor, och vara ansiktet ut till våra gäster. Är du en social medarbetare som gillar mötet med människor då ska du söka... Visa mer
Fjällriket Baggården har en stugby som omfattar drygt 40 stugor, en affär, reception och ett värdshus. Vi söker nu en driven och social medarbetare till kommande vintersäsong. Tjänsten innebär ett varierande arbete allt ifrån städning och tillsyn utav stugorna, bemanna receptionen/affären, svara i telefon, hjälpa gäster med bokningar och frågor, och vara ansiktet ut till våra gäster. Är du en social medarbetare som gillar mötet med människor då ska du söka redan idag.
Jobbperiod från 18e december 2023 till 15e april 2024.
Bra villkor och möjlighet till förlängning.
Boende kan ordnas. Visa mindre

Restaurangbiträde Sibylla

Ansök    Sep 28    A P Korv Drift AB    Restaurangbiträde
Vi söker medarbetare till vår restaurang i Vemdalen. ingen tidigare erfarenhet krävs, men man bör gilla ett fartfyllt jobb och att ge bästa service till våra gäster. Visa mer
Vi söker medarbetare till vår restaurang i Vemdalen.
ingen tidigare erfarenhet krävs, men man bör gilla ett fartfyllt jobb och att ge bästa service till våra gäster. Visa mindre

Serveringspersonal till Brasserie Kerstin

Vi söker serveringspersonal till restaurangen Brasserie Kerstin i Bruksvallarna. Gillar du att jobba varierat? Har du en längtan att jobba i fjällen? Har du lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker! Brasserie Kerstin är en mysig fjällkrog i Bruksvallarna och har etablerat sig som ett mycket populärt kvällshak för turister och bybor. Mottot är riktigt god mat lagad från grunden av lokala råvaror. Tanken är att servera fjällklassiker som t.ex. re... Visa mer
Vi söker serveringspersonal till restaurangen Brasserie Kerstin i Bruksvallarna. Gillar du att jobba varierat? Har du en längtan att jobba i fjällen? Har du lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker!

Brasserie Kerstin är en mysig fjällkrog i Bruksvallarna och har etablerat sig som ett mycket populärt kvällshak för turister och bybor. Mottot är riktigt god mat lagad från grunden av lokala råvaror. Tanken är att servera fjällklassiker som t.ex. renfilé och röding men på nya spännande vis - en fjällkrog med tvist helt enkelt. Läs gärna mer på www.brasseriekerstin.se (http://www.brasseriekerstin.se)

Om jobbet som serveringspersonal

Din roll kommer att vara bordsservering till våra middagsgäster, samt tillhörande kassatjänst och städning.

Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Har du arbetat inom service/turism a tidigare är det meriterande. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning.

Vi söker nu en person som vill börja jobba i november/december fram till slutet av april, men vi har även öppet Sommar trivs vi ihop och du vill fortsätta jobba hos oss så finns möjlighet till fortsatt anställning.

På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

Placeringsort: Bruksvallarna

Typ av anställning: säsongsanställning vintersäsong med chans till förlängning över sommaren.

Finns möjlighet till heltids anställning.

Lön: enligt kollektivavtal

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen.

Personalboende finns i begränsat antal.

Varmt välkommen med din ansökan hälsar familjen Myhr! Visa mindre

Serveringspersonal till Hotell Bruksvallsliden i Bruksvallarna

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Hotell Bruksvallsliden Serveringspersonal. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom besöksnäringen på olika sätt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Hotell Bruksvallsliden Serveringspersonal. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom besöksnäringen på olika sätt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till oss på Hotell Bruksvallsliden!

Om jobbet som serveringspersonal

I rollen som serveringspersonal ansvarar du för att Servera frukost & Middagar samt Servera lunch när vi har grupper & arrangemang. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team städa hotellrum.

Är du rätt för rollen som serveringspersonal?

Vi på Hotell Bruksvallsliden söker dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom serviceyrket.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba i team. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning. Att du vågar tänka utanför boxen. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar.

Är du den vi söker?

På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

Placeringsort: Bruksvallarna

Typ av anställning: säsongsanställning vintersäsong med chans till förlängning över sommaren.

Lön: enligt kollektivavtal

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen. Visa mindre

Fjällresort söker receptionschef

Ansök    Sep 25    Tännäskröket AB    Receptionschef
Tännäskröket – Ett eget ställe i fjällen Tännäskröket är en familjeägd fjällresort i Funäsfjällen, västra Härjedalen. Vi är en året-runt anläggning där naturen och harmoni står i centrum. Fokus är på det personliga bemötandet och omsorg om våra gäster, personal och omgivningar, i helhet och detaljer, för att skapa den genuina och personliga fjällupplevelsen. Här finns fjällhus, lägenheter, camping, restaurang och sportuthyrning. Vi har liftar på två berg m... Visa mer
Tännäskröket – Ett eget ställe i fjällen
Tännäskröket är en familjeägd fjällresort i Funäsfjällen, västra Härjedalen. Vi är en året-runt anläggning där naturen och harmoni står i centrum. Fokus är på det personliga bemötandet och omsorg om våra gäster, personal och omgivningar, i helhet och detaljer, för att skapa den genuina och personliga fjällupplevelsen. Här finns fjällhus, lägenheter, camping, restaurang och sportuthyrning. Vi har liftar på två berg med skidåkning i 17 nedfarter samt längdspår och skoteråkning inom Nordic Ski. Sommartid och höst erbjuder Funäsfjällen ett brett utbud av aktiviteter som vandring, fiske, paddling och cykel samt att besöka myskoxarna i sin naturliga miljö.
VI SÖKER EN RECEPTIONS- OCH BOKNINGSCHEF SOM GILLAR ATT TÄNKA SERVICE I ALLA LED SAMT HAR KÄNSLAR FÖR KVALITET OCH PERSONLIG SERVICE.
Du kommer ansvara för avdelningen gästservice där reception, bokning samt städservice ingår. Du gillar att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. Du är också driven och lösningsfokuserad, social och duktig på att kommunicera och samarbeta.
Vi tror att du har minst tre års erfarenhet från en ledande befattning inom hotell eller reception där du också har arbetat med budget och ekonomisk uppföljning. Du behöver dessutom ha erfarenhet av att leda och utveckla personal.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, och är duktig på system. Om du har kunskaper i bokningssystemen VisBook och Citibreak samt personalsystemet Timeplan ser vi det som ett stort plus.
Arbetsuppgifter:
Du arbetar med och ansvarar för den dagliga driften av receptionen med in och utcheckning av gäster, bokning av boende och aktiviteter samt försäljning av liftkort och längdspårkort. Du ansvarar för avdelningens budget och affärsmål.
I arbetet ingår också förmedling, uthyrning och prissättning av våra boenden samt hantering av privata stugägaravtal.
I rollen arbetsleder du även säsongspersonal för reception och städ samt vid behov sportuthyrningen som ligger i samma lokaler.
Då vi är en liten anläggning kommer du att ha ett nära samarbete med övriga avdelningschefer och när behov uppstår är du redo att hjälpa till över avdelningsgränserna.
Du rapporterar till VD och ingår i Tännäskrökets ledningsgrupp.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Arbetet sker till största del dagtid på vardagar men det kommer även att förekomma helg och kvällstjänstgöring.
Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Erbjudande:
Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst i en spännande och utvecklande arbetsmiljö. Hos oss är beslutsvägarna korta i en organisation med stark tillväxttakt. Eftersom vi är en förhållandevis liten, familjeägd anläggning kommer du vara en viktig del i vårt team som tillsammans med oss kommer vara med och utveckla anläggningen. Vi sätter stor stolthet i att genom vackra miljöer och omsorg och engagemang i produktutbudet skapa en plats där man kan trivas och må bra. Visa mindre

Passionerad köksmästare

Ansök    Sep 25    Tännäskröket AB    Köksmästare
Älskar du mat, dryck och riktigt bra service? Vill du vara med och utveckla en av Funäsfjällens mysigaste restauranger? Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiöst vis vill ta vara på gamla mattraditioner och lyfta fram de fantastisk... Visa mer
Älskar du mat, dryck och riktigt bra service?
Vill du vara med och utveckla en av Funäsfjällens mysigaste restauranger?
Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiöst vis vill ta vara på gamla mattraditioner och lyfta fram de fantastiska fjällråvarorna.
Nu söker vi en duktig köksmästare med höga krav på sig själv och sin arbetsplats och som vill vara med att styra och utveckla restaurangen. Du är mycket passionerad och intresserad av allt som rör matupplevelser!
Tjänsten är en säsongsanställning med möjlighet till förlängning. Boende finns på anläggningen om det önskas. Du får även Skidpass för hela Funäsfjällens skidområde som en personalförmån. Visa mindre

Servering och kökspersonal till Funäsfjällen (Bruksvallarna)

Ansök    Sep 26    Four Kids AB    Servitör/Servitris
Vi planerar nu för vintersäsongen av FIDE - Resturang & Bar i Bruksvallarna. Restaurangen har blivit känd som ett vardagsrum med god mat i en härligt avslappnad miljö, allt med ett kryddmått Gotland. Inga vita dukar, utan mer sköna soffor, mys & bra stämning. Vi söker nu medansvariga till servering, kök & bar. Till köket söker vi dig som har ett intresse och känsla för matlagning och gästupplevelse, och till serveringen söker vi en glädjespridare. Det spe... Visa mer
Vi planerar nu för vintersäsongen av FIDE - Resturang & Bar i Bruksvallarna.
Restaurangen har blivit känd som ett vardagsrum med god mat i en härligt avslappnad miljö, allt med ett kryddmått Gotland.
Inga vita dukar, utan mer sköna soffor, mys & bra stämning.
Vi söker nu medansvariga till servering, kök & bar. Till köket söker vi dig som har ett intresse och känsla för matlagning och gästupplevelse, och till serveringen söker vi en glädjespridare. Det spelar inte så stor roll vad du gjort innan, utbildad eller inte, utan mer vad du kan bidra med hos oss. Har vi kul på jobbet så smittar det av sig till våra gäster.
Bruksvallarna är en del av Funäsfjällen, där både Funäsdalen och Ramundberget finns som nära grannar.
Skicka några glada rader till [email protected] så hörs vi vidare!
PS. Du behöver inte bifoga skolbetyg. Kunskap om krig, kungar och bergarter väger inte så tungt hos oss. :)
Personalboende fixar vi vid behov.
Må gott så syns vi till vintern! Visa mindre

Kassa- & Biträdestjänst Vemdalsskalet

Vi på Fjällkonditoriet söker nu personal till kassatjänst och biträde till vår nyetablering i Vemdalsskalet. Vi söker dig som är positiv, kan jobba i team och har erfarenhet inom yrket. Du ska vara engagerad, arbetsvillig, ha nära till ett leende och vara serviceinriktad. Vi har boende att erbjuda, är ni ett par kanske det här är möjligheten till arbete och flytt till fjällen! Visa mer
Vi på Fjällkonditoriet söker nu personal till kassatjänst och biträde till vår nyetablering i Vemdalsskalet.
Vi söker dig som är positiv, kan jobba i team och har erfarenhet inom yrket. Du ska vara engagerad, arbetsvillig, ha nära till ett leende och vara serviceinriktad.
Vi har boende att erbjuda, är ni ett par kanske det här är möjligheten till arbete och flytt till fjällen! Visa mindre

Servering och cafésysslor på ett fjäll i Lofsdalen

Lofsdalens Våffelstuga söker personal till vintersäsongen 2023/2024 Våffelstugan ligger på 820 meter över havet med milsvid utsikt över Lofsdalen. Skidspår, skoterspår samt bandvagnsspår ligger utanför dörren på Våffelstugan. Arbetet består av servering, kassa, beredning av våfflor och enklare mat, disk och städ. Vi ser gärna att man roterar på alla platser inom verksamheten. Vi söker dig som vill ha roligt på jobbet med arbetskamrater och kunder. Ser gärn... Visa mer
Lofsdalens Våffelstuga söker personal till vintersäsongen 2023/2024
Våffelstugan ligger på 820 meter över havet med milsvid utsikt över Lofsdalen. Skidspår, skoterspår samt bandvagnsspår ligger utanför dörren på Våffelstugan.
Arbetet består av servering, kassa, beredning av våfflor och enklare mat, disk och städ. Vi ser gärna att man roterar på alla platser inom verksamheten.
Vi söker dig som vill ha roligt på jobbet med arbetskamrater och kunder. Ser gärna att du är serviceinriktad och kan klara av viss stress.
Meriterande är kassavana och liknande service.
Har man snöskoterkörkort är det meriterande men inget krav.
Vi har personalboende mitt i Lofsdalens by.
1 tjänst kan vi kombinera med bandvagnskörning om man har det intresset.
Vi har även behov av extra personal nyårsveckorna och sport/påskloven. Skriv "extrapersonal" vid ansökan.
Tjänsten börjar den 26 december och upphör den 7 eller 14 april 2024.
Lön enligt avtal eller överenskommelse. Visa mindre

Bartender

Vi söker bartender med tidigare erfarenhet som är driven, brinner för att blanda drinkar, langa öl och serva gäster.   Du kommer arbeta under stor frihet och vara med att bygga upp vårat barkoncept.   Den vi söker ska helst ha arbetat i bar under några år, vara en serviceminded person som alltid har gästen i fokus och serverar drinkar med ett leende på läpparna. Du ska vara en stor glädjespridare för både gäster och personal.   Vi ser gärna att du har int... Visa mer
Vi söker bartender med tidigare erfarenhet som är driven, brinner för att blanda drinkar, langa öl och serva gäster.  

Du kommer arbeta under stor frihet och vara med att bygga upp vårat barkoncept.  
Den vi söker ska helst ha arbetat i bar under några år, vara en serviceminded person som alltid har gästen i fokus och serverar drinkar med ett leende på läpparna. Du ska vara en stor glädjespridare för både gäster och personal.  
Vi ser gärna att du har intresse av ett långvarigt samarbete.  

 

 

Personliga egenskaper 
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad med stort gästfokus, alltid ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen samt sträva efter att överförträffa förväntningarna. Som person är du positiv, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta och har förståelse att alla arbetskamrater är värdefulla. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Du har lätt för att ta till dig information, lära dig nya saker och tycker om nya utmaningar med gästernas upplevelse i fokus. 
Kvalifikationer 
Du är självgående och tycker om att hitta kreativa lösningar. 
Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt behärska engelska.  
Rekrytering sker löpande.


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss. Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski eller avnjuta en god middag i restaurangen. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåkningsmöjligheter för gästen. Visa mindre

Spavärdinna/värd till Fjällnäs Est. 1882

Är du en person som är positiv, ordningsam och ansvarsfull med stort engagemang för människor? Då tror vi Mii Gullo Spa passar dig! På Fjällnäs fokuserar vi på gästupplevelsen och vi vill hellre berätta än att informera; i samtal med gäster och kollegor. Här arbetar vi nära varandra med det gemensamma målet; att skapa en unik och exklusiv upplevelse för våra gäster. Vi söker dig som ser till gästens bästa och som gillar att arbeta i ett positivt och ku... Visa mer
Är du en person som är positiv, ordningsam och ansvarsfull med stort engagemang för människor? Då tror vi Mii Gullo Spa passar dig!


På Fjällnäs fokuserar vi på gästupplevelsen och vi vill hellre berätta än att informera; i samtal med gäster och kollegor. Här arbetar vi nära varandra med det gemensamma målet; att skapa en unik och exklusiv upplevelse för våra gäster.


Vi söker dig som ser till gästens bästa och som gillar att arbeta i ett positivt och kunnigt team. Här på vårt prisbelönta spa vill vi ge våra gäster bästa möjliga avkopplingen. Tjänsten innebär dagliga rutiner så som; välkomna gäster, försäljning av produkter, svara i telefon, göra bokningar och ta hand om vår relaxavdelning samt lättare städning.


Vi ser att du är en person som:
• Är ordningsam, punktlig, har hög arbetsmoral samt sinne för service.
• Förstår att samarbete och laganda skapar värde för gästen och dig själv
• God social kompetens och ett glatt humör
• Har ett genuint intresse för människor, service, mat och dryck
• Talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift


Vi ser gärna att du har dessa kvalifikationer och erfarenheter:
• Erfarenhet av försäljning i butik eller liknande.
• Erfarenhet av spa som gäst och/eller tidigare anställning.
• Eventuella utbildningar inom spa är ett plus men ej krav.


Arbetstiden omfattar dag- och kvällstid samt helg enligt schema. Som medarbetare på Fjällnäs finns möjlighet att hyra personalboende nära hotellet. I övrigt enligt överenskommelse i avtal.


Din ansökan bestående av CV samt en kort presentation av dig, skickas med e-post till Fjällnäs


Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta Fjällnäs Est.1882 för detta uppdrag. Visa mindre

Kock till Vemdalsskalet

Ansök    Sep 13    M&O Restauranger AB    Kock, à la carte
Kockar för varm och kallkök vintersäsongen 23/24 Restaurang Skalsterrassen ligger i det populära skidområdet Vemdalsskalet och är en av Vemdalens mest välbesökta kvällskrogar. Vi serverar en genomarbetat a la cartémeny som följer säsongens råvaror, vi lagar mat som vi själva älskar helst på lokala råvaror men också från olika delar av världen. Vi håller mycket hög lägsta nivå och gästen är alltid i vårt fokus. Vi söker nu nya medarbetare till vårt köks... Visa mer
Kockar för varm och kallkök vintersäsongen 23/24


Restaurang Skalsterrassen ligger i det populära skidområdet Vemdalsskalet och är en av Vemdalens mest välbesökta kvällskrogar. Vi serverar en genomarbetat a la cartémeny som följer säsongens råvaror, vi lagar mat som vi själva älskar helst på lokala råvaror men också från olika delar av världen. Vi håller mycket hög lägsta nivå och gästen är alltid i vårt fokus.


Vi söker nu nya medarbetare till vårt köksteam!
I köket arbetar vi som ett lag och alla skall kännas sig lika delaktiga, därmed är du med och utformar både meny och arbetssätt.
Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig, effektiv och håller en positiv inställning mot kollegor och gäster när vi har som mest att göra. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är en självklarhet och något du finner lärorikt.


Arbetstiderna är främst kvällstid men kan var varierande, perfekt för dig som vill spendera dagarna i skidbacken.


Vi ser såklart gärna att Du har någon eller flera av dessa egenskaper men vi lägger störst vikt på personligheten.
*Erfarenhet av arbete i restaurangkök
* Du är ordningsam, punktlig, hög arbetsmoral och sinne för service
* Har ett genuint intresse för mat och dryck
* Talar svenska eller engelska flytande
* Har god social kompetens och ett glatt humör
* Är engagerad och gillar att ta egna initativ


Möjlighet till förlängning kan finnas om förutsättningarna är och känns rätt från båda parter.
Du är varmt välkommen att skicka din ansökan till vår mejl med ditt CV.
[email protected]
0702663748
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kassapersonal & restaurangbiträde

Inför vintersäsongen 23/24 söker vi restaurangbiträden och kassapersonal till Hovdestugan på toppen av hovdefjället. Restaurangen ligger på en skidanläggning och är öppen under dagtid när liftarna är öppna. Lön enligt avtal och vi ordnar boende om du behöver. Vid frågor hör av dig Visa mer
Inför vintersäsongen 23/24 söker vi restaurangbiträden och kassapersonal till Hovdestugan på toppen av hovdefjället. Restaurangen ligger på en skidanläggning och är öppen under dagtid när liftarna är öppna.
Lön enligt avtal och vi ordnar boende om du behöver.
Vid frågor hör av dig Visa mindre

Serveringspersonal till Bageriet i Björnrike

Bageriet i Björnrike ligger på bästa läget mitt i skidbacken. Vi har öppet från morgon till kväll. Serverar ett stort utbud av fika och kaffe, vällagad skidåkarlunch och pizza av hög kvalité. Vi söker dig som har erfarenhet av servering och och gillar att jobba service i ett högt tempo. Vi kan erbjuda boende av olika slag. Rabatterade priser på liftkort och skidutrustning kan erbjudas. Lön enligt överenskommelse. Visa mer
Bageriet i Björnrike ligger på bästa läget mitt i skidbacken. Vi har öppet från morgon till kväll. Serverar ett stort utbud av fika och kaffe, vällagad skidåkarlunch och pizza av hög kvalité.
Vi söker dig som har erfarenhet av servering och och gillar att jobba service i ett högt tempo.
Vi kan erbjuda boende av olika slag. Rabatterade priser på liftkort och skidutrustning kan erbjudas. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Diskare Bageriet Björnrike

Ansök    Sep 12    Bageriet i Vemdalen AB    Diskare
Bageriet i Björnrike ligger på bästa läget mitt i skidbacken. Vi har öppet från morgon till kväll. Serverar ett stort utbud av fika och kaffe, vällagad skidåkarlunch och pizza av hög kvalité. Vi söker dig som gillar att jobba i högt tempo och känna sig som en del av laget. Vi kan erbjuda boende av olika slag. Rabatterade priser på liftkort och skidutrustning kan erbjudas. Lön enligt överenskommelse. Visa mer
Bageriet i Björnrike ligger på bästa läget mitt i skidbacken. Vi har öppet från morgon till kväll. Serverar ett stort utbud av fika och kaffe, vällagad skidåkarlunch och pizza av hög kvalité.
Vi söker dig som gillar att jobba i högt tempo och känna sig som en del av laget.
Vi kan erbjuda boende av olika slag. Rabatterade priser på liftkort och skidutrustning kan erbjudas. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Kock, kallskänk till restaurang mitt i skidbacken

Vi behöver några glada själar till våran restaurang som ligger mitt i skidbacken med många besökare. Vi är en mötesplats för skidåkare från morgon till kväll där vi erbjuder fika, lunch, pizza, live afterski, och kvällsservering. Vi söker dig som har en härlig inställning till matlagning och gillar högt tempo. Kolla in våra sociala kanaler om du är nyfiken vad vi håller på med. Vi kan erbjuda boende och billigare liftkort. Visa mer
Vi behöver några glada själar till våran restaurang som ligger mitt i skidbacken med många besökare.
Vi är en mötesplats för skidåkare från morgon till kväll där vi erbjuder fika, lunch, pizza, live afterski, och kvällsservering.
Vi söker dig som har en härlig inställning till matlagning och gillar högt tempo.
Kolla in våra sociala kanaler om du är nyfiken vad vi håller på med.
Vi kan erbjuda boende och billigare liftkort. Visa mindre

Servis/bartender till Lofsdalen

Ansök    Sep 11    MPX gruppen AB    Servitör/Servitris
Hej Vi söker efter servis och bartenders till lofsdalen under vintern med chans till förlängning . Vi driver 4 restauranger I Lofsdalens skidanläggning. jobbet är varierande med både lunch, afterski, a la carte samt nattklubb. boende kan ordnas Visa mer
Hej
Vi söker efter servis och bartenders till lofsdalen under vintern med chans till förlängning .
Vi driver 4 restauranger I Lofsdalens skidanläggning.
jobbet är varierande med både lunch, afterski, a la carte samt nattklubb.
boende kan ordnas Visa mindre

Kock till Lofsdalens skönaste gäng

Ansök    Sep 11    MPX gruppen AB    Kock, à la carte
Hej vi söker efter kockar till Lofsdalen, vi driver 4 restauranger som ligger i skidanläggningen. arbetet är varierande och roligt, vi har lunch, a la carte, after ski och nattklubb. Chans till heltid Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen, boende kan ordnas Visa mer
Hej
vi söker efter kockar till Lofsdalen, vi driver 4 restauranger som ligger i skidanläggningen. arbetet är varierande och roligt, vi har lunch, a la carte, after ski och nattklubb. Chans till heltid
Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen, boende kan ordnas Visa mindre

Köks/ kafébiträde till cafe värmestugan i Lofsdalen

Ansök    Sep 11    MPX gruppen AB    Restaurangbiträde
Vi söker nu Personal till vårat kafé värmestugan som ligger i Lofsdalen. här serverar vi hembakt fikabröd, våfflor samt enkla luncher. du får gärna ha ett intresse för bakning men är absolut inget krav välkommen med din ansökan Visa mer
Vi söker nu Personal till vårat kafé värmestugan som ligger i Lofsdalen. här serverar vi hembakt fikabröd, våfflor samt enkla luncher. du får gärna ha ett intresse för bakning men är absolut inget krav
välkommen med din ansökan Visa mindre

Disk/Städ till restauranger i Lofsdalen

Ansök    Sep 11    MPX gruppen AB    Diskare
Vi söker Diskare/städare till våra 4 restauranger i Lofsdalen. Jobbet sträcker sig från december till april med chans till förlängning. boende kan ordnas Visa mer
Vi söker Diskare/städare till våra 4 restauranger i Lofsdalen.
Jobbet sträcker sig från december till april med chans till förlängning.
boende kan ordnas Visa mindre

Servitris/servitör

Vi på Eriksgårdens Fjällhotell i Funäsdalen söker nu två servitriser/servitörer med barkunskap till vår kvällsrestaurang. Anställningen är från december till april med möjlighet till året runt anställning. Eriksgårdens Fjällhotell ligger centralt i Funäsdalen by med 40 rum. Skoterspår och längdspåren utanför dörren och Funäsdalsberget med sin grymma utförsåkning ligger bara några kilometer bort. Vi har två restauranger. En för hotellgäster som har halvpens... Visa mer
Vi på Eriksgårdens Fjällhotell i Funäsdalen söker nu två servitriser/servitörer med barkunskap till vår kvällsrestaurang. Anställningen är från december till april med möjlighet till året runt anställning.
Eriksgårdens Fjällhotell ligger centralt i Funäsdalen by med 40 rum. Skoterspår och längdspåren utanför dörren och Funäsdalsberget med sin grymma utförsåkning ligger bara några kilometer bort.
Vi har två restauranger. En för hotellgäster som har halvpension och en a´ la carte restaurang, båda restauranger är öppen alla kvällar i veckan. Varje lördag har vi även någon form av livemusik/Dj.


Älskar du precis som vi service och bemötande i världsklass?! Då är Eriksgårdens fjällhotell arbetsplatsen för dig!
För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du ska ha jobbat inom servering/bar tidigare, vara en teamplayer som tar eget ansvar. Du är duktig på kombinationen mat och dryck. Du jobbar alltid för att göra våra gästers upplevelse, för dig är det en självklarhet att hjälpas åt för att skapa en oförglömlig middag och vistelse för gästerna.
Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat. Sommelierutbildning är meriterande .
Vi kan ordna boende. Intervjuer sker löpande.
Vid frågor eller ansökan, vänligen maila, hugo@eriksgarden. se
Hoppas vi ses! Visa mindre

Pizzabagare till aktivitetshuset Lofsdalen

Ansök    Sep 11    MPX gruppen AB    Pizzabagare
vi söker en pizzabagare att ansluta till vårat team. på aktivitetshuset serverar vi pizza, a la carte, hamburgare, där har vi även sportbar, lekland, bowling, och är det självklara mötesplatsen för hela familjen, tjänsten är heltid under säsong med chans till förlängning för rätt person Visa mer
vi söker en pizzabagare att ansluta till vårat team.
på aktivitetshuset serverar vi pizza, a la carte, hamburgare, där har vi även sportbar, lekland, bowling, och är det självklara mötesplatsen för hela familjen,
tjänsten är heltid under säsong med chans till förlängning för rätt person Visa mindre

Köksmästare/Souschef till Vemdalsfjällen

Ansök    Aug 29    Bräjks matbar AB    Köksmästare
Bräjks matbar i Björnrike, Vemdalen, söker nu en ny köksmästare/souschef som kan ta över stafettpinnen och fortsätta utveckla Bräjks tillsammans med oss. Beroende på vad din erfarenhet är sen tidigare kan vi utforma tjänsten efter dig. Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från köksarbete och som har jobbat i en ledande position i köket tidigare. Som person är du positiv, ödmjuk, ansvarstagande och trygg. Det är viktigt för oss att du är en teamplaye... Visa mer
Bräjks matbar i Björnrike, Vemdalen, söker nu en ny köksmästare/souschef som kan ta över stafettpinnen och fortsätta utveckla Bräjks tillsammans med oss. Beroende på vad din erfarenhet är sen tidigare kan vi utforma tjänsten efter dig.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från köksarbete och som har jobbat i en ledande position i köket tidigare. Som person är du positiv, ödmjuk, ansvarstagande och trygg. Det är viktigt för oss att du är en teamplayer då vi alla hjälps åt med det som behöver göras för att leverera en grym gästupplevelse. Du kommer att jobba i nära samarbete med nuvarande sous chef, restaurangchef och ägare för att tillsammans driva verksamheten framåt. Tjänsten kan vara en säsongsanställning okt/nov - april, men vi erbjuder också tillsvidareanställning. Så om du älskar fjällen och vill flytta hit, ta chansen!
Dina ansvarsområden:
rekrytering/introduktion
menyer
rutiner
HACCP
beställningar
schema
personalansvar
ekonomi/kostnadskalkylerÄgare och nuvarande sous chef kommer att finnas på plats för att stötta dig i uppstartsarbetet. Vi erbjuder också ledarskapsutbildning till samtliga i ledningsgruppen regelbundet. Vi är en mindre arbetsplats där du kommer att leda arbetet för 5-6 kockar i ett tajt team.
Tidigare erfarenhet av beställningar, visst administrativt arbete såsom kostnadskalkyler och schemaläggning är ett stort plus. Verksamheten är väl inarbetad och etablerad men i ständig utveckling.
Boende finns och lön sätts efter överenskommelse. Kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv. finns såklart, vi är anslutna till både HRF och Visita.
Besök gärna vår hemsida www.brajks.se eller sociala medier för mer information om oss.
Intervjuer och anställning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
OM BRÄJKS
Bräjks ligger mitt i skidbacken i Björnrike och har öppet alla dagar i veckan med en välbesökt lunch och after ski med livemusik. Ca 4 dagar i veckan har vi också kvällsöppet och då serveras vår á la carte samt populära fondue. Vi har ca 120 platser inomhus och ca 300 platser ute på solverandan mot skidbacken. Vi jobbar med lokala och/eller ekologiska råvaror och vi lagar all mat från grunden. Kan vi köpa lokalt så gör vi det och kan vi förädla råvaran själv så gör vi det. Hela kossor till hamburgare, fisk som vi röker själva i rökskåpet och viltkött röks och torkas under hösten. För att passa hos oss måste du älska matlagning från grunden! Vi arbetar också aktivt för att minimera matsvinn i den dagliga verksamheten. Halvfabrikat existerar inte hos oss utan här är det matlagning som gäller.
Vi ser framemot din ansökan!
MVH
Joel & Pernilla Sjelin med team Visa mindre

Kock dagtid 75% till Loftet café&bistro i Funäsdalen

Ansök    Sep 7    Cornice HB    Kock, à la carte
Kock sökes inför vintersäsongen 2023-2024. Vi erbjuder en 75% dagtidstjänst. Jobb varannan helg. Lön enl.ö.k. Har du tidigare kvalifikationer från yrket, känner dig lika bekväm med att jobba enskilt som i team och vill vara med att utforma Loftets menyutbud är du den vi vill ha med i vårat team! Låter detta intressant, skicka din ansökan till [email protected] Visa mer
Kock sökes inför vintersäsongen 2023-2024. Vi erbjuder en 75% dagtidstjänst. Jobb varannan helg. Lön enl.ö.k. Har du tidigare kvalifikationer från yrket, känner dig lika bekväm med att jobba enskilt som i team och vill vara med att utforma Loftets menyutbud är du den vi vill ha med i vårat team! Låter detta intressant, skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Servitör/Servitris/Bartender till Vemdalsfjällen

Ansök    Aug 29    Bräjks matbar AB    Servitör/Servitris
Vi behöver bli fler stjärnor i matsalen! I vinter behöver vi utöka teamet och söker nu 3 nya medarbetare. Vi söker dig som vill jobba med bra råvaror, lagad mat från grunden, personlig service och vill ha en riktigt kul vinter i fjällen! Vi ser gärna att du gillar att åka skidor. Vi arbetar med bordsservering hela dagen och har en stor andel återkommande gäster. På Bräjks utgör alla i personalen en viktig kugge som tillsammans får det att flyta som ett väl... Visa mer
Vi behöver bli fler stjärnor i matsalen! I vinter behöver vi utöka teamet och söker nu 3 nya medarbetare.
Vi söker dig som vill jobba med bra råvaror, lagad mat från grunden, personlig service och vill ha en riktigt kul vinter i fjällen! Vi ser gärna att du gillar att åka skidor.
Vi arbetar med bordsservering hela dagen och har en stor andel återkommande gäster. På Bräjks utgör alla i personalen en viktig kugge som tillsammans får det att flyta som ett välsmort maskineri!
Anställning: Dec - 14 April
Lön: Efter överenskommelse
Vi har boende i Vemdalen by
Arbetsuppgifter
Sedvanliga serveringsuppgifter. Ett stort plus om du känner dig bekväm med att hjälpa till i baren under afterski. Både dag- och kvällspass. Är du bartender krävs det att du är bekväm med att hjälpa till att servera mat och dryck i matsalen vid behov.
Kvalifikationer
Du är en hungrig person som ser en god chans i att lära dig mer i ett högt tempo. Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat minst två år inom yrket. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.
Fördelar med att jobba på Bräjks
Vi har boende
Vi har ett bra pris på liftkort
Vi är medlemmar av Visita och HRF
Lön enligt överenskommelse
Restaurangen ligger mitt i skidbacken
Trevliga, lättsamma gäster på en aktiv semester
Härlig stammismiljö
Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen

Kort om Bräjks
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och härgjord burgare. På eftermiddagen är det trubadur afterski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny samt fondue.
Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide och har vid ett par tillfällen blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen.
Trots att vi är en ganska liten krog med ca 110 sittplatser inne har vi ändå ett av destinationens största utbud på såväl mat som dryck. På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor.


Maila oss idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!
Med vänlig hälsning,
Joel & Pernilla Sjelin med team Visa mindre

Kock till vintersäsong i Vemdalen

Vi söker dig som vill jobba vintersäsong i Vemdalen med ett härligt gäng kollegor. Du ska gilla att jobba i högt tempo, alltid ha gästen i fokus och komma till jobbet med ett leende. Nu söker vi dig som vill vara en del av ett kreativt och framåtdrivande team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och ett brinnande intresse för att leverera grym mat & service. Passet är namnet på restaurangen som ligger med Ski In/Ski out läge mitt i Vemdalen. På Pas... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba vintersäsong i Vemdalen med ett härligt gäng kollegor. Du ska gilla att jobba i högt tempo, alltid ha gästen i fokus och komma till jobbet med ett leende. Nu söker vi dig som vill vara en del av ett kreativt och framåtdrivande team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och ett brinnande intresse för att leverera grym mat & service.
Passet är namnet på restaurangen som ligger med Ski In/Ski out läge mitt i Vemdalen. På Passet serveras lunch och Passets café är öppet hela dagen, här är det även afterski på eftermiddagen. I samma lokaler öppnar kvällstid Restaurang Stivale där det serveras italiensk mat & vedugnsbakad pizza.
Vår vision är att Passet ska bli den naturliga mötesplatsen. Hos oss skall man träffas för att må bra, där familjen eller kompisgänget samlas upp innan de tar sikte på nästa backe. Vi vill att gästen skall njuta av sitt besök i Vemdalen och framför allt hos oss på Passet.
Besök gärna vår hemsida www.passetvemdalen.se eller sociala medier för mer information om oss.
Anställningen gäller från mitten av december till slutet av april.
Vi tillhandahåller all vår personal med boende.
Intervjuer och anställning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Diskare

Vi söker engagerad diskare till Ski Lodge kök & bar till vintersäsongen.  Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av disk men vi söker dig som är glad, stresstålig, som kan planera ditt arbete, har en positiv inställning till jobbet och dina kollegor Arbetstiderna är varierande. Både luncher, kvällar och helger förekommer.   Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare... Visa mer
Vi söker engagerad diskare till Ski Lodge kök & bar till vintersäsongen. 
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av disk men vi söker dig som är glad, stresstålig, som kan planera ditt arbete, har en positiv inställning till jobbet och dina kollegor
Arbetstiderna är varierande. Både luncher, kvällar och helger förekommer.  


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss. Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski eller avnjuta en god middag i restaurangen. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåkningsmöjligheter för gästen. Visa mindre

Kock till Vemdalsfjällen

Ansök    Aug 29    Bräjks matbar AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar till vinterns köksteam! Vår välbesökta backrestaurang söker nu nya stjärnor till köket. Är du hungrig och vill utvecklas mer inom ditt yrke? Älskar du att jobba när det är mycket att göra? Gillar du skidåkning och vill uppleva ett äventyr i svenska fjällvärlden? Sök jobb hos oss idag! Vi kan erbjuda dig en rolig, trygg och ambitiös arbetsplats ett stenkast från fantastisk skidåkning. Anställning: Dec - 14 April Lön: Efter överenskommelse Vi... Visa mer
Vi söker kockar till vinterns köksteam!
Vår välbesökta backrestaurang söker nu nya stjärnor till köket.
Är du hungrig och vill utvecklas mer inom ditt yrke? Älskar du att jobba när det är mycket att göra? Gillar du skidåkning och vill uppleva ett äventyr i svenska fjällvärlden? Sök jobb hos oss idag!
Vi kan erbjuda dig en rolig, trygg och ambitiös arbetsplats ett stenkast från fantastisk skidåkning.
Anställning: Dec - 14 April
Lön: Efter överenskommelse
Vi har boende i Vemdalen by till all vår personal.
Vi vill att du:
Är en hungrig person som ser en god chans i att lära dig mer inom genuin matlagning i ett högt tempo och du älskar att arbeta med bra råvaror. Är resultatinriktad samt blir peppad av att jobba mot en hög kravbild. Är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.
Vi söker dig som:
vill utvecklas som kock och är intresserad av att lära dig mer samt kan bidra med din kunskap till teamet
har ett par års erfarenhet från restaurangbranschen som kock
tidigare har arbetat på matlagande restauranger
är en social person som uppskattar en inkluderande arbetsmiljö där man är en del av ett "gött" gäng
kan samarbeta med kollegor både i kök och matsal för att ge gästen bästa möjliga upplevelse
har goda kunskaper i det svenska och/eller engelska språket, i tal såväl som skrift.

Fördelar med att jobba på Bräjks:
Vi har boende
Vi är medlemmar av Visita och HRF
Lön enligt överenskommelse
Restaurangen ligger mitt i skidbacken
Trevliga, lättsamma gäster på en aktiv semester
Härlig stammismiljö
Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen
Bra pris på liftkortBesök gärna vår hemsida www.brajks.se eller sociala medier för mer information om oss.
Intervjuer och anställning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Bräjks - kombinera skidåkning med mat på toppnivå
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och härgjord burgare. På eftermiddagen är det trubadur afterski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny samt fondue. Vi är med våra 120 sittplatser en ganska liten krog sett till yta men serverar kanske flest vinterbesökare i Vemdalen.
Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide och har vid ett par tillfällen blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen.


Med vänlig hälsning,
Joel & Pernilla Sjelin med team Visa mindre

säsongs jobb i skidbacke björnriket / vemdalen

söker 1-2 kockar från dec till aprill heltid dag tid och någon kväll i veckan bostad finns nära jobb och skid backar lön vid överenskommelse. erfarenhet är ett plus men ej nödvändigt Visa mer
söker 1-2 kockar från dec till aprill heltid
dag tid och någon kväll i veckan
bostad finns nära jobb och skid backar
lön vid överenskommelse. erfarenhet är ett plus
men ej nödvändigt Visa mindre

Serverings personal

Vi på Restaurang Husky söker nya medarbetare till vintersäsongen 2023 / 2024. Restaurang Husky är en bykrog som ligger mitt i Vemdalen by, där turister, bybor och säsongare möts. Vemdalen är känt för skidåkning på vintern, här finns tre olika skidområden, många fina längdspår och skoterleder. I sommar har det byggts nya sommaraktiviteter som mountainbikeleder och klätterpark, detta för att Vemdalen ska stärka sin position som besöksmål året runt. Vi letar ... Visa mer
Vi på Restaurang Husky söker nya medarbetare till vintersäsongen 2023 / 2024.
Restaurang Husky är en bykrog som ligger mitt i Vemdalen by, där turister, bybor och säsongare möts. Vemdalen är känt för skidåkning på vintern, här finns tre olika skidområden, många fina längdspår och skoterleder. I sommar har det byggts nya sommaraktiviteter som mountainbikeleder och klätterpark, detta för att Vemdalen ska stärka sin position som besöksmål året runt.
Vi letar efter dig som trivs med att ta hand om gäster och har ett starkt intresse av mat och dryck. I rollen ser vi att du är utåtriktad, nyfiken och aktiv som person samt brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av servering samt tidigare erfarenhet av bar, är organiserad, trivs i ett högt tempo, är noggrann och jobbar rent och snyggt. Talar flytande svenska och en god engelska.
De flesta måndagar från vecka 51 - vecka 17 har vi måndagsklubbar för resterade av säsongarna i området vilket har gjort Husky till en samlingsplats där alla känner alla.


Arbetsuppgifter:
På restaurangen serverar vi à la carte, sköter om bowlingbanor samt jobbar nattklubb. I serveringen delar man på stationerna vilket betyder att man både serverar, står i baren eller i garderoben.
Bowlingen kommer vi att utbilda dig i på plats.
Detta kan vi erbjuda dig
Kollektivavtal
Start vid överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
PersonalboendeAnställningsform
Säsongsanställning med möjlighet till förlängning
Omfattning 75%
Arbetstider Kvällar, helger, nattklubb

Vi tillsätter tjänsterna löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Kock

Ansök    Aug 1    Restaurang Husky AB    Kock, à la carte
Vi på Restaurang Husky söker nya medarbetare till vintersäsongen 2023 / 2024. Restaurang Husky är en bykrog som ligger mitt i Vemdalen by, där turister, bybor och säsongare möts. Vemdalen är känt för skidåkning på vintern, här finns tre olika skidområden, många fina längdspår och skoterleder. I sommar har det byggts nya sommaraktiviteter som mountainbikeleder och klätterpark, detta för att Vemdalen ska stärka sin position som besöksmål året runt. Vi letar... Visa mer
Vi på Restaurang Husky söker nya medarbetare till vintersäsongen 2023 / 2024.
Restaurang Husky är en bykrog som ligger mitt i Vemdalen by, där turister, bybor och säsongare möts. Vemdalen är känt för skidåkning på vintern, här finns tre olika skidområden, många fina längdspår och skoterleder. I sommar har det byggts nya sommaraktiviteter som mountainbikeleder och klätterpark, detta för att Vemdalen ska stärka sin position som besöksmål året runt.
Vi letar efter dig som tycker om att utvecklas, vårt koncept är att vi byter ut våra maträtter eftersom. I köksteamet tycker vi om att utveckla de rätter vi har samtidigt som vi vill få in nya och spännande rätter antingen på menyn eller på en svart tavla som kvällens rätt.
Vi söker dig som har 2 - 4 års erfarenhet som à la carte kock, är en lagspelare och har respekt för råvarorna du jobbar med. Trivs när det är högt tempo samt är stresstålig. Talar flytande svenska samt god engelska.
Arbetsuppgifter:
I köket delar man på stationerna både kall- och varmkök under kvällsservice, är noggrann samt organiserad och jobbar rent.
Detta kan vi erbjuda dig
Kollektivavtal
Start vid överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
Personalboende

Anställningsform
Säsongsanställning med möjlighet till förlängning
Omfattning 100%
Arbetstider Kvällar, helger

Vi tillsätter tjänsterna löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Kassapersonal & kallskänk till Lofsdalen

Nu söker vi personal till oss på Fjällkonditoriet i Lofsdalen! Vi söker drivna arbetare som kan berika vårt bageri och konditori. Du ska vara positiv, arbetsvillig och ha lätt till att kunna ta kunder och ha nära till ett leende. Du ska vara serviceinriktad med känsla för smak och finess. Vi söker timanställda med tillträde nu, samt annan personal för vintersäsongen 23/24, Från 15 december till 15 April. Anställningen är en säsongsanställning med stor möjl... Visa mer
Nu söker vi personal till oss på Fjällkonditoriet i Lofsdalen! Vi söker drivna arbetare som kan berika vårt bageri och konditori. Du ska vara positiv, arbetsvillig och ha lätt till att kunna ta kunder och ha nära till ett leende. Du ska vara serviceinriktad med känsla för smak och finess.
Vi söker timanställda med tillträde nu, samt annan personal för vintersäsongen 23/24, Från 15 december till 15 April. Anställningen är en säsongsanställning med stor möjlighet till 100% eller mer om man vill det, då kunderna är många och trycket högt under högsäsongen.
Sök till oss, och bli en del av vårt team! Visa mindre

Receptionist vintersäsongen 23/24

Vi söker nya stjärnor som tycker om att stå i centrum och vill bjuda våra gäster på fantastiska fjällupplevelser. Som receptionist på Hotell Funäsdalen hjälper du gästerna att checka in och ut, göra bokningar och bordsreservationer samt ge tips och berätta om området. Du ansvarar även för att hålla fint i lobbyn samt sälja kioskvaror och liftkort. Vi söker dig som: Ser samspelet med gästerna som din största arbetsuppgift och trivs i en flexibel och lösning... Visa mer
Vi söker nya stjärnor som tycker om att stå i centrum och vill bjuda våra gäster på fantastiska fjällupplevelser. Som receptionist på Hotell Funäsdalen hjälper du gästerna att checka in och ut, göra bokningar och bordsreservationer samt ge tips och berätta om området. Du ansvarar även för att hålla fint i lobbyn samt sälja kioskvaror och liftkort.
Vi söker dig som:
Ser samspelet med gästerna som din största arbetsuppgift och trivs i en flexibel och lösningsorienterad arbetsgrupp. Receptionsteamet och städteamet jobbar tätt tillsammans och har daglig dialog om planering och prioriteringar. Vid behov hjälps vi åt med städningen. Vi ser att du har god datorvana och kan kommunicera väl i skrift och tal på både svenska och engelska. Erfarenhet av receptionsarbete eller annan vana av gästkontakt är meriterande.
Anställningen omfattar 75% från mitten av december till mitten av april.
Om oss
?På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
Kollektivavtal
Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
Skipass Fjällpass
Personalboende

Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära
Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka skidor utför eller på längden, köra skoter, pimpla eller utforska fjällen på valfritt sätt. Visa mindre

kock

Svegskrogen söker en allroundkock med erfarenhet av lunchrätter samt à la carte Vi erbjuder dig ett samarbete med glada kollegor i en trivsam miljö. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Svegskrogen söker en allroundkock med erfarenhet av lunchrätter samt à la carte
Vi erbjuder dig ett samarbete med glada kollegor i en trivsam miljö.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kvällservis vintersäsongen 23/24

Vi söker nya stjärnor till vår kvällservis på Fjällrestaurangen. Här jobbar du med klassisk bordsservering med allt vad det innebär, tjänsten innefattar även bararbete. Du kommer framförallt arbeta kvällar på Fjällrestaurangen. Det betyder att på dagarna har du gott om tid till att utforska området och göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe. Vi söker dig som: Har några års erfarenhet av servering från en á la carterestaurang. Du b... Visa mer
Vi söker nya stjärnor till vår kvällservis på Fjällrestaurangen. Här jobbar du med klassisk bordsservering med allt vad det innebär, tjänsten innefattar även bararbete. Du kommer framförallt arbeta kvällar på Fjällrestaurangen. Det betyder att på dagarna har du gott om tid till att utforska området och göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe.
Vi söker dig som:
Har några års erfarenhet av servering från en á la carterestaurang. Du bör gilla högt tempo och vara lite kunnig inom mat och vin. Du är en skön person som gärna arbetar hårt och tycker att ditt arbete är viktigt, vi tycker nämligen att det är viktigt. Du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Du ska vara en lagspelare och vara flexibel i ditt arbete Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till sommarsäsongen, och fungerar allt bra i vinter så kommer det finnas alla möjligheter till det.
Anställningen omfattar 75% från mitten av december till mitten av april.
Om oss
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
· Kollektivavtal
· Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
· Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
· Skipass Fjällpass
· Personalboende
Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära
Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka skidor utför eller på längden, köra skoter, pimpla eller utforska fjällen på valfritt sätt. Visa mindre

Kvällskock vintersäsongen 23/24

På Fjällrestaurangen förbereder och tillagar du våran á la cartemeny. Ni jobbar i ett team på 2-3 kockar per kväll, där man antingen kör kalla eller varma sidan. Klassisk matlagning med stor igenkännelsefaktor. Du kommer framförallt arbeta kvällar på Fjällrestaurangen. Det betyder att på dagarna har du gott om tid till att utforska området och göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe. Vi söker dig som: Vi söker dig med åtminstone nå... Visa mer
På Fjällrestaurangen förbereder och tillagar du våran á la cartemeny. Ni jobbar i ett team på 2-3 kockar per kväll, där man antingen kör kalla eller varma sidan. Klassisk matlagning med stor igenkännelsefaktor. Du kommer framförallt arbeta kvällar på Fjällrestaurangen. Det betyder att på dagarna har du gott om tid till att utforska området och göra lite vad du vill i våran härliga fjällnatur vi har här uppe.
Vi söker dig som:
Vi söker dig med åtminstone några års erfarenheten som kock i ett restaurangkök, där åtminstone några av dem är som á la cartekock. Du ska vara en lagspelare som ser till gästens bästa samt älska och respektera dina råvaror. Du måste tycka att ditt arbete är viktigt. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta - då kan du vara en person för oss.
Anställningen startar i november/december och omfattar 75%.
Om oss
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
· Kollektivavtal
· Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
· Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
· Skipass Fjällpass
· Personalboende
Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära
Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka skidor utför eller på längden, köra skoter, pimpla eller utforska fjällen på valfritt sätt. Visa mindre

Dagkock vintersäsongen 23/24

På Fjällrestaurangen serverar vi en lunchbuffé alla dagar i veckan. Som kock kommer du ansvara över upplagningen av buffén och att den är påfylld och ser fräsch ut. På Toppstugan och Café Kåvan serverar vi en á la carte lunch bestående av 7-9 rätter alla dagar i veckan, där maten förbereds innan och tillagas vid beställning. Vi söker dig som: Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som kock i ett restaurangkök. Du ska vara en lagspelare som ser till gästen... Visa mer
På Fjällrestaurangen serverar vi en lunchbuffé alla dagar i veckan. Som kock kommer du ansvara över upplagningen av buffén och att den är påfylld och ser fräsch ut.
På Toppstugan och Café Kåvan serverar vi en á la carte lunch bestående av 7-9 rätter alla dagar i veckan, där maten förbereds innan och tillagas vid beställning.
Vi söker dig som:
Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som kock i ett restaurangkök. Du ska vara en lagspelare som ser till gästens bästa samt älska och respektera dina råvaror. Att du gillar högt tempo på jobbet är till en stor fördel. Du måste tycka att ditt arbete är viktigt. För vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Är du samtidigt ödmjuk och gillar att arbeta - då kan du vara en person för oss.
Anställningen omfattar 75% från mitten av december till mitten av april.
Om oss
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
· Kollektivavtal
· Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
· Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
· Skipass Fjällpass
· Personalboende
Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära
Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka skidor utför eller på längden, köra skoter, pimpla eller utforska fjällen på valfritt sätt. Visa mindre

Hovmästare vintersäsongen 23/24

Som hovmästare på Fjällrestaurangen består dina arbetsuppgifter framförallt av att arbeta och leda servicen under kvällstid, men även en del dryckesarbete i form av menyer, inventering och beställningar kommer att ske. Du kommer jobba vid sidan av och rapportera till en F&B-manager som stöttar dig i allt som behövs. Vi söker dig som: Gärna har åtminstone 5 års erfarenhet av matsalsarbete, gärna något av dem åren som hovmästare på en á la carte-restaurang. ... Visa mer
Som hovmästare på Fjällrestaurangen består dina arbetsuppgifter framförallt av att arbeta och leda servicen under kvällstid, men även en del dryckesarbete i form av menyer, inventering och beställningar kommer att ske. Du kommer jobba vid sidan av och rapportera till en F&B-manager som stöttar dig i allt som behövs.
Vi söker dig som:
Gärna har åtminstone 5 års erfarenhet av matsalsarbete, gärna något av dem åren som hovmästare på en á la carte-restaurang. Du har ett starkt intresse för mat och dryck, samt tycker att god och flexibel service är väldigt viktigt. Du vill leda och utveckla våra medarbetare så att vi kan bli bättre i vår service och i det dagliga arbetet. Slänger vi in en gnutta ödmjukhet och lagarbete i detta så är du personen för oss. Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till sommarsäsongen, och fungerar allt bra i vinter så kommer det finnas alla möjligheter till det.
Anställningen startar i november/december och omfattar 75%.
Om oss
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
· Kollektivavtal
· Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
· Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
· Skipass Fjällpass
· Personalboende
Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära
Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka skidor utför eller på längden, köra skoter, pimpla eller utforska fjällen på valfritt sätt. Visa mindre

Lunch kock/ A la Carte Kock till Ski Lodge Tänndalen

Vi söker engagerade lunch och a la carte kockar till Ski Lodge kök & bar för vintersäsongen.  Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med vårt team skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet?   Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten i köket på Ski Lodge kök & bar där vi erbjuder café m... Visa mer
Vi söker engagerade lunch och a la carte kockar till Ski Lodge kök & bar för vintersäsongen. 
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med vårt team skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet?  
Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten i köket på Ski Lodge kök & bar där vi erbjuder café med smörgåsar och fika, lunch, a la carte och bistro. Arbetstiderna och arbetspassen är varierande, både dag och kväll förekommer.  
 
Personliga egenskaper  
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad med stort gästfokus, alltid ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen samt sträva efter att överförträffa förväntningarna. Som person är du positiv, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta och har förståelse att alla arbetskamrater är värdefulla. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Du har lätt för att ta till dig information, lära dig nya saker och tycker om nya utmaningar med gästernas upplevelse i fokus.  


Kvalifikationer  

Du har tidigare vana av att arbeta i restaurangkök.
Du är självgående och tycker om att hitta kreativa lösningar. 
Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt behärska engelska.   
Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den 1/11 


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss. Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski eller avnjuta en god middag i restaurangen. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåkningsmöjligheter för gästen. Visa mindre

Dagservis vintersäsongen 23/24

Som dagservis på Fjällrestaurangen serverar du gästerna frukost och lunch. Du ser till att buffén är välfylld och inbjudande, plockar disk och håller rent och snyggt i lokalen. På Toppstugan och Café Kåvan står du i kassan, tar betalt, serverar fika och dryck samt serverar mat och plockar disk vid borden. Vi söker dig som: Är en skön person som gärna arbetar hårt och tycker att ditt arbete är viktigt. Vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del ... Visa mer
Som dagservis på Fjällrestaurangen serverar du gästerna frukost och lunch. Du ser till att buffén är välfylld och inbjudande, plockar disk och håller rent och snyggt i lokalen.
På Toppstugan och Café Kåvan står du i kassan, tar betalt, serverar fika och dryck samt serverar mat och plockar disk vid borden.
Vi söker dig som:
Är en skön person som gärna arbetar hårt och tycker att ditt arbete är viktigt. Vi tycker nämligen att det är viktigt och du är en del av ett större sammanhang där vi arbetar tillsammans och alla beståndsdelar är lika viktiga för att vi ska lyckas. Du ska vara en lagspelare och vara flexibel i ditt arbete. Du får gärna har några års erfarenhet som servitris/servitör, men detta är inget krav. Vi ser gärna att du är intresserad av att komma tillbaka till sommarsäsongen, och fungerar allt bra i vinter så kommer det finnas alla möjligheter till det.
Anställningen omfattar 75% från mitten av december till mitten av april.
Om oss
På Funäsdalens Berg & Hotell skapar vi förutsättningar att få uppleva minnesvärda äventyr. Vi delar en genuin glädje för fjällen och alla de upplevelser de bjuder in till året runt. Vi är ett litet team med stor gemenskap, som har kul tillsammans både på och utanför arbete och ställer upp för varandra. Här jobbar vi kreativt, gärna i team och har gästen i fokus i alla lägen. Om du också gillar fartfyllda, varierande arbetsdagar och att ”hugga i” är detta en plats för dig!
Funäsdalsberget är hjärtat i företaget som tillsammans med Hotell Funäsdalen, tre restauranger och en sportbutik skapar Funäsdalens Berg & Hotell.
Detta kan vi erbjuda dig:
· Kollektivavtal
· Kostavdrag eller personalmat till förmånligt pris
· Förmånliga personalrabatter på alla våra enheter
· Skipass Fjällpass
· Personalboende
Med fjällen som närmsta granne är äventyren alltid nära
Funäsdalen är den lilla levande fjällbyn med strax över tusen bofasta invånare och ett stort hjärta. Byn är vackert belägen mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här bor du mitt i byn men med fjällen och alla upplevelser de bjuder in till som närmsta granne. Det stora äventyret eller det stilla lugnet. På fritiden har du möjlighet att åka skidor utför eller på längden, köra skoter, pimpla eller utforska fjällen på valfritt sätt. Visa mindre

Servitör/ Servitris till Ski Lodge Tänndalen

Vi söker engagerade medarbetare till Ski Lodge kök & bar. Dina primära arbetsuppgifter är att tillsamamns med vårt team skapa en oförglömlig   upplevelse för våra gäster. Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet?  Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten  på Ski Lodge kök & bar där vi erbjuder café med smörgåsar och fika, lunch, a la carte, ... Visa mer
Vi söker engagerade medarbetare till Ski Lodge kök & bar.
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsamamns med vårt team skapa en oförglömlig  
upplevelse för våra gäster. Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet? 
Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten  på Ski Lodge kök & bar där vi erbjuder café med smörgåsar och fika, lunch, a la carte, bistro, after ski samt nattclub vissa datum. Arbetstiderna och arbetspassen är varierande, både dag och kväll förekommer. 


Personliga egenskaper 
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad med stort gästfokus, alltid ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen samt sträva efter att överförträffa förväntningarna. Som person är du positiv, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta och har förståelse att alla arbetskamrater är värdefulla. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Du har lätt för att ta till dig information, lära dig nya saker och tycker om nya utmaningar med gästernas upplevelse i fokus. 
Kvalifikationer 
Du är självgående och tycker om att hitta kreativa lösningar. 
Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt behärska engelska.  
Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den 1/11 


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss. Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski eller avnjuta en god middag i restaurangen. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåkningsmöjligheter för gästen. Visa mindre

Servitör/ Servitris till Ski Lodge Tänndalen

Vi söker engagerade servitörer/ servitriser till Ski Lodge kök & bar till vintersäsongen.  Dina primära arbetsuppgifter är att tillsamamns med vårt team skapa en oförglömlig   upplevelse för våra gäster. Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet?  Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten  på Ski Lodge kök & bar där vi erbjuder café med smörgå... Visa mer
Vi söker engagerade servitörer/ servitriser till Ski Lodge kök & bar till vintersäsongen. 
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsamamns med vårt team skapa en oförglömlig  
upplevelse för våra gäster. Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet? 
Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten  på Ski Lodge kök & bar där vi erbjuder café med smörgåsar och fika, lunch, a la carte, bistro, after ski samt nattclub vissa datum. Arbetstiderna och arbetspassen är varierande, både dag och kväll förekommer. 


Personliga egenskaper 
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad med stort gästfokus, alltid ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen samt sträva efter att överförträffa förväntningarna. Som person är du positiv, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta och har förståelse att alla arbetskamrater är värdefulla. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Du har lätt för att ta till dig information, lära dig nya saker och tycker om nya utmaningar med gästernas upplevelse i fokus. 
Kvalifikationer 
Du är självgående och tycker om att hitta kreativa lösningar. 
Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt behärska engelska.  
Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den 1/11 


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss. Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski eller avnjuta en god middag i restaurangen. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåkningsmöjligheter för gästen. Visa mindre

Lunch kock/ A la Carte Kock till Ski Lodge Tänndalen

Vi söker engagerade lunch och a la carte kockar till Ski Lodge kök & bar.  Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med vårt team skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet?   Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten i köket på Ski Lodge kök & bar där vi erbjuder café med smörgåsar och fi... Visa mer
Vi söker engagerade lunch och a la carte kockar till Ski Lodge kök & bar. 
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med vårt team skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Brinner du för mat, människor och service? Vill du arbeta i en inspirerande fjällmiljö där du får möjlighet att använda din kreativitet?  
Arbetsuppgifterna består av att sköta den dagliga verksamheten i köket på Ski Lodge kök & bar där vi erbjuder café med smörgåsar och fika, lunch, a la carte och bistro. Arbetstiderna och arbetspassen är varierande, både dag och kväll förekommer.  
 
Personliga egenskaper  
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad med stort gästfokus, alltid ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen samt sträva efter att överförträffa förväntningarna. Som person är du positiv, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta och har förståelse att alla arbetskamrater är värdefulla. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Du har lätt för att ta till dig information, lära dig nya saker och tycker om nya utmaningar med gästernas upplevelse i fokus.  


Kvalifikationer  

Du har tidigare vana av att arbeta i restaurangkök.
Du är självgående och tycker om att hitta kreativa lösningar. 
Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt behärska engelska.   
Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den 1/11 


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former. Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss. Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski eller avnjuta en god middag i restaurangen. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåkningsmöjligheter för gästen. Visa mindre

Kock till Brasserie Kerstin

Vi söker en kock till vår restaurang Brasserie Kerstin i Bruksvallarna. Tycker du om att laga mat från grunden? Gillar du att ta ansvar? Har du lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker. Brasserie Kerstin är en mysig fjällkrog i Bruksvallarna och har etablerat sig som ett mycket populärt kvällshak för turister och bybor. Mottot är riktigt god mat lagad från grunden av lokala råvaror. Tanken är att servera fjällklassiker som t.ex. renfilé och röd... Visa mer
Vi söker en kock till vår restaurang Brasserie Kerstin i Bruksvallarna. Tycker du om att laga mat från grunden? Gillar du att ta ansvar? Har du lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker.

Brasserie Kerstin är en mysig fjällkrog i Bruksvallarna och har etablerat sig som ett mycket populärt kvällshak för turister och bybor. Mottot är riktigt god mat lagad från grunden av lokala råvaror. Tanken är att servera fjällklassiker som t.ex. renfilé och röding men på nya spännande vis - en fjällkrog med tvist helt enkelt. Läs gärna mer på www.brasseriekerstin.se (http://www.brasseriekerstin.se) Instagram: @brasseriekerstin

Om jobbet som Kock

I rollen rollen som kock på Brasserie Kerstin innebär allt från inköp till schema- och menyplanering. Du bör kunna arbeta självständigt, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en fördel om du är intresserad av friluftsliv och skidåkning.

Är du rätt för rollen som Kock?

Vi på Brasserie Kerstin söker dig som har erfarenhet av arbete och utbildning som Kock, du får gärna ha arbetat som kökschef eller souschef.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba i team. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning. Att du vågar tänka utanför boxen. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar.

Är du den vi söker?På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

Placeringsort: Bruksvallarna

Typ av anställning: säsongsanställning sommar 2023 med chans till förlängning över vintern. finns även chans till tillsvidare anställning

Lön: enligt kollektivavtal

Personalboende finns i begränsat antal.

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen.

Rekrytering sker löpande.

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Restaurang Arran i Funäsfjällen söker kock - vintersäsong 23/34

Ansök    Jul 4    Tännäskröket AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Restaurang Árran i Funäsfjällen. Vårt mål är att bli fjällvärldens bästa restaurang. Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i den mysiga skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiöst vis vill ta vara på gamla mattraditioner och lyf... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Restaurang Árran i Funäsfjällen. Vårt mål är att bli fjällvärldens bästa restaurang.
Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i den mysiga skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiöst vis vill ta vara på gamla mattraditioner och lyfta fram de fantastiska fjällråvarorna.
Nu söker vi en duktig kock med höga krav på sig själv och sin arbetsplats och som är mycket passionerad och intresserad av allt som rör matupplevelser!
Eftersom vi bakar allt fika själv ser vi gärna att du även gillar att baka.
Tjänsten är en säsongsanställning från december till april med möjlighet till förlängning. Boende finns på anläggningen om det önskas. Visa mindre

Restaurang Arran i Funäsfjällen söker servis - Vintersäsong 23/24

Servis till Restaurang Árran Vi söker dig som vill vara med och utveckla Restaurang Árran i Funäsfjällen. Vårt mål är att bli fjällvärldens bästa restaurang. Árran är hjärtat i Tännäskrökets fjällanläggning och en mötesplats för våra gäster att samlas över luncher, fika och after-ski, samt middagar. Vi söker dig som tycker om ett personligt möte med gästen. Hos oss blir du del i ett kreativt team där du är med och påverkar verksamheten och gästupplevelsen... Visa mer
Servis till Restaurang Árran
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Restaurang Árran i Funäsfjällen. Vårt mål är att bli fjällvärldens bästa restaurang.
Árran är hjärtat i Tännäskrökets fjällanläggning och en mötesplats för våra gäster att samlas över luncher, fika och after-ski, samt middagar. Vi söker dig som tycker om ett personligt möte med gästen. Hos oss blir du del i ett kreativt team där du är med och påverkar verksamheten och gästupplevelsen. Passa på att bo i fjällmiljö i vinter med härliga skidåkning runt hörnet. Start i mitten på december. Visa mindre

Kallskänka till Brasserie Kerstin

Ansök    Jun 12    Hotell Bruksvallsliden AB    Kallskänka
Vi söker en kallskänka till vår restaurang Brasserie Kerstin. Tycker du om att laga mat från grunden? Jobba med fantastiska råvaror ? Gillar du att ta ansvar? Har du lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker. Brasserie Kerstin är en mysig fjällkrog i Bruksvallarna och har etablerat sig som ett mycket populärt kvällshak för turister och bybor. Mottot är riktigt god mat lagad från grunden av lokala råvaror. Tanken är att servera fjällklassiker so... Visa mer
Vi söker en kallskänka till vår restaurang Brasserie Kerstin. Tycker du om att laga mat från grunden? Jobba med fantastiska råvaror ? Gillar du att ta ansvar? Har du lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker.

Brasserie Kerstin är en mysig fjällkrog i Bruksvallarna och har etablerat sig som ett mycket populärt kvällshak för turister och bybor. Mottot är riktigt god mat lagad från grunden av lokala råvaror. Tanken är att servera fjällklassiker som t.ex. renfilé och röding men på nya spännande vis - en fjällkrog med tvist helt enkelt. Läs gärna mer på www.brasseriekerstin.se (http://www.brasseriekerstin.se)

Om jobbet som kallskänka

Ditt ansvar innebär bl.a. planering, tillagning och presentation av förrätter & desserter, även bakning .Du bör kunna arbeta självständigt, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en fördel om du är intresserad av friluftsliv och skidåkning.

Är du den vi söker?

På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

Placeringsort: Bruksvallarna

Typ av anställning: säsongsanställning sommarsäsong med chans till förlängning över vintern.

Lön: enligt kollektivavtal

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen.

Ring 0684-201 80 om du har frågor.

Varmt välkommen med din ansökan hälsar familjen Myhr! Visa mindre

Servitörer till Fjällnäs

Vi söker glada, positiva medarbetare till vår restaurang och kan erbjuda anställning från slutet av juni. Är du en person som är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort intresse för service, mat & dryck? Följ med oss på vår resa! På Fjällnäs fokuserar vi på gästupplevelsen och vi vill hellre berätta än att informera; i samtal med gäster och kollegor. Här arbetar vi nära varandra med det gemensamma målet; att skapa en unik och exklusiv upplevelse för vår... Visa mer
Vi söker glada, positiva medarbetare till vår restaurang och kan erbjuda anställning från slutet av juni. Är du en person som är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort intresse för service, mat & dryck? Följ med oss på vår resa!
På Fjällnäs fokuserar vi på gästupplevelsen och vi vill hellre berätta än att informera; i samtal med gäster och kollegor. Här arbetar vi nära varandra med det gemensamma målet; att skapa en unik och exklusiv upplevelse för våra gäster.
Till vår vackra restaurang med utsikt över fjällsjön Malmagen och Rutfjället söker vi personer med ett självklart intresse - att ge våra gäster ett unikt restaurangbesök varje dag. Frukost, lunch och middag. Vi tror du är en person som har en egen förmåga att se vad som behöver göras, är stresstålig, ställer upp när det behövs och gilla att arbeta över avdelningsgränserna. Extra toppen är det med goda kommunikationssätt.
Hos oss uppskattar vi kollegor som:
• Har ett genuint intresse för service, mat & dryck.
• Förstår att samarbete och laganda skapar värde för gästen och dig själv.
• Är engagerad och gillar att ta initiativ.
• Talar svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.
• Uppskattar att tillbringa tid i fjällen. Här finns mycket att upptäcka under lediga dagar. Vandring, cykel, fiske osv.
Vi har gäster från hela världen vilket gör att kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Vi erbjuder personalboende med WIFI, närhet till fjället och kollegor som bryr sig om varandra. Schyssta avtal via Visita.
Möjlighet till förlängning kan finnas om förutsättningarna är rätt för dig och oss.
Vi erbjuder både heltid och deltidsanställningar.
Om oss - Fjällnäs, Sveriges första högfjällshotell, är en exklusiv fristad där man nära naturen upplever dess ständiga och dramatiska växlingar. Under åtta olika årstider lever vi med den orörda vildmarken precis utanför dörrtröskeln.
Vi erbjuder totalt 41 rum och 97 bäddar fördelade på 6 byggnader, alla i anslutning till Fjällnäs huvudbyggnad Näset. I Näset finns våra lounger och vår restaurang där vi serverar frukost, lunch, Fjällnäs Middagsmeny. Vi blandar det moderna köket med fjällets smaker och låter råvarorna stå i centrum. Vi söker alltid efter hög kvalité, helst från lokala producenter och gärna ekologiska för att skapa ett Nordiskt kök med traditioner.
För mer information besök gärna fjallnas.se Visa mindre

Kock

Ansök    Jun 8    Messlingen Drift AB    Kock, à la carte
Fjällriket Baggården söker en kock till kommande sommarsäsong. I västra Härjedalen 30 kilometer nordost om Funäsdalen ligger byn Messlingen och Fjällriket Baggården i en fantastisk fjällvärld. Baggården är en fjällanläggning med stugby, wärdshus, reception med affär och bensinpump. Gästena kommer till Messlingen för att vandra, cykla och fiska i vår vackra natur. Restaurangen, Baggårdens Wärdshus är hjärtat i verksamheten dit gästerna kommer för en god bit... Visa mer
Fjällriket Baggården söker en kock till kommande sommarsäsong.
I västra Härjedalen 30 kilometer nordost om Funäsdalen ligger byn Messlingen och Fjällriket Baggården i en fantastisk fjällvärld. Baggården är en fjällanläggning med stugby, wärdshus, reception med affär och bensinpump.
Gästena kommer till Messlingen för att vandra, cykla och fiska i vår vackra natur.
Restaurangen, Baggårdens Wärdshus är hjärtat i verksamheten dit gästerna kommer för en god bit mat, dricka gott och insupa den mysiga och genuina atmosfären.
Vi söker dig som brinner för att laga riktigt bra mat med våra lokala råvaror från fjället och skogen.
Hos oss ges stor frihet att blomstra i matlagningen. Tillsammans jobbar vi fram menyn där du som kock sätter din egen prägel på rätterna med vassa smaker och inbjudande uppläggningar.
Vi serverar lunch och middag tisdag till lördag.
Jobbperioden sträcker sig från juli till septembers utgång. Boende finns på anläggningen. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Kock

Om Gyllene Bocken Värdshuset Gyllene Bocken ligger mitt i Funäsfjällen placerad mellan storslagna fjäll. Miljön är sagolik både sommar och vinter. Gyllene Bocken bär idag stolta minnen från forna dagars fjällturism och vi har omsorgsfullt bevarat den genuint fjällrustika känslan som är Gyllene Bockens själ. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma men bli bortskämda med bra mat och god service. Här erbjuds ett fantastiskt sommarparadis för alla som ... Visa mer
Om Gyllene Bocken
Värdshuset Gyllene Bocken ligger mitt i Funäsfjällen placerad mellan storslagna fjäll. Miljön är sagolik både sommar och vinter. Gyllene Bocken bär idag stolta minnen från forna dagars fjällturism och vi har omsorgsfullt bevarat den genuint fjällrustika känslan som är Gyllene Bockens själ. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma men bli bortskämda med bra mat och god service. Här erbjuds ett fantastiskt sommarparadis för alla som gillar fjällen. Möjligheterna är många, med aktiviteter som vandring, cykel, fiske, golf, padeltennis, klättring, kanot... Här finns helt enkelt något för alla!
Till vår restaurang söker vi nu kockar för sommarsäsongen. Vi brinner för råvaror av god kvalitet, gärna sådana som går att finna lokalt. De tillagas från hjärtat och med inspiration från hela världen.
Om dig
Du älskar att laga mat och tycker att det är det roligaste som finns
Du är en glad och positiv lagspelare
Du har mycket goda matlagningskunskaper
Du pratar svenska och gärna engelska

Om oss
Vår matfilosofi kan enkelt beskrivas som rustik ”fine dining” med moderna tekniker baserat på mycket lokala råvaror. Vi lagar mat till våra boendegäster, restaurangbesökare, privata middagar och bröllop.
Tjänsten är heltid under perioden juni-september och kan även komma att omfatta vår vintersäsong.
Lön & tillträde enligt överenskommelse. Boende kan vi naturligtvis ordna och självklart har vi kollektivavtal!
Har du bara några års erfarenhet? Ansök ändå, största vikt läggs vid kreativitet, engagemang och rätt personlighet! Visa mindre

Servitör/Servitris/Bar

Om Gyllene Bocken Värdshuset Gyllene Bocken ligger mitt i Funäsfjällen placerad mellan storslagna fjäll. Miljön är sagolik både sommar och vinter. Gyllene Bocken bär idag stolta minnen från forna dagars fjällturism och vi har omsorgsfullt bevarat den genuint fjällrustika känslan som är Gyllene Bockens själ. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma men bli bortskämda med bra mat och god service. Här erbjuds ett fantastiskt paradis för alla som gillar... Visa mer
Om Gyllene Bocken
Värdshuset Gyllene Bocken ligger mitt i Funäsfjällen placerad mellan storslagna fjäll. Miljön är sagolik både sommar och vinter. Gyllene Bocken bär idag stolta minnen från forna dagars fjällturism och vi har omsorgsfullt bevarat den genuint fjällrustika känslan som är Gyllene Bockens själ. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma men bli bortskämda med bra mat och god service. Här erbjuds ett fantastiskt paradis för alla som gillar fjällen. Möjligheterna är många, med aktiviteter som vandring, cykel, fiske, golf, klättring, kanot... Här finns helt enkelt något för alla!
Om dig
Till vår restaurang söker vi dig som älskar fjällen och vill skapa unika minnesvärda upplevelser för andra.
Du är en glad och positiv lagspelare
Du har en mycket god servicekänsla
Du har ett stort intresse av mat och dryck
Du pratar svenska och gärna engelska

Om oss
Vår matfilosofi kan enkelt beskrivas som rustik ”fine dining”. Vi skapar en trevlig och minnesvärd upplevelse för våra boendegäster och restaurangbesökare!
Tjänsten är heltid under perioden juni-sep och det finns möjlighet att arbeta vintersäsongen också om det är av intresse.
Lön & tillträde enligt överenskommelse. Boende kan vi naturligtvis ordna och självklart har vi kollektivavtal!
Har du bara något års erfarenhet? Ansök ändå, största vikt läggs vid engagemang och rätt personlighet! Visa mindre

Frukost, städ & reception

Om Gyllene Bocken Värdshuset Gyllene Bocken ligger mitt i Funäsfjällen placerad mellan storslagna fjäll. Miljön är sagolik både sommar och vinter. Gyllene Bocken bär idag stolta minnen från forna dagars fjällturism och vi har omsorgsfullt bevarat den genuint fjällrustika känslan som är Gyllene Bockens själ. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma men bli bortskämda med bra mat och god service. Här erbjuds ett fantastiskt sommarparadis för alla som ... Visa mer
Om Gyllene Bocken
Värdshuset Gyllene Bocken ligger mitt i Funäsfjällen placerad mellan storslagna fjäll. Miljön är sagolik både sommar och vinter. Gyllene Bocken bär idag stolta minnen från forna dagars fjällturism och vi har omsorgsfullt bevarat den genuint fjällrustika känslan som är Gyllene Bockens själ. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma men bli bortskämda med bra mat och god service. Här erbjuds ett fantastiskt sommarparadis för alla som gillar fjällen. Möjligheterna är många, med aktiviteter som vandring, cykel, fiske, golf, padeltennis, klättring, kanot... Här finns helt enkelt något för alla!
Om dig
Vi söker en noggrann, glad och serviceinriktad medarbetare till vår frukost och vårt städ. I den delade tjänsten ingår dels att förbereda och hålla vår frukostbuffé fräsch och fin, lättare matlagning, diska och städa undan i matsalen samt möta och serva våra gäster. Dels att städa hotellrum och allmänna ytor. Tjänsten är i första hand från midsommar till och med september, möjlighet till förlängning finns.
Du är en glad och positiv lagspelare
Du har en mycket god servicekänsla
Du pratar svenska och gärna engelska

Om oss
Vi är ett genuint fjällhotell med 50-sängplatser beläget mitt i Funäsfjällen.
Tjänsten är heltid under perioden juni-september.
Lön & tillträde enligt överenskommelse. Boende kan vi naturligtvis ordna och självklart har vi kollektivavtal!
Har du bara något års erfarenhet? Ansök ändå, största vikt läggs vid engagemang och rätt personlighet! Visa mindre

Kock dagtid

Ansök    Maj 26    Cornice HB    Kock, à la carte
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande tjänst. Du ska tycka om matlagning, vara produktsäker och kvalitetsmedveten. Loftet är ett café & bistro som är öppet dagtid. Beläget i Funäsdalen med fjällvärldens äventyr alldeles inpå knuten. Uppskattar du friluftsliv, cykling, fiske, vandring, golf med mera finns det mycket att göra på lediga stunder. Vi har drygt 40 sittplatser inne samt en terrass som rymmer ca 25 platser. Vi är ett litet team som ... Visa mer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande tjänst. Du ska tycka om matlagning, vara produktsäker och kvalitetsmedveten. Loftet är ett café & bistro som är öppet dagtid. Beläget i Funäsdalen med fjällvärldens äventyr alldeles inpå knuten. Uppskattar du friluftsliv, cykling, fiske, vandring, golf med mera finns det mycket att göra på lediga stunder. Vi har drygt 40 sittplatser inne samt en terrass som rymmer ca 25 platser. Vi är ett litet team som jobbar tätt tillsammans. Loftet är öppet så gott som året runt vilket ger möjlighet till fortsatt anställning även till vintern. Visa mindre

Café & Butiks personal Vävstugan inredning & café

Nu söker vi en kollega till vårt grymma team på vävstugan! Mitt i hjärtat av Bruksvallarna ligger Vävstugan , en inredningsbutik med tillhörande café. Här hittar du allt från inredningsprodukter och presenter till lokalt producerade praliner. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Har du arbetat inom service/turism tidigare är det meriterande. Att arbeta över avdelning... Visa mer
Nu söker vi en kollega till vårt grymma team på vävstugan!
Mitt i hjärtat av Bruksvallarna ligger Vävstugan , en inredningsbutik med tillhörande café. Här hittar du allt från inredningsprodukter och presenter till lokalt producerade praliner.
Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Har du arbetat inom service/turism tidigare är det meriterande. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning.Om jobbet som butiks/serveringspersonal

I rollen som butiks/serveringspersonal ansvarar du för att Servera luncher och fika samt laga lättare lunch, hjälpa våra gäster i inredningsbutiken samt se till att vår butik är inbjudande och hel och ren.

Är du rätt för rollen som butiks/serveringspersonal?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom serviceyrket.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba i team. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning. Att du vågar tänka utanför boxen. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar.

Är du den vi söker?

På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

- Placeringsort: Bruksvallarna

- Typ av anställning: Säsongsanställning sommarsäsong med chans till förlängning över vintern.

- Lön: enligt kollektivavtal

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen.

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Receptionist

Vi söker receptionist till sommaren med möjlighet till fortsatt anställning till Vintern 2023/24. Gillar du att jobba varierat? Tycker du om att ta eget ansvar? Längtar du efter att jobba i fjällen? Då kan det vara dig vi söker! Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i vandring & längdparadiset Bruksvallarna. Din roll innefattar sedvanliga receptionsuppgifter så som in- och utcheckning, telefonkontakt, mailkontakt, bokning och bekräftelser... Visa mer
Vi söker receptionist till sommaren med möjlighet till fortsatt anställning till Vintern 2023/24. Gillar du att jobba varierat? Tycker du om att ta eget ansvar? Längtar du efter att jobba i fjällen? Då kan det vara dig vi söker!

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i vandring & längdparadiset Bruksvallarna.

Din roll innefattar sedvanliga receptionsuppgifter så som in- och utcheckning, telefonkontakt, mailkontakt, bokning och bekräftelser, uppföljning, med fokus på gästkontakt och gästservice

Vi ser gärna att du:
-Har tidigare kunskaper i bokningssystemet Sirvoy eller liknande system
-Har minst 2 års erfarenhet av receptionsarbete

Vi söker nu en person som vill börja jobba i Juni fram till sista September, men vi har även öppet vinter trivs vi ihop och du vill fortsätta jobba hos oss så finns möjlighet till fortsatt anställning.

Tjänsten innefattar såväl dagtid som kvällar och helger.Är du rätt för rollen som receptions personal?

Vi på Hotell Bruksvallsliden söker dig som har erfarenhet av arbete som receptionsyrket.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba i team. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning. Att du vågar tänka utanför boxen. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar.

Är du den vi söker?På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

Placeringsort: Bruksvallarna

Typ av anställning: Säsongsanställning sommarsäsong med chans till förlängning över vintern.

Lön: enligt kollektivavtal

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen.Ring 0684-201 80 om du har frågor.

Varmt välkommen med din ansökan hälsar familjen Myhr! Visa mindre

Serveringspersonal till Hotell Bruksvallsliden i Bruksvallarna

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Hotell Bruksvallsliden Serveringspersonal. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom besöksnäringen på olika sätt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Hotell Bruksvallsliden Serveringspersonal. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom besöksnäringen på olika sätt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till oss på Hotell Bruksvallsliden!

Om jobbet som serveringspersonal

I rollen som serveringspersonal ansvarar du för att Servera frukost & Middagar samt Servera lunch när vi har grupper & arrangemang. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team städa hotellrum.

Är du rätt för rollen som serveringspersonal?

Vi på Hotell Bruksvallsliden söker dig som har erfarenhet av arbete som serveringspersonal eller arbete inom serviceyrket.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba i team. Du bör ha en stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och gärna skidåkning. Att du vågar tänka utanför boxen. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar.

Är du den vi söker?

På dessa sätt ansöker du till vårt team:

- https://bruksvallsliden.teamtailor.com/

- Skicka ett mejl till [email protected]. Isaak är vår personalansvarig och dessutom en stjärna på att svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV!

- Ring oss på 0684-20180

- besök oss på Myhrsvängen 5 i Bruksvallarna

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta:

Placeringsort: Bruksvallarna

Typ av anställning: säsongsanställning sommarsäsong med chans till förlängning över vintern.

Lön: enligt kollektivavtal

Om Hotell Bruksvallsliden

Hotell Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna, ett mysigt hotell med 48 rum, hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

I vår verksamhet är vi mångfacetterade med restauranger, café, livsmedelsbutik, sportcenter och vår fantastiska våffelstuga uppe på kariknallen. Visa mindre