Lediga jobb som Hantverksyrken i Härjedalen

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Bagare & Konditor i Vemdalsskalet

Vi på Fjällkonditoriet söker nu bagare och konditor till vår nyetablering i Vemdalsskalet. Vi söker dig som är positiv, kan jobba i team och har erfarenhet inom yrket. Du ska vara engagerad, arbetsvillig, ha öga för kvalitet och vara produktiv. Vi har boende att erbjuda, är ni ett par kanske det här är möjligheten till arbete och flytt till fjällen! Visa mer
Vi på Fjällkonditoriet söker nu bagare och konditor till vår nyetablering i Vemdalsskalet.
Vi söker dig som är positiv, kan jobba i team och har erfarenhet inom yrket. Du ska vara engagerad, arbetsvillig, ha öga för kvalitet och vara produktiv.
Vi har boende att erbjuda, är ni ett par kanske det här är möjligheten till arbete och flytt till fjällen! Visa mindre

Bagare/Konditor till Vemdalsfjällen

Ansök    Okt 6    Bräjks matbar AB    Bagare/Konditor
Vi söker en viktig pusselbit till vårt köksteam! Har du erfarenhet från bageri/konditori- och/eller kallskänkan och vill göra en vintersäsong i fjällen? Maila oss din ansökan idag! Vi är en backrestaurang som serverar en stor mängd gäster varje dag där många väljer att stanna till för en riktigt god fika. Vi bakar allt på plats och det finns utrymme för egen kreativitet. Vi ser helst att du har erfarenhet från storproduktion av något slag. Anställning: Dec... Visa mer
Vi söker en viktig pusselbit till vårt köksteam!
Har du erfarenhet från bageri/konditori- och/eller kallskänkan och vill göra en vintersäsong i fjällen? Maila oss din ansökan idag!
Vi är en backrestaurang som serverar en stor mängd gäster varje dag där många väljer att stanna till för en riktigt god fika. Vi bakar allt på plats och det finns utrymme för egen kreativitet. Vi ser helst att du har erfarenhet från storproduktion av något slag.
Anställning: Dec - April
Boende finns i Vemdalen by


Bräjks - kombinera skidåkning med mat i toppnivå
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny.
Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide.


Är du Bagaren vi söker? Ansök idag!
På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som tycker om att arbeta med bra råvaror under högt tryck. Vi serverar en stor mängd gäster varje dag och vi lagar all mat från grunden och bakar allt fika på plats.


Fördelar med att jobba på Bräjks:
- Vi har boende
- Vi har ett bra pris på liftkort
- Vi är medlemmar av Visita och HRF
- Lön enligt överenskommelse
- Restaurangen ligger mitt i skidbacken
- Sköna, lättsamma gäster på en aktiv semester
- Härlig stammismiljö
- Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen


Arbetsuppgifter:
Sedvanliga köksuppgifter med störst fokus på bakning/dessert/kallskänk. Varierande schema där det finns utrymme för skidåkning på fritiden! Mestadels prepppass men det finns möjlighet till servicepass om intresse finns.


Kvalifikationer:
Du är en hungrig person som ser en god chans i att lära dig mer inom genuin matlagning i ett högt tempo. Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat minst tre år inom yrket. Du kan jobba både i grupp och enskilt. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.
Maila mig idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!
Maila mig ditt CV på: [email protected]


Med vänlig hälsning,
Joel Sjelin Visa mindre

Bagare & Konditor i Vemdalsskalet

Vi på Fjällkonditoriet söker nu bagare och konditor till vår nyetablering i Vemdalsskalet. Vi söker dig som är positiv, kan jobba i team och har erfarenhet inom yrket. Du ska vara engagerad, arbetsvillig, ha öga för kvalitet och vara produktiv. Vi har boende att erbjuda, är ni ett par kanske det här är möjligheten till arbete och flytt till fjällen! Välkommen att söka! Visa mer
Vi på Fjällkonditoriet söker nu bagare och konditor till vår nyetablering i Vemdalsskalet.
Vi söker dig som är positiv, kan jobba i team och har erfarenhet inom yrket. Du ska vara engagerad, arbetsvillig, ha öga för kvalitet och vara produktiv.
Vi har boende att erbjuda, är ni ett par kanske det här är möjligheten till arbete och flytt till fjällen!
Välkommen att söka! Visa mindre

Finsnickare/Möbelsnickare

Ansök    Jun 27    Vemdaliahuset AB    Möbelsnickare
Om jobbet Vemdalia erbjuder dig en betydelsefull roll i ett spännande bolag där du får utrymme att tillsammans med oss utveckla det anrika möbelsnickeriet i Vemdalen by! Om tjänsten Här erbjuds du en varierande tjänst inom möbelsnickeri med både manuellt arbete och med snickerimaskiner. Då arbetsuppgifterna kan variera ser vi gärna att du har en bred kompetens från olika arbetsmoment och maskiner. Vemdalia producerar i första hand möbler och inredning men... Visa mer
Om jobbet
Vemdalia erbjuder dig en betydelsefull roll i ett spännande bolag där du får utrymme att tillsammans med oss utveckla det anrika möbelsnickeriet i Vemdalen by!
Om tjänsten
Här erbjuds du en varierande tjänst inom möbelsnickeri med både manuellt arbete och med snickerimaskiner. Då arbetsuppgifterna kan variera ser vi gärna att du har en bred kompetens från olika arbetsmoment och maskiner. Vemdalia producerar i första hand möbler och inredning men andra typer av snickerier kan förekomma.
Vi uppskattar kvalitet och noggrannhet. Självklart är du organiserad i ditt arbete och tycker om att ha ordning runt omkring dig. Du trivs att arbeta med andra men är även självgående i ditt arbete.


Arbetsuppgifter:
· Tillverkning av olika typer av möbler främst av svensk fura
· Lackering och betsning av olika produkter
· Effektivisera flödet genom produktionen
· Lossning av ankommande gods och virke
· Hantera vår virkestork löpande
· Montage av inredning hos kund kan förekomma
Personliga egenskaper:
· Problemlösare
· Strukturerad
· Driv och vilja att utveckla och effektivisera
· Självgående men arbetar samtidigt bra i team.
· Vågar ta beslut
· Noggrann
Bakgrund och kvalifikationer:
· Tidigare erfarenhet som möbelsnickare är ett krav
· Erfarenhet från sprutlackering värderas högt
· Erfarenhet av CNC som operatör värderas högt
· Erfarenhet av blandade finsnickerimaskiner värderas högt


Om verksamheten
Från januari 2023 tar Möbelmästarna Härjedalen över driften av det anrika snickeriet Vemdalia, Möbelmästarna Härjedalen möblerar och inreder hem och fritidsboenden i Härjedalen och har länge haft tillverkning av möbler utlagt på annan ort, med köpet av Vemdalia tar vi nu hem produktionen av möbler. Offert- och försäljningsteamet kommer från hösten 2023 sitta på plats i Vemdalias lokaler och därför vara dina kollegor.
I vår närhet har vi flera populära fjälldestinationer som Vemdalen, Funäsdalen, Ramundberget, Bruksvallarna och Lofsdalen. Landskapet Härjedalen erbjuder en storslagen natur med optimala förutsättningar för ett rikt friluftsliv!
Läs mer om oss här: https://mmharjedalen.se/
Om vår personal
Vi vill att vår personal ska trivas och tycka att arbetet på Vemdalia är stimulerande och roligt. Därför arbetar vi för att alla medarbetare ska vara delaktiga, ha eget ansvar och kunna påverka samt vara en viktig del av teamet.
För att du ska trivas hos oss behöver du därför lockas av att ta initiativ samt vilja utveckla din roll, teamet och dig själv. Du behöver också vara självgående samt vara starkt ansvarstagande. Det är ett litet team så alla behöver ha en överblick och förståelse över hela flödet, från inkommande order till färdig möbel, samt vara flexibel för att hoppa in där det behövs. Samtliga behöver kunna jobba både självständigt samt i samarbete med andra. Periodvis är det mycket högt tryck så du behöver även gilla när det är full fart.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! (Har du sökt jobb hos oss tidigare ber vi dig skicka in din ansökan på nytt)
Krav: B körkort (BE och C är meriterande)
Arbetstiderna är på dagtid, måndag - fredag.
Har du frågor är du välkommen att maila [email protected] Visa mindre

HärjedalsKök söker glasmästare till sin fabrik i Funäsdalen!

Vill du vara med och förstärka vårt team ute i packen? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker! Om Härjedalskök: Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och i en modern och välhållen maskinpark. Dina ... Visa mer
Vill du vara med och förstärka vårt team ute i packen? Är du noggrann och föredrar att arbeta utifrån säkerhet, kvalitet och leverans? Då kan du vara precis den vi söker!
Om Härjedalskök:
Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och i en modern och välhållen maskinpark. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse, engagemanget och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!
Om tjänsten:
Rollen som Glasmästare omfattar i huvudsak att glasa de vitrinluckor vi tillverkar, i övrigt kommer arbetet även innehålla packning av kök, plock av tillbehör samt leverans av pall. Som anställd i fabriken kommer du att ingå i ett team, vilket gör att tjänsten även omfattas av en stark gemenskap där dina personliga egenskaper kommer väga in. Avslutningsvis erbjuder vi dig en arbetsplats i form av en modern och välhållen maskinpark.
Vem är du?
Som person är du ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har jobbat med glasning av fönster eller liknande förut, men detta är inte ett krav. Det är även att föredra om du redan vid ansökan lämnar referens från andra arbetsplatser.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Funäsdalen
Arbetstider: 07-16
Om du tycker att tjänsten låter spännande ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV och personligt brev till oss. Vi hanterar ansökningarna löpandes.
Varmt välkommen med din ansökan!


Sociala Medier:
Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:
Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/
Livet på HärjedalsKök: https://www.instagram.com/livetpaharjedalskok/?hl=sv
https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk


Helt ofiltrerat har vi även samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.
https://careereye.se/arbetsgivare/harjedalskok/

Har du frågor ring vår Produktionschef Patrik Zetterström 070-660 79 77 Visa mindre

Bagare & Konditor till Lofsdalen

Nu söker vi personal till oss på Fjällkonditoriet i Lofsdalen! Vi söker drivna arbetare som kan berika vårt bageri och konditori. Du ska vara positiv, arbetsvillig och ha lätt till att kunna ta kunder och ha nära till ett leende. Du ska vara serviceinriktad med känsla för smak och finess. Vi söker timanställda med tillträde nu, samt annan personal för vintersäsongen 23/24, Från 15 december till 15 April. Anställningen är en säsongsanställning med stor möjl... Visa mer
Nu söker vi personal till oss på Fjällkonditoriet i Lofsdalen! Vi söker drivna arbetare som kan berika vårt bageri och konditori. Du ska vara positiv, arbetsvillig och ha lätt till att kunna ta kunder och ha nära till ett leende. Du ska vara serviceinriktad med känsla för smak och finess.
Vi söker timanställda med tillträde nu, samt annan personal för vintersäsongen 23/24, Från 15 december till 15 April. Anställningen är en säsongsanställning med stor möjlighet till 100% eller mer om man vill det, då kunderna är många och trycket högt under högsäsongen.
Sök till oss, och bli en del av vårt team! Visa mindre

Bagare till Bageriet i Vemdalen

Vi är ett hantverksbageri som jobbar med framför allt surdegsbröd och bullar men även konditorivaror. Vi ligger centralt i Vemdalen by med en brödbutik/café och servering med vedugnsbakad pizza med fullständiga rättigheter. Inför vintern 22/23 söker vi dig som har en härlig inställning och har erfarenhet inom produktion av bröd och bullar. Vi kan erbjuda boende av olika slag. Lön enligt överenskommelse Anställningen är t.om 230430 men då vi har öppet å... Visa mer
Vi är ett hantverksbageri som jobbar med framför allt surdegsbröd och bullar men även konditorivaror. Vi ligger centralt i Vemdalen by med en brödbutik/café och servering med vedugnsbakad pizza med fullständiga rättigheter.
Inför vintern 22/23 söker vi dig som har en härlig inställning och har erfarenhet inom produktion av bröd och bullar.
Vi kan erbjuda boende av olika slag.
Lön enligt överenskommelse
Anställningen är t.om 230430 men då vi har öppet året runt så finns chans till förlängning
Är du intresserad? skicka ett mail till [email protected] märk med ¨Bagare 22/23¨ Visa mindre

Bagare/Kallskänka till Vemdalsfjällen

Ansök    Sep 27    Bräjks matbar AB    Bagare/Konditor
Vi söker en viktig pusselbit till vårt köksteam! Har du erfarenhet från bageri/konditori- och/eller kallskänkan och vill göra en vintersäsong i fjällen? Maila oss din ansökan idag! Vi är en backrestaurang som serverar en stor mängd gäster varje dag där många väljer att stanna till för en riktigt god fika. Vi bakar allt på plats och det finns utrymme för stor egen kreativitet. Vi ser helst att du har erfarenhet från storproduktion av något slag. Anställni... Visa mer
Vi söker en viktig pusselbit till vårt köksteam!
Har du erfarenhet från bageri/konditori- och/eller kallskänkan och vill göra en vintersäsong i fjällen? Maila oss din ansökan idag!
Vi är en backrestaurang som serverar en stor mängd gäster varje dag där många väljer att stanna till för en riktigt god fika. Vi bakar allt på plats och det finns utrymme för stor egen kreativitet. Vi ser helst att du har erfarenhet från storproduktion av något slag.
Anställning: Dec - April
Boende finns i Vemdalen by


Bräjks - kombinera skidåkning med mat i toppnivå
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny.
Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide.
Vi har blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen. Vi tror att det beror på att alla vi som jobbar på Bräjks matbar gillar följande:
Eko, vällagat, möten, miljö, vinter, sol, egenrökta delikatesser, afterski, härbakat, härlagat, härkokat och skidåkning


Är du Bagaren/kallskänkan vi söker? Ansök idag!
På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som tycker om att arbeta med bra råvaror under högt tryck. Vi serverar en stor mängd gäster varje dag och vi lagar all mat från grunden och bakar allt fika på plats.


Fördelar med att jobba på Bräjks:
- Vi har boende
- Vi har ett bra pris på liftkort
- Vi är medlemmar av Visita och HRF
- Lön enligt överenskommelse
- Restaurangen ligger mitt i skidbacken
- Sköna, lättsamma gäster på en aktiv semester
- Härlig stammismiljö
- Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen


Arbetsuppgifter:
Sedvanliga köksuppgifter med störst fokus på bakning/dessert/kallskänk. Varierande schema där det finns utrymme för skidåkning på fritiden! Mestadels prepppass men det finns möjlighet till servicepass om intresse finns.


Kvalifikationer:
Du är en hungrig person som ser en god chans i att lära dig mer inom genuin matlagning i ett högt tempo. Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat minst tre år inom yrket. Du kan jobba både i grupp och enskilt. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.
Maila mig idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!
Maila mig ditt CV på: [email protected]


Med vänlig hälsning,
Anton Carnebo Visa mindre

Bagare till Bageriet i Vemdalen

Ansök    Dec 17    Bageriet i Vemdalen AB    Bagare/Konditor
Vi är ett hantverksbageri som jobbar med framför allt surdegsbröd och bullar men även konditorivaror. Vi ligger centralt i Vemdalen by med en brödbutik/café och servering med vedugnsbakad pizza med fullständiga rättigheter. Inför vintern 22/23 söker vi dig som har en härlig inställning och har erfarenhet inom produktion av bröd och bullar. Vi kan erbjuda boende av olika slag. Lön enligt överenskommelse Anställningen är t.om 230430 men då vi har öppet å... Visa mer
Vi är ett hantverksbageri som jobbar med framför allt surdegsbröd och bullar men även konditorivaror. Vi ligger centralt i Vemdalen by med en brödbutik/café och servering med vedugnsbakad pizza med fullständiga rättigheter.
Inför vintern 22/23 söker vi dig som har en härlig inställning och har erfarenhet inom produktion av bröd och bullar.
Vi kan erbjuda boende av olika slag.
Lön enligt överenskommelse
Anställningen är t.om 230430 men då vi har öppet året runt så finns chans till förlängning
Är du intresserad? skicka ett mail till [email protected] märk med ¨Bagare 22/23¨ Visa mindre

Fjällkonditoriet Lofsdalen söker Bagare/Konditor

Nu söker vi Dig till vårt team då vi expanderar med nyöppning i Lofsdalen december 2022. Vi är ett småskaligt hantverkskonditori med högsta kvalité. Vi söker Dig som är en driven bagare som brinner för kvalitet i allt och har erfarenhet av bageriverksamhet. Vi är ute efter dig som kan knyta fina bröd, bullar och wienerbröd och har ett estetiskt öga inom konditori. Alla surdegsbröd slår vi upp för hand, bröden har långa liggtider och bakas sedan av i stenu... Visa mer
Nu söker vi Dig till vårt team då vi expanderar med nyöppning i Lofsdalen december 2022.
Vi är ett småskaligt hantverkskonditori med högsta kvalité. Vi söker Dig som är en driven bagare som brinner för kvalitet i allt och har erfarenhet av bageriverksamhet. Vi är ute efter dig som kan knyta fina bröd, bullar och wienerbröd och har ett estetiskt öga inom konditori. Alla surdegsbröd slår vi upp för hand, bröden har långa liggtider och bakas sedan av i stenugnen. Alla konditoribakverk bakas även de i stenugn. Arbetstempot är högt och att vara noggrann är en självklarhet. Här får du möjlighet att utvecklas och skapa själv, arbeta under eget ansvar och med nya utmaningar samt ta fram nya produkter och utveckla vårt koncept. Är du organiserad, inga problem med att hugga i, bra på att planera och flexibel lagspelare med viljan att göra bageriet mer effektivt? Då är Du den vi söker!
Om oss:
Fjällkonditoriet grundades 2018 av Ylva och Björn Forsanker i Myrviken. Idag har vi ett konditori i Oviken, en bistro i Änge, ett Café i Mörsil och vi driver restaurangen Wärshuset i Persåsen.
Nu söker vi Dig, en bagare/konditor med kunnande, ambition och ansvarskännande.
Dig som vi söker skall alltid ha viljan att lyfta oss ett steg till, så med andra ord Du skall ha en god utbildning och dokumenterad erfarenhet.
Välkommen att ansöka om tjänsten! Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Köksmontör sökes i Härjedalen!

Vi är ett snabbväxande företag och söker därför en självgående, kundfokuserad och erfaren köksmontör för omgående anställning. Perfors kök AB säljer och monterar tyska kvalitetskök inom Härjedalen och i angränsade kommuner. Vi ställer höga krav på slutresultatet oavsett kökets storlek eller pris. Förutom noggrannhet ska du som montör även vara en problemlösare och skapa en god relation med våra kunder. Dina uppgifter är; montering av kök och vitvaror; plat... Visa mer
Vi är ett snabbväxande företag och söker därför en självgående, kundfokuserad och erfaren köksmontör för omgående anställning.
Perfors kök AB säljer och monterar tyska kvalitetskök inom Härjedalen och i angränsade kommuner. Vi ställer höga krav på slutresultatet oavsett kökets storlek eller pris. Förutom noggrannhet ska du som montör även vara en problemlösare och skapa en god relation med våra kunder.
Dina uppgifter är; montering av kök och vitvaror; plattsättning (i kök); golvläggning och mindre snickeriarbete inomhus. Du kommer att ha tillgång till en egen firmabil och verktyg.
Meriterande om du är kunnig inom vvs samt el. Visa mindre

Fjällkonditoriet Lofsdalen söker Bagare/Konditor

Nu söker vi Dig till vårt team då vi expanderar med nyöppning i Lofsdalen december 2022. Vi är ett småskaligt hantverkskonditori med högsta kvalité. Vi söker Dig som är en driven bagare som brinner för kvalitet i allt och har erfarenhet av bageriverksamhet. Vi är ute efter dig som kan knyta fina bröd, bullar och wienerbröd och har ett estetiskt öga inom konditori. Alla surdegsbröd slår vi upp för hand, bröden har långa liggtider och bakas sedan av i stenu... Visa mer
Nu söker vi Dig till vårt team då vi expanderar med nyöppning i Lofsdalen december 2022.
Vi är ett småskaligt hantverkskonditori med högsta kvalité. Vi söker Dig som är en driven bagare som brinner för kvalitet i allt och har erfarenhet av bageriverksamhet. Vi är ute efter dig som kan knyta fina bröd, bullar och wienerbröd och har ett estetiskt öga inom konditori. Alla surdegsbröd slår vi upp för hand, bröden har långa liggtider och bakas sedan av i stenugnen. Alla konditoribakverk bakas även de i stenugn. Arbetstempot är högt och att vara noggrann är en självklarhet. Här får du möjlighet att utvecklas och skapa själv, arbeta under eget ansvar och med nya utmaningar samt ta fram nya produkter och utveckla vårt koncept. Är du organiserad, inga problem med att hugga i, bra på att planera och flexibel lagspelare med viljan att göra bageriet mer effektivt? Då är Du den vi söker!
Om oss:
Fjällkonditoriet grundades 2018 av Ylva och Björn Forsanker i Myrviken. Idag har vi ett konditori i Oviken, en bistro i Änge, ett Café i Mörsil och vi driver restaurangen Wärshuset i Persåsen.
Nu söker vi Dig, en bagare/konditor med kunnande, ambition och ansvarskännande.
Dig som vi söker skall alltid ha viljan att lyfta oss ett steg till, så med andra ord Du skall ha en god utbildning och dokumenterad erfarenhet.
Välkommen att ansöka om tjänsten! Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Bagare/Kallskänka till Vemdalsfjällen

Ansök    Aug 22    Bräjks matbar AB    Bagare/Konditor
Vi söker en viktig pusselbit till vårt köksteam! Har du erfarenhet från bageri/konditori- och/eller kallskänkan och vill göra en vintersäsong i fjällen? Maila oss din ansökan idag! Vi är en backrestaurang som serverar en stor mängd gäster varje dag där många väljer att stanna till för en riktigt god fika. Vi bakar allt på plats och det finns utrymme för stor egen kreativitet. Vi ser helst att du har erfarenhet från storproduktion av något slag. Anställni... Visa mer
Vi söker en viktig pusselbit till vårt köksteam!
Har du erfarenhet från bageri/konditori- och/eller kallskänkan och vill göra en vintersäsong i fjällen? Maila oss din ansökan idag!
Vi är en backrestaurang som serverar en stor mängd gäster varje dag där många väljer att stanna till för en riktigt god fika. Vi bakar allt på plats och det finns utrymme för stor egen kreativitet. Vi ser helst att du har erfarenhet från storproduktion av något slag.
Anställning: Dec - April
Boende finns i Vemdalen by


Bräjks - kombinera skidåkning med mat i toppnivå
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny.
Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide.
Vi har blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen. Vi tror att det beror på att alla vi som jobbar på Bräjks matbar gillar följande:
Eko, vällagat, möten, miljö, vinter, sol, egenrökta delikatesser, afterski, härbakat, härlagat, härkokat och skidåkning


Är du Bagaren/kallskänkan vi söker? Ansök idag!
På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som tycker om att arbeta med bra råvaror under högt tryck. Vi serverar en stor mängd gäster varje dag och vi lagar all mat från grunden och bakar allt fika på plats.


Fördelar med att jobba på Bräjks:
- Vi har boende
- Vi har ett bra pris på liftkort
- Vi är medlemmar av Visita och HRF
- Lön enligt överenskommelse
- Restaurangen ligger mitt i skidbacken
- Sköna, lättsamma gäster på en aktiv semester
- Härlig stammismiljö
- Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen


Arbetsuppgifter:
Sedvanliga köksuppgifter med störst fokus på bakning/dessert/kallskänk. Varierande schema där det finns utrymme för skidåkning på fritiden! Mestadels prepppass men det finns möjlighet till servicepass om intresse finns.


Kvalifikationer:
Du är en hungrig person som ser en god chans i att lära dig mer inom genuin matlagning i ett högt tempo. Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat minst tre år inom yrket. Du kan jobba både i grupp och enskilt. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.
Maila mig idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!
Maila mig ditt CV på: [email protected]


Med vänlig hälsning,
Anton Carnebo Visa mindre

Köksmontör sökes i Härjedalen!

Vi är ett snabbväxande företag och söker därför en självgående, kundfokuserad och erfaren köksmontör för omgående anställning. Perfors kök AB säljer och monterar tyska kvalitetskök inom Härjedalen och i angränsade kommuner. Vi ställer höga krav på slutresultatet oavsett kökets storlek eller pris. Förutom noggrannhet ska du som montör även vara en problemlösare och skapa en god relation med våra kunder. Dina uppgifter är; montering av kök och vitvaror; plat... Visa mer
Vi är ett snabbväxande företag och söker därför en självgående, kundfokuserad och erfaren köksmontör för omgående anställning.
Perfors kök AB säljer och monterar tyska kvalitetskök inom Härjedalen och i angränsade kommuner. Vi ställer höga krav på slutresultatet oavsett kökets storlek eller pris. Förutom noggrannhet ska du som montör även vara en problemlösare och skapa en god relation med våra kunder.
Dina uppgifter är; montering av kök och vitvaror; plattsättning (i kök); golvläggning och mindre snickeriarbete inomhus. Du kommer att ha tillgång till en egen firmabil och verktyg.
Meriterande om du är kunnig inom vvs samt el. Visa mindre

Bagare/konditor till Forbondens bageri

Tänndalen söker nu en driven bagare/konditor. Vi söker engagerade och nytänkande medarbetare till Tänndalen som har hand om vårat bageri som producerar bröd och bakverk till våra caféer och restauranger.  Dina primära arbetsuppgifter är att tillsamamns med vårt team skapa en oförglömlig  upplevelse för våra gäster.  Personliga egenskaper Du är positiv och glad som person men framförallt är du en lagspelare som tillsammans med dina kollegor sprider god st... Visa mer
Tänndalen söker nu en driven bagare/konditor.
Vi söker engagerade och nytänkande medarbetare till Tänndalen som har hand om vårat bageri som producerar bröd och bakverk till våra caféer och restauranger. 
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsamamns med vårt team skapa en oförglömlig 
upplevelse för våra gäster. 


Personliga egenskaper
Du är positiv och glad som person men framförallt är du en lagspelare som tillsammans med dina kollegor sprider god stämning. Du prioriterar kundservice och proffesionellt bemötande även under stressiga dagar. 
Kvalifikationer
Meriterande med tidigare erfarenhet från bageri/konditori.
Bostad kan ordnas vid behov. 
Känns det här rätt så erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete i en unik fjällmiljö.
Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens större skidområde- Destination Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 17 liftar och 52 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen. Visa mindre

Konditor/Bagare, Vemdalsskalet

Ansök    Sep 20    Linger AB    Bagare/Konditor
Är du utbildad konditor/bagare som älskar att skapa vackra goda bakverk och dessutom gillar vinter och skidåkning. Då är detta ett jobb för dig. Linger Cafe ligger mitt på skalets torg på Vemdalsskalet. Vi är ett cafe med ett brett utbud av bröd och konditorivaror och vi bakar allting själva. Du ska gilla nya utmaningar, tycka om att att skapa goda och vackra bröd, kondisbitar och tårtor. Vi bakar allt från bullar, wienerbröd, frallor till stenugnsbakat su... Visa mer
Är du utbildad konditor/bagare som älskar att skapa vackra goda bakverk och dessutom gillar vinter och skidåkning. Då är detta ett jobb för dig.
Linger Cafe ligger mitt på skalets torg på Vemdalsskalet. Vi är ett cafe med ett brett utbud av bröd och konditorivaror och vi bakar allting själva.
Du ska gilla nya utmaningar, tycka om att att skapa goda och vackra bröd, kondisbitar och tårtor. Vi bakar allt från bullar, wienerbröd, frallor till stenugnsbakat surdegsbröd och ett brett sortiment av konditorivaror
Då vi kommer att ha ett brett utbud av bröd, fika och mat måste du gilla när det är full fart och att vara noggrann, hålla rent och snyggt, vara lyhörd för våra gästers önskemål, kunna jobba självständigt och ta eget ansvar samtidigt som du gillar att jobba i grupp.
Anställning dec-april Visa mindre

Köksmontör sökes i Härjedalen!

Vi är ett snabbväxande företag och söker därför en självgående, kundfokuserad och erfaren köksmontör för omgående anställning. Perfors kök AB säljer och monterar tyska kvalitetskök inom Härjedalen och i angränsade kommuner. Vi ställer höga krav på slutresultatet oavsett kökets storlek eller pris. Förutom noggrannhet ska du som montör även vara en problemlösare och skapa en god relation med våra kunder. Dina uppgifter är; montering av kök och vitvaror; plat... Visa mer
Vi är ett snabbväxande företag och söker därför en självgående, kundfokuserad och erfaren köksmontör för omgående anställning.
Perfors kök AB säljer och monterar tyska kvalitetskök inom Härjedalen och i angränsade kommuner. Vi ställer höga krav på slutresultatet oavsett kökets storlek eller pris. Förutom noggrannhet ska du som montör även vara en problemlösare och skapa en god relation med våra kunder.
Dina uppgifter är; montering av kök och vitvaror; plattsättning (i kök); golvläggning och mindre snickeriarbete inomhus. Du kommer att ha tillgång till en egen firmabil och verktyg.
Meriterande om du är kunnig inom vvs samt el. Visa mindre

Konditor/Bagare, Vemdalsskalet

Ansök    Jan 16    Linger AB    Bagare/Konditor
Vi behöver förstärkning resten av vintersäsongen med en konditor/Bagare. Är du utbildad konditor/bagare som älskar att skapa vackra goda bakverk och dessutom gillar vinter och skidåkning. Då är detta ett jobb för dig. Linger Cafe ligger mitt på skalets torg på Vemdalsskalet. Vi är ett cafe med ett brett utbud av bröd och konditorivaror och vi bakar det mesta själva. Du ska gilla nya utmaningar, tycka om att att skapa goda och vackra bröd, kondisbitar, och ... Visa mer
Vi behöver förstärkning resten av vintersäsongen med en konditor/Bagare. Är du utbildad konditor/bagare som älskar att skapa vackra goda bakverk och dessutom gillar vinter och skidåkning. Då är detta ett jobb för dig.
Linger Cafe ligger mitt på skalets torg på Vemdalsskalet. Vi är ett cafe med ett brett utbud av bröd och konditorivaror och vi bakar det mesta själva.
Du ska gilla nya utmaningar, tycka om att att skapa goda och vackra bröd, kondisbitar, och bullar.
Då vi kommer att ha ett brett utbud av bröd, fika och mat måste du gilla när det är full fart och att vara noggrann, hålla rent och snyggt, vara lyhörd för våra gästers önskemål, kunna jobba självständigt och ta eget ansvar samtidigt som du gillar att jobba i grupp. Visa mindre

Glad Bagare sökes

Ansök    Sep 10    Bageriet i Vemdalen AB    Bagare/Konditor
Glad bagare sökes till Bageriet i Vemdalen. Vi är på jakt efter bagare för vintersäsongen 21/22 Du behöver inte vara fullfjädrad bagare men ett intresse för bakning är ju givetvis ett måste. Hellre glad än bra. Boende kan ordnas och lön enligt ö.k Visa mer
Glad bagare sökes till Bageriet i Vemdalen.
Vi är på jakt efter bagare för vintersäsongen 21/22
Du behöver inte vara fullfjädrad bagare men ett intresse för bakning är ju givetvis ett måste. Hellre glad än bra.
Boende kan ordnas och lön enligt ö.k Visa mindre

Bagare

Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens större skidområde- Destination Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 17 liftar och 52 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom... Visa mer
Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens större skidområde- Destination Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 17 liftar och 52 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom temaparker och skidanläggningar.

Tänndalen söker nu en driven bagare.

Vi söker engagerade och nytänkande medarbetare till Tänndalen som har hand om vårat bagaeri samt jobbar i kafé.
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsamamns med vårt team skapa en oförglömlig
upplevelse för våra gäster.
Våra restauranger erbjuder café, lunch, a´la carte, bistro samt afterski och nattklubb.

Personliga egenskaper
Du är positiv och glad som person men framförallt är du en lagspelare som tillsammans med dina kollegor sprider god stämning. Du prioriterar kundservice och proffesionellt bemötande även under stressiga dagar.

Kvalifikationer
Meriterande med tidigare erfarenhet från bageri och eller kaféverksamhet. 

Bostad kan ordnas vid behov.

Känns det här rätt så erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete i en unik fjällmiljö. Visa mindre

Konditor

Kom och arbeta som sommarkonditor hos oss. Vi tillverkar allt från grunden av väl valda ingredienser, vi ser gärna att du brinner lite extra för hantverket och vill lägga den sista tuschen. Du ska vara stresstålig. Vi är ett litet arbetargäng så man ska vara beredd att kunna assistera övriga kollegor. Du ska även kunna stå i kassan för att sälja vissa varor under vissa tider. Kan även finnas god chans till förlängning om allt funkar bra. Visa mer
Kom och arbeta som sommarkonditor hos oss. Vi tillverkar allt från grunden av väl valda ingredienser, vi ser gärna att du brinner lite extra för hantverket och vill lägga den sista tuschen. Du ska vara stresstålig.
Vi är ett litet arbetargäng så man ska vara beredd att kunna assistera övriga kollegor.
Du ska även kunna stå i kassan för att sälja vissa varor under vissa tider.
Kan även finnas god chans till förlängning om allt funkar bra. Visa mindre

Bagare

Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens större skidområde- Destination Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 17 liftar och 52 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom... Visa mer
Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens större skidområde- Destination Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 17 liftar och 52 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom camping, temaparker och skidanläggningar.

Tänndalen söker nu en driven bagare.

Vi söker engagerade och nytänkande medarbetare till Tänndalen som har hand om bagaeriet.
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsamamns med vårt team skapa en oförglömlig
upplevelse för våra gäster.

Personliga egenskaper
Du är positiv och glad som person men framförallt är du en lagspelare som tillsammans med dina kollegor sprider god stämning. Du prioriterar kundservice och proffesionellt bemötande även under stressiga dagar.

Kvalifikationer
Meriterande med tidigare erfarenhet från bageri och eller kaféverksamhet. 

Bostad kan ordnas vid behov.

Känns det här rätt så erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete i en unik fjällmiljö. Visa mindre

Bagare

Ta chansen att arbeta som bagare i fantastisk fjällmiljö. Vi arbetar med naturliga råvaror och gör allt från grunden. Under vintersäsongen är det högt tryck i området och vi levererar bröd och bullar till skidanläggningar i Funäsfjällen, därav behöver vi extra händer i produktionen. Erfarenhet från yrket är önskvärt. Tjänsten är tillsvidare, men möjlighet till förlängning. Vi är nyfikna på vad du kan tillföra och ser fram emot din ansökan. Tillträde en... Visa mer
Ta chansen att arbeta som bagare i fantastisk fjällmiljö. Vi arbetar med naturliga råvaror och gör allt från grunden.
Under vintersäsongen är det högt tryck i området och vi levererar bröd och bullar till skidanläggningar i Funäsfjällen, därav behöver vi extra händer i produktionen.
Erfarenhet från yrket är önskvärt.
Tjänsten är tillsvidare, men möjlighet till förlängning.
Vi är nyfikna på vad du kan tillföra och ser fram emot din ansökan.
Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

Glad Bagare sökes

Ansök    Sep 22    Bageriet i Vemdalen AB    Bagare/Konditor
Glad bagare sökes till Bageriet i Vemdalen. Vi är på jakt efter bagare för vintersäsongen 20/21 Du behöver inte vara fullfjädrad bagare men ett intresse för bakning är ju givetvis ett måste. Hellre glad än bra. Boende kan ordnas och lön enligt ö.k Visa mer
Glad bagare sökes till Bageriet i Vemdalen.
Vi är på jakt efter bagare för vintersäsongen 20/21
Du behöver inte vara fullfjädrad bagare men ett intresse för bakning är ju givetvis ett måste. Hellre glad än bra.
Boende kan ordnas och lön enligt ö.k Visa mindre

Glada Bagare sökes

Två bagare sökes till Bageriet i Vemdalen.Vi är på jakt efter två stycken glada bagare för vintersäsongen 19/20Du behöver inte vara fullfjädrad bagare men ett intresse för bakning är ju givetvis ett måste. Hellre glad än bra.Boende kan ordnas och lön enligt ö.k Visa mer
Två bagare sökes till Bageriet i Vemdalen.Vi är på jakt efter två stycken glada bagare för vintersäsongen 19/20Du behöver inte vara fullfjädrad bagare men ett intresse för bakning är ju givetvis ett måste. Hellre glad än bra.Boende kan ordnas och lön enligt ö.k Visa mindre

Bagare, Vemdalen

Ansök    Aug 28    LINGER AB    Bagare/Konditor
Linger Cafe ligger mitt på skalets torg på Vemdalsskalet. Vi är ett cafe med ett brett utbud av bröd och konditorivaror som vi bakar själva.Till det har vi även mat, glass och olika drycker. Till detta jobb krävs att du har en bageri/konditoriutbildning.Anställningarna börjar efter överenskommelse nov/dec och räcker till mitten av april 2020.Om du har utbildning och är morgonpigg, kanske gillar vinter och skidåkning så är du kanske den jag söker och en mö... Visa mer
Linger Cafe ligger mitt på skalets torg på Vemdalsskalet. Vi är ett cafe med ett brett utbud av bröd och konditorivaror som vi bakar själva.Till det har vi även mat, glass och olika drycker. Till detta jobb krävs att du har en bageri/konditoriutbildning.Anställningarna börjar efter överenskommelse nov/dec och räcker till mitten av april 2020.Om du har utbildning och är morgonpigg, kanske gillar vinter och skidåkning så är du kanske den jag söker och en möjlighet för dig.Du ska gilla nya utmaningar, tycka om att att skapa goda och vackra bröd och tårtor. Vi bakar allt från bullar,wienerbröd, frallor till stenugnsbakat surdegsbröd. Då vi kommer att ha ett brett utbud av bröd, fika och mat så så måste du vara stresstålig, vara noggrann, hålla rent och snyggt, gilla när det är full fart, vara lyhörd för våra gästers önskemål, kunna jobba självständigt och ta eget ansvar samtidigt som du gillar att jobba i grupp. Anställningsintervjuer kommer att ske löpande. Som bagare kommer du att baka både vetebröd, frallor och surdegsbröd i olika former. Du kommer även att göra tårtor mm samt övriga arbetsuppgifter som finns på ett cafe. Tidiga mornar och helger efter schema. Visa mindre

Konditor

Ta chansen att arbeta som konditor i fantastisk fjällmiljö. Vi arbetar med naturliga råvaror och gör allt från grunden. Under vintersäsongen är det högt tryck i området. Vi levererar kondisbitar till skidanläggningar i Funäsfjällen och har många besökare i vårt café därav behöver vi extra händer i produktionen. Erfarenhet från yrket är önskvärt. Tjänsten är tillsvidare, men möjlighet till förlängning. Vi är nyfikna på vad du kan tillföra och ser fram e... Visa mer
Ta chansen att arbeta som konditor i fantastisk fjällmiljö. Vi arbetar med naturliga råvaror och gör allt från grunden.
Under vintersäsongen är det högt tryck i området. Vi levererar kondisbitar till skidanläggningar i Funäsfjällen och har många besökare i vårt café därav behöver vi extra händer i produktionen.
Erfarenhet från yrket är önskvärt.
Tjänsten är tillsvidare, men möjlighet till förlängning.
Vi är nyfikna på vad du kan tillföra och ser fram emot din ansökan.
Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre