Lediga jobb som Fastighetsskötare i Härjedalen

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Vaktmästare till Tänndalen

Nytt
Tänndalens Fjällanläggning AB söker nu en ny kollega till vår vaktmästeriavdelning. Som vaktmästare hos oss så tar du hand om de problem som kan uppstå i våra objekt som hyrs ut samt i våra egna fastigheter och lokaler. Även utomhusmiljöer ingår i arbetsområdet så miljön runt vår anläggning hålls inbjudande och tillgänglig.   Din profil Vi söker nu dig som är driftig, kunnig och praktiskt lagd med en passion för service, jobbet innebär skötsel och underhål... Visa mer
Tänndalens Fjällanläggning AB söker nu en ny kollega till vår vaktmästeriavdelning. Som vaktmästare hos oss så tar du hand om de problem som kan uppstå i våra objekt som hyrs ut samt i våra egna fastigheter och lokaler. Även utomhusmiljöer ingår i arbetsområdet så miljön runt vår anläggning hålls inbjudande och tillgänglig.
 
Din profil
Vi söker nu dig som är driftig, kunnig och praktiskt lagd med en passion för service, jobbet innebär skötsel och underhåll av alla våra fastigheter samt felavhjälpning för våra gäster. Du ser vikten av att hitta lösningar och det ligger naturligt för dig att säga JA och driva ditt arbete framåt. För att passa i rollen ser vi gärna att du har gymnasiekompetens och erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel, teknisk kunskap i fastighetsfrågor och likaså datakunskap. Det är meriterande med en bakgrund från hantverksbranschen.
 
Det är viktigt för oss att du trivs i en mindre organisation och har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Som person är du trygg inom ditt ansvarsområde och van vid att samarbeta och prioritera arbetsuppgifter. Du är strukturerad, driven och flexibel, och kan anpassa dig efter de behov som uppstår. Du ska ha lätt att kommunicera då du i arbetet kommer komma i kontakt med många kollegor, gäster och stugägare. 
 
Dina arbetsuppgifter
Som vaktmästare hos oss ansvarar du för fastighetsskötseln på alla våra byggnader på anläggningen. I din roll bidrar du till att våra fastigheter underhålls genom att ta hand om både inre och yttre skötsel. Du arbetar också med jour och felavhjälpning i alla de objekt som vi hyr ut och förmedlar. I arbetet ingår även yttre skötsel så som snöskottning, gräsklipning etc.  Vi är en tight organisation där vi hjälper och stöttar varandra samt har roligt tillsammans. Glädjen smittar av sig till våra gäster! Man hjälper till där det behövs och löser de problem som uppkommer. Känns det här som du? Välkommen in med din ansökan


Tänndalens Fjällanläggning är skidområdet som brinner för skidåkning i alla dess former.
Vi strävar efter att våra medarbetare skall älska att åka skidor på sitt vis och sedan inspirera gästerna. Skidåkning kan vara på så många olika sätt enligt oss.
Det kan vara barnfamiljen som vill hänga i Krokskogen och grilla korv, eller kärleksparet som bara vill ta ett åk och sedan äta bullar på Buskvallen Café. Det kan också vara den som nöter vinklar i pisten hela dagen för att sedan gå in i Hamra Sportshop och snacka prylar eller springer på toppturer i tid och otid och mäter gram i ryggsäcken. Eller varför inte kompisgänget som bara tar ett åk för att sedan få gå på afterski. Vi vill att vår personal skall brinna på sitt sätt för att skapa skidåknings möjligheter för gästen.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Lift och Drift- ansvarig

Om jobbet Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitekt ritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst. Vi söker en lift- och drif... Visa mer
Om jobbet
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitekt ritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoteråkning, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.
Vi söker en lift- och driftansvarig på heltid som leder och deltar i det dagliga arbetet och är en viktig del av teamet och ledningsgruppen på Tännäskröket. Vi söker dig som har bred teknisk kompetens, är ordningsam och ordentlig med känsla för kvalitet och säkerhet, och har god förmåga att hitta lösningar på problem.
Arbetsuppgifter
Du ansvarar för den dagliga driften av skidområdet samt fastighetsärenden på anläggningen. Arbetsuppgifterna består av planering och utförande av underhåll samt löpande åtgärder på eventuella tekniska problem som uppstår. Det ingår också att vara arbetsledare för lift- och fastighetspersonal. Du jobbar i ett nära samarbete med och rapporterar till vår VD.
Profil
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenheter av arbete på skidanläggning, gillar att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. Du är driven och lösningsorienterad, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Du har erfarenhet av fastighetsunderhåll, reparation och underhåll av liftar eller motsvarande. Om du dessutom är utbildad SLAO pistör är det meriterande.
Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande och utvecklande arbetsmiljö, tillsammans med teamet på plats. Eftersom vi är en ganska liten organisation under stark utveckling kommer du att bli en viktig del i företaget och kommer att vara med att utveckla Tännäskröket tillsammans med oss. Tjänsten är tillsvidare med provanställning, med delvis helgarbete under öppen säsong samt viss jourberedskap. Startdatum enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Du kommer under en längre period att arbeta tillsammans med vår nuvarande lift- och driftsansvarige som kommer att gå i deltidspension, och får därigenom möjlighet till en ordentlig upplärning av anläggningen.
Ansökan
Vi tar emot ansökningar och frågor via mail till [email protected]. Skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetstekniker till Sveg och Funäsdalen

Härjegårdar Fastighets AB söker 2st Fastighetstekniker (100 %) till Sveg och Funäsdalen. Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 150?000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vår... Visa mer
Härjegårdar Fastighets AB söker 2st Fastighetstekniker (100 %) till Sveg och Funäsdalen.

Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 150?000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Fastighetstekniker. Anställningen är omgående eller från den tidpunkt som är möjlig.

Rollen hos oss innefattar
Tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av byggnader både invändigt och utvändigt med tillhörande VA, VVS samt Styr & Regler- mm som ingår i drift och skötsel av fastigheter. Att vara allmänt händig är även det positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna är växlande. I arbetet ingår daglig kommunikation och kontakt med hyresgäster samt entreprenörer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller fastighetstekniks utbildning. Som person är du positiv, drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Vi förutsätter att du har hög kompetens avseende IT och datoranvändning och användning av i branschen förekommande program. Meriterande är också att du har systemförståelse inom styr- och övervakning, ventilation, värme/ kyla, samt erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera i ett lagarbete. Ett strukturerat arbetssätt och god problemlösningsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i denna roll. Vi tror också att du har ett kund- och serviceinriktat synsätt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ytterligare information
Placeringsort är Sveg eller Funäsdalen, tjänsten kommer även innebära resor till närliggande arbetsområden som tex. Lillhärdal/Ytterhogdal och för Funäsdalen - Bruksvallarna. B-körkort är ett krav. God kunskap i Svenska krävs. Övriga språkkunskaper är också meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande då våra Fastighetskötartjänster idag är mansdominerade.

Vi erbjuder
På Härjegårdar erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vårt uppdrag är i huvudsak av utförande karaktär vilket innebär att vårt fokus är att var effektiv och få saker genomförda.
Detta skall bidra till att skapa en förutsättning för många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Visa mindre

Fastighetsskötare

Arbetet som fastighetsskötare innebär övergripande fastighetsskötsel med en stor variation av arbetsuppgifter i en rad olika typer av fastigheter. Du ingår i ett team och kommer att ha en central roll för den dagliga driften med regelbundet underhåll och mindre projekt. Som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela område... Visa mer
Arbetet som fastighetsskötare innebär övergripande fastighetsskötsel med en stor variation av arbetsuppgifter i en rad olika typer av fastigheter. Du ingår i ett team och kommer att ha en central roll för den dagliga driften med regelbundet underhåll och mindre projekt.

Som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela området.

Arbetsuppgifter:

- Avhjälpa fel och brister i våra förmedlade objekt som uppkommer vid gästers vistelse samt skötsel av våra egna fastigheter.
- Besiktningar och dagligt underhåll av såväl, vatten och avlopp, lås och larm, ventilation och övriga faciliteter inom området.
- Snöskottning, målning, montering, snickerier och många andra uppgifter förekommer.

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på noggrannhet och flexibilitet då det ibland mycket att göra. Bra om du har lätt för att ta egna initiativ då det ibland kan vara snabba beslut och lösningar på problem för gäst, bra om du kan arbeta självständigt men även i grupp.

Förkunskapskrav/Utbildning:

- B-körkort.
- Goda kunskaper i ett skandinaviskt språk då det är nödvändigt för arbetet.

Meriterande:

- Arbetslivserfarenhet från liknande arbete eller bygg, el och rörmokare.
- Goda språkkunskaper i Engelska.

Anställningsperiod & anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde i XX, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Arbetstider

40h/vecka, varierande arbetstider vardag och helg.

Lön

Enligt HRF avtal

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

Fastighetsskötare till Vemdalen/Hede

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en fastighetsskötare på deltid i Vemdalen/Hede. Uppdraget kan sträcka sig till några timmar/dag upp till hela dagar. Skötsel av grönytor, - visst underhåll av fastighet
Vi erbjuder en timanställning och har kollektivavtalsenlig lön.

Dina arbetsuppgifter
Hustomte med erfarenhet inom fastighetsskötsel och att du trivs med varierande arbetsuppgifter och är självgånde och ansvarsfull.

Vem är du?
En glad och arbetsvillig 55-plusare!

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Fastighetstekniker till Hede

Härjegårdar Fastighets AB söker en Fastighetstekniker (100 %) till Hede Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 150?000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi sök... Visa mer
Härjegårdar Fastighets AB söker en Fastighetstekniker (100 %) till Hede

Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 150?000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Fastighetstekniker. Anställningen är omgående eller från den tidpunkt som är möjlig.

Rollen hos oss innefattar
Tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av byggnader både invändigt och utvändigt med tillhörande VA, VVS samt Styr & Regler- mm som ingår i drift och skötsel av fastigheter. Att vara allmänt händig är även det positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna är växlande. I arbetet ingår daglig kommunikation och kontakt med hyresgäster samt entreprenörer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller fastighetstekniks utbildning. Som person är du positiv, drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Vi förutsätter att du har hög kompetens avseende IT och datoranvändning och användning av i branschen förekommande program. Meriterande är också att du har systemförståelse inom styr- och övervakning, ventilation, värme/ kyla, samt erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera i ett lagarbete. Ett strukturerat arbetssätt och god problemlösningsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i denna roll. Vi tror också att du har ett kund- och serviceinriktat synsätt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ytterligare information
Placeringsort är Hede, men tjänsten kommer även innebära resor till närliggande arbetsområden som tex. Vemdalen/Funäsdalen. B-körkort är ett krav. God kunskap i Svenska krävs. Övriga språkkunskaper är också meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande då våra Fastighetskötartjänster idag är mansdominerade.

Vi erbjuder
På Härjegårdar erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vårt uppdrag är i huvudsak av utförande karaktär vilket innebär att vårt fokus är att var effektiv och få saker genomförda.
Detta skall bidra till att skapa en förutsättning för många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Börje Wallin, Arbetschef Sveg, på telefon 0680-169 54, alt Hans Heuser, VD på telefon 0680-16969. Skicka in din ansökan med CV, betyg och löneanspråk till Härjegårdar Fastighets AB, Box 40, 842 21 Sveg eller på mail till [email protected]

Vi vill ha din ansökan senast den: 2023-05-14 Visa mindre

Fastighetsskötare

Arbetet som fastighetsskötare innebär övergripande fastighetsskötsel med en stor variation av arbetsuppgifter i en rad olika typer av fastigheter. Du ingår i ett team och kommer att ha en central roll för den dagliga driften med regelbundet underhåll och mindre projekt. Som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela området... Visa mer
Arbetet som fastighetsskötare innebär övergripande fastighetsskötsel med en stor variation av arbetsuppgifter i en rad olika typer av fastigheter. Du ingår i ett team och kommer att ha en central roll för den dagliga driften med regelbundet underhåll och mindre projekt.
Som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela området.

Arbetsuppgifter:

- Avhjälpa fel och brister i våra förmedlade objekt som uppkommer vid gästers vistelse samt skötsel av våra egna fastigheter.
- Besiktningar och dagligt underhåll av såväl, vatten och avlopp, lås och larm, ventilation och övriga faciliteter inom området.
- Snöskottning, målning, montering, snickerier och många andra uppgifter förekommer.

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på noggrannhet och flexibilitet då det ibland mycket att göra. Bra om du har lätt för att ta egna initiativ då det ibland kan vara snabba beslut och lösningar på problem för gäst, bra om du kan arbeta självständigt men även i grupp.

Förkunskapskrav/Utbildning:

- B-körkort.

Meriterande:

- Arbetslivserfarenhet från liknande arbete eller bygg, el och rörmokare.
- Goda språkkunskaper i Engelska.

Anställningsperiod & anställningsform

Säsongsanställning i perioden december - april.

Arbetstider

30-40h/vecka, varierande arbetstider vardag och helg.

Lön

Enligt HRF avtal

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

Fastighetsskötare till Tänndalen

Tänndalens Fjällanläggning AB söker nu en ny kollega till vår vaktmästeriavdelning. Som fastighetsskötare hos oss så tar du hand om de problem som kan uppstå i våra objekt som hyrs ut samt i våra egna fastigheter och lokaler.    Din profil Vi söker nu dig som är driftig, kunnig och praktiskt lagd med en passion för service, jobbet innebär skötsel och underhåll av alla våra fastigheter samt felavhjälpning för våra gäster. Du ser vikten av att hitta lösninga... Visa mer
Tänndalens Fjällanläggning AB söker nu en ny kollega till vår vaktmästeriavdelning. Som fastighetsskötare hos oss så tar du hand om de problem som kan uppstå i våra objekt som hyrs ut samt i våra egna fastigheter och lokaler. 
 
Din profil
Vi söker nu dig som är driftig, kunnig och praktiskt lagd med en passion för service, jobbet innebär skötsel och underhåll av alla våra fastigheter samt felavhjälpning för våra gäster. Du ser vikten av att hitta lösningar och det ligger naturligt för dig att säga JA och driva ditt arbete framåt. För att passa i rollen ser vi gärna att du har gymnasiekompetens och erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel, teknisk kunskap i fastighetsfrågor och likaså datakunskap. Det är meriterande med en bakgrund från hantverksbranschen.
 
Det är viktigt för oss att du trivs i en mindre organisation och har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Som person är du trygg inom ditt ansvarsområde och van vid att samarbeta och prioritera arbetsuppgifter. Du är strukturerad, driven och flexibel, och kan anpassa dig efter de behov som uppstår.
 
Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos oss ansvarar du för fastighetsskötseln på alla våra byggnader på anläggningen. I din roll bidrar du till att våra fastigheter underhålls genom att ta hand om både inre och yttre skötsel. Du arbetar också med jour och felavhjälpning i alla de objekt som vi hyr ut och förmedlar. I arbetet ingår även yttre skötsel så som snöskottning, gräsklipning etc.  Vi är en tight organisation där vi hjälper och stöttar varandra samt har roligt tillsammans. Glädjen smittar av sig till våra gäster! Man hjälper till där det behövs och löser de problem som uppkommer.
Känns det här som du? Välkommen in med din ansökan. Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens största skidområde Funäsfjällen, Härjedalen. Tänndalens skidområde består av 14 liftar och 54 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Lift och Drift- ansvarig

Om jobbet Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitekt ritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoter åkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.... Visa mer
Om jobbet
Tännäskröket är en unik fjällanläggning i västra Härjedalen och en del av Funäsfjällen. Tännäskröket är känd för naturen och lugnet, i kombination med arkitekt ritade boenden och upplevelser utanför dörren. Här finns stugor och lägenheter, restaurang Arran och sportuthyrning. Med aktiviteter på två berg, skidåkning i 17 nedfarter, längd- och skoter åkning inom Nordic Ski vintertid, samt vandring, fiske, paddling och cykling under sommar och höst.
Vi söker en lift- och driftansvarig på heltid som leder och deltar i det dagliga arbetet och är en viktig del av teamet och ledningsgruppen på Tännäskröket. Vi söker dig som har bred teknisk kompetens, är ordningsam och ordentlig med känsla för kvalitet och säkerhet, och har god förmåga att hitta lösningar på problem.
Arbetsuppgifter
Du ansvarar för den dagliga driften av skidområdet samt fastighetsärenden på anläggningen. Arbetsuppgifterna består av planering och utförande av underhåll samt löpande åtgärder på eventuella tekniska problem som uppstår. Det ingår också att vara arbetsledare för lift- och fastighetspersonal. Du jobbar i ett nära samarbete med och rapporterar till vår sportchef.
Profil
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenheter av arbete på skidanläggning, gillar att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. Du är driven och lösningsorienterad, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Du har erfarenhet av fastighetsunderhåll, reparation och underhåll av liftar eller motsvarande. Om du dessutom är utbildad SLAO pistör är det meriterande.
Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande och utvecklande arbetsmiljö, tillsammans med teamet på plats. Eftersom vi är en ganska liten organisation under stark utveckling kommer du att bli en viktig del i företaget och kommer att vara med att utveckla Tännäskröket tillsammans med oss. Tjänsten är tillsvidare med provanställning, med delvis helgarbete under öppen säsong samt viss jourberedskap. Startdatum enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Du kommer under en längre period att arbeta tillsammans med vår nuvarande lift- och driftsansvarige som kommer att gå i deltidspension, och får därigenom möjlighet till en ordentlig upplärning av anläggningen.
Ansökan
Vi tar emot ansökningar och frågor via mail till [email protected]. Sista ansökningsdag är 2023 02 28. Skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare Fastighet

Nu söker vi dig som vill leda ett team av fastighetsskötare inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning i området Björnrike. Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften, du leder och fördelar arbetet inom området. Du har ett personalansvar som innefattar rekrytering, planering av schema, coaching av medarbetare. Du har även kontakt med våra externa parter som såsom ägare, gäster, föreningar och fastighetsägare. Du är nyfiken och kreativ med för... Visa mer
Nu söker vi dig som vill leda ett team av fastighetsskötare inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning i området Björnrike.

Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften, du leder och fördelar arbetet inom området. Du har ett personalansvar som innefattar rekrytering, planering av schema, coaching av medarbetare. Du har även kontakt med våra externa parter som såsom ägare, gäster, föreningar och fastighetsägare.
Du är nyfiken och kreativ med förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och i grupp. Du är van vid högt tempo med bibehållen noggrannhet.

Förkunskapskrav:

- B-körkort.
- Du har tidigare erfarenhet från liknande ledarroller med personalansvar.

Meriterande:

- Arbetslivserfarenhet från liknande arbete eller bygg, el och rörmokare.
- Goda språkkunskaper i Engelska.

Anställningsperiod/form:
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Heltid, varierande arbetstider såväl vardag som helg.

Lön:

Enligt unionen avtal

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda. Visa mindre

HärjedalsKök söker en fastighetsskötare till fabriken i Funäsdalen!

Vill du utveckla dina kunskaper inom underhåll och skötsel och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Är du organiserad, strukturerad och har god känsla för service? Då kan det mycket väl vara dig vi söker till rollen som fastighetsskötare på HärjedalsKök! Om Härjedalskök: Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Vi har utvecklat ett unikt koncept för köksförnyelse på befintlig stomme, där vi erbjuder våra kunder... Visa mer
Vill du utveckla dina kunskaper inom underhåll och skötsel och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Är du organiserad, strukturerad och har god känsla för service? Då kan det mycket väl vara dig vi söker till rollen som fastighetsskötare på HärjedalsKök!
Om Härjedalskök:
Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Vi har utvecklat ett unikt koncept för köksförnyelse på befintlig stomme, där vi erbjuder våra kunder konsultation och rådgivning i hemmet. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse, engagemanget och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!
Om tjänsten:
Rollen som fastighetsskötare innebär ett omväxlande och utvecklande arbete, med ett kontinuerligt samarbete med våra teamledare för eventuella åtgärder i deras avdelningar. Arbetsuppgifterna omfattar ansvar för drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system, såsom värme och ventilation. Detta innebär exempelvis att sköta värmeväxlare, värmepumpar, fläktar, kompressorer och annan teknisk utrustning. I jobbet ingår också att kontrollera brister i tätningar, kolla fastighetens yttre skikt, trycklufts läckage och bevaka så att det inte uppstår oväntad hög energiförbrukning.
Övriga arbetsuppgifter
Lättare el och vvs arbeten
Sophantering (sortering och återvinning)
Se till att fastigheten är i ett bra skick
Skötsel av gröna ytor
Snöröjning, grusning och sandning på vintern
Övergripande ansvar över våra fordon och vagnar
Ansvara för besiktningar i fastigheten samt fordon
Arbeta förebyggande och felavhjälpande

Vem är du?
Du är strukturerad och organiserad i ditt arbete, och tar hänsyn till såväl miljö och energi som ekonomi och säkerhet.
Du är lättlärd, flexibel och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker.
Du är självgående och tar gärna ansvar och initiativ att driva ditt arbete framåt.
Du är glad, social och serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra.
Du har grundläggande kunskaper om energi och miljö med anledning av Boverkets skärpta energikrav.
Du har god fysik, då det förekommer tunga lyft samt arbete på tak, skottning samt klättring i stegar.

Det anses meriterande om du besitter någon/några av följande:
Fastighetsteknik
SBA
Heta arbeten
Traktorkort
Truckkort
B-körkort
Några års erfarenhet av fastighetsarbeten
Svets kompetens
Kunskaper om styr och reglerteknik, hur system ska underhållas, justeras och repareras

Vad erbjuder vi dig?
Ett omväxlande och roligt arbete.
En dedikerad och sammansvetsad organisation som ger dig redskapen att lyckas i ditt dagliga arbete.
Utmaningar och stor möjlighet att utvecklas i din roll!

Om du tycker att tjänsten låter spännande så ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV/personliga brev till oss. Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse. Vi hanterar ansökningarna löpandes.
Varmt välkommen med din ansökan!
Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:
Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/
Instagram: https://www.instagram.com/harjedalskok/?hl=sv
https://se.trustpilot.com/review/harjedalskok.se?utm_medium=trustbox&utm_source=MicroStar
https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk
Helt ofiltrerat har vi även samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.
https://careereye.se/arbetsgivare/harjedalskok/ Visa mindre

Fastighetstekniker "Östra Härjedalen"

Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 160 000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Fastighetstekniker. Anställningen är omgående eller från den tidpu... Visa mer
Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 160 000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Fastighetstekniker. Anställningen är omgående eller från den tidpunkt som är möjlig.

Rollen hos oss innefattar:
Tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av byggnader både invändigt och utvändigt med tillhörande VA, VVS, Ventilationssystem, El-, IT-, Styr & Regler-, Hisskompetens, Transport- och Avfallssystem, mm som ingår i drift och skötsel av fastigheter. Att vara allmänt händig är även det positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna är ganska växlande. I arbetet ingår daglig kommunikation och kontakt med hyresgäster samt entreprenörer.


Dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och eller teknisk utbildning. Som person är du positiv, drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Vi förutsätter att du har hög kompetens avseende IT och datoranvändning och användning av i branschen förekommande program. Meriterande är också att du har systemförståelse inom styr- och övervakning, ventilation, värme, vatten, kyla, brandlarm samt sprinkler.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera i ett lagarbete. Ett strukturerat arbetssätt och god problemlösningsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i denna roll. Vi tror också att du har ett kund- och serviceinriktat synsätt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer

Ytterligare information
Placeringsort är Sveg. B-körkort är ett krav. God kunskap i Svenska krävs. Övriga språkkunskaper är också meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande då våra Fastighetskötartjänster idag är mansdominerade.

Vi erbjuder
På Härjegårdar erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vårt uppdrag är i huvudsak av utförande karaktär vilket innebär att vårt fokus är att var effektiv och få saker genomförda.
Detta skall bidra till att skapa en förutsättning för många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Börje Wallin, Arbetschef Sveg, på telefon 0680-169 54, alt Hans Heuser, VD på telefon 0680-16969. Skicka in din ansökan med CV, betyg och löneanspråk till Härjegårdar Fastighets AB, Box 40, 842 21 Sveg eller på mail till [email protected] Fackligt skyddsombud (Kommunal) Peter Eskilsson, telefon 076-8159509
Vi vill ha din ansökan senast den: 2022-10-14 Visa mindre

Fastighetsmedarbetare

Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb? Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar. Arbetet omfattar arbetsuppgifter som t.ex. -Daglig drift av fastighetsavdelningen,... Visa mer
Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb?
Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar.
Arbetet omfattar arbetsuppgifter som t.ex.
-Daglig drift av fastighetsavdelningen, så som service av lägenheter, allmänna ytor, hotell och restaurang, barnområden och liknande inom Ramundbergets verksamhetsområde.
-Utomhusarbete relaterat till framkomlighet och renhållning, så som snöskottning, sandning och transport av sop- och återvinningskärl.
-Renovering av områden adresserade av fastighetsansvarig, t.ex. målar-, snickeri-arbete.
-Transport av gäster och bagage via skoter i specifika sammanhang.
-Hantera och administrera kompletteringar till incheckade lägenhetsgäster i samråd med Gästservice och reception på Fjällgården.
-Hålla god ordning på avdelningen.
-Hantera ärenden via vårt planeringssystem Dedu.
-Jourtjänstgöring ingår i dina arbetsuppgifter.

Kompetenser som krävs för att utföra ditt arbete:
-Kunnig inom hantverksområdet.
-Tekniskt kunnig.
-God fysisk prestationsförmåga.
-Stresstålighet.
-God kommunikationsförmåga och samarbetsvilja.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsmedarbetare - Tillsvidareanställning

Ramundberget söker tillsvidareanställd medarbetare till fastighetsavdelningen! Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb? Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar. Arb... Visa mer
Ramundberget söker tillsvidareanställd medarbetare till fastighetsavdelningen!
Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb?
Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar.
Arbetet omfattar arbetsuppgifter som t.ex.
-Daglig drift av fastighetsavdelningen, så som service av lägenheter, allmänna ytor, hotell och restaurang, barnområden och liknande inom Ramundbergets verksamhetsområde.
-Utomhusarbete relaterat till framkomlighet och renhållning, så som snöskottning, sandning och transport av sop- och återvinningskärl.
-Renovering av områden adresserade av fastighetsansvarig, t.ex. målar-, snickeri-arbete.
-Transport av gäster och bagage via skoter i specifika sammanhang.
-Hantera och administrera kompletteringar till incheckade lägenhetsgäster i samråd med Gästservice och reception på Fjällgården.
-Hålla god ordning på avdelningen.
-Hantera ärenden via vårt planeringssystem Dedu.
-Jour/Beredskap-tjänstgöring ingår i dina arbetsuppgifter samt arbeta på helger vid öppen anläggning.

Kompetenser som krävs för att utföra ditt arbete:
-Kunnig inom hantverksområdet.
-Tekniskt kunnig.
-God fysisk prestationsförmåga.
-Stresstålighet.
-God kommunikationsförmåga och samarbetsvilja.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsmedarbetare - Tillsvidareanställning

Ramundberget söker tillsvidareanställd medarbetare till fastighetsavdelningen! Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb? Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar. Arb... Visa mer
Ramundberget söker tillsvidareanställd medarbetare till fastighetsavdelningen!
Vill du bli en del av Ramundbergets härliga medarbetargäng och uppleva en fantastisk miljö vid vägs ände kombinerat med utmanande och roligt service-jobb?
Ditt övergripande ansvar är att fullfölja de uppgifter som är tilldelade dig och dina kollegor inom fastighetsavdelningen, samt känna ett gemensamt ansvar för att samarbetet och kommunikationen inom arbetsgruppen fungerar.
Arbetet omfattar arbetsuppgifter som t.ex.
-Daglig drift av fastighetsavdelningen, så som service av lägenheter, allmänna ytor, hotell och restaurang, barnområden och liknande inom Ramundbergets verksamhetsområde.
-Utomhusarbete relaterat till framkomlighet och renhållning, så som snöskottning, sandning och transport av sop- och återvinningskärl.
-Renovering av områden adresserade av fastighetsansvarig, t.ex. målar-, snickeri-arbete.
-Transport av gäster och bagage via skoter i specifika sammanhang.
-Hantera och administrera kompletteringar till incheckade lägenhetsgäster i samråd med Gästservice och reception på Fjällgården.
-Hålla god ordning på avdelningen.
-Hantera ärenden via vårt planeringssystem Dedu.
-Jour/Beredskap-tjänstgöring ingår i dina arbetsuppgifter samt arbeta på helger vid öppen anläggning.

Kompetenser som krävs för att utföra ditt arbete:
-Kunnig inom hantverksområdet.
-Tekniskt kunnig.
-God fysisk prestationsförmåga.
-Stresstålighet.
-God kommunikationsförmåga och samarbetsvilja.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Stugvärd/receptionist

Fjällriket Baggården söker två stugvärdar/receptionist. Vi har drygt 40 stugor och härbren till våra gäster som behöver daglig tillsyn och städning. Enklare reparationer, vara behjälplig när problem uppstår med tex Wifi eller tv/Chromecast. Receptionen är öppen varje dag och är platsen där gästerna hämtar ut sina nycklar till stugorna, ställer frågor, löser liftkort, skoterledskort, betalar spåravgift, hyr skoter eller handlar i butiken. Erfarenhet är all... Visa mer
Fjällriket Baggården söker två stugvärdar/receptionist.
Vi har drygt 40 stugor och härbren till våra gäster som behöver daglig tillsyn och städning. Enklare reparationer, vara behjälplig när problem uppstår med tex Wifi eller tv/Chromecast. Receptionen är öppen varje dag och är platsen där gästerna hämtar ut sina nycklar till stugorna, ställer frågor, löser liftkort, skoterledskort, betalar spåravgift, hyr skoter eller handlar i butiken.
Erfarenhet är alltid bra men inget krav.
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Boende kan ordnas. Visa mindre

Vaktmästare till Hede Företagargrupp

Hede Företagargrupp är en ideell förening som arbetar för utveckling av Hede och Sonfjällsbygden Vi söker nu en vaktmästare inom hela verksamheten med arbetsuppgifter bland annat som: Yttre & Inre Fastighetsskötsel, Åtgärda felanmälningar, Underhåll & mindre reparationer av fastigheter, Skötsel av badanläggning Den vi söker: Arbetar självständigt, Är ansvarstagande & strukturerad, Har ett ordningssinne, Är serviceinriktad & flexibel, Har körkort Vill du ve... Visa mer
Hede Företagargrupp är en ideell förening som arbetar för utveckling av Hede och Sonfjällsbygden
Vi söker nu en vaktmästare inom hela verksamheten med arbetsuppgifter bland annat som: Yttre & Inre Fastighetsskötsel, Åtgärda felanmälningar, Underhåll & mindre reparationer av fastigheter, Skötsel av badanläggning
Den vi söker: Arbetar självständigt, Är ansvarstagande & strukturerad, Har ett ordningssinne, Är serviceinriktad & flexibel, Har körkort
Vill du veta mer besök www.hedeforetagargrupp.se
Er ansökan med personlig brev & CV skickas till [email protected] Visa mindre

Stugvärd/receptionist

Fjällriket Baggården söker en stugvärdar/receptionist. Vi har drygt 40 stugor och härbren till våra gäster som behöver daglig tillsyn och städning. Enklare reparationer, vara behjälplig när problem uppstår med tex Wifi eller tv/Chromecast. Receptionen är öppen varje dag och är platsen där gästerna hämtar ut sina nycklar till stugorna, ställer frågor, löser liftkort, skoterledskort, betalar spåravgift, hyr skoter eller handlar i butiken. Erfarenhet är allti... Visa mer
Fjällriket Baggården söker en stugvärdar/receptionist.
Vi har drygt 40 stugor och härbren till våra gäster som behöver daglig tillsyn och städning. Enklare reparationer, vara behjälplig när problem uppstår med tex Wifi eller tv/Chromecast. Receptionen är öppen varje dag och är platsen där gästerna hämtar ut sina nycklar till stugorna, ställer frågor, löser liftkort, skoterledskort, betalar spåravgift, hyr skoter eller handlar i butiken.
Erfarenhet är alltid bra men inget krav.
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Boende kan ordnas. Visa mindre

Hede Företagargrupp söker Vaktmästare

Hede Företagargrupp söker vaktmästare Hede Företagargrupp är en ideell förening som arbetar för utveckling av området runt Hede i Sonfjällsbygden, Härjedalen. Vi startade redan på 1960-talet men under de senaste åren har vår verksamhet växt med många olika ben och söker därför nu en vaktmästare som kan vara med på vår resa framåt! Vilka är vi: Hede Företagargrupp med ett 90 tal medlemsföretag Hede Vemdalens Industrifastigheter: ett 30-tal hyreslägenhe... Visa mer
Hede Företagargrupp söker vaktmästare


Hede Företagargrupp är en ideell förening som arbetar för utveckling av området runt Hede i Sonfjällsbygden, Härjedalen. Vi startade redan på 1960-talet men under de senaste åren har vår verksamhet växt med många olika ben och söker därför nu en vaktmästare som kan vara med på vår resa framåt!


Vilka är vi:
Hede Företagargrupp med ett 90 tal medlemsföretag
Hede Vemdalens Industrifastigheter: ett 30-tal hyreslägenheter
Hede Camping med Hedes aktivitetsområde
Hede Framåt
Hede Turistinformation
Sonfjället Natur & Kultur med utställning och butiksdel
Boka Härjedalen of Sweden - förmedling av boende och lokaler
Hede Vemdalens golfbana - utarrenderad till golfklubbenArbetsuppgifter:
Vaktmästarsysslor inom hela verksamheten, såsom
Yttre & inre fastighetsskötsel
Skötsel av markytor
Skötsel av badanläggning
Besiktning av lägenheter och stugor
Åtgärda felanmälningar
Vanligt förekommande vaktmästarsysslor
Helg och jourarbete kommer att förekommaVi söker:
Personen vi söker ska vara händig, strukturerad, lösnings- och målfokuserad och ha ett gott ordningssinne. Du ska vara van att arbeta i ett högt tempo, vara flexibel då ingen dag är den andra lik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Körkort har vi som krav och körkort för motor- och röjsåg är meriterande. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.


Startdatum: 1 november eller efter överenskommelse. 6 månaders provanställning
Omfattning: 100%
Lön: Enligt avtal.

Sista ansökningsdag: 24 sept, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Frågor samt ansökningarna med CV och personligt brev skickas via mail till:
Eva Eriksson,Verksamhetsansvarig Hede Företagargrupp [email protected]


Mer info:
www.hedeforetagargrupp.se
www.sonfjallsbygden.se
www.bokaharjedalen.se Visa mindre

Fastighetsskötare SkiStar Vemdalen

Arbetet innebär övergripande fastighetsskötsel i våra egna fastigheter men också i våra förmedlade objekt. Du kommer arbeta med regelbundet underhåll och service av fastigheter, där felavhjälpning inom El/Vitvaror, ventilation, snickeri och VVS är mest frekventa, men som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och som fastighetsskötare har du en central roll i den dagliga d... Visa mer
Arbetet innebär övergripande fastighetsskötsel i våra egna fastigheter men också i våra förmedlade objekt. Du kommer arbeta med regelbundet underhåll och service av fastigheter, där felavhjälpning inom El/Vitvaror, ventilation, snickeri och VVS är mest frekventa, men som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och som fastighetsskötare har du en central roll i den dagliga driften av anläggningen. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela området. Som Fastighetsskötare är du engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Vi arbetar ofta under högt tempo, så det är viktigt att du är stresstålig och kan prioritera arbetsuppgifterna.
Din profil
Arbetet passar dig som är engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Vi söker dig som är en lagspelare och trivs att jobba med ett helhetsansvar och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare tror vi att du som person är flexibel, prestigelös och kan ta egna initiativ och även hantera administrativa uppgifter. Du kan utan problem kunna utföra arbeten på hög höjd såsom från stege, uppe på tak, vid behov med hjälp av skylift, byggställning och/eller fallskyddsutrustning.
Förkunskapskrav/utbildning
Fastighetsteknisk/driftteknisk utbildning eller motsvarande. B-körkort och datavana
Meriterande
Tidigare erfarenhet av arbete med fastighetsskötsel Förarbevis för traktor & arbete på väg utb Skyliftsutbildning Fallskyddsutbildning samt vana av arbete på hög höjd Erfarenhet av att arbeta i turism branschen Erfarenhet av brandskyddsarbete Behörig anläggningsskötare för automatiska brandlarm Annan utbildning eller erfarenhet inom fastighetsteknik, el, vvs, bygg, måleri eller liknande God kunskap i engelska språket
Anställningsperiod
Säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Visa mindre

Arbetsledare Fastighet SkiStar Vemdalen

Ansök    Sep 30    SkiStar AB    Driftchef, fastighet
Nu söker vi dig som vill leda ett nytt team inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning. Vi söker en ledare ledare till Vemdalsskalet. SkiStar Vemdalen är Sveriges tredje största alpina resmål och består av tre skidområden: Björnrike, Vemdalsskalet och Storhogna/Klövsjö. Tillsammans bjuder de på varierad skidåkning i 58 nedfarter i en fantastisk naturskön och genuin fjällmiljö. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften, du leder o... Visa mer
Nu söker vi dig som vill leda ett nytt team inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning. Vi söker en ledare ledare till Vemdalsskalet. SkiStar Vemdalen är Sveriges tredje största alpina resmål och består av tre skidområden: Björnrike, Vemdalsskalet och Storhogna/Klövsjö. Tillsammans bjuder de på varierad skidåkning i 58 nedfarter i en fantastisk naturskön och genuin fjällmiljö.
ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften, du leder och fördelar arbetet inom området. Du har ett personalansvar som innefattar rekrytering, planering av schema, coaching av medarebetare. Du har även kontakt med våra externa parter som städleverantörer och fastighetsägare.
DIN PROFIL
Du är nyfiken och kreativ med förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och i grupp. Du är van vid högt tempo med bibehållen noggrannhet.
FÖRKUNSKAPSKRAV/UTBILDNING
Du har tidigare erfarenhet från liknande ledarroller med personalansvar.
MERITERANDE
Erfarenhet och kunskap inom fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel eller andra hantverksområden. Visa mindre

SkiStar Vemdalen söker Fastighetsskötare

Arbetet innebär övergripande fastighetsskötsel i våra egna fastigheter men också i våra förmedlade objekt. Du kommer arbeta med regelbundet underhåll och service av fastigheter, där felavhjälpning inom El/Vitvaror, ventilation, snickeri och VVS är mest frekventa, men som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och som fastighetsskötare har du en central roll i den dagliga driften av anlägg... Visa mer
Arbetet innebär övergripande fastighetsskötsel i våra egna fastigheter men också i våra förmedlade objekt. Du kommer arbeta med regelbundet underhåll och service av fastigheter, där felavhjälpning inom El/Vitvaror, ventilation, snickeri och VVS är mest frekventa, men som fastighetsskötare ses du som en ”problemlösare” inom flera områden. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och som fastighetsskötare har du en central roll i den dagliga driften av anläggningen. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i rollen är du en viktig ambassadör för hela området.
Som Fastighetsskötare är du engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Vi arbetar ofta under högt tempo, så det är viktigt att du är stresstålig och kan prioritera arbetsuppgifterna. Tillsammans med våra kollegor skapa vi minnesvärda upplevelser för våra gäster.
Arbetet passar dig som är engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Vi söker dig som är en lagspelare och trivs att jobba med ett helhetsansvar och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare tror vi att du som person är flexibel, prestigelös och kan ta egna initiativ och även hantera administrativa uppgifter. Du kan utan problem kunna utföra arbeten på hög höjd såsom från stege, uppe på tak, vid behov med hjälp av skylift, byggställning och/eller fallskyddsutrustning. Visa mindre

Vaktmästare

Lofsdalen är "den lilla byn med de stora möjligheterna". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h. Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en fjällort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation... Visa mer
Lofsdalen är "den lilla byn med de stora möjligheterna". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h. Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en fjällort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation och sköter marknadsföring av boenden och samtliga reseanledningar i Lofsdalen. Vi är ett team på 7 personer som jobbar året om med reception, bokning, fastighetsservice och ekonomi.
---
Nu söker vi en händig, arbetsvillig och prestigelös vaktmästare. Tjänsten är varierande och du kommer att se till att alla våra stugor/fjällhus vi hyr ut håller den standarden som vi, våra gäster och stugägare kräver. I arbetet ingår såväl fastighetsskötsel och städning.
För att passa i rollen behöver du vara flexibel att jobba med olika arbetsuppgifter. Du behöver vara både serviceinriktad och stresstålig. Vi är beroende av samarbete och det är därför viktigt att du är en lagspelare. Du behöver också vara kunnig och händig inom fastighets-skötsel.
Vi är ett tajt och prestigelöst team som växer och blir fler i takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar och vårt utbud växer. Vi ser fram emot att få med dig på resan!
Varaktighet: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: dagtid måndag-söndag på rullande schema under turistsäsongerna och dagtid måndag - fredag under övriga perioder. Jourtjänstgöring ingår.
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Juni 2021
Förmåner: Säsongskort på liftkort ingår i tjänsten samt fina rabatter på boende, skidhyra mm
Bostad: Du behöver du vara bosatt i Lofsdalen med omnejd, företaget kan till viss del hjälpa till med boende.
Ansökan: Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
I din ansökan vill vi se, personligt brev och CV.
I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta. Visa mindre

Vaktmästare

Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation o... Visa mer
Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation och sköter marknadsföring av boenden och samtliga reseanledningar i Lofsdalen. Vi är ett team på 5 personer som jobbar året om med reception, bokning, fastighetsservice och ekonomi.
---


Mitt under vintersäsongen 2020/2021 söker vi nu en händig, arbetsvillig och prestigelös vaktmästare. Tjänsten är varierande och du kommer att se till att alla våra stugor/fjällhus vi hyr ut håller den standarden som vi och våra gäster kräver. I arbetet ingår såväl fastighetsskötsel och städning.
För att passa i rollen behöver du vara flexibel att jobba med olika arbetsuppgifter. Du behöver vara både noggrann och stresstålig. Vi är beroende av samarbete och det är därför viktigt att du är en lagspelare. Du behöver också vara kunnig och händig inom fastighets-skötsel.


Varaktighet: Heltid, Säsongsanställning under perioden januari till april 2021.
Arbetstider: dagtid måndag-söndag på rullande schema samt jour
Lön: Enligt kollektivavtal
Förmåner: Säsongskort på liftkort ingår i tjänsten
Bostad: Under tjänstens varaktighet behöver du vara bosatt i Lofsdalen, företaget hjälper till med boende.


Ansökan: Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
I din ansökan vill vi se, personligt brev och CV.


I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


#jobbjustnu Visa mindre

Vaktmästare

Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation o... Visa mer
Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation och sköter marknadsföring av boenden och samtliga reseanledningar i Lofsdalen. Vi är ett team på 5 personer som jobbar året om med reception, bokning, fastighetsservice och ekonomi.
---


Inför vintersäsongen 2020/2021 söker vi nu en händig, arbetsvillig och prestigelös vaktmästare. Tjänsten är varierande och du kommer att se till att alla våra stugor/fjällhus vi hyr ut håller den standarden som vi och våra gäster kräver. I arbetet ingår såväl fastighetsskötsel och städning.
För att passa i rollen behöver du vara flexibel att jobba med olika arbetsuppgifter. Du behöver vara både noggrann och stresstålig. Vi är beroende av samarbete och det är därför viktigt att du är en lagspelare. Du behöver också vara kunnig och händig inom fastighets-skötsel.


Varaktighet: Heltid, Säsongsanställning under perioden december 2020 till april 2021.
Arbetstider: dagtid måndag-söndag på rullande schema samt jour
Lön: Enligt kollektivavtal
Förmåner: Säsongskort på liftkort ingår i tjänsten
Bostad: Under tjänstens varaktighet behöver du vara bosatt i Lofsdalen, företaget hjälper till med boende.


Ansökan: Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
I din ansökan vill vi se, personligt brev och CV.


I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


#jobbjustnu Visa mindre

Vaktmästare

Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h. Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation ... Visa mer
Lofsdalen är "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 meter) ifrån toppen på 1125 m.ö.h.
Vårt hjärta i loggan betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.
Destination Lofsdalen AB förmedlar boenden, driver turistinformation och sköter marknadsföring av boenden och samtliga reseanledningar i Lofsdalen. Vi är ett team på 5 personer som jobbar året om med reception, bokning, fastighetsservice och ekonomi.
Inför vintersäsongen 2020/2021 söker vi nu en händig, arbetsvillig och prestigelös vaktmästare. Tjänsten är varierande och du kommer att se till att alla våra stugor/fjällhus vi hyr ut håller den standarden som vi och våra gäster kräver. I arbetet ingår såväl fastighetsskötsel och städning.
För att passa i rollen behöver du vara flexibel att jobba med olika arbetsuppgifter. Du behöver vara både noggrann och stresstålig. Vi är beroende av samarbete och det är därför viktigt att du är en lagspelare. Du behöver också vara kunnig och händig inom fastighets-skötsel.
Varaktighet: Heltid, Säsongsanställning under perioden december 2020 till april 2021.
Arbetstider: dagtid måndag-söndag på rullande schema samt jour
Lön: Enligt kollektivavtal
Förmåner: Säsongskort på liftkort ingår i tjänsten
Ansökan: Vi ser fram emot din ansökan!
I din ansökan vill vi se, personligt brev och CV.
Vi kallar på intervjuer, löpande fram t.o.m. september. Du som söker kommer att få ett svar under september.
I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta. Visa mindre

Arbetsledare Fastighetsavdelningen i Vemdalen

Arbetsledare till Fastighetsavdelningen i Vemdalen Nu söker vi Dig som vill leda ett team inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning. Du kommer vara ansvarig för den dagliga driften i området Vemdalsskalet. Arbetsinnehåll Arbetsledning inom fastighetsavdelningen i Vemdalsskalet Personalansvar för avdelningens medarbetare Rekrytering och introduktion av säsongspersonal Ansvar för daglig drift inkl. kontakt såväl med fastighetsägare och gäster Faktura... Visa mer
Arbetsledare till Fastighetsavdelningen i Vemdalen


Nu söker vi Dig som vill leda ett team inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning. Du kommer vara ansvarig för den dagliga driften i området Vemdalsskalet.


Arbetsinnehåll


Arbetsledning inom fastighetsavdelningen i Vemdalsskalet
Personalansvar för avdelningens medarbetare
Rekrytering och introduktion av säsongspersonal
Ansvar för daglig drift inkl. kontakt såväl med fastighetsägare och gäster
Fakturahantering och uppföljning av kostnader inom området
Planera och genomföra det dagliga arbetet kopplat till våra boendeobjekt och områden
Ansvar för schemaläggning och coachning av medarbetare
I rollen som arbetsledare rapporterar Du till områdesansvarig för Vemdalsskalets fastighetsavdelning.Vi söker Dig
Vi tror att Du har tidigare erfarenhet från liknande ledarroller med personalansvar. Meriterande med erfarenhet, utbildning och kunskap inom fakturering, Excel eller någon form av hanterverksområde.
Som person är Du nyfiken, kreativ med förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och i grupp. Du är van vid högt tempo med bibehållen noggrannhet.Att bo och leva i Vemdalen
Då tjänsten är placerad i Vemdalen tror vi att det är en god förutsättning att du värderar att bo i vår fina fjällmiljö med närhet till skidåkning.Tjänstens omfattning
Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning om 6 månader
Lön enligt avtalPlaceringsort
VemdalenGDPR
Genom din ansökan godkänner du att SkiStar hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden


Ansökan
Skicka din ansökan till Affärsområdeschef Johnny Drotz, [email protected] Tel, 070-6491641.
Sista ansökningsdag är 30 juni. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare

ArbetsuppgifterSom Vaktmästare arbetar du med att avhjälpa fel och brister i våra förmedlade objekt som uppkommer vid gästers vistelse samt skötsel av våra egna fastigheter. Arbetsuppgifterna är mycket varierande såsom snöskottning samt felsökning på vitvaror, lagning av inventarier, bagagetransport mmDin profil Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet stä... Visa mer
ArbetsuppgifterSom Vaktmästare arbetar du med att avhjälpa fel och brister i våra förmedlade objekt som uppkommer vid gästers vistelse samt skötsel av våra egna fastigheter. Arbetsuppgifterna är mycket varierande såsom snöskottning samt felsökning på vitvaror, lagning av inventarier, bagagetransport mmDin profil Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på noggrannhet och flexibilitet då det ibland mycket att göra. Bra om du har lätt för att ta egna initiativ då det ibland kan vara snabba beslut och lösningar på problem för gäst, bra om du kan arbeta självständigt men även i grupp.                                                 Förkunskapskrav/utbildningKörkortUtbildning sker på plats. Minimiålder 18 årMeriterandeTidigare erfarenhet från liknande arbete eller såsom bygg, el och rörmokare.KörkortGoda språkkunskaper i engelskaAnställningsperiod/formNovember - aprilArbetstiderCa 30-40 h/vecka, helgdagar och kvällar enl. schemaPlaceringsortVemdalenLönEnligt avtal med HRFKontaktpersonTherese Rihpa telnr: 070-6465354 Visa mindre

Vaktmästare

Arbetsuppgifter Som Vaktmästare arbetar du med att förvalta och avhjälpa fel och brister i våra förmedlade objekt som uppkommer vid gästers vistelse samt skötsel av våra egna fastigheter. Arbetsuppgifterna är mycket varierande såsom snöskottning samt felsökning på vitvaror, lagning av inventarier, bagagetransport mm   Din profil  Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals hö... Visa mer
Arbetsuppgifter


Som Vaktmästare arbetar du med att förvalta och avhjälpa fel och brister i våra förmedlade objekt som uppkommer vid gästers vistelse samt skötsel av våra egna fastigheter. Arbetsuppgifterna är mycket varierande såsom snöskottning samt felsökning på vitvaror, lagning av inventarier, bagagetransport mm


 
Din profil


 Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på noggrannhet och flexibilitet då det ibland mycket att göra. Bra om du har lätt för att ta egna initiativ då det ibland kan vara snabba beslut och lösningar på problem för gäst, bra om du kan arbeta självständigt men även i grupp.                                                 


Förkunskapskrav/utbildning


Körkort


Utbildning sker på plats. Minimiålder 18 år


Meriterande


Tidigare erfarenhet från liknande arbete eller såsom bygg, el och rörmokare.


Körkort
Goda språkkunskaper i engelska


Anställningsperiod/form


Omgående - 31 maj med eventuell förlängning.


Arbetstider


30-40 h/vecka, helgdagar och kvällar enl. schema


Placeringsort


Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö


Lön


Enligt avtal med HRF


Kontaktperson


Henrik Öhman


[email protected]


073-801 46 26 Visa mindre

Vaktmästare

VaktmästareArbetsuppgifter Som Vaktmästare arbetar du med att avhjälpa fel och brister i våra förmedlade objekt som uppkommer vid gästers vistelse samt skötsel av våra egna fastigheter. Arbetsuppgifterna är mycket varierande såsom snöskottning samt felsökning på vitvaror, lagning av inventarier, bagagetransport mm Din profilArbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och... Visa mer
VaktmästareArbetsuppgifter Som Vaktmästare arbetar du med att avhjälpa fel och brister i våra förmedlade objekt som uppkommer vid gästers vistelse samt skötsel av våra egna fastigheter. Arbetsuppgifterna är mycket varierande såsom snöskottning samt felsökning på vitvaror, lagning av inventarier, bagagetransport mm Din profilArbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på noggrannhet och flexibilitet då det ibland mycket att göra. Bra om du har lätt för att ta egna initiativ då det ibland kan vara snabba beslut och lösningar på problem för gäst, bra om du kan arbeta självständigt men även i grupp.                                                  Förkunskapskrav/utbildning Körkort Utbildning sker på plats. Minimiålder 18 år Meriterande Tidigare erfarenhet från liknande arbete eller såsom bygg, el och rörmokare. Körkort Goda språkkunskaper i engelska   Anställningsperiod/form November - april Arbetstider Ca 30-40 h/vecka, helgdagar och kvällar enl. schema Placeringsort Vemdalen Lön Enligt avtal med HRF Kontaktperson Therese Rihpa telnr: 070-6465354 Visa mindre

Stugansvarig / fastighet Vemdalsskalet

Ansök    Maj 27    Skistar Vemdalen    Driftchef, fastighet
Nu söker vi dig som vill leda ett team inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning. Du kommer även vara ansvarig för stugförvaltningen i området VemdalsskaletTJÄNSTENS INNEHÅLL• Arbetsleda stugavdelningen iVemdalsskalet• Personalansvar inkl. rekrytering av säsongspersonalen• Ansvarig för planering och budgetuppföljning,• Ansvarig för daglig drift inkl. kontakt med fastighetsägare, våra gäster och städleverantörer• Ansvarig för schemaläggning och coachning a... Visa mer
Nu söker vi dig som vill leda ett team inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning. Du kommer även vara ansvarig för stugförvaltningen i området VemdalsskaletTJÄNSTENS INNEHÅLL• Arbetsleda stugavdelningen iVemdalsskalet• Personalansvar inkl. rekrytering av säsongspersonalen• Ansvarig för planering och budgetuppföljning,• Ansvarig för daglig drift inkl. kontakt med fastighetsägare, våra gäster och städleverantörer• Ansvarig för schemaläggning och coachning av medarbetarna• Rapporterar till Affärsområdesansvarig för SkiStar Vemdalens FastighetsavdelningKVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER• Erfarenhet från arbetsledning och personalansvar• Kunskap i budgetarbete och kostnadsuppföljning• Meriterande med erfarenhet och kunskap:o Fastighetsförvaltningo Allkunnig inom fastigskötselo Någon form av erfarenhet från olika hanterverksområden• Några av dina egenskaper är; nyfiken, tycker om att ha roligt, kreativ, förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och i grupp. Du är van vid högt tempo med bibehållen noggrannhet.• Språkkunskaper: Svenska flytande muntligt och skriftligt. Engelska på god nivå• Relevant utbildningen är meriterandeutbildningen är meriterandeATT BO OCH LEVA I VEMDALENDå tjänsten är placerad i Vemdalen vill vi att du värderar att bo i vår fina fjällmiljö med närhet till skidåkning i din ansökan.TJÄNSTENS OMFATTNINGTillsvidare. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.PlaceringsortVemdalenGDPRGenom din ansökan godkänner du att SkiStar hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.ANSÖKANSkicka din ansökan till Affärsområdesansvarig Johnny Drotz, [email protected],070-6491641Sista ansökningsdag är 31 juli. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Arbetsledare Stugavdelning Vemdalsskalet

Nu söker vi dig som vill leda ett team inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning. Du kommer även vara ansvarig för stugförvaltningen i området VemdalsskaletTJÄNSTENS INNEHÅLL• Arbetsleda stugavdelningen i Vemdalsskalet• Rekrytering av säsongspersonalen• Ansvarig för daglig drift inkl. kontakt med fastighetsägare & våra gäster• Ansvarig för schemaläggning och coachning av medarbetarna• Rapporterar till stugansvarig för Vemdalsskalets fastighetsavdelningKVA... Visa mer
Nu söker vi dig som vill leda ett team inom SkiStar Vemdalens Fastighetsavdelning. Du kommer även vara ansvarig för stugförvaltningen i området VemdalsskaletTJÄNSTENS INNEHÅLL• Arbetsleda stugavdelningen i Vemdalsskalet• Rekrytering av säsongspersonalen• Ansvarig för daglig drift inkl. kontakt med fastighetsägare & våra gäster• Ansvarig för schemaläggning och coachning av medarbetarna• Rapporterar till stugansvarig för Vemdalsskalets fastighetsavdelningKVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER• Erfarenhet från arbetsledning och personalansvar• Meriterande med erfarenhet och kunskap:o Fastighetsförvaltningo Allkunnig inom fastigskötselo Någon form av erfarenhet från olika hanterverksområden• Några av dina egenskaper är; nyfiken, tycker om att ha roligt, kreativ, förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och i grupp. Du är van vid högt tempo med bibehållen noggrannhet.• Språkkunskaper: Svenska flytande muntligt och skriftligt. Engelska på god nivå• Relevant utbildningen är meriterandeATT BO OCH LEVA I VEMDALENDå tjänsten är placerad i Vemdalen vill vi att du värderar att bo i vår fina fjällmiljö med närhet till skidåkning i din ansökan.TJÄNSTENS OMFATTNINGTillsvidare. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.PlaceringsortVemdalenGDPRGenom din ansökan godkänner du att SkiStar hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.ANSÖKANSkicka din ansökan till Affärsområdesansvarig Johnny Drotz, [email protected], 070-6491641Sista ansökningsdag är 31 juli. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Fastighetsskötare med kvalitet och kunder i fokus

Lofsdalen är känd för att vara den lilla byn med den stora skidåkningen. Lofsdalen ligger vid fjället fot precis intill vackra Lofssjön. Med Hovärkens 492 fallhöjdsmeter erbjuder vi högst fallhöjd söder om Åre och den längsta pisten är hela 3,4 km lång. Med 122 km preparerade längdspår och 150 km skoterleder erbjuder Lofsdalen oändliga möjligheter till vackra turer i orörd natur.Nu söker Destination Lofsdalen AB en Fastighetsskötare för att stärka upp vårt... Visa mer
Lofsdalen är känd för att vara den lilla byn med den stora skidåkningen. Lofsdalen ligger vid fjället fot precis intill vackra Lofssjön. Med Hovärkens 492 fallhöjdsmeter erbjuder vi högst fallhöjd söder om Åre och den längsta pisten är hela 3,4 km lång. Med 122 km preparerade längdspår och 150 km skoterleder erbjuder Lofsdalen oändliga möjligheter till vackra turer i orörd natur.Nu söker Destination Lofsdalen AB en Fastighetsskötare för att stärka upp vårt team under vintersäsongen 19/20. Anställningen kommer att gälla från december-april med chans till förlängning.I uppdraget ingår tillsyn, underhåll och reparation av kommersiella och privata fastigheter samt jour. I arbetet ingår även en del städning samt arbetsledning av städpersonal. Vi förväntar oss att du kommer att upprätta och förbättra befintliga rutiner samt vara självgående och ha god förmåga att prioritera. Du kommer att samarbeta tätt med städ-, receptions- och bokningspersonal.För att trivas hos oss bör du vara social, kommunikativ och ha en känsla för kvalitet. Du är vårt ansikte ut mot våra gäster, privata stugägare såväl som ägare av kommersiella boenden.Tidigare dokumenterad erfarenhet inom fastighetsservice är meriterande.Stor del av arbetstiden kommer att vara förlagd till helger.B körkort är ett krav.Söker du ett fartfyllt och flexibelt jobb med stort ansvar i vacker omgivning, tveka inte att söka! Visa mindre