Lediga jobb som Driftingenjör, elkraft i Härjedalen

Se lediga jobb som Driftingenjör, elkraft i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Driftingenjör till Härjeåns i Sveg

Ansök    Maj 19    Experis AB    Driftingenjör, elkraft
Har du ett stort teknikintresse och drivs av att jobba med optimering och effektivisering i en spännande roll så är detta kanske något för dig. Vi söker nu en Driftingenjör, är du den vi söker? Vi är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vi driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandi... Visa mer
Har du ett stort teknikintresse och drivs av att jobba med optimering och effektivisering i en spännande roll så är detta kanske något för dig.

Vi söker nu en Driftingenjör, är du den vi söker?

Vi är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vi driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten.Är du vår nya Driftingenjör?

Som Driftingenjör blir du navet inom produktionsrelaterade funktioner i vår verksamhet. Här får du möjlighet att planera, samordna, optimera och effektivisera våra produktionsanläggningar. Du analyserar och utvärderar även produktionsutfall, energiförbrukning och kvalitet samt säkerställer dokumentation av driftförhållanden. Sammantaget innebär tjänsten ett brett och spännande arbete med möjlighet att både utveckla och utvecklas. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta mot gemensamt uppsatta mål.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en grundläggande ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande samt gärna några års arbetslivserfarenhet. Du har brandsskyddskunskap och är kunnig kring säkerhetsregler samt har B-körkort.

Vem är du?

Du har ett stort teknikintresse och kommunicerar lika lätt med interna som externa kontakter. Vi ser gärna att du är självgående och bekväm med att ta eget ansvar och arbetar på ett strukturerat sätt. Som person är du praktisk och social, du trivs med att leda andra men värdesätter också gott samarbete. Du drivs av att analysera, lösa problem och är initiativtagande. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdag är enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.

Härjeåns som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi kan också se i våra årliga medarbetarundersökningar att många av våra anställda gärna skulle söka om sitt arbete om möjlighet fanns. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/om-oss/jobba-hos-oss/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd av Härjeåns. För frågor eller funderingar kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Magnus Berglund 072-2077567, [email protected] eller Ulrika Nilsson, 070-6052323, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om du har ytterligare frågor gällande tjänsten eller företaget får du gärna kontakta:

David Halvarsson, Affärsområdeschef, [email protected] eller 0680-244 08 Visa mindre

Drifttekniker elnät Härjeåns

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu en Drifttekniker till driftcentralen i Sveg. Härjeåns som arbetsgivare Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välm... Visa mer
Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu en Drifttekniker till driftcentralen i Sveg.
Härjeåns som arbetsgivare
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.
Är du vår nya Drifttekniker?
Som Drifttekniker arbetar du som driftledare för elnätet i vår driftcentral. Du ansvarar bl a för att inkomna ärenden till arbetsbegäran behandlas på ett professionellt sätt gällande riskanalys, avbrottsavisering, upprättande och utskick av driftorder. Du ansvarar även för att optimera drift av elnätet.
Kvalifikationer
Du behöver en gymnasial utbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande och B-körkort. Dessutom har du några års erfarenhet inom branschen samt vana av att hantera olika datasystem.
Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta i en arbetsgrupp där du känner dig som en viktig pusselbit i verksamheten. Vi värdesätter att du är en ansvarsfull person med god administrativ förmåga och som arbetar med ordning och reda runtomkring dig. Du behåller ditt logiska och systematiska tänkande även när många saker händer samtidigt. Du är en kommunikativ, positiv och utåtriktad person som alltid har kunden i fokus. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Vår driftcentral är placerad i Sveg och på sikt kommer du att ingå i vår beredskapsgrupp och därför behöver du bo i Sveg eller i närområdet. Tillträde enligt överenskommelse.
Kontakt
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med Drifttekniker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2022-12-31.
Om du har några frågor får du gärna kontakta
Svante Eriksson, Driftchef, [email protected], 0680-243 24
Maria Bengtsson, HR-specialist, [email protected], 0680-242 75
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre