Lediga jobb som Data/IT i Härjedalen

Se lediga jobb som Data/IT i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare digitalisering och innovation Härjeåns

Ansök    Jul 5    Härjeåns Kraft AB    Projektledare, IT
Inom Härjeånskoncernen erbjuder vi ett brett urval av produkter och tjänster inom energi, värme och kommunikation. Tillsammans med närsamhället driver vi omställningen till ett hållbart energisystem med visionen om att ge våra kunder en enklare vardag och en hållbar framtid. Digitalisering och innovation är en viktig del i att driva utvecklingen framåt. Därför vill vi nu stärka upp med en projektledare som vill vara med och driva digitalisering och innovat... Visa mer
Inom Härjeånskoncernen erbjuder vi ett brett urval av produkter och tjänster inom energi, värme och kommunikation. Tillsammans med närsamhället driver vi omställningen till ett hållbart energisystem med visionen om att ge våra kunder en enklare vardag och en hållbar framtid. Digitalisering och innovation är en viktig del i att driva utvecklingen framåt. Därför vill vi nu stärka upp med en projektledare som vill vara med och driva digitalisering och innovation. Är du den vi söker?
Om jobbet
Strategisk projektledning
Som projektledare inom digitalisering och innovation driver du koncerngemensamma projekt utifrån Härjeåns strategiska prioriteringar. Projektledaren ska kunna skapa ett bra arbetsklimat bland deltagarna i projektet och stimulera nytänkande. I arbetet ingår att samordna projektets olika uppdrag och arbetsuppgifter. En viktig del är att se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig. I tjänsten ingår även att delta i arbetet med företagets strategiska långtidsplanering.
Utveckling av digitala lösningar
Genom att identifiera och analysera verksamhetens behov samt ta vara på de möjligheter den teknologiska utvecklingen erbjuder kommer du att driva projekt ur ett helhetsperspektiv. Flera projekt kan ledas parallellt, om det finns behov och utrymme.
Samarbete och partnerskap
Tjänsten innebär externa kontakter med leverantörer, kunder, konsulter, universitet och myndigheter där affärsmässighet och nätverkande har stor betydelse.
Vem är du?
Som person har du förmågan och trivs med att leda, samordna och utveckla både människor och tekniska lösningar. Som projektledare är du modig, tydlig och engagerande och har goda kommunikations- och förhandlingsfärdigheter. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Kvalifikationer
Du behöver ha högskoleutbildning inom systemvetenskap, data, IT eller motsvarande. Dessutom behöver du ha arbetslivserfarenhet i minst 3 år inom projektledning. Du har även teknisk kompetens inom mjukvaruutveckling, IT-system och automatisering.
Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett utvecklande och ansvarsfullt jobb där du har stor möjlighet att påverka vår digitaliseringsresa och innovativa strategi. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en god arbetsmiljö. Nedan ser du några exempel på vad vi gör för att du ska trivas.
Kompetensutveckling
Då utbildning och nätverk är av stor vikt i denna roll ger vi dig möjlighet att kontinuerligt gå kurser samt delta i olika nätverk. Härjeåns är medlem i branschorganisationen Energiföretagen Sverige som erbjuder omvärldsbevakning, teknikutveckling, utbildningar och konferenser med syfte att utveckla kompetens för att möta framtidens utmaningar.
Balans i livet
Tid för återhämtning utöver den regelrätta semestern är viktigt, vi erbjuder 36 timmars arbetsförkortning och 5 extra dagar som läggs ut över året för att sätta lite extra guldkant på långhelger.
Friskvård
Hälsa och rörelse har en central betydelse i förmånspaketet vi erbjuder koncernens medarbetare. Inom vårt friskvårdsråd arbetar vi med att hitta aktiviteter som främjar fysisk rörelse och psykisk hälsa. Exempel på friskvårdsfrämjande aktiviteter är massage, stegtävlingar och sociala tillställningar. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag till alla medarbetare.
En annan förmån är att vårt geografiska läge där vi bor och verkar nära naturen. Värderar du att ha friluftslivet runt hörnet kommer du att trivas. Läs mer om oss som arbetsgivare https://www.harjeans.se/om-oss/jobba-hos-oss/
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsort är Sveg, Ånge eller Funäsdalen. Tillträde är enligt överenskommelse.
Ansökan
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märker din ansökan med projektledare digitalisering och innovation. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Sista dag för ansökan är 2023-09-15.
Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Malin Segerborg, Digitaliseringschef, [email protected], 0680-242 32
HR-avdelningen, [email protected], 0680-242 00
Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter. Visa mindre

Senior Frontend-utvecklare till ledande mjukvarubolag

Vill du vara med och utveckla nästa generation i en ledande mjukvaruleverantör inom hållbar logistik, order-och lagerhantering? Vi rekryterar just nu en Senior Frontend-utvecklare till ett ledande mjukvarubolag med hög tillväxttakt och platt organisationskultur. Här finns med andra ord goda möjligheter att utvecklas och en möjlighet att arbeta på distans. Arbetsuppgifter Som Senior Frontend-utvecklare kommer du att få stora möjligheter att få vara med ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla nästa generation i en ledande mjukvaruleverantör inom hållbar logistik, order-och lagerhantering?
Vi rekryterar just nu en Senior Frontend-utvecklare till ett ledande mjukvarubolag med hög tillväxttakt och platt organisationskultur.

Här finns med andra ord goda möjligheter att utvecklas och en möjlighet att arbeta på distans.

Arbetsuppgifter
Som Senior Frontend-utvecklare kommer du att få stora möjligheter att få vara med och utveckla våra produkter inom hållbar logistik, lager och orderhantering. Tillsammans med ditt team kommer ni att få designa, implementera och kvalitetssäkra våra produkter för att hjälpa våra kunder att bli världsledande inom hållbar logistik. Vidare kommer du att få handleda våra juniora utvecklare. Låter det här som något för dig? Då vill vi träffa dig! Vi söker dig som 
- Har erfarenhet av Frontend-utvecklingIntresserad? 
Kul! Välkommen med din ansökan senast 5 aprilOm oss
Wade & Partners är det kandidafokuserade rekryteringsföretaget. Vi bryr oss om dig som kandidat och samarbetar bara med företag som är måna om sina anställda. Vi har som mål att det ska vara enkelt och kul att söka arbete via oss. Samtliga tjänster är direktrekryteringar, där du som kandidat blir anställd av kund. Hoppas vi ses! Visa mindre

Nätverkstekniker

Ansök    Maj 23    Härjedalens kommun    Nätverkstekniker
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjed... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier, 
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

 

 Vill du arbeta i en spännande och omväxlande miljö med fokus på säkerhet? Vill du arbeta i en komplex infrastruktur? Vill du ha ett varierat arbete? Som Nätverkstekniker hos oss jobbar du i hela Härjedalens kommun i team tillsammans med oss på IT-enheten. Tillsammans verkar vi för att skapa de funktioner och tjänster som behövs för att underlätta och stödja vardagen för alla de olika verksamheterna i kommunen. Vi söker dig som är en erfaren nätverkstekniker och som gillar ditt jobb så väl med tekniken som mötet med människor.

Arbetsplatsen är placering i Funäsdalen, annan placering inom kommunen kan vara möjligt.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara delaktig i den dagliga driften på IT-enheten. Det innebär bland annat arbete med planering, övervakning och felsökning av nätverk, arbete med säkerhet inom området brandväggar, virusskydd (klient/server) och åtkomst. Visst stöd/support till användare som har problem med datorer, telefoner/mobiltelefoner kan förekomma vid behov. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av implementation och drift/underhåll, kapacitetsplanering och uppsättning av ny mjuk- och hårdvara, stöd för upphandlingsunderlag kan förekomma.

Tjänsten innebär stor variation på arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta både självständigt och i nära samarbete med övriga på IT-enheten. Jobbet kommer att innebära många kontakter med personal i kommunens övriga verksamheter och med externa leverantörer. En del resor med bil inom kommunen förekommer.

Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med inriktning IT/data eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt har goda kunskaper inom IT-säkerhet och certifikatshantering. Du har ett godkänt B-körkort. Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom IT/data och/eller några års arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet gärna med vana att arbete med support inom IT. För oss är det viktigt att du har goda kunskaper i Windows server 2016 och framåt, har grundläggande och god kännedom om nätverk, liknande CCNA/CCSE/CCSA eller det som vi ser likvärdigt, har kännedom om Active Directory och Group Policy, har bred kunskap om och intresse för datorer och nätverk. Du ska behärska svenska och engelska obehindrat, i både tal och skrift. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som gillar att arbeta i tydlig processer, organiserar och planerar ditt arbete väl. Du är en person som tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer. Du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du är pedagogisk och kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig bland annat förmåner som friskvård på arbetstid samt friskvårdspeng. Vidare är din utveckling viktig för oss. 

 

 

Bifoga CV och personligt brev och berätta lite om dig själv. Vi söker någon med placering i Funäsdalen, annan placering inom kommunen kan vara möjligt. Vi kommer arbeta löpande med urval och intervjuer.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsföretag om annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktinformation
Mats Sjöstedt, IT-chef, 0680-16164 0680-16100

Catarina Månsson, Ombud Vision, 0680-16352 0680-16100

Arbetsplats
Medborgarhuset

84280 Sveg Visa mindre

Vill du arbeta som IT-supporttekniker i fjällen?

Optinets support blir allt mer eftertraktad och därför har vi ett behov av en ny kollega som vill ge våra kunder Sveriges bästa support. Vad är din utmaning? På Optinet går vi mot strömmen. I en allt mer opersonlig värld går vi åt andra hållet, vi ska vara så personliga det bara går. Våra kunder säger ofta att det är som att ringa till vilken kollega som helst när man ringer till vår support, och så ska det fortsättningsvis vara. Du kommer få möjligheten... Visa mer
Optinets support blir allt mer eftertraktad och därför har vi ett behov av en ny kollega som vill ge våra kunder Sveriges bästa support.


Vad är din utmaning?
På Optinet går vi mot strömmen. I en allt mer opersonlig värld går vi åt andra hållet, vi ska vara så personliga det bara går. Våra kunder säger ofta att det är som att ringa till vilken kollega som helst när man ringer till vår support, och så ska det fortsättningsvis vara.
Du kommer få möjligheten att sätta dig in i våra kunders olika lösningar och lära dig deras verksamhet, för att på så sätt ge dem den bästa möjliga hjälpen. Din roll kommer vara tudelad där support på distans mot alla våra kommer vara huvuddelen men där du också kommer vara teknisk kontakt för våra kunder i Härjedalen. För våra kunder i Härjedalen kommer både distansjobb och jobb på plats hos kund ske.


Eftersom vi är en helhetsleverantör av både IT och telefoni och våra kunder finns i alla branscher kommer utmaningen aldrig vara den andra lik och din förmåga till problemlösning kommer vara avgörande. Vi kompletterar varandra och är olika bra olika områden vilket gör att vi ofta löser problem tillsammans.
Till en början kommer arbetet innebära ärenden av enklare karaktär i supporten men där möjligheten till utveckling finns i flera olika riktningar. Hos oss kommer du kunna utvecklas i din roll. På Optinet kan man arbeta både som support- och drifttekniker på alla nivåer, vara konsult med fokus på att vara på plats hos kunder eller vara utvecklare på vår utvecklingsavdelning.
Eftersom vi har egen serverhall i vår fastighet i Göteborg där vi erbjuder svenska molntjänster och olika typer av hosting kommer det finnas goda möjligheter att sätta sig in i den verksamheten.
Arbetstid är 8-17 vardagar.


Om Optinet
Optinet har funnits som helhetsleverantör av IT för företag sedan 1994 där vi idag har huvudkontoret i Göteborg där vi även har en egen fastighet med egen serverhall. På kontoret i Göteborg arbetar idag 11 framtida kollegor. Vi har även ett kontor i Funäsdalen där 1-3 framtida kollegor finns.
I 2020 lanserade vi även ett nytt varumärke där vi utvecklar skräddarsydda verksamhetssystem till kunder i hela Sverige.
Optinet har en familjär och öppen kultur där vi i många stycken har ett informellt förhållningssätt till varandra. På Optinet har vi även högt i tak och en prestigelös kultur så det innebär att alla är beredda att göra allt. Ingen uppgift är för liten eller för stor. Optinet har en familjär och öppen kultur där vi har i många stycken ett informellt förhållningssätt till varandra.

Din profil
Vi söker dig som är social och är duktig på att hantera människor. Din attityd och din vilja kommer vara mer avgörande än formell kompetens eller utbildningar. Ditt fokus på service och teknikintresse behöver vara stort för att lyckas i rollen. Du älskar problem och ser det som en rolig utmaning.
Som person bör du vara lyhörd, anpassningsbar och prestigelös för att passa in i gemenskapen.


Krav
Flytande svenska i tal och skrift
B-körkort med tillgång till egen bil
Bekväm med telefonkontakt med kunder
Självständigt genomföra felsökning och problemlösning
Stort intresse av it och problemlösning
Goda kunskaper i Windows 10 och Office
Grundläggande i server
Grundläggande kunskaper i Microsoft 365Meriterande
Goda kunskaper i server
Goda kunskaper i Microsoft 365
Goda kunskaper i Nätverk och brandväggar
Certifierad i Windows 10, server och Microsoft 365Anställningen är på 100%, påbörjas med en 6 månaders provanställning för att efter att ha nått personligt uppsatta målsättningar övergå i tillsvidareanställning.


Fast lön som är individuell. Vi tillämpar även kollektiv och individuell provision när man når uppsatta målsättningar.
Förmåner efter avklarad provanställning:
Rikskort
Privat sjukvårdsförsäkring
Betald mobiltelefon
Tjänstepension efter 3 års
Chans till tjänstebilUrval och tillsättande av tjänsten sker löpande, så ansök redan idag!


Välkommen med din ansökan


#jobbjustnu Visa mindre

Digitaliseringssamordnare i Härjedalen

Ansök    Jul 5    Härjedalens kommun    Projektledare, IT
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveck... Visa mer
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och
vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i
Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i
samband med högskolestudier,
friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med
värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på
ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och
förbättra verksamheten och servicen.

Trivs du att arbeta i en roll som ligger i gränslandet mellan verksamhet och IT med många kontaktytor? Vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp våra e-tjänster och på allvar börja digitaliseringsarbetet i Härjedalens kommun. Du blir en del av en digitaliseringsresa, ansvarar för framtagandet av e-tjänster och utvecklingen av digitaliseringsarbetet i stort även kvalitetssäkringen.
Projektanställning heltid under två år. Placering på IT-avdelningen under IT-chefen. Provanställning kan komma att tillämpas

Som digitaliseringssamordnare är du med och driver utvecklingen av kommunens digitalisering. Du har en nyckelroll mellan verksamheter, expertfunktioner och leverantörer.

Arbetsuppgifter:
- Arbetsuppgifter
- * Kartlägga, koordinera och prioritera E-tjänster
- * Fånga upp idéer och behov samt ansvara för att ta fram en driftsatt lösning hela vägen till realiserad nytta
- * Operativt och självständigt skapa e-tjänster
- * Medverka i framtagandet av strategiska utvecklingsplaner
- * Utarbeta och dokumentera rutiner och processer

Kvalifikationer:
- För att lyckas i rollen ser vi att du har:
-
- * Relevant utbildning eller erfarenhet med inriktning mot digitalisering och IT
- * Mycket goda projektledaregenskaper och erfarenhet
- * Goda kunskaper i kartläggning av verksamhetsprocesser och analys av verksamheters behov
- * Förmåga att se möjligheter till effektiviseringar
- * Stor vana att arbeta självständigt
- * Erfarenhet av samordning, dokumentation och teknikstöd
- * Erfarenhet från verksamhetssystem och integrationer mellan system
- * Goda kunskaper i kommunikation och svenska – muntligt och skriftligt

Egenskaper:
- Vi lägger stor vikt vid att du är pedagogisk och bra på att kommunicera, att du har god samarbetsförmåga samt arbetar relationsbyggande både internt och externt.
- Projektanställning heltid under två år. Placering på IT-avdelningen under IT-chefen.
- Kommunens huvudsakliga verksamhet bedrivs i Medborgahuset i Sveg, som är tänkt placeringsort. Annan placering i kommunen kan diskuteras.
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vi erbjuder:
- IT avdelningen är en liten och gemytlig samarbetsgrupp vars främsta mål är att serva kommunens verksamheter. Tillsammans driver vi IT utvecklingen framåt i kommunen. Ditt arbete är flexibelt och innebär vissa resor inom kommunen Visa mindre

IT - support

Härjedalskök AB är en av nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget har huvudkontor med produktion i Härjedalen, och försäljningskontor över hela Sverige och Norge. Vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med vanliga människor. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse om du HAR VILJAN ATT LYCKAS! Fjällnära IT-Support! Vill du ha närhet till vandring, cykling, fiske oc... Visa mer
Härjedalskök AB är en av nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget har huvudkontor med produktion i Härjedalen, och försäljningskontor över hela Sverige och Norge. Vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med vanliga människor. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse om du HAR VILJAN ATT LYCKAS!

Fjällnära IT-Support!

Vill du ha närhet till vandring, cykling, fiske och andra sommaraktiviteter?

Vill du kunna åka skidor från oktober till maj?

Vill du jobba på en av Sveriges mest avancerade fabriker, med nordens vassaste operatörer?

Vill du bli en del i HärjedalsKöks framgång?

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-support arbetar du med att underhålla den dagliga driften. Du kommer att analysera och bedöma inkommande ärenden från användarna som är företagets anställda. Ditt ansvar handlar om att underlätta och hjälpa användarna med dagliga IT-relaterade problem, arbetet utförs i stor utsträckning över telefon och mail.

Ärendena berör både hårdvara och mjukvara, där de vanligaste ärenden handlar om att ändra lösenord, skapa nya användare, lösa problem med mobila klienter och säkerställa att produktionen hålls igång.

Ofta kommer du ha flera ärenden igång samtidigt därför är det viktigt att du har förmågan att hantera flera ärenden parallellt.

I och med att rollen innefattar mycket eget ansvar ser vi även att du är självgående och initiativtagande som person.

Du kommer få en gedigen introduktion genom att du initialt kommer arbeta tätt tillsammans med IT-chefen.

Arbetsplats

Du kommer att utgå ifrån Funäsdalen, där HärjedalsKöks produktion och tillverkning är under ständig utveckling. I Funäsdalen arbetar ca 40 medarbetare med allt från administrativa uppgifter till att operera CNC maskiner.


Din profil


• Du har en avslutad gymnasieutbildning
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Du är allmänt IT-kunnig
• Du har körkort
• Du trivs att arbeta flexibelt
• Du har god datorvana och kunskaper inom Windows och iOS
• Meriterande:

• Arbetslivserfarenhet, gärna från teknisk och eller kundorienterad roll.
• Erfarenhet av:

• Active Directory
• Nätverk
• DNS
• .NET
• ASP
• MS / MY

Om du tycker att detta låter spännande så ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV/personliga brev till oss. Om du är den vi söker så kommer vi att kontakta dig för en videolänksintervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Besök gärna också några av våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:

https://www.instagram.com/harjedalskok/?hl=sv

https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk

https://sv-se.facebook.com/HarjedalsKok/

Om HärjedalsKök:

Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med glada och ambitiösa kollegor, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!

http://www.funasdalen.se/funasdalsberget

http://funasfjallen.se

Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!

Kontaktperson

André Holmström

076-321 90 90

[email protected] Visa mindre

IT - support

Härjedalskök AB är en av nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget har huvudkontor med produktion i Härjedalen, och försäljningskontor över hela Sverige och Norge. Vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med vanliga människor. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse om du HAR VILJAN ATT LYCKAS! Fjällnära IT-Support! Vill du ha närhet till vandring, cykling, fiske oc... Visa mer
Härjedalskök AB är en av nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget har huvudkontor med produktion i Härjedalen, och försäljningskontor över hela Sverige och Norge. Vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med vanliga människor. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse om du HAR VILJAN ATT LYCKAS!

Fjällnära IT-Support!

Vill du ha närhet till vandring, cykling, fiske och andra sommaraktiviteter?

Vill du kunna åka skidor från oktober till maj?

Vill du jobba på en av Sveriges mest avancerade fabriker, med nordens vassaste operatörer?

Vill du bli en del i HärjedalsKöks framgång?

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-support arbetar du med att underhålla den dagliga driften. Du kommer att analysera och bedöma inkommande ärenden från användarna som är företagets anställda. Ditt ansvar handlar om att underlätta och hjälpa användarna med dagliga IT-relaterade problem, arbetet utförs i stor utsträckning över telefon och mail.

Ärendena berör både hårdvara och mjukvara, där de vanligaste ärenden handlar om att ändra lösenord, skapa nya användare, lösa problem med mobila klienter och säkerställa att produktionen hålls igång.

Ofta kommer du ha flera ärenden igång samtidigt därför är det viktigt att du har förmågan att hantera flera ärenden parallellt.

I och med att rollen innefattar mycket eget ansvar ser vi även att du är självgående och initiativtagande som person.

Du kommer få en gedigen introduktion genom att du initialt kommer arbeta tätt tillsammans med IT-chefen.

Arbetsplats

Du kommer att utgå ifrån Funäsdalen, där HärjedalsKöks produktion och tillverkning är under ständig utveckling. I Funäsdalen arbetar ca 40 medarbetare med allt från administrativa uppgifter till att operera CNC maskiner.


Din profil


• Du har en avslutad gymnasieutbildning
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Du är allmänt IT-kunnig
• Du har körkort
• Du trivs att arbeta flexibelt
• Du har god datorvana och kunskaper inom Windows och iOS
• Meriterande:

• Arbetslivserfarenhet, gärna från teknisk och eller kundorienterad roll.
• Erfarenhet av:

• Active Directory
• Nätverk
• DNS
• .NET
• ASP
• MS / MY

Om du tycker att detta låter spännande så ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV/personliga brev till oss. Om du är den vi söker så kommer vi att kontakta dig för en videolänksintervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Besök gärna också några av våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:

https://www.instagram.com/harjedalskok/?hl=sv

https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk

https://sv-se.facebook.com/HarjedalsKok/

Om HärjedalsKök:

Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med glada och ambitiösa kollegor, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!

http://www.funasdalen.se/funasdalsberget

http://funasfjallen.se

Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!

Kontaktperson

André Holmström

076-321 90 90

[email protected] Visa mindre