Lediga jobb som Butikschef i Härjedalen

Se lediga jobb som Butikschef i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Byggmax - Platschef/Butikschef Sveg

Vår filosofi – Bra byggvaror till låga priser Byggmax idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Vi har över 150 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland. Varuhusen präglas av self-service, som kund lastar och plockar du själv byggmaterialet i vår drive-in. Som stöd och hjälp hittar du rikligt med information, instruktion och inspiration på vår hemsida. På varuhusen hittar du ett... Visa mer
Vår filosofi – Bra byggvaror till låga priser

Byggmax idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Vi har över 150 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland. Varuhusen präglas av self-service, som kund lastar och plockar du själv byggmaterialet i vår drive-in. Som stöd och hjälp hittar du rikligt med information, instruktion och inspiration på vår hemsida. På varuhusen hittar du ett populärt basutbud av produkter för att bygga, renovera och inreda ditt hus eller din lägenhet. Vår e-handel kompletterar våra varuhus genom att erbjuda ett utökat sortiment med 1000-tals ytterligare byggvaror som du som kund smidigt kan beställa för hemkörning.

Våren 2022 öppnar Byggmax äntligen upp en butik på Parkgatan 15 i Sveg och vi söker nu en plats/butikschef. Det är ett hårt men väldigt roligt jobb i ett modernt koncept med ett brett sortiment. Du får dessutom möjligheten att rekrytera och utveckla ditt egna lokala team av medarbetare.

Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att ge människor råd och möjlighet att nå sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel. Om du vill arbeta med ledarskap i en snabbrörlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur är det här jobbet för dig!

I rollen som platschef är du ytterst ansvarig för att:

• Skapa förutsättningar för butiken kan leverera förstklassig service till våra kunder och själv bidra till detta
• Motivera och utveckla dina medarbetare att lyckas med sina uppdrag, bland annat genom: rekrytering, introduktion och utvecklingsansvar
• Arbeta med att sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris
• Säkerställa en snygg, ren och lönsam anläggning
• Sätta budget
• Upprätta arbetsscheman och anpassa bemanning efter kundflöde och varuleveranser

Kvalifikationer
Byggmax platschefer har förmågan att peppa sina medarbetare att ge 100 %, skapa strålande affärer och mycket nöjda kunder. Därför ser vi att du har vana av att leda andra och hålla högt engagemang, samtidigt som du är säljinriktad, gärna med erfarenhet från detaljhandeln. Att driva en anläggning förutsätter ett pragmatiskt synsätt och god analytisk förmåga. Kanske har du chefsansvar redan i dag eller känner dig redo för det? Det viktigaste är dock att du brinner för att skapa hög kundnöjdhet, samt starkt engagemang och trivsel hos dina medarbetare.

Byggmax präglas av en stark företagskultur där respekt och trivsel på jobbet är viktiga ingredienser och där varje individ förväntas bidra. Alla medarbetare utför samtliga dagliga arbetsuppgifter, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. En arbetsdag kan innehålla virkesplock, prismärkning, inventering, uppackning, kassatjänst mm. Därför behöver du kunna räkna och mäta obehindrat och köra truck (B-körkort är tillräckligt). Framförallt hjälper vi våra kunder att hitta vad de behöver för att förverkliga sina byggdrömmar.

Kontakt och ansökan
Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Mårten Näsvall på mail: [email protected] eller telefon, 070-370 01 45.

Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan.

Rekryteringsprocessen:
13-14 december: Infinity intervjuer
16-17 december: Byggmax intervjuer
Anställningsstart senast mitten av februari Visa mindre

Butikschef Concept Store - Skistar Vemdalen

Ansök    Aug 11    SkiStar AB    Butikschef
SkiStar Söker nu en butikschef till Concept Store Björnrike. Affärsområdet SkiStarshop är en del av SkiStar AB och driver bolagets E-handel, sportbutiker och skiduthyrningar. Arbetsuppgifter Concept Store Björnrike är en av två Concept Store i Vemdalen. I lokalen bedriver vi även en skiduthyrningen SkiStarshop som du som Butikschef även ansvarar för. Personalstyrkan består vintertid av ca 16 medarbetare. I rollen som butikschef är du ytterst ansvarig för d... Visa mer
SkiStar Söker nu en butikschef till Concept Store Björnrike. Affärsområdet SkiStarshop är en del av SkiStar AB och driver bolagets E-handel, sportbutiker och skiduthyrningar.
Arbetsuppgifter
Concept Store Björnrike är en av två Concept Store i Vemdalen. I lokalen bedriver vi även en skiduthyrningen SkiStarshop som du som Butikschef även ansvarar för. Personalstyrkan består vintertid av ca 16 medarbetare. I rollen som butikschef är du ytterst ansvarig för driften av butiken och skiduthyrning samt för att leda och utveckla personalen. Ditt fokus ska vara att ständigt optimera och effektivisera verksamheten för att uppnå satta försäljningsmål samt bemöta både kunders och organisationens krav på butiken. Du kommer att arbeta med att optimera och effektivisera den dagliga driften, följa upp försäljningsbudgetar och nyckeltal samt verka för att vi håller en hög nivå på servicen gentemot SkiStars gäster. Arbetet kräver en hög närvaro i den daglige driften, oavsett tid och dag.
Din profil
Vi söker dig med ett brinnande intresse för ledarskap, försäljning och en aktiv livsstil. Som person är du lyhörd, resultatinriktad, en god kommunikatör, serviceinriktad, strukturerad och får med dig din personal på ett bra sätt.
Förkunskapskrav/utbildning
Tidigare erfarenhet från ledande befattningar och personalansvar.
Meriterande
Tidigare erfarenhet från butik samt erfarenhet av arbete inom SkiStar eller Vemdalen. Visa mindre

Butiksansvarig Möbelmästarna Härjedalen

Ansök    Feb 1    Hede Möbler KB    Butikschef
Möbelmästarna Härjedalen söker nu en butiksansvarig till vårt butiksteam! Tjänsten är ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning. Placering i Vemdalen, Härjedalen. Om tjänsten: Tjänsten innebär i första hand att ha det övergripande ansvaret för två butiker belägna i Vemdalen och Hede samt vara en drivande teamledare för vårt butiksteam. Bland annat kommer du ansvara för butiksexponering, event, rutiner/struktur, bemanning och marknadsföring. Arb... Visa mer
Möbelmästarna Härjedalen söker nu en butiksansvarig till vårt butiksteam! Tjänsten är ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning.
Placering i Vemdalen, Härjedalen.
Om tjänsten:
Tjänsten innebär i första hand att ha det övergripande ansvaret för två butiker belägna i Vemdalen och Hede samt vara en drivande teamledare för vårt butiksteam. Bland annat kommer du ansvara för butiksexponering, event, rutiner/struktur, bemanning och marknadsföring. Arbetstiderna är främst dagtid, måndag-fredag men lördagar och helgdagar förekommer. Du kommer delvis vara den som bemannar butiken i Vemdalen måndag – fredag.
Vi vill att du har god initiativförmåga och ser gärna tidigare meriter/erfarenheter av butik/säljarbete, butiksexponering och marknadsföring som är det tre största huvudområdena. Du behöver kunna jobba både självständigt samt i samarbete med andra. Periodvis är det mycket högt tryck så du behöver även gilla när det är full fart.
Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet PYRAMID är detta meriterande. Det viktigaste är dock att du är intresserad och att du har drivet och viljan att lära dig.
Egenskaper vi söker:
God erfarenhet av sälj och butiksarbete
Erfarenhet av marknadsföring
Effektiv
Lösningsorienterad
Positiv
Rak och tydlig i kommunikationen
Behärskar svenska i både tal och skrift
Strukturerat arbetssätt
Arbetslivserfarenhet av att hantera kund-/affärsrelationer
God datorvana, vana av excel
Intresse av inredning och butiksexponering

OM VERKSAMHETEN
Möbelmästarna Härjedalen möblerar och inreder hem, fritidsboenden och anläggningar i Härjedalen. Vi har idag två butiker som är belägna i Hede och Vemdalen samt ett eget snickeri. I vår närhet har vi flera populära fjälldestinationer som Vemdalen, Funäsdalen, Ramundberget, Bruksvallarna och Lofsdalen. Landskapet Härjedalen erbjuder en storslagen natur med optimala förutsättningar för ett rikt friluftsliv!
Läs mer om oss här: www.vemdalia.se/
OM VÅR PERSONAL
Vi vill att vår personal ska trivas och tycka att arbetet på Möbelmästarna Härjedalen är stimulerande och roligt. Därför arbetar vi för att alla medarbetare ska vara delaktiga, ha eget ansvar och kunna påverka samt vara en viktig del av teamet.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Vikariat sportbutikschef

Ansök    Jan 30    Tännäskröket    Butikschef
Sportladan i Tännäs söker vikarierande sportbutikschef då vår butikschef kommer att vara föräldraledig. Arbetet innefattar daglig kundkontakt och sälj, kontakt med leverantörer, omexponering i butik, administration och daglig kassarapportering samt praktiska sysslor i butiken och lokalen. Du bör ha erfarenhet av arbete i sportbutik sedan tidigare och vi ser gärna att du har god kännedom om området kring Funäsfjällen. Som person är du positiv och social, är... Visa mer
Sportladan i Tännäs söker vikarierande sportbutikschef då vår butikschef kommer att vara föräldraledig. Arbetet innefattar daglig kundkontakt och sälj, kontakt med leverantörer, omexponering i butik, administration och daglig kassarapportering samt praktiska sysslor i butiken och lokalen.
Du bör ha erfarenhet av arbete i sportbutik sedan tidigare och vi ser gärna att du har god kännedom om området kring Funäsfjällen. Som person är du positiv och social, är driven och engagerad samt noggrann.
Tjänsten är en heltidstjänst med start våren 2020 t.o.m november 2020.
För ansökan eller frågor, kontakta Sofia Hedin på [email protected] Visa mindre