Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Härjedalen

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Härjedalen. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härjedalen som finns hos arbetsgivaren.

Busschaufför

Vi söker busschaufför till Thunellsbusstrafik AB, i Vemdalensområde eller i Funäsdalsområdet. Tillträde snarast. Vi söker dig som är social, glad och erfaren. YKB är ett krav. Visa mer
Vi söker busschaufför till Thunellsbusstrafik AB, i Vemdalensområde eller i Funäsdalsområdet.
Tillträde snarast.
Vi söker dig som är social, glad och erfaren.
YKB är ett krav. Visa mindre

Busschaufför Ytterhogdal

VILL DU ARBETA SOM BUSSFÖRARE? Nu söker vi bussförare till Ytterhogdal Mohlins Bussar - framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna, Jämtland, Uppland och Östergötland. Vi är idag 500 medarbetare. 'Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnste... Visa mer
VILL DU ARBETA SOM BUSSFÖRARE?
Nu söker vi bussförare till Ytterhogdal
Mohlins Bussar - framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna, Jämtland, Uppland och Östergötland. Vi är idag 500 medarbetare. 'Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!”
Dina arbetsuppgifter
Mohlins bussar söker nu fler medarbetare till vår linjetrafik i Ytterhogdal. Dina arbetsuppgifter är att bemöta kunderna på ett professionellt sätt och köra de till olika destinationer. Alla medarbetare på Mohlins Bussar får en bra introduktion och möjligheten att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.
Din profil
Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierande åldrar som alla har önskemål om sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge god service
Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt
Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt
Du har D-behörighet och YKB

Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, kan hitta i ditt område och vara en god bussförare. Det är viktigt att du har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för våra resenärers säkerhet.
Krav för tjänsten
· Giltigt svenskt körkort (D)
· YKB
· Kunna kommunicera på svenska i tal och skriftAnställningsform: Heltid tillsvidareanställning
Arbetstid och lön: Dagtid/skiftgång/lön enligt avtal
Övrig information: Sista ansökningsdag 2023-05-01
Frågor angående tjänsten besvaras av: Peter Wikman, områdeschef Mohlins Bussar Härjedalen
[email protected] 0650-401876
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till tjänsten sker genom att du skickar ett mail med CV, personligt brev och referenser till Peter Wikman. [email protected] Visa mindre

Busschaufför sökes

Vi söker flexibla och utåtriktade servicepersoner som kan jobba med beställningsresor och linjetrafik. Mohlins Bussar Sveg växer och behöver extra personal som kan jobba på en vid behovs basis. Vi kan tyvärr inte garantera antal timmar. Mohlins Bussar AB är ett persontransportföretag som kör i Jämtland, Härjedalen och Hälsingland. Visa mer
Vi söker flexibla och utåtriktade servicepersoner som kan jobba med beställningsresor och linjetrafik.

Mohlins Bussar Sveg växer och behöver extra personal som kan jobba på en vid behovs basis. Vi kan tyvärr inte garantera antal timmar.


Mohlins Bussar AB är ett persontransportföretag som kör i Jämtland, Härjedalen och Hälsingland. Visa mindre