Lediga jobb Swedbank AB i Härjedalen

Se alla lediga jobb från Swedbank AB i Härjedalen. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Härjedalen som finns inom det yrket.

Kundrådgivare

Ansök    Maj 25    Swedbank AB    Privatekonomisk rådgivare
Har du en passion för service och rådgivning, samtidigt som du vill överträffa kundens förväntningar? Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att: - Ansvara för att möta alla våra privat- och företagskunder som besöker kontoret spontant - Öka kundnöjdheten genom att jobba effektivt och proaktivt i varje kundmöte - Arbeta aktivt med att guida kunderna i våra digitala miljöer - Utvecklas inom ett stort företag där karriärvägarna är många I denna roll be... Visa mer
Har du en passion för service och rådgivning, samtidigt som du vill överträffa kundens förväntningar?
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:

- Ansvara för att möta alla våra privat- och företagskunder som besöker kontoret spontant

- Öka kundnöjdheten genom att jobba effektivt och proaktivt i varje kundmöte

- Arbeta aktivt med att guida kunderna i våra digitala miljöer

- Utvecklas inom ett stort företag där karriärvägarna är många

I denna roll behöver du:

- Vara social, flexibel, resultatinriktad och har lätt för att skapa förtroende i kundmötet

- Engagemang och vilja att överträffa kundens förväntningar

- Vara en lagspelare som har lätt för att samarbeta

- Stort ansvarstagande och lösningsorienterat förhållningssätt

- Swedseclicens är meriterande

På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där varje medarbetares röst är viktig. Vi stöttar kontinuerlig utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Som anställd ingår du i gruppgemensamt prestationsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner. Vi arbetar genom våra värderingar: Öppen, Enkel och Omtänksam. Tillsammans levererar vi en positiv och unik upplevelse för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad.

Bli en del av vårt team och...


inspireras och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor! Vi har kunden i fokus och en gemensam ambition för affärer och service i världsklass. Med laget före jaget skapar vi en härlig teamkänsla och tillsammans gör vi utmaningar till framgångar. ” Elin Ahlström, din framtida chefVi ser fram emot din ansökan senast den 2023-06-09.
Arbetsplats: Sveg

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Elin Ahlström, +46 63 14 25 59

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Lisa Wängman +46 63 14 25 06

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna. Visa mindre