Lediga jobb Simplified Recruitment Sweden AB i Härjedalen

Se alla lediga jobb från Simplified Recruitment Sweden AB i Härjedalen. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Härjedalen som finns inom det yrket.

Rör som Rör söker VVS-montör i Östersund

Inledning Är du intresserad av VVS och har ett par års erfarenhet inom branschen? Är du serviceinriktad och gillar att arbeta fysiskt? Rör som Rör fortsätter att växa och är nu i behov av två rörmokare till sitt team i Östersund. Har du en bakgrund inom VVS och vill vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med Rör som Rör är detta jobbet för dig. Information om tjänsten Med god laganda, planering, kompetens och engagemang, levererar våra auktorise... Visa mer
Inledning
Är du intresserad av VVS och har ett par års erfarenhet inom branschen? Är du serviceinriktad och gillar att arbeta fysiskt? Rör som Rör fortsätter att växa och är nu i behov av två rörmokare till sitt team i Östersund. Har du en bakgrund inom VVS och vill vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med Rör som Rör är detta jobbet för dig.
Information om tjänsten
Med god laganda, planering, kompetens och engagemang, levererar våra auktoriserade rörmontörer kvalitetssäkrade rörentreprenader till slutkund.
Vi bedriver projekt inom kontorsanpassningar, stambyten, ombyggnationer, nyproduktion och ventilbyten Vi anpassar entreprenadform efter kundens önskemål och våra kunder är bland annat bygg- och projektledningsföretag och fastighetsägare. Rör som Rör växer och är nu i behov av två nya rörmokare till sitt nya team i Östersund.
I tjänsten som rörmokare jobbar du med olika uppdrag inom VVS. Uppdragen kan vara allt från nyproduktion till stambyten i fastigheter och byggnader. Uppdragen kan komma att variera i området kring Östersund, men även på andra orter där övernattning kan behövas.
Under dina 6 första månader kommer du vara anställd som konsult hos oss på Simplified för att säkerställa att du kommer in i din arbetsroll på bästa sätt. Allas målbild är att samarbetet ska fungera väl och att du blir överrekryterad till bolaget efter denna period.
Vi erbjuder dig
Tillsammans med dina kollegor erbjuds du en spännande vardag med olika uppdrag inom VVS i området kring Östersund. Det finns goda möjligheter att med tiden utvecklas inom företaget i form av utbildningar.
Du erbjuds flexibiliteten av att utgå från hemmet med din tjänstebil. Till en början får du introduktion på kontoret för att komma in i arbetet samt lära dig projektstyrsystem. I tjänsten erbjuds du även förmåner såsom friskvårdsbidrag och telefon. Företaget gör mycket aktiviteter tillsammans och prioriterar att ses så ofta det går.
Arbetsuppgifter
Ditt dagliga arbete utförs ute hos kunderna där du utför drift, underhållsservice, reparation och nyinstallationer i byggnader och fastigheter.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Nyproduktion
ROT-Arbeten
Köksinstallationer
Badrumsinstallationer

Vi söker dig som
Vi söker dig som är självgående med minst 3 års erfarenhet inom VVS-branschen. Som person tror vi att du är noggrann, social och positiv. För att trivas i rollen bör du vara flexibel och öppen för att resa. Du ska ha god vana av att jobba självständigt samt innehar säker vattenutbildning.
Krav för tjänsten är B-körkort och flytande svenska i tal och skrift.


Övrigt
Ort: Östersund
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Kontakt: Ellen Lektorp [email protected] Visa mindre

Schneider Electric söker serviceingenjör med IT-intresse!

Inledning Är du intresserad av teknik och har en fallenhet för att bygga relationer? Vill du jobba i en framtidssäkrad bransch där du är med och bidrar till en hållbar framtid? Söker du ett företag med utvecklingsmöjligheter anpassade efter just dig? Då kan det var dig vi söker för rollen som serviceingenjör! Vi letar nu efter en person med stort engagemang som tar ägandeskap i relationen med sina kunder! Information om tjänsten Schneider Electric är en v... Visa mer
Inledning
Är du intresserad av teknik och har en fallenhet för att bygga relationer? Vill du jobba i en framtidssäkrad bransch där du är med och bidrar till en hållbar framtid? Söker du ett företag med utvecklingsmöjligheter anpassade efter just dig? Då kan det var dig vi söker för rollen som serviceingenjör! Vi letar nu efter en person med stort engagemang som tar ägandeskap i relationen med sina kunder!
Information om tjänsten
Schneider Electric är en världsledande koncern inom digitalisering, automation och energioptimering med AI-teknik. Schneider Electric är utsedda till världens mest hållbara företag 2021. Vi söker nu dig som vill vara med och bidra till en hållbar framtid genom att jobba med smarta byggnader och teknik i framkant.
Vi behöver nu få en otroligt viktig pusselbit på plats i organisationen och vi hoppas att det är just du. Vi tror att din drivkraft kan komma till nytta i vår nya vardag med spännande utmaningar inom digitaliserade tjänster. Våra kunder finns inom allt från kommuner och landsting till små och stora industrier samt fastighetsbolag. Just nu behöver vi förstärkning till vårt team som sitter i Västernorrland - och Jämtlands län.
Vi erbjuder dig
Ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka vår spännande tillväxtresa. Hos oss är personalen det viktigaste, vi ser till att du har det du behöver för att prestera, få personlig tillfredsställelse och ha roligt. Dina arbetsdagar spenderas tillsammans med ett kompetent och drivet team.
Arbetsuppgifter
I rollen som serviceingenjör utförs ditt arbete antingen ute hos kund eller på vår hub beläget i Sundsvall. Vi ordnar även med Coworking kontor vid behov samt möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med Schneider Electrics produkter och tjänster inom fastighetsautomation. Du kommer att fungera som rådgivare inom området samt förstå och identifiera kundernas behov med fokus på energioptimering och hållbarhet. Till din hjälp har du dina kollegor i teamet med expertkompetens inom sina respektive områden, projektledare och affärsutvecklare som har otroligt bra dialoger med kunder och samarbetspartners.
Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och drivs av att lära dig nya saker och vill utvecklas! Vi tror att du har ett stort engagemang samt tar ägandeskap och har en fallenhet för att bygga nya relationer. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av BACnet, Modbus, API eller Mqtt men inget krav för tjänsten. Det är också meriterande om du har bakgrund inom el eller styr och regler. Störst vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper!
Som person tror vi att du har ett genuint teknikintresse och kan ta eget ansvar och initiativ i tjänsten genom att skapa och upprätthålla goda relationer med kunderna. Du vill utvecklas och att du tar ansvar över din egen utveckling samt det arbete du utför. Vi blir glada om du vill sprida glädje tillsammans med oss!
Krav för tjänsten är B-körkort.
Övrigt
Ort: Västernorrland - och Jämtlands län
Anställningsform: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kontaktperson för rekryteringen: Klara Andersson, [email protected]Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer utdrag ur belastningsregistret begäras innan anställning.


I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval. Visa mindre