Lediga jobb Mohlins Bussar AB i Härjedalen

Se alla lediga jobb från Mohlins Bussar AB i Härjedalen. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Härjedalen som finns inom det yrket.

Taxiförare

Mohlins Bussar - framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna, Jämtland och Uppland. Vi är idag 500 medarbetare. 'Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!” Dina arbetsuppgifter Mohlins Bussar söker nu fler... Visa mer
Mohlins Bussar - framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna, Jämtland och Uppland. Vi är idag 500 medarbetare. 'Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!”
Dina arbetsuppgifter
Mohlins Bussar söker nu fler medarbetare till vår taxiverksamhet. Vi driver taxirörelse i Härjedalen och Jämtland och vi behöver nu förstärka vårt team med fler trevliga och kvalitetsmedvetna taxiförare kring fjäll- och skidorterna Vemdalen och Funäsdalen. Dina arbetsuppgifter är att bemöta kunderna på ett professionellt sätt och köra de till olika destinationer. Alla medarbetare på Mohlins bussar får en bra introduktion och möjligheten att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.
Din profil
Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som taxiförare träffar du människor i varierande åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.
· Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge god service
· Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt
· Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt
· Du har taxilegitimation
Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, kan hitta i ditt område och vara en god bilförare. Det är viktigt att du har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för våra resenärers säkerhet.
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom vår hemsida där du laddar upp CV, personligt brev och referenser.
Vid frågor kring tjänsten kontaktas [email protected] Visa mindre

Busschaufför Ytterhogdal

VILL DU ARBETA SOM BUSSFÖRARE? Nu söker vi bussförare till Ytterhogdal Mohlins Bussar - framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna, Jämtland, Uppland och Östergötland. Vi är idag 500 medarbetare. 'Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnste... Visa mer
VILL DU ARBETA SOM BUSSFÖRARE?
Nu söker vi bussförare till Ytterhogdal
Mohlins Bussar - framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna, Jämtland, Uppland och Östergötland. Vi är idag 500 medarbetare. 'Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!”
Dina arbetsuppgifter
Mohlins bussar söker nu fler medarbetare till vår linjetrafik i Ytterhogdal. Dina arbetsuppgifter är att bemöta kunderna på ett professionellt sätt och köra de till olika destinationer. Alla medarbetare på Mohlins Bussar får en bra introduktion och möjligheten att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.
Din profil
Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierande åldrar som alla har önskemål om sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge god service
Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt
Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt
Du har D-behörighet och YKB

Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, kan hitta i ditt område och vara en god bussförare. Det är viktigt att du har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för våra resenärers säkerhet.
Krav för tjänsten
· Giltigt svenskt körkort (D)
· YKB
· Kunna kommunicera på svenska i tal och skriftAnställningsform: Heltid tillsvidareanställning
Arbetstid och lön: Dagtid/skiftgång/lön enligt avtal
Övrig information: Sista ansökningsdag 2023-05-01
Frågor angående tjänsten besvaras av: Peter Wikman, områdeschef Mohlins Bussar Härjedalen
[email protected] 0650-401876
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till tjänsten sker genom att du skickar ett mail med CV, personligt brev och referenser till Peter Wikman. [email protected] Visa mindre