Lediga jobb BGA Group AB i Härjedalen

Se alla lediga jobb från BGA Group AB i Härjedalen. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Härjedalen som finns inom det yrket.

Ehandelsadministratör - Heltid

Ansök    Feb 20    BGA Group AB    Webbredaktör
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som älskar tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Då söker BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. BGA söker nu en webbadministratör som kan stärka upp webbavdelningen på vårt lill... Visa mer
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som älskar tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Då söker BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA söker nu en webbadministratör som kan stärka upp webbavdelningen på vårt lilla filial kontor i Vemdalen där du får uppleva fjällmiljö på nära håll. I rollen som webbadministratör kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ansvara över företagets produktsortiment på över 20.000 unika produkter. Du kommer övergripande sköta hanteringen av produkt- och dataimporter som rör vårt sortiment för totalt 14 marknader runt om i Europa. Även jobba i projekt där AI och textskapande blir en del av en spännande vardag.
Du älskar utmaningar och att jobba tätt med dina kollegor. Ditt skarpa sinne för detaljer upptäcker problem och/eller möjligheter i god tid.
Du har hela tiden som mål att arbeta proaktivt och alltid tänka ur kundens perspektiv på sajten. Ditt dagliga driv är vad som gör dig som medarbetare på BGA unik.
Dina arbetsuppgifter:
Skriva produkttexter med hjälp av AI (Inga förkunskaper krävs)
Övervaka sajten och alltid leta förbättringsåtgärder, för att sedan rapportera dessa till närmsta chef
Du arbetar nära våra översättare för att skapa och säkerställa god kvalitet på hemsidanDina personliga egenskaper stämmer med följande:
Du har tidigare erfarenhet av administrativ tjänst
Du är ansvarsfull och älskar att arbeta i högt tempo mot utsatta mål
Du är engagerad, proaktiv och självständig i ditt tankesätt
Du är analytisk i ditt tänk och finner ofta förbättringsåtgärder i ditt arbete
Du är noggrann i ditt arbete, samt bekväm med att ta ansvar
Du ser möjligheter och lösningar istället för hinder och problem
Du arbetar systematiskt och effektivt
Du har god förmåga att driva projekt
Ditt intresse för inredning och form ligger dig varmt om hjärtatPå BGA kan vi erbjuda en expansiv arbetsplats med härliga drivna medarbetare och stora utvecklingsmöjligheter. Det sker ofta förändringar i rasande fart hos oss, och då gäller det att hänga med i svängarna och kunna trivas i expansiva miljöer.
Du har tidigare erfarenheter från administrativ tjänst, gärna inom e-handeln och har en teknisk läggning.
Tjänsten är tänkt att bedrivas på plats på vårt kontor i Vemdalen
Löpande rekrytering sker.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Kika in på vår webbshop: www.bga.se Visa mindre

BGA.SE söker verksamhetsutvecklare med fokus på kundupplevelse

Ansök    Jan 24    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Älskar du tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket problemlösning där de inte är långt från tanke till beslut och du har stor påverkan på interna processer? Då söker BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som skickar över 600 000 paket till förväntansfulla kunder. Idag bedriver vi försäljningsverksamhet mot 19 marknader i Europa (Snart 30 länder i Europa + USA) med huvudkontor och lager i Gävle. Vi säljer posters, speglar, tavelramar och albu... Visa mer
Älskar du tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket problemlösning där de inte är långt från tanke till beslut och du har stor påverkan på interna processer? Då söker BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som skickar över 600 000 paket till förväntansfulla kunder. Idag bedriver vi försäljningsverksamhet mot 19 marknader i Europa (Snart 30 länder i Europa + USA) med huvudkontor och lager i Gävle. Vi säljer posters, speglar, tavelramar och album.
BGA accelererar och söker nu efter en ny roll till vår filial i Vemdalen i härlig fjällmiljö (Tjänsten är ej möjlig att ha på distans utan vi söker någon som bor eller vill flytta till regionen) I din roll kommer du aktivt jobba med att förbättra våra interna processer för att göra kundupplevelsen så bra som möjligt.
Vad det innebär rent konkret är att du kommer granska ärenden där våra interna rutiner har brustit (Vilket tyvärr sker med jämna mellanrum med 600 000 order per år) du kommer även bli tilldelad projekt / funderingar från olika avdelningar i bolaget där vi ser att det finns förbättringspotential. Du kommer därefter samla in fakta och ha kommunikation med berörda avdelningar för att se hur vi kan göra vår hantering bättre för framtiden. Ytterligare en viktig aspekt är att hela tiden kvalitetssäkra projekt som genomförs och se till så nya rutiner upprätthålls.
Under vissa perioder per år kommer du även jobba i vår kundtjänst för att få praktisk erfarenhet och insikter hur vi kan förbättra oss ännu mer.
Vi på BGA älskar förändring och är en säljdriven organisation där förändringar sker i rasande fart för att ge våra kunder den bästa tänkbara upplevelsen.
Tidigare erfarenheter av inköp-/kundtjänst-/försäljning, samt e-handel är mycket meriterande, men inget krav då vi värderar dig på ett personligt plan.
Personliga egenskaper:
-Du är duktig på att kommunicera skriftligt och muntligt
-Du är driven och ambitiös
-Du har viljan att vilja arbeta i högt tempo i ett snabbväxande företag
-Du kan jobba mot deadlines och hantera och planera stressfyllda perioder
-Du är strukturerad
-Du har glöden att vilja lära dig nya saker hela tiden
Löpande rekrytering sker.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow Visa mindre

Inköpsadministratör till snabbväxande e-handlare

Ansök    Okt 29    BGA Group AB    Inköpsassistent
Älskar du tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Gillar du ordning och reda och att lösa problem?? Då söker BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 19 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi säljer posters, speglar, tavelramar och album. BGA accelererar och söker nu efter en ny inköpsadministratör till vår filial i Vemdalen i härlig fjällmiljö. I tjänsten som inköpsadminis... Visa mer
Älskar du tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Gillar du ordning och reda och att lösa problem?? Då söker BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 19 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. Vi säljer posters, speglar, tavelramar och album.
BGA accelererar och söker nu efter en ny inköpsadministratör till vår filial i Vemdalen i härlig fjällmiljö. I tjänsten som inköpsadministratör kommer du dagligen att arbeta tillsammans med vår inköpsavdelning mot gemensamt uppsatta mål. Vi söker dig som gillar ordning & reda och problemlösning och uppföljning med våra leverantörer.
Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att övervaka inköpsorder och eventuella förseningar med våra leverantörer och kundtjänst för att säkerställa att våra kunder får sina produkter i tid. Du kommer kommunicera med våra leverantör i skrift och via telefon på Svenska och Engelska.
På BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga drivna medarbetare och stora utvecklingsmöjligheter. Det sker ofta förändringar i rasande fart hos oss, och då gäller det att hänga med i svängarna och kunna trivas i expansiva miljöer.
Tidigare erfarenheter av inköp-/kundtjänst-/försäljning, samt e-handel är mycket meriterande, men inget krav då vi värderar dig på ett personligt plan.
Löpande rekrytering sker.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag! Visa mindre

Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Ansök    Okt 27    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du hjälpa våra danska kunder och ge dem kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig!   BGA är en av Sveriges större e-handlare och bedriver försäljning mot privatpersoner och företag på 19 marknader i Europa. Vi erbjuder bildramar, speglar och fotoalbum i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet på vårt lager.   BGA växer så det knakar och behöver nu utöka vår dansktalande kundtjänst på hel... Visa mer
Vill du hjälpa våra danska kunder och ge dem kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig!

 
BGA är en av Sveriges större e-handlare och bedriver försäljning mot privatpersoner och företag på 19 marknader i Europa. Vi erbjuder bildramar, speglar och fotoalbum i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet på vårt lager.
 
BGA växer så det knakar och behöver nu utöka vår dansktalande kundtjänst på heltid eller deltid till vårt lilla filialkontor i Vemdalen, där du får uppleva fjällmiljö på nära håll. Tjänsten består i att hjälpa våra kunder över mejl, chatt och telefon. Du kommer att svara på produktfrågor, spåra paket m.m. Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en avgörande del i vår resa mot våra högt ställda mål! Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse. 
 
För att göra ett bra jobb tror vi att:• Du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst/rådgivning eller annan form av kundservice

• Du är ansvarsfull och serviceminded

• Du är flytande i danska - både i tal och skrift


Det är meriterande med ytterligare språkkompetens.

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att att mejla in din ansökan till [email protected] redan idag! Tillträde efter överenskommelse.


 


Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.dk/ Visa mindre

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Ansök    Okt 27    BGA Group AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du hjälpa våra finska kunder och ge dem kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig!   BGA är en av Sveriges större e-handlare och bedriver försäljning mot privatpersoner och företag på 19 marknader i Europa. Vi erbjuder bildramar, speglar och fotoalbum i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet på vårt lager.   BGA växer så det knakar och behöver nu utöka vår finsktalande kundtjänst på hel... Visa mer
Vill du hjälpa våra finska kunder och ge dem kundservice i världsklass? Då söker vi på BGA dig!

 
BGA är en av Sveriges större e-handlare och bedriver försäljning mot privatpersoner och företag på 19 marknader i Europa. Vi erbjuder bildramar, speglar och fotoalbum i skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet på vårt lager.
 
BGA växer så det knakar och behöver nu utöka vår finsktalande kundtjänst på heltid eller deltid till vårt lilla filialkontor i Vemdalen, där du får uppleva fjällmiljö på nära håll. Tjänsten består i att hjälpa våra kunder över mejl, chatt och telefon. Du kommer att svara på produktfrågor, spåra paket m.m. Vi ser vår kundtjänst som en av företagets absolut viktigaste delar vilket gör att du blir en avgörande del i vår resa mot våra högt ställda mål! Vi arbetar ständigt för utveckling och brinner för att ge kunderna en fantastisk kundupplevelse. 
 
För att göra ett bra jobb tror vi att:• Du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst/rådgivning eller annan form av kundservice

• Du är ansvarsfull och serviceminded

• Du är flytande i finska - både i tal och skrift


Det är meriterande med ytterligare språkkompetens.

 

 

Stämmer du in på annonsen? Tveka inte på att att mejla in din ansökan till [email protected] redan idag! Tillträde efter överenskommelse.


 


Vill du veta mer om BGA? 
Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/2aBi5Hc6e90jqXqvwDwWXF?si=GYuIvCRvTzGUUMf1l3ZWsA
Och kika in på vår webbshop: https://www.bga.dk/ Visa mindre

Delstidsjobb: Administratör som är nyfiken på e-handel

Ansök    Sep 29    BGA Group AB    Webbredaktör
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som som gillar att lära dig nya saker och söker ett omväxlande deltid jobb och är nyfiken på e-handel? Då är det här jobbet för dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 19 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. BGA söker nu en administratör... Visa mer
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som som gillar att lära dig nya saker och söker ett omväxlande deltid jobb och är nyfiken på e-handel? Då är det här jobbet för dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 19 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA söker nu en administratör på deltid som kan stärka upp webbavdelningen på vårt lilla filial kontor i Vemdalen och avlasta övriga medarbetare med enklare arbetsuppgifter. Ingen tidigare erfarenhet krävs och du kommer bli upplärd på kontinuerligt på plats på kontoret. En del av jobbet görs i Excel så har du viss tidigare erfarenhet av det är de positivt men ej ett krav.
Vi söker dig som har möjlighet att jobba 1-2 dagar i veckan från vårt kontor i Vemdalen på dagtid. Vi söker dig som är på plats minst 4 månader framåt efter det kan jobba även göras på distans
Tjänsten är tänkt att bedrivas på plats på vårt kontor i Vemdalen
Löpande rekrytering sker.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Kika in på vår webbshop: www.bga.se Visa mindre

Ehandelsadministratör med goda excelkunskaper - Heltid

Ansök    Feb 20    BGA Group AB    Webbredaktör
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som älskar tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Då söker BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. BGA söker nu en webbadministratör som kan stärka upp webbavdelningen på vårt lill... Visa mer
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som älskar tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Då söker BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA söker nu en webbadministratör som kan stärka upp webbavdelningen på vårt lilla filial kontor i Vemdalen. I rollen som webbadministratör kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ansvara över företagets produktsortiment på över 20.000 unika produkter. Du kommer övergripande sköta hanteringen av produkt- och dataimporter som rör vårt sortiment för totalt 14 marknader runt om i Europa.
Kontakt med leverantörer är att vänta i tjänsten, och din största merit är att du är tekniskt kunnig och en riktig fena på Excel. Du älskar svåra utmaningar och att jobba tätt med dina kollegor. Ditt skarpa sinne för detaljer upptäcker problem och/eller möjligheter i god tid.
Du har hela tiden som mål att arbeta proaktivt och alltid tänka ur kundens perspektiv på sajten. Ditt dagliga driv är vad som gör dig som medarbetare på BGA unik.
Dina arbetsuppgifter:
Hantera all import av produkter och produktdata primärt via Excel
Hålla nära kontakt med leverantörer samt övriga avdelningar
Övervaka sajten och alltid leta förbättringsåtgärder, för att sedan rapportera dessa till närmsta chef
Du arbetar nära våra översättare för att skapa och säkerställa god kvalitet på hemsidanDina personliga egenskaper stämmer med följande:
Du har tidigare erfarenhet av administrativ tjänst
Du är ansvarsfull och älskar att arbeta i högt tempo mot utsatta mål
Du är engagerad, proaktiv och självständig i ditt tankesätt
Du är analytisk i ditt tänk och finner ofta förbättringsåtgärder i ditt arbete
Du är noggrann i ditt arbete, samt bekväm med att ta ansvar
Du ser möjligheter och lösningar istället för hinder och problem
Du arbetar systematiskt och effektivt
Du har god förmåga att driva projekt
Ditt intresse för inredning och form ligger dig varmt om hjärtatPå BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga drivna medarbetare och stora utvecklingsmöjligheter. Det sker ofta förändringar i rasande fart hos oss, och då gäller det att hänga med i svängarna och kunna trivas i expansiva miljöer.
Du har tidigare erfarenheter från administrativ tjänst, gärna inom e-handeln. Du är tekniskt lagd och har bred kunskap inom Excel. Vi ser det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av importer/produktsortiment i någon form. Vi värderar dig på ett individuellt plan.
Tjänsten är tänkt att bedrivas på plats på vårt kontor i Vemdalen (Hybridjobb är möjligt)
Löpande rekrytering sker.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Kika in på vår webbshop: www.bga.se Visa mindre

Skribent/Webbredaktör till BGA.SE

Ansök    Mar 25    BGA Group AB    Webbredaktör
BGA utökar organisationen och söker nu en ny medarbetare till det nyöppnade filialkontoret i Vemdalen. Älskar du att uttrycka dig i skrift och har en stark passion att vara med och utveckla vårt skriftliga formspråk? Vill du hänga med och vara delaktig i vår expansiva resa? Då är det dig vi vill ha! BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranschen e-handel. Vi säljer ramar, speglar, posters och andra heminredningsprodukter till större delen av Euro... Visa mer
BGA utökar organisationen och söker nu en ny medarbetare till det nyöppnade filialkontoret i Vemdalen. Älskar du att uttrycka dig i skrift och har en stark passion att vara med och utveckla vårt skriftliga formspråk? Vill du hänga med och vara delaktig i vår expansiva resa? Då är det dig vi vill ha!
BGA är ett snabbt växande företag inom framtidsbranschen e-handel. Vi säljer ramar, speglar, posters och andra heminredningsprodukter till större delen av Europa, vår huvudkontor finns i Gävle med ett femtiotal medarbetare med lager och administration.
Denna tjänst är lokaliserad (ej distansjobb) till vårt filialkontor i Vemdalen där du blir en av tre medarbetare.
I rollen som skribent/webbredaktör kommer du ha ett övergripande ansvar för texter till våra produkter och kategorier. Du kommer även vara högst ansvarig för vår kommunikation och tonalitet i all text och jobba tätt tillsammans med vår marknads- och e-handelsavdelning, samt jobba tillsammans med våra översättare för att koordinera att innehållet du skapar också blir korrekt översatt. BGA är idag aktiva i 12 europeiska länder, och det kräver att vår copy på utländska sajter uppfyller samma höga krav som på vår svenska sajt.


För att lyckas och trivas i rollen som skribent hos BGA ser vi att du brinner för att uttrycka dig i skrift och att få fram säljande och väl beskrivande budskap. Ditt huvudsakliga mål är att få in nya och befintliga kunder till vår e-handel, men också bistå kunderna med informationen de kan tänkas behöva. Vi ger dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag för att utforska din potential och skjuta fram gränserna för vad som är möjligt. I rollen är det en självklarhet att strukturera sitt eget arbete och hålla uppsatta deadlines. Vi ser också stora möjligheter i användande av AI tjänster för enklare texter och översättning.
Personliga egenskaper:
-Du är duktig på att kommunicera skriftligt och muntligt
-Du är driven och ambitiös
-Du är tävlingsinriktad
-Du har viljan att vilja arbeta i högt tempo i ett snabbväxande företag
-Du kan jobba mot deadlines och hantera och planera stressfyllda perioder
-Du är strukturerad
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenheter inom e-handeln. Vi ser att du har relevant akademisk utbildning, eller motsvarande yrkeserfarenhet. Grundläggande kunskaper inom HTML, samt grundläggande kunskaper inom sökmotoroptimering (SEO) är meriterande. Vi ser också att du har grundläggande kunskaper inom Excel. Visa mindre

Ehandelsadministratör med goda excelkunskaper - Heltid

Ansök    Aug 22    BGA Group AB    Webbredaktör
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som älskar tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Då söker BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. BGA söker nu en webbadministratör som kan stärka upp webbavdelningen på vårt lill... Visa mer
Är du en administrativ och tekniskt lagd person som älskar tanken på omväxlande arbetsdagar med mycket ansvar? Då söker BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 14 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA söker nu en webbadministratör som kan stärka upp webbavdelningen på vårt lilla filial kontor i Vemdalen där du får uppleva fjällmiljö på nära håll. I rollen som webbadministratör kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ansvara över företagets produktsortiment på över 20.000 unika produkter. Du kommer övergripande sköta hanteringen av produkt- och dataimporter som rör vårt sortiment för totalt 14 marknader runt om i Europa.
Kontakt med leverantörer är att vänta i tjänsten, och din största merit är att du är tekniskt kunnig och en riktig fena på Excel. Du älskar svåra utmaningar och att jobba tätt med dina kollegor. Ditt skarpa sinne för detaljer upptäcker problem och/eller möjligheter i god tid.
Du har hela tiden som mål att arbeta proaktivt och alltid tänka ur kundens perspektiv på sajten. Ditt dagliga driv är vad som gör dig som medarbetare på BGA unik.
Dina arbetsuppgifter:
Hantera all import av produkter och produktdata primärt via Excel
Hålla nära kontakt med leverantörer samt övriga avdelningar
Övervaka sajten och alltid leta förbättringsåtgärder, för att sedan rapportera dessa till närmsta chef
Du arbetar nära våra översättare för att skapa och säkerställa god kvalitet på hemsidanDina personliga egenskaper stämmer med följande:
Du har tidigare erfarenhet av administrativ tjänst
Du är ansvarsfull och älskar att arbeta i högt tempo mot utsatta mål
Du är engagerad, proaktiv och självständig i ditt tankesätt
Du är analytisk i ditt tänk och finner ofta förbättringsåtgärder i ditt arbete
Du är noggrann i ditt arbete, samt bekväm med att ta ansvar
Du ser möjligheter och lösningar istället för hinder och problem
Du arbetar systematiskt och effektivt
Du har god förmåga att driva projekt
Ditt intresse för inredning och form ligger dig varmt om hjärtatPå BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga drivna medarbetare och stora utvecklingsmöjligheter. Det sker ofta förändringar i rasande fart hos oss, och då gäller det att hänga med i svängarna och kunna trivas i expansiva miljöer.
Du har tidigare erfarenheter från administrativ tjänst, gärna inom e-handeln. Du är tekniskt lagd och har bred kunskap inom Excel. Vi ser det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av importer/produktsortiment i någon form. Vi värderar dig på ett individuellt plan.
Tjänsten är tänkt att bedrivas på plats på vårt kontor i Vemdalen
Löpande rekrytering sker.
Stämmer du in på personen vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Vill du vet mer om BGA? Lyssna här: https://open.spotify.com/episode/59B1671d1Dn9XiplgzyLK8?si=48v_77G5RIWyWRLVtfA-ow
Kika in på vår webbshop: www.bga.se Visa mindre